2012 Şubat Anneleri

oğlum çok huysuz mıy mıy mıy
çıldırmış gibi diş etlerine saldırıyo kaşıyo
diş kaşıyıcıda kullanmadı sevmedi
çıksada rahatlasak artık
ağzının suları akmıyo eskisi gibi azaldı
oyun halısındada hiç oynamıyo ne zaman koysam hemen dönüyo bi süre öyle duruyo sonra sıkılıyo ağlıyo
çeviriyorum sonra hemen yine dönüyo
dönünce dursa onuda yapmıyo

merhaba kızlar, beni özlediniz mi bakim :26: ben sizleri çok özledim.

ben annemlerdeyim hala. abimlerin netten giriyorum. evin tadilat işleri devam ediyor. badanası, banyoda duşakabini, muslukları falan kaldı. yarına biter inşaallah. sonra eşya yerleştirme faslı.

tembel oğlum bir haftadır dönüyor artık ama sadece sırt üstünden yüzüstüne . sonra tekrar sırt üstü çeviremiyor kendini. bir şikayetimiz yok Allah'a şükür.

bu arada MOZP gitme lütfen. hepimiz bir arada olduğumuz sürece bu forumun tadı olur.

Gitmene üzülürüm...

özlemez olurmuyuz hiç özledik tabii
inşallah kolayca yerleşirsin tatlım

günaydın kızlar...
kaç gündür yazamadım..ama ara ara okuyordum yazdıklarınızı.dün yazacaklarımı işaretledim sırayla tam yazacakken oğlum uyandı,öylece bıraktım kalktım,birdahada giremedim ..

şimdi bi bakayım dedim ..
dün ikinci reglimi oldum.geen ayki tarihe göre 11 gün geçti.tam düzene girmedi sanırsam.kasıklarım ağrıyor ölüyorum.
oğlum artık akşamları 8.30-9 arası uyuyor.akşam yine o saatlerde uyudu.
gece 1.30 da uyandı,emzirdim hemen uyudu yine.4.30 da uyandı 6 ya kadar uyamadı.6 da uyudu 8 de yine uyandı.şimdi ağlıyor..
neyse sonra görüşüürüz kızlar..
karnı acıktı sanırım.demir damlasını vermiştim,hemen emzirmiyim diye oyalıyordum zaman geçsin diye.
birazdan emzirip,yıkıyıp,uyutucam.bende işlerime bakıcam.

görüşürüz...
mozp:bence gitme derim,herkes yazdığına artık cevap alamıyor ki..bak bende şimdi yazıyorum ama yazan yazar yazmayan yazmaz.ben içimdekini paylaşıyorum,rahatlıyorum..

bizi birbirimizden eniyi kim anlarki..

mide rahatsızlığı olan arkadaşımın bebeği ne tekaratrdan geçmiş olsun..ameliyat olmayaacağına çok sevindim..inşallah kendiliğinden atlatıcak..
sende rahatlamışsındır..

hugo:
benim kuzenimde süt alerjisi çıktı.ama başka belirtileride vardı onda.sürekli gaz şikayeti vardı.annesi bile süt içse,yoğurt yese bebek rahatsız oluyordu.yüzü falan şişyormuş hep.inşallah seninkinde yoktur canım.bende bi ara tedirgin olmuştum..ben hala yoğurt vermedim bebeğime.varsa belli olur ozaman.
test falan yapmışlardı.

ıevet canım inan çoook rahatladım ve annelık içgüdülerimle kızımı amelıyat ettırmedığım için çook mutluyum..meleğim şimdi oyun halısında bıcır bıcır oynuyoır:)) senınkı sevmedı degıl mı oyun halısını.bu arada ek gıdaya geçiş donemı nasıl gıdıyor. masallah benım kızım verdığım hersey iştahla yıyor. malum ramazan gelıyor. oruç tutacağım sonrada okul açılacak. inş bir an once alışır ek gıdaya bebeişim...

ya kızlar belkı bana kızacaksınız ama ben ne olursa olsun mama takvıyesı taraftarı degılım. benım kızım 4 subat doğumlu ve 6000gr.çoğu kişi bılıyor kızım kusmaları yuzunden bır turlu hızlı kılo almadı. ama götürdüğüm hiçbır doktorda gelışımı yavaş sen bırde mama ver demedi. özellıkle marka belırterek mama oneren doktorların bu fırmalarla anlaşmalı olduğunu düşünüyorum. bana göre mama yerıne ek gıdya geç bol bol meyve ver. organık olmasına dıkkat et. onuda pazardakı küçük satıcılarda (köyden gelen) kolaylıkla bulabılırsın.

Hosbulduk canim birsey danisacaktim sivrisineklere karsi ne yApiyorsunuz bizim kizi gecen fena yemisler de

canım ben gulben ergenın programında dınlemıştım. çam yağı ve lımon yagı ortamdakı sıneklerı uzaklaştırırmış. hanı bıldığımız raid ın 45 gecesı varya onu boşaltıp içine bu yağlardan bırını koyarsan yada hap seklınde olan beyazlayınca attığımız ilaçlar varya o beyazlaşana bu yağlardan dokup makınaya koyarsan sıneklerı uzaklaştırıyormuş. ben çam yağını aldım ama daha yapmaya fırsatım olmadı. aklıma bırsey daha geldı acaba bu yağları su ile karıştırıp dırek vucuda sıksak off etkısı yaratır mı acaba. bebeklere dırek bu suyu sürsek nasıl olur kı...

arnazar günaydın..
az önce sanada yazdım ama aklıma ismin gelmedi.
tekrar geçmiş olsun bebeğine canım..
daha da iyi olacak merak etme..ooooo öyle bi iştahlı olacakki ne versen yiyecek,yetiştiremeyeceksin ...))
en güzelide ameliyat olmadan atlatıcak olması..

çok tsk ederım canım:)) şimdi kucağıma oturdu netten nınnı izliyoruz :))

hoşgeldin canım

kizlar merhaba tekrar..dogumdan sonra isten ciktim simdi ben ve kizim hep evdeyiz..birtek haftasonu annem geliyor aksam kizim uyuduktan sonra disari esimle cikabiliyoriz...siz gun icinde cikabiliyomusunuz..yok uyku yok meme saati aman rutini bozulmasin derken hep evdeyim kendimi bazen hapis gibi hissediyorum bunalima gircek gibi oluyorum benzer seyler hisseden var mi..ben mi anormalim...

Herkese merhabalar, gerek burada gerek özelden mesaj atıp gitme diyen herkese çok teşekkür ederim
bazen alınganlıklarımız olabiliyo, normaldir sanırım, üzüldüğüm şey oğlum düştü yazmama rağmen geçmiş olsun diyen kimsenin olmamasıydı
neyse sağlık olsun geçti gitti diyelim
inşAllah aranızda olacam tekrardan

hoşgeldin canım, bu kadar uzun süre evde kalırsan bunalman çok normaldir.
eve tıkılıp kalmamaya çalış bebişini kimseye bırakamıyorsan beraber çıkın, atın bebişi arabasına gezin beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…