2012 Şubat Anneleri

canım sen deneme bile bence içindekine yazık

benim oğlum zaten çok fazla emmiyo, bu yüzden ek gıdalara geçtik, olmadı birde devam sütü alırız bi şekilde hallederiz, keşke çok çok emse

günaydıınn..

bende reglyim pazartesinden beri,1 hafta sürüyor,bitsin denicem tutmayı ama sadece emzirdiğim için etkiler gibi geliyor,tutamam ozaman.geçen yılda hiç tutmadım.borçlar birikti iyice.kışın tutmaya çalışırım..(

ben tutuyorum canım.
oğlum 18 şubat doğumlu,5 yeni bitti yani.
bu gün deneme yapacağım,çünkü ben ek gıda vermiyorum henüz.
sütler otlamaya gitmesin dimi

borçlar benimde çoook fena 75 gün falan var benim rahat
bu senede eklenirse tüm kışı oruçlu geçirmem lazım.
tabi emzirirsem ara vererek tutarım inşallah

benim sütler otlamayı çok seviyo heralde,gelemiyolar bi türlü
o kadar takviye alıyorum normal seviyede geliyo, bide desteklemesek iyi gidecek heralde :)

Son düzenleme:
kızlar ya süt saklama poşetlerine 1sağımlık süt mü koyuyorsunuz yoksa 2-3 sağımda tamamen dolsun diye mi bekliyorsunuz.bir de 4 ağustosta evime döneceğim acaba sütüm azalmış olur mu nerdeyse 6 aylık olacak pamuş kız.

benim oğlumda şubat 20 doğumlu.bugün itibariyle 5.ayımıza giriş yaptık.gerçekten bebek büyütmek çok zormuş helede yanında büyükler olmayınca kendinde bilgisizsen çok zor.doktora gittik ek gıdaya geçiş yapın dedi.,işte az yumurta sarısı,üzüm pekmezi,cicibebe 3 tane.reçellerden sebze çorbası[tuzsuz] ve meyvelerden tattır dedi.sillikon kaşık ve cam rende kullanılacakmış.bu arada iki tanede dişimiz patladı bu yüzdende doktorumuz kan damlasını kesti ve pekmezle destekle dedi.bu arada erken çıkan diş dayanıksız olurmuş.bu ek gıda işi beni baya bi zorluyor neyi ne zaman vereceğimi nelerin içine ne katılacak hep soru işareti.bir haftadır netten bilgi topluyorum hep farklı şeyler.bazen ne yersem ezip vereyim diyorum:)sadece anne sütü veriyorum oğluma ve artık midesi büyüdüğü için çabuk açıktığından çabuk uyanıyor.havalar sıcak olduğu için sık sık su veriyorum.ek gıda olayını gözümde çok mu büyütüyorum ne uykularıma ket vuruyor artık yanlış bişey yediririmde dokunur diye korkuyorum açıkcası.

ayrıca buraya yazan bütün arkdaşlara tşk ederim sayenizde çok şey öğreniyorum.

canım ben tek kullanımlık koyuyorum, eğer toplamda 160ml üzeri çıkıtysa 2 poşet yapıyorum , azsa tek poşet

hoşgeldin canım aramıza

canım hoşgeldın sefalar getırdın . bebeışın hayırlı uguru olsun:))

Günaydın güzel anneler
hayırlı ramazanlar herkese, oruç tutuyomusunuz?

ben tutuyorum. son bır sate gırdım. babası geldı aldı bebışı. bende bıraz rahat ettım. sut durumu normal. bıraz once 2 tane bebe buskuvı ve 2 tane sıyah erği karıştırıp azacık yedurdım. bıtırmedi(

evet ramazanın ilk gününü geçirdik, oruç tuttum ben
çok şükür sütümde azalma olmadı(zaten çok değilde herzamanki gibiydi) sabahtan iftara kadar 4-5 kere emzirdim gerçi bizimki 4dk'dan fazla emmiyo
aksilik olmazsa devam etmek istiyorum sonuna kadar

saol cnm ben de herkesı özledım cok yaa..ınternetım bozuk da gıremıyorum bu aralar..

