2012 Şubat Anneleri

Regl oldum benim kiz emmedigi icin yumurtlamam basladi sanirim o yuzden ani oldu accik ama olsun iyikide oldu.eger on kilon varsa uzerine cok fazla kilo almazsin.bemimde kilom vardi vermek icin kendimi mahfedip sonra aa hadi ikinciyi yapalim eziyetine girmek istemedim acikcasi dogumumu yapip cocuk isimi bitireyim bi guzel zayiflarim cocuklarda yorar zaten.mama veriyom ben.iyi dileklerin icin tesekkur ederim Rabbim isteyen herkese nasip etsin.cocuk evin nesesi yaa kizimdan sonra tam bir aile oldugumuzu hissettik

Canim tamamen emziriyosan 6 aya kadar olmaman cok normal.ama ynede dikkat et yuzde yuz korunma saglamaz:)

kızlar yokmu beşiği olan:26:

teşekkürler..güzel şeyler söylediniz.yazdığınız şekilde başlıyacm.o kadaar araştırmayı bi çırpıda özetlediniz:))bu arada yanlış okumadıysam hamilesiniz sanırım hayırlı olsun inşallh.

Rica ederim canim ben bi ara paranoya olmustum gece yarilarina kadar arastiriyodum ama baktimki sacma hep benim bildigim seyler zaten bebegin yiyecegi seyleri az cok biliriz koylerde boyle arastirmami yapiyolarmis mayaladiklari yogurdu yediriyolarmis pekmez veriyolarmis annemler hep simdide onerilen seyler sen rahat ol yedir.ben az once kahvalti olarak kizima sutlu pirincli yaptim icine bir kasik pekmez iki cici bebe kattim yedirdim.sonraki ogundede yogurt vericem oglende corba yeter:))

Son düzenleme:
kızlar acil..

bebeğmi bugün doktora götürücez.
çişli bezinde dün iki oldu farkettim açık turuncumsu,pembemsi böyle yavruağzına yakın bi leke var!!!!!!!!bezin biriini poşete koydum doktora göstericem.
bi bezide dibine kadar yırrttım baktım içine bezin içinde yok,sadece dış üst kısmında var.
enfeksiyonmudur acaba?ama kızarıklık falanda yok,ateşide yok.
allahım neolur kötü bişey olmasın.(((((

Amaninnn hamilemisin ay bu daha kac aylik nasil basa cikicaksin ben goze alamiyorum bende hemen dusunuyodum, allah tamamina erdirsin kac aylik suan?

canım hamileliğin hayırlı olsun.
ben sepet beşik kullanıyorum.şu ahşap olan ,etrafı ahşap parmaklıklı olanlardan.parmaklıkların etrafında onu kapatan çepeçevre yumuşak puf gibi bişeyi vari şte.sen bilirsin.
ben satmak içindeğil içimden geçerek gönül rahatlığıyla kim isterse verebilirim ama ikinci bebeği düşündüğüm için kenarda tutucam.ikinci bebeğe allah nasip ederse tekrardan masraf yapmak istemem.
birde şöyle bişey var.ilk birkaç ay için çok kullanışlı bu beşikler,kapılardan rahatlıkla geçirip gittiğin odaya götürüyorsun falan,sallanması da iyi ama atrafındaki sarılı pufu varya onlar kurdeleyle bağlı ,sürekli çözülüyor.oğlum artık büyüdü sayılır ayakları ayak ucundaki pufu iiki taraftan çökettti,ayakları sürekli pufta.elleri iki yanındaki pufu tutup tutup çekiştire çekiştire kurdelesini koparmış,etrafındaki puf artık beşiğin etrafında değil yamuk yumuk bişekilde duruyor,yüzüne çekiştiriyor hep.birde beyaz olduğu için çabuk kirleniyor.üzerindeki cibinliğini beşiğinden her kaldırdığımda anlamadan eliyle çekiştiriyor,cibinliği takmaktan bıktım.o yönünü düşününce belli bi aydan sonra kullanışlı olmuyor.içi çok sıcak oluyor.geçenlerde pufu yine kaldırmış kafasının arkasından ,üzerine kymuş.kafa bitarafta,gövdesi bi tarafta uyurken buldumben şimdi ikinci beşiği alıcam.1-2 ay sonra içine sığmayacak.keşke karyola yada oyun parkı beşiklerden alsaymışım diyorum.iki tane fazlalık evin içinde.
.senin fikriini değiştirmek istemem ama kullanan biri olarak artı ve eksilerini söylemek istedim canım..

merak etme canım gaz çıkarırken bazen bizim de oluyor panik yapma bir şey yoktur.bu öksürme olayı bizde de oluyor çok bağırınca boğazı kuruyor öksürüyorlar

merak etme canım gaz çıkarırken bazen bizim de oluyor panik yapma bir şey yoktur.bu öksürme olayı bizde de oluyor çok bağırınca boğazı kuruyor öksürüyorlar

canım sağol ilgin için ama.gaz çıkarırıken oluyor onu biliyorum,kaçırıyorlar bazen .))ama o tam poposunun tarafında oluyor.bu dediğim tam pipisinin olduğu yerde.gaz çıkarırken kaçırdığı şeyin renginde değil.
allahım ne olabilir yaa..böbrekleriyle ilgili bişey olmasın.
bu arada bebeğimin öksürüğü geçti çok şükür..

Gunaydin bayanlar, minikleri desteksiz oturabilen varmi aranizda?
Bide ek gida neler veriyorsunuz?

günaydın.ben henüz destekli bile oturtmuyorum.yarım oturtuyorum kısa süreli oda kucağımdayken.geçenlerde koltukta yarım oturrtum ,etrafına yastıklar koydum,kendini ittirip aşağıya kaydırıyor hep,kucağımdada aynı şeyi yapıyor.
ben bastırmıyorumda, geçenlerde denedim çok basmamıştı ,bacaklarını bükmüştü ve ayaklarının üzerine basmıştı,bende üztelemedim.dün biraz bastırdım budefa daha iyiydi basması.ama çok bastırmamaya çalışıyorum yinede.benimki ağır bide,allah korusun omiriliğine baskı uygulamaayalım ..
ben ekgıdaya geçmedim caınım.ayın 1 inde 6.ayına giricek ozaman yavaş yavaş başlamayı düşünüyorum.sadece emziriyorum.

Günaydınlar herkese...
Canım aynı olay bizdede var .Doktora göstermedim daha ama malum bolgesinin orada hafif tahriş gibi birşey oluyor sanırım her altını acmada temizliyorum ama yine de olyor bizde sanırım sıcaklardan.Dün bepanten sürmeye başladım ben orasına

Hemsire; hayirlisi canim dogru arasi soguyunca basa donmeyi gozu yemiyor insanin en guzeli kendine guveniyosun ne guzel bana yardimci olucak kimse yok ben goze alamiyorum suan, sen kac yasindaydin, ilki kizmi erkekmiydi senin?

Gunaydin bayanlar, minikleri desteksiz oturabilen varmi aranizda?
Bide ek gida neler veriyorsunuz?

Ben destekli oturtuyorum.Son sağlık ocagına gidiğimizde hemşire 4. ayda destekli 6. ayında da desteksiz oturabilmeli demişti.Ama her cocugun gelişimi farklı bence cok yuklenmemek gerek.Zaten hazırsa bebeğin kendini gösteriyor.Ocak annelerinde bile destekli oturtuyorlarda daha....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…