2012 Şubat Anneleri

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ilki normal doğummuydu sezeryanda 2 yıl ara vermek gerekiyormuş:26::26:

bende öyle biliyorum daha doğrusu o her iki doğum şekli içinde geçerli bişey sanırım.
ama sezeryan olunca durum değişiyordur.

hemşire.
doktorun bişey dedimi,erken falan diye.
sen sezeryanlıydın galiba ,göbeğin büyüdükçe dikiş yerlerine etkisi olurmu?
benim arkadaşım iki sezeryan doğumdan sonra ,ikinci bebeği 9.aylıkken 3.ye hamile kaldı ve onuda sourunsuzca doğurdu çok şükür.

böyle lafa giriyorum aceleden günaydını unutuyorum.....
GÜNAYDIIINNN....
iyi hafta sonları....

güne şekersiz kahveyle başladım...

Esimin dr ile cok komik bi diyalogu oldu aradi esim hamile felan diye dr basladi ilac saymaya kendi dussun parca kalirsa alirim bilmem ne esim dedi biz istiyoruz haa o zaman elevit folik bilmemne gulmekten olduk adam bize sormadan istemedigimizi dusundu.bisi olmaz dedi dikisicin agrimiyo amabakalim

hemşire63 hayırlı olsun çok hoş ya insanın ikincide heyacanı daha bir farklı olur o tanıdık duyguları tekrar yaşamak güzeldir eminim allah tamamına erdirsin :)

hemşire63 hayırlı olsun çok hoş ya insanın ikincide heyacanı daha bir farklı olur o tanıdık duyguları tekrar yaşamak güzeldir eminim allah tamamına erdirsin :)

Benim dusugum olmustu diye onceki hamileligimden hic tat alamadim dokuz ay diken ustunde gecti dogru duzgun birelbise bile giyinmedim oksursem aksirsam endise ediyodum o kadarki kaybetme korkusu yerlesmisti beynime ama kizimi kucagima alinca demkki oluyomus dedim endisem gecti suan yinedusuk riskim var ama hic tinmiyorum kismeti varsa gelir.

aşıdan sonra oğlum çok huysuzlaştı kızlar
iki gündür canıma okuyo
hiç yatıramıyorum yıkıyo evi
devamlı kucağımda gezmek istiyo
ama süreklide kucağımda olmuyo tabii
uyumuyo
gece üçte uyanıyo sabah 6 da uyuyo 9 da kalkıyo bidaha uyku yok
devamlı mız mız veya ağlıyo
hiç durmuyo napsam
dişte çıkartıcak o da var
off çok zor çok
aşıyı yatırıpta vurduklarından sanırım korku geldi yatırınca çok ağlıyo
ne zaman geçerki
eskidende huysuzdu ama en azından uyuyodu şimdi o da yok

Allah yardımcın olsun hugocuk. diş jeli sürsen dişetine, belki en azından o yönden rahatlar biraz.

tez zamanda geçer inşallah.benimkinde huysuzluk pek olmamıştı ama ateşlenmişti.4e kadar beklemiştik valla.kabus gibiydi.ateşlenmese bari...

sulu diş kaşıyıcısı verdim dolapta bekletip
soğuk soğuk pek sevdi kaşıdı dişlerini
önceden dolaba koymadan veriyodum almıyodu
sonra 2 saate yakın oynadık oyun halısında
yanlız fır fır dönüyo ve dönünce ağlamaya başlıyo nedense

aşılar bacaklarından yapıldığı için yüzüstü döndüğünde aşı yerleri acıyo olabilir...bi fikir yani..

Gunaydın hepınıze canım arkadaslarım,

hugocuk, benım kızımda asısından sonra cok mızmız oldu.
Sureklı ılgı ıstıyor.
Bende 'bır kere bebek olacaksın' dıye dusunerek ılgısını eksık etmemeye calısıyorum.
Bırde benım tek cocuk fıkrım oldugu ıcın herseyı yalnızca bır defa yasayacagımı dusunerek, kendımı motıve edıyorum.
Sabrının zorlanmaya basladıgı anlarda bu telkınlerı uygulayabılırsın.
Tabıı tek cocuk kısmını atla, cunku bır cocuga verılebılecek en guzel hedıye bır kardes!
Fakat ne yazık kı benım yavrumun bundan mahrum kalabılme ıhtımalı yuksek.

gunısıgım, bende dun acı bır kahve ıle gune basladım.
Sınavım vardı, onun ıcın ıctım., uykum acılsın dıye.
ıse de yaradı, sınavda hıc uyuklamadım, cin gibiydim.

hemsırem nasılsın?
ınsallah cok zorlanmıyorsundur.
Rabbım herseyı gonlune gore versın ınsallah.

Ve dıger arkadaslarım, keyıflerınız ıyıdır ınsallah.

merhaba güzel anneler günaydın herkese

uzun zamandır yazamıyorum nedense fırsatım olmadı ama tüm yazılanları okuyorum
bizimki tükürmeyi öğrendi sürekli tükürüyo :) annem ben işteyken sütünü içirirken yüzü gözü süt içinde kalıyomuş :)
birde meyve vermeye başladığımızdan beri kakası baya bi koyulaştı sizdede varmı böyle bişey?

bu arada

hemşire hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

hugocuk geçmiş olsun inşallah bugün huysuzluğu geçmiş olur

elefera sende işten ayrılmıştın, inşallah bu yeni sürecin artıları eksilerinden çok fazla olur,sizin için hayırlı olur canım

Son düzenleme:
mozp, tesekkur ederım canım, ınsallah hayırlısı boyledır bızım ıcın.

Ama surası varkı, esım ve ben maddı olarak sıkılsak da kızım bu duruma en cok sevınen oldu
Ayrıca bende gızlı bır sevınc ıcındeyım.
Zıra kızımı doya doya sevıyor, ona gonlumce vakıt ayırıyor, mutlu bır bebek olması ıcın daha ozel anlarımız olsun dıye ugrasıyorum.

ne güzel işte canım, artık bebeklerimizi mutlu etmek önceliğimiz değilmi zaten
vardır bunda da bir hayır
maddi açıdanda rabbim bebeğin hatrına rızkımızı fazla fazla veriyo çok şükür, maaş almadığım dönemde artık bittik dediğimiz anda bile hiç ummadığımız yerleden para geldi düzenimiz bozulmadı, inşallah sizde sıkıntıya düşmeden geçirirsiniz bu dönemi

günaydın canım
ohh şimdi evindesin yemeğini herşeyini yaparsın bebeğinlede ilgilenirsin rahat rahat

günaydın canım
epeydir yazmıyodun
altta kullanıcılar rasında görüyodum ama yazmıyodun
bugün çok şükür iyiyiz huysuzluk yok
keyfi yerinde
meyveye başladığımızdan beri bizdede koyulaştı kıvamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…