- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.001
Canım bebişin hayırlı olsun evine bereket getirsin inşallah
Ben de istiyorum yaaa
Valla on kiloyu vermiş olsaydım hiç düşünmezdim hemen kalırdım ama bu on kilo üzerine yenisini göze alamıyorum malesef :)
sen bebişi emzirmeye devam ediyor musun
Hani hamile kalınca süt bozulur vs diyorlar ya var mı öyle bişey?
Bir soru daha regl olmadan mı hamile kaldın yoksa regl oldun mu
Ben tutmadım ama içim içimi yiyor kazaya bıraktım sütün kesilmesinden korktum ek gıda mama hiç bişiy almıyor benimki çocuğun rızkını kesme dediler peki dedim ben de
Tüm oruç tutanların orucunu allah kabul etsin...
Bize de dua edin sizin dualarınız daha makbul
Canım ben de regl olmadım ne zaman regl oldunuz bebişlerden sonra
Ne zamana kadar olmazsak sorun sayılıyor bilen var mı?
Sütün azalmamasına sevindim maşallah Allah daha fazla etsin sütünü
Beni cesaretlendirdi bu cevabın acaba bi gün denesem mi süt nolcak diye bilemedim
Allah kabul etsin.
Canim tamamen emziriyosan 6 aya kadar olmaman cok normal.ama ynede dikkat et yuzde yuz korunma saglamaz:)
Anladım canım
zaten 6. ayın ddolmasını bekliyorum ek gıda işine geçcem
sonra kadın doğumcunun yolunu tutcam
bak bakalım benim yumurtalar çalışıyor mu çalılşmıyor mu diycem :)
slm kızlar hepinize iyi akşamlar ramazanınız mübarek olsun öncelikle...sizlere birşey daanışıcaam inş. bende kasım annesi olucaam ve sepet beşik arıyorum çok özeniyorum o beşiklere 1kaç aayda olsa kullanmak istiyorum amaa fiyatlaar uçmuş eğer aranızdaa sepet beşiği oluptaa satmak isteyen olursa değerlendirmek isterim boşta olaabiilir ilgilenirseniz sevinirim bebişlerinizi kocaman öptüm
Canim oncelikle hosgeldin aramiza.bende bu ek gida olayini gunlerce arastirdim hatta haftalarca bu forumda en erken ek gidaya gecende benimdir muhtemelen ama sonunda kendi bildiklerimi yaptim cunku baktim sonu yok herkes bisi diyo.az olmak kaydiy
A herseyi ver.sabah once mamasini ver emziriyorsan emzir diger ogunda 10 gibi v.s ne zaman acikiyosa yogurt ver sonra yine emzir diger aciktigi zaman meyveyi ez guzelce mesela yumusak seftali icine muz iki tane cici bebe onu yedir.sonra yine emzir diger ogunde corba ver yada pirinc unu yap.sormak istedigin olursa sor yazarim corba felan yapiyom ben.kendi onumdeki yemektende gidim gidim veriyom.cok inceleme bence az az ver herseyi karistir nolcak yeterki bunyesine uysun tutupta tuzlu bisi felan verme onun disinda pekmez kat mamasina bir kasik veya gece cici bebe kat tok tutar.emziriyosan sutunu sag icine hero baby sutlu pirincli koy yedir.ay cok konustum:))
canım ben tek kullanımlık koyuyorum, eğer toplamda 160ml üzeri çıkıtysa 2 poşet yapıyorum , azsa tek poşet
hoşgeldin canım aramıza
teşekkürler..güzel şeyler söylediniz.yazdığınız şekilde başlıyacm.o kadaar araştırmayı bi çırpıda özetlediniz:))bu arada yanlış okumadıysam hamilesiniz sanırım hayırlı olsun inşallh.
Ben tutmadım ama içim içimi yiyor kazaya bıraktım sütün kesilmesinden korktum ek gıda mama hiç bişiy almıyor benimki çocuğun rızkını kesme dediler peki dedim ben de
Tüm oruç tutanların orucunu allah kabul etsin...
