- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.901
Merhaba ben de subat annesiyim ve sizi hep okuyorum uye olmak bugune kismetmis hic online olan var mi yoksa da herkese selamlar olsun
Selam hoşgeldin
Benim şubat 13 doğumlu bir kızım var.
Senin kız mı oğlan mı ayın kaçı
Merhaba ben de subat annesiyim ve sizi hep okuyorum uye olmak bugune kismetmis hic online olan var mi yoksa da herkese selamlar olsun
hoşgeldin canım
Hosbulduk canim birsey danisacaktim sivrisineklere karsi ne yApiyorsunuz bizim kizi gecen fena yemisler de
Herkese merhaba,
Farkettim ki uzun bi süredir sadece kendi kendime yazıp duruyorum, paylaştıklarıma ne bir yorum ne bir cevap alamıyorum.
Bu da tek taraflı bir paylaşım oluyorki benim istediğim bu değil.
Neyse herkes kendine çok iyi baksın, ben artık bu topic'te olmayacam,
Bebişleriniz Allaha emanet..
28 subat dogumlu kiz benim de..hosbulduk einstein...ne sicak bu gece di mi...siz de ist mu
merhaba kızlar, beni özlediniz mi bakim :26: ben sizleri çok özledim.
ben annemlerdeyim hala. abimlerin netten giriyorum. evin tadilat işleri devam ediyor. badanası, banyoda duşakabini, muslukları falan kaldı. yarına biter inşaallah. sonra eşya yerleştirme faslı.
tembel oğlum bir haftadır dönüyor artıkama sadece sırt üstünden yüzüstüne . sonra tekrar sırt üstü çeviremiyor kendini. bir şikayetimiz yok Allah'a şükür.
bu arada MOZP gitme lütfen. hepimiz bir arada olduğumuz sürece bu forumun tadı olur.
Kızlar aranızda blog yazan var mı?
ıevet canım inan çoook rahatladım ve annelık içgüdülerimle kızımı amelıyat ettırmedığım için çook mutluyum..meleğim şimdi oyun halısında bıcır bıcır oynuyoır:)) senınkı sevmedı degıl mı oyun halısını.bu arada ek gıdaya geçiş donemı nasıl gıdıyor. masallah benım kızım verdığım hersey iştahla yıyor. malum ramazan gelıyor. oruç tutacağım sonrada okul açılacak. inş bir an once alışır ek gıdaya bebeişim...arnazarcım çok sevindim bebişinin bişeyciği yokmuş
valla o kadar doktora götürdün hepsi ameliyat dedi bak bu doktor değil demiş
doktorun tavsiyelerine uyuncada azalmış kusmaları
ve kendiliğinden geçecek olması çok iyi
artık rahatlamışsındır
İyi aksamlar kizlar benim oglum 22 subat dogumlu alti gun sonra bes ayi bitmis olacak doktorumuz dort aylikken hipp organik yulafli tahil bazli ek mama verdi gunde bir defa veriyorum oglum ilk iki ay cok guzel kilo alspdi ama ucuncu ay 660 gram dorduncu ay ise 540 gram aldi sinirda oldugunu soyledi ve bizi mamaya baslatti alti aylik olana kadar boyle devam et sonra zaten ek gidalara baslayacagiz dedi. Bu mamayi kullanan varmi aranizda? Birde oglum emmiyor artik hep uyutarak uyki arasinda veriyorum cok uzluyorum gunduz neredeyse hic sut icmiyor ne yapacagimi sasirdimhvalarin sicakligindanmi anlamadim
Hosbulduk canim birsey danisacaktim sivrisineklere karsi ne yApiyorsunuz bizim kizi gecen fena yemisler de
arnazar günaydın..
Az önce sanada yazdım ama aklıma ismin gelmedi.
Tekrar geçmiş olsun bebeğine canım..
Daha da iyi olacak merak etme..ooooo öyle bi iştahlı olacakki ne versen yiyecek,yetiştiremeyeceksin ...))
en güzelide ameliyat olmadan atlatıcak olması..
hoşgeldin canım
canım sen bayağı eskiymişsin şimdi çıkmam lazım biraz baktım bloguna çok hoş görünğor akşama iyşce incelerimBenim kişisel bir blogum var Ofansif Orta Saha sen yazıyor musun?
kizlar merhaba tekrar..dogumdan sonra isten ciktim simdi ben ve kizim hep evdeyiz..birtek haftasonu annem geliyor aksam kizim uyuduktan sonra disari esimle cikabiliyoriz...siz gun icinde cikabiliyomusunuz..yok uyku yok meme saati aman rutini bozulmasin derken hep evdeyim kendimi bazen hapis gibi hissediyorum bunalima gircek gibi oluyorum benzer seyler hisseden var mi..ben mi anormalim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?