2012 Şubat Anneleri

Blendır icat edilmemiş gibi davran demiş ya doktorun bu fiki gerçekten çok beğendim çok beğendim.
Ben de ek gıdaya geçtiğimde çatalla ezmeyi planlıyorum
Umarım zorluk çıkartmaz minnoş

Geçmiş olsun ve yeniden hoşgeldin

Benim minik kuş da bu ay sadece 300 gramcık almış.
Ek gıdaya geçmek için iki hafta daha bekleyeceğim ben
Sizin menü çok güzel olmuş yarasın bebişine inşallah.

blendrı her kullanışımda seni hatırlıyorum
ama kolayıma geliyo napim

Biz pek gezmeciyiz ama tek başıma çıktığımı söyleyemem hatta hiç çıkmadım :)
Ama sık sık anneme kayınvalideme avm ye oraya buraya gidiyoruz. Hafta sonlarını hiç es geçmiyoruz.
İlk zamanlar sıkılıyordum ama şimdi hem evde oturduğum zamanların hem de gezdiğim zamanların keyfini çıkarıyorum
Ama benim fikrim rahat ol yapmak istediğini yap çıkmak istiyorsan al bebeği çık gez
Benim tek başıma cesaretim yok : )

bizimki her ay ölçüyor 67cm birde bizimkinin baş çevresi 43,5 büyük seninki kaç dr koca kafa diyor:)

Boyunu daha hiç ölçmediler kafa çevresi ölçülüyo. ölçüp değeri söylüyor arkasından da normal dediği için değer benim aklımda kalmıyor.
Nasıl olsa bilgisayara kaydediyor diye pek ilgilenmiyorum
Kendimi ilgisiz buldum birden :)
Senin minik kuşa maşallah.

Tarif süpermiş afiyet bal şeker olsun
Yarasın kızına löp löp et pıt pıt yağ olsun : ))

hergün yeni bir huy çıkarıyolar zaten, bizimkide oyun halısında durmuyo, yüzüstü dönüp zemindeki puantiyeleri ısırmaya çalışıyo :)

Bu minik kuşlar büyüdükçe daha büyük alan istiyorlar
Sürünmeye başladıklarında halının üzerinde durmayacaklar sonra da odanın
Sonra bütün evi tavaf edecekler ne güzel : )

Senin minnoş asabiymiş bayağı aman dikkat et dayak yeme : ))

günaydııınnn...i
ya benimki uyku düzenini değiştirdi sanırım..

akşamları 8-9 arası uyuyor.gece 1-1.30 arası uyanıp emzirip hemene uyuyor.sonra sabaha karşı 4.30 da tekrar uyanıyor,emziriyorum.uyuyor.sabah 8-8.30 arassı uyanıyor.
daha geçengüne kadar 6-6.30 da uyanırdı hep.ama gecede 3-3.30 arası bi uyanırdı.
gerçi hiç belli olmuyor.önceki gün sabaha karşı 4 mü 4.30 mu ne uyandı 6 ya kadar u yuymadı.
neyse işte..yazıyım dedim.benimki meme bekler..giidiyim emziriyim.4.30 dan beri aç yavrucak.demir damlasını verdimde oyalıyordum..
görüşürüzzz..
bebecikleri öpüyorum...

Günaydın herkese

tarhana yedirebldinmi canım
benimki hiç sevmedide

canım, annem oğlum için bebek tarhanası yapmıştı bu kışın sonunda, kış sebzeleriyle
baharat yok içinde sebzesi bol piştikten sonrada içinde 1 tatlı kaşığı zeytin yağı koyuyoruz içiyo çorbasını

malesef öyle
korkuyorum onun fenalığından
bazen başedemiyorum

eşimin bugün son izin günü
hiçbiyere gidemedik bişey yapamadık tatil geldi geçti

resmen ömrümüz bitiyo, bir hafta izin bitmiş çokmu?
doğum iznine çıkmadan önce oh negüzel 5ay evdeyim diyodum bitti hiç bişey anlamadım

hemşire nasılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyo bebişler napıyo
dışardaki napıyooo
içerdeki napıyoooo
uğramaz oldun buralara

dün 5.ayımız bitti dr a gittik.tatildeyiz diye aksatmadık ve aldık pamuş kızı dr a gittik.kafamdaki tüm soruları sordum.köpüklü kaka yapıyordu sebebi ön süt-arka süt muhabbeti.laktozu çok olan sütün emilimi yapılamadığından kakası köpük köpük geliyordu.çaresi bir memeden meme boşalıncaya kadar emzirmek,diğer memeye geçmekmiş.isilikleri için krem vermiyorum dedi kortizon içerikli olduğundan.600gram almış ve 9kg olduk.ek gıda için yavaş yavaş geç dedi.sebze çorbası taze meyve ve yoğurt ver dedi.muhallebi karbonhidratmış verme dedi şişmanlatmaktan başka bir şeye yaramıyor şuanda dedi.verirsen şişmanlar hareketleri kısıtlanır yürümesi emeklemesi gecikir dedi.bir de denize sokmadığımı söyledim.iyi yapmışsın aşıları tamamlanmadı sokmaman daha iyi dedi.hastalanır vs hiç gerek yokmuş.aynı benim düşündüğüm gibi...saçlarımın dökülmesi çok arttı demir eksikliği olabilir tahlil yaptır dedi.şimdilik bu kadar tatile devam sizleri takipteyim öpüyorum hepinizi

maşallah canım senin bebişin kilosu iyiymiş zaten mamaya muhallebiye ihtiyacı yokmuş
saç dökülmesi bendede devam ediyo hala kısacık kestirdim saçımı, yine dökülüyo

resmen ömrümüz bitiyo, bir hafta izin bitmiş çokmu?
doğum iznine çıkmadan önce oh negüzel 5ay evdeyim diyodum bitti hiç bişey anlamadım

bende aynısını dıyordumm. üzerine yaz tatılıde bıtıyorr(

hemşire nasılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyo bebişler napıyo
dışardaki napıyooo
içerdeki napıyoooo
uğramaz oldun buralara

kız gerçekten hemşire hamıle mıı :)) valla helal olsun soyluyoprdu ama ben saka yapıyor sanıyordumm:)) tebrıkler arkadsım ...ben en az 7 sene duşunmuyorum :))

yok tatlım şaka filan değil hemşire hamile

Kızlar sabah bebeğimin topuğu davul gibiydi, kıpkırmızı. Doktora götürdüm böcek sokması dedi, sivrisineğin işi olabilirmiş. Bir sinek nasıl bu hale getirir Kaldı ki o kadar da dikkat ediyorum. Sineklik , cibinlik, bebekler için sinek kovucu vs. Nefret ettim ya!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…