Bize de dua edin sizin dualarınız daha makbul
Canım ben de regl olmadım ne zaman regl oldunuz bebişlerden sonra
Ne zamana kadar olmazsak sorun sayılıyor bilen var mı?
canım ben bebeğim tam 4.ayına girdiğinde bende ondan 3 gün sonra regl oldum.geçen ay yani.herzamanki gibi 1 hafta sürdü ve çok yoğundu.birde bu ay oldum ama 10 gün gecikmeli geldi yani geçen ayın tarihine göre.
40 ımdan 1 hafta sonrada 2 gün süren bi kanama ve ondan 1 hafta sonra yine 3 gün süren azar azar bi kanamam olmuştu sonra 4.aya kadar hiç olmadım.ozamanlar mamada verdiğim için daha az emzirdiğimden dolayı belki öyle bi ara kanamalarım oldu diye düşünüyorum.
emzirenler için 5.-6.aylarda yada daha geç olmak normalmiş canım.doktorum demişti.
Canim oncelikle hosgeldin aramiza.bende bu ek gida olayini gunlerce arastirdim hatta haftalarca bu forumda en erken ek gidaya gecende benimdir muhtemelen ama sonunda kendi bildiklerimi yaptim cunku baktim sonu yok herkes bisi diyo.az olmak kaydiy
A herseyi ver.sabah once mamasini ver emziriyorsan emzir diger ogunda 10 gibi v.s ne zaman acikiyosa yogurt ver sonra yine emzir diger aciktigi zaman meyveyi ez guzelce mesela yumusak seftali icine muz iki tane cici bebe onu yedir.sonra yine emzir diger ogunde corba ver yada pirinc unu yap.sormak istedigin olursa sor yazarim corba felan yapiyom ben.kendi onumdeki yemektende gidim gidim veriyom.cok inceleme bence az az ver herseyi karistir nolcak yeterki bunyesine uysun tutupta tuzlu bisi felan verme onun disinda pekmez kat mamasina bir kasik veya gece cici bebe kat tok tutar.emziriyosan sutunu sag icine hero baby sutlu pirincli koy yedir.ay cok konustum:))
slm kızlar hepinize iyi akşamlar ramazanınız mübarek olsun öncelikle...sizlere birşey daanışıcaam inş. bende kasım annesi olucaam ve sepet beşik arıyorum çok özeniyorum o beşiklere 1kaç aayda olsa kullanmak istiyorum amaa fiyatlaar uçmuş eğer aranızdaa sepet beşiği oluptaa satmak isteyen olursa değerlendirmek isterim boşta olaabiilir ilgilenirseniz sevinirim bebişlerinizi kocaman öptüm
kızlar acil..
bebeğmi bugün doktora götürücez.
çişli bezinde dün iki oldu farkettim açık turuncumsu,pembemsi böyle yavruağzına yakın bi leke var!!!!!!!!bezin biriini poşete koydum doktora göstericem.
bi bezide dibine kadar yırrttım baktım içine bezin içinde yok,sadece dış üst kısmında var.
enfeksiyonmudur acaba?ama kızarıklık falanda yok,ateşide yok.
allahım neolur kötü bişey olmasın.(((((
merak etme canım gaz çıkarırken bazen bizim de oluyor panik yapma bir şey yoktur.bu öksürme olayı bizde de oluyor çok bağırınca boğazı kuruyor öksürüyorlar
Gunaydin bayanlar, minikleri desteksiz oturabilen varmi aranizda?
Bide ek gida neler veriyorsunuz?
Amaninnn hamilemisin ay bu daha kac aylik nasil basa cikicaksin ben goze alamiyorum bende hemen dusunuyodum, allah tamamina erdirsin kac aylik suan?
kızlar acil..
bebeğmi bugün doktora götürücez.
çişli bezinde dün iki oldu farkettim açık turuncumsu,pembemsi böyle yavruağzına yakın bi leke var!!!!!!!!bezin biriini poşete koydum doktora göstericem.
bi bezide dibine kadar yırrttım baktım içine bezin içinde yok,sadece dış üst kısmında var.
enfeksiyonmudur acaba?ama kızarıklık falanda yok,ateşide yok.
allahım neolur kötü bişey olmasın.(((((
Gunaydin bayanlar, minikleri desteksiz oturabilen varmi aranizda?
Bide ek gida neler veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?