2012 Şubat Anneleri

maşallah baya olmuş kız yenimi öğrendin,yoksa bizdenmi sakladın!:))nasıl öğrendin?
ikili test zamanın gelicek artık.kalp atışlarını falan nezaman gördünüz?heyecan yaptım nedense!:))))

Evde test yaptim birkac hafta oldu da kalp atisini duymayana kadar kimseye soylemedim dun gittik doktora sukur vardi cok garip bi duygu demekki hepsinin yeri ayri oluyomus baya heyecanlandik yine.testlere az kaldi evet.

Evde test yaptim birkac hafta oldu da kalp atisini duymayana kadar kimseye soylemedim dun gittik doktora sukur vardi cok garip bi duygu demekki hepsinin yeri ayri oluyomus baya heyecanlandik yine.testlere az kaldi evet.

bizde çocuk çalışmalarına nisanda başlamıştık,mayısta hamile kalmıştım.haziranda öğrenmiştim..hiç bukadar erken beklemiyorduk bizde çok şaşırmıştık..

Ya yok cok takmiyoduk hani olsada olurdiyerek ama erkenoldu bayaa sasirdik.hugo bu arada bi yogurt yaptim mis miss:))tbr et beni:))ama ikginc bi sitlle yaptim baharat kavanozunda yaptim iki cay kasigi maya koydum sahane oldu yarisini esim yedi

tebrik ederim başardın
artık devamlı yaparsın

bizde çocuk çalışmalarına nisanda başlamıştık,mayısta hamile kalmıştım.haziranda öğrenmiştim..hiç bukadar erken beklemiyorduk bizde çok şaşırmıştık..

Ben kizimda subatta basladik mayista tuttu hani bu bicirik erken oldu biraz ve hic tinmayinca daha cabuk oluyo digerinde cok istiyoduk dusukte yapmistim uzuluyodum kismettt

nisane mrb. senden başka ankarada olan var mı aramızda. ben de önümüzdeki hafta sonu ankaraya gelecegim 2 gunluğune. eğer sayımız fazla ise bebişlerle toplanıp kahvaltı yapalım dışarıda

bende ankaradayım ama annemlere geldim temmuz 15 de dönücem geri.....ne güzel olurdu topikte kızları bebişleri cok merak ediyorum....düşünsene gitmişiz kahvaltıya aynı boyutlarda bir sürü bebekk görenler cok sasırırdı heralde

canım Allah tamamına erdirsin, kucağında görmeyi nasip etsin. iki çocukluluk, bir çocuğa hiç benzemiyor. zorluğu var tabi ama anne olduğunu tam anlamıyla o zaman anlıyorsun. geçen gün kızım ve oğlum aynı odada yatıyordu. bir oğluma baktım, bir kızıma. içim bir hoş oldu. Allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın.

tebrik ederim

Ayy tesekkur ederim canim icimi ferahlattin ins. Rabbim kolay getirir

bana hamilelik o kadar uzak geliyor ki şaşıyorum canım ama senin adına çok sevindim
rahat ve kolay bi hamilelik geçirirsin inş
uykum varrr çıkıyorum ama duygularını paylaş çok merak ediyorum

bana hamilelik o kadar uzak geliyor ki şaşıyorum canım ama senin adına çok sevindim
rahat ve kolay bi hamilelik geçirirsin inş
uykum varrr çıkıyorum ama duygularını paylaş çok merak ediyorum

Ya canim korkuyla karisik mutluluk var ama ogrendigimde havalara uctum iki cocuk annesimi olucam ben simdi diyorum kendi kendime esimde beklemedigim bi tepki verdi cok sevindi dun kalp atisi icin bekliyoduk dokuz dogurdu sasirdim hani ilk gibi bi mutluluk olustu kismeti varmis bebisin demekki ins. Saglikli sihhatli olur diger ay cinsiyetini ogrenicez bakalim yaa.bu arada heyet raporu alicam ben sonra diger dogum iznim baslicak dort ay onu kullanip iki yil ucretsiz izne ayrilcam onda. Sonrada yillik iznimide kulanicam yaklasik uc yil evdeyim insallah:))tembellige alistim galiba.

hemsire maşallah canım. valla süper bir plan yapmışsın, inşaallah istediğin gibi de gerçekleştirirsin. çok sevindim. bak hemen aklıma da ne geldi. ikinci çocukta birincide olduğu gibi masraf da olmuyor. birincinin küçüklük giysileri, ana kucağı vs gibi şeyleri ikinci bebekte ilaç gibi geliyor. Allah tamamına erdirsin diyerek sözlerime son veriyorum

Evet oda var evlendigimden beri boyle kurguluyordum o yuzden kirkli takimlar hep sari turuncu yesil pembe birkactane hediye geldi sadece kismet gerci belki yine kiz olur bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…