2012 Şubat Anneleri

Günaydın annelerr...

kız gerçekten hemşire hamıle mıı :)) valla helal olsun soyluyoprdu ama ben saka yapıyor sanıyordumm:)) tebrıkler arkadsım ...ben en az 7 sene duşunmuyorum :))

kız 7 sene çok uzun yaa, okadar uzatmamak lazım bence

çok geçmiş olsun canım,bende gıcık oluyorum bu haşerelere

slm kızllar..
bebeğim öksürüyor..kuru bi öksürüğü var.sanki bğazı gıcık yapıyor gibi.
ama farkettimde daha çok beni görünce ve çığlık atarken oluyor.bu aralar çığlık atmaya çok başladı acaba boğazınım tahriş etti bağırırken.
eşim haftasonu klimayı açıp durdu,oğlum zaten terliyor sürekli ,içerisi buz gibi olmuştu.okadar da açma,bak çarpılır çocuk dedim dinletemedim.
şimdide suçu bana atıyor.geçenlerde rüzgara karşı arabasında gezdirmişim onu,rüzgar almış hep,öyle diyor eşim.
taryıştık bu yüzden.sinir etti beni.

kızlar kk da,doğum sonrası diye bir bölüm var orada alt başlık olarak bebeklerimize ek besin tarifleri diye bi bölüm daha var.oraya girip bakın,tecrübeli anneler çok güzel kahvaltı ve çorba tarifleri paylaşmışlar.ayına görede belirtmişler.beyendiklerimi not almaya başladım ben.ben bu ek gıda işini gözümde çok büyüttüm.yapamıyacam gibi geliyor.bu tariifler çok işime yarıyacak.bence bi bakın derim..

Bende aynı durumdayım Ağustos'ta ek gıdaya başlayacağız sürekli ek gıda vermeye
Başlayan annelere soruyorum bide kimisi muhallebi veriyor kimi vermiyor kimisi kendi sutuyle
Yogurt mayaliyormus ay bı doktorumuza Gitsek herseyi sorucam.

merhaba

bebegim 5ay 10 gunluk. altta 2 tane disi cikti. sizin bebislerinizde dis cikaran var mi

bizdede diş yok henüz

canım geçmiş olsun öncelikle
bu kadar gözünde büyütecek bişey yok ek gıda konusunda,
takılmayın bence bi şekilde bişeyler yapıyosun zaten

Son düzenleme:
kız gerçekten hemşire hamıle mıı :)) valla helal olsun soyluyoprdu ama ben saka yapıyor sanıyordumm:)) tebrıkler arkadsım ...ben en az 7 sene duşunmuyorum :))

7 yaş çok fazla arkadaş gibi olamaz sonra bebişler sen bir iki sene daha kıslt arayı :)
Bana kalırsa ben en fazla 7 ay daha beklerim :)
Kardeş istiyorum yenidoğan bebek kokusunu özledim valla
Benim sıpa eşşek kadar oldu bile :))

Çook geçmiş olsun. Ne kullanabilirmişsin sineklere karşı sordun mu senden tüyo alalım.
Ben de tüm haşerelere acayip uyzum her sabah uyandığımızda bir yerimiz şişlenmiş oluyor.
Apartmanın bahçesi bayağı büyük ve yeşillik gece otamatik sulama ile sulanıyor o ara kaçanlar sanırım camlardan giriyor
Yazık bizim kuzulara

merhaba

bebegim 5ay 10 gunluk. altta 2 tane disi cikti. sizin bebislerinizde dis cikaran var mi

Maşşalah senin kuzuya
benim ki iki aydır kaşıyor kaşıyor
ama henüz patlatamadı :)

Canım geçmiş olsun
Ama sadece dikkat çekmek için öksürüyor olabilir dikkat ettin mi hiç sen kucağına aldığında öksürüğü kesiliyor mu
Ya da sadece o çığlıkların arkasından mı öksürüyor.
Benim minnoş öyle yaptı bi kaç gün ben çok pekiştirmedim bu davranışını kesti sonrasında.
Bir bak bakalım ateşi huysuzluğu vs yoksa bişeyi yoktur inşallah. Yine de geçmiş olsun

canım çok dikkat ettim kucağıma aldığımda öksürmüyor,gecede hiç öksürmedi uykusunda,o çığlıkların arkasından öksürüyor,bide arada işte kesik kesik öksürüyor.
seninkide yapmış demek bunlar bişekilde dilkkat çekmeye çalışıyorlar.ben yinede takip ediyimde ne olur ne olmaz gerçekten hastada olmuş olabilir ama bakıyorum ateşide yok.anlaayamadım..:44:

geçmiş olsun canım.benim bebeğiminde kollarını ısırmış hep.kıpkırmızıydı kolları.bizdede sineklik,cibinlik var ama bi yerlerden girmiş işte.
sinek kovucu olarak ne kullanıyorsunuz?

bende herşeyi sorucam ,kafamda okadar çok soru varki.ayy 6.ay aşımızda yaklaştı.10 gün sonra(

bizdede diş yok henüz

canım geçmiş olsun öncelikle
bu kadar gözünde büyütecek bişey yok ek gıda konusunda,
takılmayın bence bi şekilde bişeyler yapıyosun zaten

ben çok büyüttüm şu ek gıdayı elimde değil..besleyemiyecem gibi geliyor..

