2012 Şubat Anneleri

Bende ferrum kullanıyorum kızıma, su an gorunen bır sorun yok.

Eveeet hamileyim kizlar duyrulurr:)))

Tebrık ederım, de sormadan edemeyecegım.
Isteyerek mı oldu?
Ve kac haftalık?

sağol canım..önerilerin için.
sıvıyı zaten mümkün olduğunca çok içemeye çalışıyorum malum emzirdiğim için.
hamur içini öyle pek sevmeme zaten.
yoğurduda arttırıyım bari.
birde kahvede içicem hergün 1 fincan.
birde tatlıyı kesebilsem çook iyi olacvak..

ferro sanol kabızlık yapıyorrr...neyapsak kii?!!(((

Eveeet hamileyim kizlar duyrulurr:)))

aaaaaaaa...çook şaırdımmm...
geçenlerde dünyam hamile olduğunu açıklamıştı.o 1,sen 2..hadi hayırlısı olsun canım..
senindemi yanlışlıkla oldu yoksa?isteyerekmi??
seneye şubat sonu yada marrt başı bir tane daha geliyor desene!.)))hayırlısıyla...

Tatlıya tabıı kı ara vermen lazım.
Yada en ıyı ıhtımalle tatlı ıstegını sutlu tatlılar ıle gıdermenı onerırım.

Dunyam da hamıle demek.
Ne kadar hızlılar.
Ben ıkıncıyı hıc bır sekılde dusunmedıgım ıcın, cesaretlerını kutluyorum arkadasların.
Keske benımde cesaretım olsaydı, o vakıt hemen dusunebılırdım.

Bende ferrum kullanıyorum kızıma, su an gorunen bır sorun yok.

Tebrık ederım, de sormadan edemeyecegım.
Isteyerek mı oldu?
Ve kac haftalık?

İstiyorduk ama bu kadar erken beklemiyorduk normalde 3-4 ay sonra tuttururuz diyodum ama kismet demekki yaa esimin sevincini gorunce daha mutlu oldum boynuma atladi :))kiz ocak annesi olucam :))

İstiyorduk ama bu kadar erken beklemiyorduk normalde 3-4 ay sonra tuttururuz diyodum ama kismet demekki yaa esimin sevincini gorunce daha mutlu oldum boynuma atladi :))kiz ocak annesi olucam :))

Oyleyse cok daha guzel.
ınsallah hayırlı bır sekılde gebelıgın sonuclanır.
Ve hayırlı bır evlat olur.

Ne guzel, ıkı kardes bır arada buyuyecekler.

Keske benım esek kocam ona olan guvenımı sarsmasaydı da, bende 2. bebegı dusunebılseydım. ):

evet dünyamda hamileynmiş geçenlerde yazmıştı..
ama onunki kazayla olmuş!hatta kazayla nasıl hamile kalınıyor diye yazmıştı biri:))
ben ikinci çocuğuğu istememe rağmen ,şuan için asla cesaret edemem!
çok erken bi zaman!bi yandan iyi ,ikisi birarada çıkar,büyürler,ikiz gibi olurlar.ama yinedee nebiliyim bakan için gerçekten zor olur..
sağlılkı sıhatli kavuşsunlarda allah yardım eder,bi şekilde büyürler..

ama onunki kazayla olmuş!hatta kazayla nasıl hamile kalınıyor diye yazmıştı biri:))
çok erken bi zaman!bi yandan iyi ,ikisi birarada çıkar,büyürler,ikiz gibi olurlar.ama yinedee nebiliyim bakan için gerçekten zor olur..

Ya hani ev hanimi olsam duzenmezdim acikcasi iki yil ara verirdim ama calisinca simdiucretsiz izin almaya alicam bari ikisini buyutur oyle baslarim.bakiciya vermeye vericem ha bir ha iki.tabi bunlar esimle dusencelerimiz zor olmaya olucak ikiz gibi olucak ama yardimci ayarladik artik bi sekilde bakicaz buyutuncede kafam rahat eder

ayy canım yaa allah gönlüne göre vermiş valla..sevindim ozaman..inşallah hamileliğin sorunsuzca geçer,kucağındada görmeyi nasip eder allah..
2013 0cak annes olucan demek..
biraz büyüsünler ozaman kafan rahat işine başalrsın,aaradan çıkmış olur..
şimdi senin için uzun bi 9 ay yolculuğu başlıyooorrr..
git adını yazdır 2013 ocak annelerine,onlarlada tanış..

nedense bende çok sevindim boynuna atlayasım geldi
tebrik ederim canım darısı isteyen herkesin başına

benden tavsiye
bebişin doğar doğmaz kundak yap sıkmadan
o zaman kolik olmuyomuş
benimki 4 ayı dolduracak dana gibi oldu sanırsın yeni doğmuş gibi ıngaaaa diye ağlıyo
eşek kadar oldu kundaklıyoruz

benden tavsiye
bebişin doğar doğmaz kundak yap sıkmadan
o zaman kolik olmuyomuş
benimki 4 ayı dolduracak dana gibi oldu sanırsın yeni doğmuş gibi ıngaaaa diye ağlıyo
eşek kadar oldu kundaklıyoruz

Kiz ben azrayida kundakladim uc bucuk ayina kadar kolik cektik gecti cok sukur.nadir olarak bir yasina kadar deam ediyomus seninki 5.ayda kesilmezse bir yasina kadar devam edermi acaba ay cok zor kolik yaa ben artik cikdiriyodum o gunleri hic hatirlamak istemiyorum

Ay selam attim bi as diyen yok ben topigimi seviyom:))sizde hamile kalin hep beraber ocak anneleri olalim:))

çok çok azaldı bizimki
ağlama süresi kısaldı
bugün doğru dürüst uyuyamadı mızlandı durdu
ya benimki sanırım sinirlide ağladımı böyle katılana kadar kıpkırmızı oluyo öksüre öksüre ağlıyo
ama neyseki çabuk susuyo bu ara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…