- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.761
ya benim bebeğim huy değiştirdi.düzeni bozuldu sanırım.yada sıcaklardan.ayy anlamıyorum yaa.adanaya geldik ben zor dayanıyorum zaten buranın sıcagına cocuğun dayanabılmesi mucizevi bişi zaqten de.isilik çıktı her yerınde.sürekli mızmız.yada böle sessiz sakin.bana küs gibi.bugun 6 kere kaka yaptı ki ben buna hıc alışkn değilim.benm bebeğim her gün 1 kere yapmaya yeni başladı.susturamadığım ağlamaları var.yaa ıstanbuldaykn sureklı ben ılgılenıyodum şimdi halaları babaannesi falan da var.ama sadece bende sususyo oğlum.acaba dıyorum ki beni mi istiyo,özlüyo.en son dun onla beraber agladım susturamıyoruz d,ye...ayy bana akıl verin nolur napacağmı şaşırdım...diş geliyo olabilirmi??
gunaydın sinem
görümcenler mi geleekti, kızın nasıl onların yanında?
eşim saolsun bizi tatile götürecek! yazlık kiralayıp kayınvalidemlerle birlikte tatil yapacağız.
ben bu yıl marmaris, gökova falan istiyordum ancak onlarda olunca koca memelerle kayınpederin yanında rahat edemem. benim de asos aklıma geldi şimdi.
hugocuk asosa gittin mi, biraz da kültür turizmi gibi olsun diyorum, şehitliklere yakın mı, malum bu memelerle suya girmek istemeyebilirim. suyu soğuk mu oranın, güneyin çok sıcak oluyor, tavsiye eder misin
ya bir merhaba demeye de mi vaktiniz yok analar
çoğu kişi sadece okuyor ve yazmıyor arkadaşım.
selam kızlar
oğlum üstteki dişlerini çıkarmaya çalışıyor.
çok huysuz
inşallah iyisinidizdir.
karnım çoook acıkıyo bu arada.
ya sabır ya selamet
nisane mrb bizimki 5 ay 10 gunlukken diş çıkardı. bugun 5 ay 11. gunumuz
ben farketmedim ama komşum sürekli bakıyordu diş göreyim de hediye alayım diye
beraber bankaya gitmiştim ben gişedeyken kadının elini ağzına götürmüş ve diş eline gelmiş
bugun de ağzına bardak dayadım su içebilecek mi diye
dişi bardağa deyince ses çıkardı :)
annemdeyken hergün malasef yoğurt filan yapamadım
babam aptamil kaşık maması aldı
hergün verdiler oğlumda çok sevdi
içine meyve püresi veya sebze püresi ekleyipte verdik
şimdi evdeyim mama bitmedi henüz
bende bugün haşladığım sebzelerin suyu ile hazırladım kaşık mamasını ve sebzeleride püre yapıp ekledim
yedirdim
haftaya peynir vericem suda bekletip tuzunu alıp kaşık mamasına ekleyip vericem
ben karıştırmıycam kızlar öyle pekmez cicibebe peynir yumurta sarısı filan karıştırmıcam
tatlı gıdalarla tuzluları ayrı ayrı vericem
mesela kaşık mamasına peynir eklemeyi düşünüyorum
pekmezi cicibebeye eklemicem zaten tatlı
pekmezi muhallebisini tatlandırmada kullanıcam
bütün gün fırsat buldukça yazdıklarını okudum.çok erken değilmi bu kadar ek gıda? ne kadar bebişin canım?
benim bebeğimde 4 ay 8 günlük. bebeğim pişikten dolayı emmeyi azalttığı için aptamil biberon mamasına başladım.o yüzden ek gıdaya başlamayı düşünüyorum ama cesarette edemiyorum.sadece elma suyu ve şeftali denedik çok az.ama sen baya baya başlamışsın.doktor kontrolündemi veriyorsun merak ettim?bizim doktor izin vermiyor daha birşeye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?