Sağ olun kızlar. Önce şu reklamlarda dönen defansı aldım ama üzerinde hamileler ve emzirenler için önerilmez yazıyordu. İçime sinmedi Chicco'nun sinek kovucusundan aldım. Doktor kullanabilirsin ama ağız ve göze temas olmasın dedi. Annemde kalmıştım, evde beşiğinde cibinlik var normalde ama burada cibinliksiz iyice korktum her yerine sürdüm fakat etkisi üç saat. Üç saat sonra yeniden sürmek gerekiyor. Saati kurdum yeniden sürdüm. Sabah baktım sinek kovucuyu sürmediğim yerler elleri ve yanaklarıydı çünkü elini yanağına sürer, ağzına sokar dedim. Sinekler gitmiş oralardan yemiş. Doktor bana bir jel vermişti ama bebeğim küçük diye kullanmaya çekindim açıkcası. Hem cildiyeye gittim hem çocuk doktoruna ikisi de sorun olmayacağını söyleyince jeli ısırılan yerlere sürdüm. Normalde sinek ısırığımız günlerce geçmiyor, hafif su topluyor bu jel sayesinde ertesi gün gözle görülür şekilde iyileşme vardı. Topuğumuz da iyi, hafif kızarıklık kaldı. Doktor, cibinlik öneriyor. Prize takılan tabletlerden uzak durmamı söyledi zaten bebek için güvenilir olmadığını düşündüğümden kullanmamıştım. Pencere kenarına saksıda fesleğen de koyulabilir, sineklerin sevmediği bir kokusu varmış.

Kİzlaaar selamhepinize herkes iyidir umarim bebisler iyidir tatilden yeni geldik ohh ilac gibi geldi tavsiye ederim kizim beni cok yormasina ragmen deger bence butun bebisler iyidir umarim hepsini isiriyorummm

hemşire nasılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyo bebişler napıyo
dışardaki napıyooo
içerdeki napıyoooo
uğramaz oldun buralara

İyiyim kiz hugo ozledim seni valla tatildeydik bi cilginlik yaptik guzeldi cok sukur hamilelik iyi hamdolsun.kizimi akdenize batirip batirip cikardim elini emiyo cok cok tuzluydu ya:)) koptum.evde birbirinde kadin ariyorum bu aralar artik agirlasiyom hic yapamicam yakinda dogumdan sonrada temelli biri gelecek bakalim umarim buluruz.ha bide bayramdan sonraki hafta ise basliyorum yaa (ama uc ay calisip izneayrilcam yine bashemsire dicek hic gelme sen ya bi artin yok:))senin aslanin nasil buyudumu biraz ek gida veriyonmu neler yapiyon paylas ya bende yapimm.opuyorum en bogumlu yerinden:)

İyiyim canim yaa kizinin rahatsizliginacok sevindim sukurki geciciymis bi oksuruyolar kafamiz allak bullak oluyo annelik cok zor is seninde gozun aydin.tatilede girdiniz rahat etmissinizdir biraz seneye az daha buyur bebis rahat edersin.diger konuda sana cok katiliyorum esim bu dunyada en degerli varligim kizsamda kussemde yine tek destekcim o hastalandigimda bakanim derdime kosanim o degerini bilmek lazim.sikma canini esin sana iyiyse bu hayatta 1-0ondesin bosver.

mrb kızlar bende şükür evime döndüm...ama zor ayrıldık vallaha annem babam kardeşim afğlaya ağlaya yolcu ettiler....cok güzel geçti tatilim hepsinden önemlisi oğlum çok mutluydu....resmen evrim geçirdi orda bi hareketler cığlıklar gülmeler....kalabalıkta bası döndü cocugun...cok şeker oldu ama eve gelince tabii yalnız kaldı....bende bi yere kadar ilgilenebiliyorum...neyseki babası havuz aldı bugün koyduk içine cok hoşuna gitti...oyuncak falnda koydum şap şap oynadı yürüteç almayacaktım ama annemgide vardı ona koydum biraz çıldırdı içinde onuda cok sevdi o yüzden bende alıcam bi örümcek artık....,

eee siz neler yapıyosunuz bebişleriniz nasıl????

Günaydın güzel anneler
hayırlı ramazanlar herkese, oruç tutuyomusunuz?

hoşgeldin canım, ne güzel tatil fırsatın oldu :)
bebişte iyice haretlenmiş maşallah, insan nsaıl ilgileneceğini şaşırıyo hiç bi yerde durmuyolar

Hayirli ramazanlar Ben deilim canim emzireler tutamaz bence.gecen senede hamileydim yav kazam 59 gun olacak nasil tutcam bilmiyom Allah yardim etsin

Canım sen yine hamile olduğundan tutmaman normal zaten
ben deniyecem, zaten çalışıyorum ek gıdalara geçtik bunun yanında sağdığım sütleride içiyo, bakalım sıkıntı olmazsa devam edecem inşallah
borçlarıda bu kış günler kısalınca tutmayı düşünüyorum

Hmm valla cok guzel insallah tutarsin yaa ben cok israr ettim dr yok dedi.dedim denim yok hayir dedi yoksa kazalar gozumde buyuyo yinedogum kisa gelecek sonrasinda belki emziririm insallah v.s ama bilmiyom bakalim.bugun niyet ettim dedim tutarim cok kotu oldum sabah kustum.seni taktir ettim valla.ama tabi ilk planda bebekler tabi sutunu cok etkilerse yinede bi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…