- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.961
kız gerçekten hemşire hamıle mıı :)) valla helal olsun soyluyoprdu ama ben saka yapıyor sanıyordumm:)) tebrıkler arkadsım ...ben en az 7 sene duşunmuyorum :))
Kızlar sabah bebeğimin topuğu davul gibiydi, kıpkırmızı. Doktora götürdüm böcek sokması dedi, sivrisineğin işi olabilirmiş. Bir sinek nasıl bu hale getirirKaldı ki o kadar da dikkat ediyorum. Sineklik , cibinlik, bebekler için sinek kovucu vs. Nefret ettim ya!
merhaba
bebegim 5ay 10 gunluk. altta 2 tane disi cikti. sizin bebislerinizde dis cikaran var mi
slm kızllar..
bebeğim öksürüyor..kuru bi öksürüğü var.sanki bğazı gıcık yapıyor gibi.
ama farkettimde daha çok beni görünce ve çığlık atarken oluyor.bu aralar çığlık atmaya çok başladı acaba boğazınım tahriş etti bağırırken.
eşim haftasonu klimayı açıp durdu,oğlum zaten terliyor sürekli ,içerisi buz gibi olmuştu.okadar da açma,bak çarpılır çocuk dedim dinletemedim.
şimdide suçu bana atıyor.geçenlerde rüzgara karşı arabasında gezdirmişim onu,rüzgar almış hep,öyle diyor eşim.
taryıştık bu yüzden.sinir etti beni.
kızlar kk da,doğum sonrası diye bir bölüm var orada alt başlık olarak bebeklerimize ek besin tarifleri diye bi bölüm daha var.oraya girip bakın,tecrübeli anneler çok güzel kahvaltı ve çorba tarifleri paylaşmışlar.ayına görede belirtmişler.beyendiklerimi not almaya başladım ben.ben bu ek gıda işini gözümde çok büyüttüm.yapamıyacam gibi geliyor.bu tariifler çok işime yarıyacak.bence bi bakın derim..
merhaba
bebegim 5ay 10 gunluk. altta 2 tane disi cikti. sizin bebislerinizde dis cikaran var mi
slm kızllar..
ama farkettimde daha çok beni görünce ve çığlık atarken oluyor.bu aralar çığlık atmaya çok başladı acaba boğazınım tahriş etti bağırırken.
eşim haftasonu klimayı açıp durdu,oğlum zaten terliyor sürekli ,içerisi buz gibi olmuştu.okadar da açma,bak çarpılır çocuk dedim dinletemedim.
şimdide suçu bana atıyor.geçenlerde rüzgara karşı arabasında gezdirmişim onu,rüzgar almış hep,öyle diyor eşim.
kızlar kk da,doğum sonrası diye bir bölüm var orada alt başlık olarak bebeklerimize ek besin tarifleri diye bi bölüm daha var.oraya girip bakın,tecrübeli anneler çok güzel kahvaltı ve çorba tarifleri paylaşmışlar.ayına görede belirtmişler.beyendiklerimi not almaya başladım ben.ben bu ek gıda işini gözümde çok büyüttüm.yapamıyacam gibi geliyor.bu tariifler çok işime yarıyacak.bence bi bakın derim..
kız gerçekten hemşire hamıle mıı :)) valla helal olsun soyluyoprdu ama ben saka yapıyor sanıyordumm:)) tebrıkler arkadsım ...ben en az 7 sene duşunmuyorum :))
Kızlar sabah bebeğimin topuğu davul gibiydi, kıpkırmızı. Doktora götürdüm böcek sokması dedi, sivrisineğin işi olabilirmiş. Bir sinek nasıl bu hale getirirKaldı ki o kadar da dikkat ediyorum. Sineklik , cibinlik, bebekler için sinek kovucu vs. Nefret ettim ya!
merhaba
slm kızllar..
Canım geçmiş olsun
Ama sadece dikkat çekmek için öksürüyor olabilir dikkat ettin mi hiç sen kucağına aldığında öksürüğü kesiliyor mu
Ya da sadece o çığlıkların arkasından mı öksürüyor.
Benim minnoş öyle yaptı bi kaç gün ben çok pekiştirmedim bu davranışını kesti sonrasında.
