- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #69.981
Hmm valla cok guzel insallah tutarsin yaa ben cok israr ettim dr yok dedi.dedim denim yok hayir dedi yoksa kazalar gozumde buyuyo yinedogum kisa gelecek sonrasinda belki emziririm insallah v.s ama bilmiyom bakalim.bugun niyet ettim dedim tutarim cok kotu oldum sabah kustum.seni taktir ettim valla.ama tabi ilk planda bebekler tabi sutunu cok etkilerse yinede bi bak
Canım sen yine hamile olduğundan tutmaman normal zaten
ben deniyecem, zaten çalışıyorum ek gıdalara geçtik bunun yanında sağdığım sütleride içiyo, bakalım sıkıntı olmazsa devam edecem inşallah
borçlarıda bu kış günler kısalınca tutmayı düşünüyorum
günaydıınn..
bende reglyim pazartesinden beri,1 hafta sürüyor,bitsin denicem tutmayı ama sadece emzirdiğim için etkiler gibi geliyor,tutamam ozaman.geçen yılda hiç tutmadım.borçlar birikti iyice.kışın tutmaya çalışırım..(
ben tutuyorum canım.
oğlum 18 şubat doğumlu,5 yeni bitti yani.
bu gün deneme yapacağım,çünkü ben ek gıda vermiyorum henüz.
sütler otlamaya gitmesin dimi
borçlar benimde çoook fena 75 gün falan var benim rahat
bu senede eklenirse tüm kışı oruçlu geçirmem lazım.
tabi emzirirsem ara vererek tutarım inşallah
kızlar ya süt saklama poşetlerine 1sağımlık süt mü koyuyorsunuz yoksa 2-3 sağımda tamamen dolsun diye mi bekliyorsunuz.bir de 4 ağustosta evime döneceğim acaba sütüm azalmış olur mu nerdeyse 6 aylık olacak pamuş kız.
benim oğlumda şubat 20 doğumlu.bugün itibariyle 5.ayımıza giriş yaptık.gerçekten bebek büyütmek çok zormuş helede yanında büyükler olmayınca kendinde bilgisizsen çok zor.doktora gittik ek gıdaya geçiş yapın dedi.,işte az yumurta sarısı,üzüm pekmezi,cicibebe 3 tane.reçellerden sebze çorbası[tuzsuz] ve meyvelerden tattır dedi.sillikon kaşık ve cam rende kullanılacakmış.bu arada iki tanede dişimiz patladı bu yüzdende doktorumuz kan damlasını kesti ve pekmezle destekle dedi.bu arada erken çıkan diş dayanıksız olurmuş.bu ek gıda işi beni baya bi zorluyor neyi ne zaman vereceğimi nelerin içine ne katılacak hep soru işareti.bir haftadır netten bilgi topluyorum hep farklı şeyler.bazen ne yersem ezip vereyim diyorum:)sadece anne sütü veriyorum oğluma ve artık midesi büyüdüğü için çabuk açıktığından çabuk uyanıyor.havalar sıcak olduğu için sık sık su veriyorum.ek gıda olayını gözümde çok mu büyütüyorum ne uykularıma ket vuruyor artık yanlış bişey yediririmde dokunur diye korkuyorum açıkcası.
ayrıca buraya yazan bütün arkdaşlara tşk ederim sayenizde çok şey öğreniyorum.
kızlarr burda tekrar hamıle kalanlar varmıs kımler acabaa:))) şok şok şok oldum ya ben:)
hoşgeldin tatlım özlettin kendini :)
canım hoşgeldın sefalar getırdın . bebeışın hayırlı uguru olsun:))İyiyim canim yaa kizinin rahatsizliginacok sevindim sukurki geciciymis bi oksuruyolar kafamiz allak bullak oluyo annelik cok zor is seninde gozun aydin.tatilede girdiniz rahat etmissinizdir biraz seneye az daha buyur bebis rahat edersin.diger konuda sana cok katiliyorum esim bu dunyada en degerli varligim kizsamda kussemde yine tek destekcim o hastalandigimda bakanim derdime kosanim o degerini bilmek lazim.sikma canini esin sana iyiyse bu hayatta 1-0ondesincansver.
Günaydın güzel anneler
hayırlı ramazanlar herkese, oruç tutuyomusunuz?
saol cnm ben de herkesı özledım cok yaa..ınternetım bozuk da gıremıyorum bu aralar..
canım hoşgeldın sefalar getırdın . bebeışın hayırlı uguru olsun:))
ben tutuyorum. son bır sate gırdım. babası geldı aldı bebışı. bende bıraz rahat ettım. sut durumu normal. bıraz once 2 tane bebe buskuvı ve 2 tane sıyah erği karıştırıp azacık yedurdım. bıtırmedi(
canım hoşgeldın sefalar getırdın . bebeışın hayırlı uguru olsun:))
ben tutuyorum. son bır sate gırdım. babası geldı aldı bebışı. bende bıraz rahat ettım. sut durumu normal. bıraz once 2 tane bebe buskuvı ve 2 tane sıyah erği karıştırıp azacık yedurdım. bıtırmedi(
kızlarr burda tekrar hamıle kalanlar varmıs kımler acabaa:))) şok şok şok oldum ya ben:)
canım sen deneme bile bence içindekine yazık
benim oğlum zaten çok fazla emmiyo, bu yüzden ek gıdalara geçtik, olmadı birde devam sütü alırız bi şekilde hallederiz, keşke çok çok emse
Ben tutmadım ama içim içimi yiyor kazaya bıraktım sütün kesilmesinden korktum ek gıda mama hiç bişiy almıyor benimki çocuğun rızkını kesme dediler peki dedim ben deGünaydın güzel anneler
hayırlı ramazanlar herkese, oruç tutuyomusunuz?
günaydıınn..
bende reglyim pazartesinden beri,1 hafta sürüyor,bitsin denicem tutmayı ama sadece emzirdiğim için etkiler gibi geliyor,tutamam ozaman.geçen yılda hiç tutmadım.borçlar birikti iyice.kışın tutmaya çalışırım..(
Sagol canim ya darisi basina:))banane sizde hamile kalin arkadas ariyom kendime:))
benim oğlumda şubat 20 doğumlu.bugün itibariyle 5.ayımıza giriş yaptık.gerçekten bebek büyütmek çok zormuş helede yanında büyükler olmayınca kendinde bilgisizsen çok zor.doktora gittik ek gıdaya geçiş yapın dedi.,işte az yumurta sarısı,üzüm pekmezi,cicibebe 3 tane.reçellerden sebze çorbası[tuzsuz] ve meyvelerden tattır dedi.sillikon kaşık ve cam rende kullanılacakmış.bu arada iki tanede dişimiz patladı bu yüzdende doktorumuz kan damlasını kesti ve pekmezle destekle dedi.bu arada erken çıkan diş dayanıksız olurmuş.bu ek gıda işi beni baya bi zorluyor neyi ne zaman vereceğimi nelerin içine ne katılacak hep soru işareti.bir haftadır netten bilgi topluyorum hep farklı şeyler.bazen ne yersem ezip vereyim diyorum:)sadece anne sütü veriyorum oğluma ve artık midesi büyüdüğü için çabuk açıktığından çabuk uyanıyor.havalar sıcak olduğu için sık sık su veriyorum.ek gıda olayını gözümde çok mu büyütüyorum ne uykularıma ket vuruyor artık yanlış bişey yediririmde dokunur diye korkuyorum açıkcası.
ayrıca buraya yazan bütün arkdaşlara tşk ederim sayenizde çok şey öğreniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?