- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.621
yanlış anlama ama ek gıdaya basladıgında sadece ilk ay tattırma oluyor, gecen ayda az almış doktorun devam sütünü neden onermedi anlamadım.. acaba ek gıdaya gecmişken devam sutuyle pırınc unlu mama da mı versen kilo alımını duzenlemek icin..
selam kızlar...
dün ve bugünkü sıcak nedir öyle. nefes alamıyor insan. benim taşınma işlerim tam gaz devam ediyor. ev bulduk. eşim kontrat imzalamaya gitti. hayırlı olur inşaallah.
hadi öptüm sizi, ben işlerime döneyim.
selam kızlar...
dün ve bugünkü sıcak nedir öyle. nefes alamıyor insan. benim taşınma işlerim tam gaz devam ediyor. ev bulduk. eşim kontrat imzalamaya gitti. hayırlı olur inşaallah.
selam kızlar...
yok cnm neden yanlış anlayayım bnmde kafam karıştı sizlere sormak istedim onun için,devam sütünü düşündüm drla konuştuk ama bnm kızım biberonu asla almıyor,tattırma şeklinde dğilde beslenme şeklinde düşündüm bnde ek gıdayı ama tabiiiki ilk zamanlarda tadına baktırıp zamanla miktarını artırsam diyodum:44:
yok cnm neden yanlış anlayayım bnmde kafam karıştı sizlere sormak istedim onun için,devam sütünü düşündüm drla konuştuk ama bnm kızım biberonu asla almıyor,tattırma şeklinde dğilde beslenme şeklinde düşündüm bnde ek gıdayı ama tabiiiki ilk zamanlarda tadına baktırıp zamanla miktarını artırsam diyodum:44:
sağolun arkadaşlar
bugün kızımı dr a götürdüm kilo alımı okadar azki geçen ay 350 gr bu ay da henüz 200gr almış bnde ek gıdaya geçtim sizler neler veriyorsunuz?
Bennebileyim nerde kizlar ulasaniniz varmi merak ettim
uzun süredir uğramıyo acaba facebooktamıki
ayy zaten bu doktrorların o muayene odasında fazlalıkmöışız gibi davranmalarına illet olurum.yaa paranı verdık adam gibi ilgilensene.sanki böle hadi hadi daha çok işim var tarzında oluyolar cocuğun üstünü mgiydrmene bile fırsat olmyo nerdeyse!hayır belki memnun kalsan ona devam edicen.
65ogr hiç de az değil ki üstelik bebeğin 10 kılo.yani gecen ay 300 gr bile almış olsa 9 800falan olcaktı o bile fazla.gayet ideal yani.kaç gr aldgna değil de şmdki kılosuna bakmak lazım o yuzden hıc canını sıkıp da sütünü etkıleme.misler gibi bakmışsın buyutmussun ohhhh
öncelikle merhaba arkadaşım. sana birşey söyleyeyim mi uzun zamandır duygularıma bu kadar tercüman olan bir arkadaş arıyordum. evet bu erkekler ne kadar çok şey istiyor ya. inan okurken bu nasıl bir algı, bu nasıl bir bilinç dedirttin bana(kesinlikle iltifat değil) neyse geçelim kocalarımızı veeee eğer sende bana destek olursan beraber kilo verelim. yazalım birbirimize yaptıklarımızı. kendimiz için, kendimizi daha iyi hissetmek için. bu arada emziriyor musun?
Herkese selam..
Artık ek gıda sorunları başladı sanırım biz tamamen başladık artık herşeye çorbasın meyvesini yoğurdunu muhallebisini öğünlük veriyorum artık öğür böğür biraz zorlanıyoruz ama dünya varmış diyorum biberonla zorla beslediğim günleri düşününce.Devam sütünü birtek gece zorluyorum artık gündüz hiç yok muhallebisine çorbasına filan katıyorum ama yeterli oluyodur inş. Şimdi tek derdimiz ne yedirsem ne pişirsem :)Kahvaltıya henüz başlamadım sanırım 6. aydan sonra başlanıyo sanırım?Birde kızlar oğlumda iki gündür öksürük hapşuruk var sanırım biraz üşüttük dr. götürmek istemiyorum saçma sapalak şurubu ilacı dayıyolar ufak bişeye doğal yoldan ne yapabilirim fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?