Bir bak bakalım ateşi huysuzluğu vs yoksa bişeyi yoktur inşallah. Yine de geçmiş olsun
Bende aynı durumdayım Ağustos'ta ek gıdaya başlayacağız sürekli ek gıda vermeye
Başlayan annelere soruyorum bide kimisi muhallebi veriyor kimi vermiyor kimisi kendi sutuyle
Yogurt mayaliyormus ay bı doktorumuza Gitsek herseyi sorucam.
bizdede diş yok henüz
canım geçmiş olsun öncelikle
bu kadar gözünde büyütecek bişey yok ek gıda konusunda,
takılmayın bence bi şekilde bişeyler yapıyosun zaten
hemşire nasılsın iyimisin hamilelik nasıl gidiyo bebişler napıyo
dışardaki napıyooo
içerdeki napıyoooo
uğramaz oldun buralara
slm kızlar .hugocuk,bennebıleyım ,nıhlee,hemşire63 ve yenı gelen arkadslar nasılsıız kızlar
uzun zaman oldu giremedim topıke. yaz tatılınde sözde 2 aylığına annemlere gıtmıştım. 3. haftada annemın evlat kayırmaları sonucu bırbırımıze gırdık kustuk.eşyalarımı topladım bebeğimi alıp 20 saatlık yolu teptım geldım evıme. bır defa bıle arayıp vardın mı evıne demedıklerı gıbı bırde arayıp kayınbabama sıkayet etmışler benı. anladım kı dunyadakı tek gerceğim eşim ve çocuğummuş.
ohh evımdeyım artık. mınık kuzum buyuyor daha 6000 gr yenı oldu. memlekete gıtmemın bır faydası oldu . bılıyorsunuz kusmaları çok fazlaydı benım bebeğimin. plor stenoz dıye amelıyat edeceklerdı ben gelışımını takıp etmeyı uygun bulmuştum veeee ıyıkı amelıyat ettırmemişimm..kızımın oraya gıdınce ılaçlı mıgde yemek borusu ve ınce bağırsak fılmnı cektırdım. KASKAD denılen mıgde ve yemek borusu bırleşim yerınde bır katlanma varmış. kusma sebebı buymuş.doktoru 8. ayda bebeğin vucut hacmı buyuyunce bu kat açılacak ve kusmalar bıçak gıbı kesılecek dedı. yarım saate bır az az emzırmemı ve sag tarafa yatırmamı soyledı. benım obur kızım bu duruma zor alışşasa artık yarım saate bır ıkı fırt cekıp bırakıyoruz ve kusmalar baya baya azalddııı çok şükür. bırde denızlıden kızıma bır suru ciciler aldım.
biz tam düzenli olmasada ek gıdaya geçiş yapıyoruz. yavaş yavaş çorballardan yapmaya basladım ona. meyvelerin hepsını yıyor. bırde dış acısı basladı. ateş oluyor sürekli. aslında bu don em bebeklerı elıne aldığını somurur ama benım kızım sankı dişi var gıbı lokma koparıyor herseyden. dişinin acısını alsın dıye elıne hıç bırsey veremıyorum. dişlıktende nefret edıyorrayy ne çok konuştum.
mrb kızlar bende şükür evime döndüm...ama zor ayrıldık vallaha annem babam kardeşim afğlaya ağlaya yolcu ettiler....cok güzel geçti tatilim hepsinden önemlisi oğlum çok mutluydu....resmen evrim geçirdi orda bi hareketler cığlıklar gülmeler....kalabalıkta bası döndü cocugun...cok şeker oldu ama eve gelince tabii yalnız kaldı....bende bi yere kadar ilgilenebiliyorum...neyseki babası havuz aldı bugün koyduk içine cok hoşuna gitti...oyuncak falnda koydum şap şap oynadı yürüteç almayacaktım ama annemgide vardı ona koydum biraz çıldırdı içinde onuda cok sevdi o yüzden bende alıcam bi örümcek artık....,
eee siz neler yapıyosunuz bebişleriniz nasıl????
Günaydın güzel anneler
hayırlı ramazanlar herkese, oruç tutuyomusunuz?
Hayirli ramazanlar Ben deilim canim emzireler tutamaz bence.gecen senede hamileydim yav kazam 59 gun olacak nasil tutcam bilmiyom Allah yardim etsin
Canım sen yine hamile olduğundan tutmaman normal zaten
ben deniyecem, zaten çalışıyorum ek gıdalara geçtik bunun yanında sağdığım sütleride içiyo, bakalım sıkıntı olmazsa devam edecem inşallah
borçlarıda bu kış günler kısalınca tutmayı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?