biz tatildesin diye duyduk

Allah kabul etsin canım, karnı doymuş demekki ek gıda istememiş bebişin ne güzel işte

slm kızlar hepinize iyi akşamlar ramazanınız mübarek olsun öncelikle...sizlere birşey daanışıcaam inş. bende kasım annesi olucaam ve sepet beşik arıyorum çok özeniyorum o beşiklere 1kaç aayda olsa kullanmak istiyorum amaa fiyatlaar uçmuş eğer aranızdaa sepet beşiği oluptaa satmak isteyen olursa değerlendirmek isterim boşta olaabiilir ilgilenirseniz sevinirim bebişlerinizi kocaman öptüm

Sagol canim ya darisi basina:))banane sizde hamile kalin arkadas ariyom kendime:))

canım sen deneme bile bence içindekine yazık

benim oğlum zaten çok fazla emmiyo, bu yüzden ek gıdalara geçtik, olmadı birde devam sütü alırız bi şekilde hallederiz, keşke çok çok emse

Benimki hic emmedi bence sukret bosver bunada sukur.benim arkadasin bi oglu oldu sezaryenle iki saat sonra verdile bebisi cok cok emdi emis o emis 3 aylik masallah tosun kizin sutude vardi.bizde on gun sadece sut gelmedi sut geldi kiz tutmadi ne bilim.mama olayida cok sikinti sizler zorlu donemi atlattiniz artik ne verseniz yerler.bol bol yedir ek gida

Günaydın güzel anneler
hayırlı ramazanlar herkese, oruç tutuyomusunuz?
Ben tutmadım ama içim içimi yiyor kazaya bıraktım sütün kesilmesinden korktum ek gıda mama hiç bişiy almıyor benimki çocuğun rızkını kesme dediler peki dedim ben de
Tüm oruç tutanların orucunu allah kabul etsin...
Bize de dua edin sizin dualarınız daha makbul

Canım ben de regl olmadım ne zaman regl oldunuz bebişlerden sonra
Ne zamana kadar olmazsak sorun sayılıyor bilen var mı?

Sütün azalmamasına sevindim maşallah Allah daha fazla etsin sütünü
Beni cesaretlendirdi bu cevabın acaba bi gün denesem mi süt nolcak diye bilemedim
Allah kabul etsin.

Sagol canim ya darisi basina:))banane sizde hamile kalin arkadas ariyom kendime:))

Canım bebişin hayırlı olsun evine bereket getirsin inşallah
Ben de istiyorum yaaa
Valla on kiloyu vermiş olsaydım hiç düşünmezdim hemen kalırdım ama bu on kilo üzerine yenisini göze alamıyorum malesef :)
sen bebişi emzirmeye devam ediyor musun
Hani hamile kalınca süt bozulur vs diyorlar ya var mı öyle bişey?
Bir soru daha regl olmadan mı hamile kaldın yoksa regl oldun mu

Canim oncelikle hosgeldin aramiza.bende bu ek gida olayini gunlerce arastirdim hatta haftalarca bu forumda en erken ek gidaya gecende benimdir muhtemelen ama sonunda kendi bildiklerimi yaptim cunku baktim sonu yok herkes bisi diyo.az olmak kaydiy
A herseyi ver.sabah once mamasini ver emziriyorsan emzir diger ogunda 10 gibi v.s ne zaman acikiyosa yogurt ver sonra yine emzir diger aciktigi zaman meyveyi ez guzelce mesela yumusak seftali icine muz iki tane cici bebe onu yedir.sonra yine emzir diger ogunde corba ver yada pirinc unu yap.sormak istedigin olursa sor yazarim corba felan yapiyom ben.kendi onumdeki yemektende gidim gidim veriyom.cok inceleme bence az az ver herseyi karistir nolcak yeterki bunyesine uysun tutupta tuzlu bisi felan verme onun disinda pekmez kat mamasina bir kasik veya gece cici bebe kat tok tutar.emziriyosan sutunu sag icine hero baby sutlu pirincli koy yedir.ay cok konustum:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…