- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.321
:))) bende güldüm şimdi!nerden ne çkarmışım!benim bu aralar aklım şekerde canım!şeker hastaları suyu çok içerlermişya,benim oğlan biraz kilolu da,geçenlerde emekli hemşire bi tanıdık ablamız gördü onu ,şekerine baktırdınızmı kilosundan dolayı dedi bana,ne olur ne olmaz bi baktırın deyince aklım ona takılmış ,sende öyle yazınca iyice tedirgin oldum!:))
aa bak kaşığı unutmuşum.kaşık kutusuyla beraber bizede mavi kaşık geldi.
aynen benimkide çok yemedi.zaten benimki anca beni emsin,daha kaşıkla arası falan iyideğil.kaşığa saldırıp duruyor ama yemeğe gelince tık yok!nasıl alıştırıcam bilmiyorum.
benimki biraz kilo fazlalığı olduğu için sütlü pirinçli muhallebilere pek gitmicem,daha çok meyve sebze püresi vericem.neyapıyım iyice kilolanmasın.sonra emeklemesi yürümesi falan gecikir,hareketleri kısıtlanır falan.
Gunaydin bayanlar,
Hugocum sorum sana sen hamak kullaniyodun exor baktim kenarlari alcak gibi uyurken donmuyormu icinde duser gibi geldi, ben park yatak kullaniyorum donmeye basladigindan gibi hortlak gibi geziyorum etrafta uyku yok donuyor uykusunda bagiriyor agliyor katilircasina cevir diye bu sabaha kadar boyle cildirmak uzereyim hamakdusunuyorum orda donemez diye ama kenarlari korkuttu beni alcak, sabahlari yorgun ve gucsuz kalkiyorum gunici zaten surekli benimle ilgilen modunda bi aksam dinlenicem oda yok zaten 40 kg yum valla hastalanicam boyle giderse ne yemek yedirtiyor ne oturtuyor nede is yaptiriyor nede uyutuyor, tek bakmak huysuz bir cocuga cok zor cok, yaninda biri olanlar kiymetini bilin
geçmiş olsun canım üşüttümüki ıhlamur demleyip içirsen iyi gelirdi
içi çok geniş değilya rahat rahat dönemiyorlar benimkide bazen dönmeye çabalıyo ama başaramıyo ben hiç sorun yaşamadım arkadaşımda kullandı zaten onda görmüştüm o da yaşamadı
tatlım işin çok zor allah kolaylık versin
hamağı al gün içinde sallarsın uyur büyük ihtimal
bende başedemedim üstelik bizim park yatak sallanıyo ama büyük diye korkmuştu yeni doğduğunda sonra bunu aldık hemen uyuyuverdi çok rahat ettim
hamakta olmazsa artık ne yap et yanında uyumaya alıştır böyle olmaz çok uğraştırıyo seni
sorma inan nefes aldirmiyor uykusunu almadigi icin gun boyu cenesi kapanmiyor surekli agliyor, park yatak genis oldugu icin donuyor durmuyor bugun sabahtan beri cildirtti beni kipirdayamiyorum bi yere inan yasim 34 ama ic yasim 45 yorgunum artik guc kalmadi, yanimda alistirirsam akli ermeye basladikca ayirmam zor olur ama hamak alicam kesin emniyet kemeri varmi
uykusunu almazsa zaten çok mızmız oluyo bu yüzden hiçbiyere gidemiyoruz eskiden arabasıyla gezmeyi seviyodu ama şimdi sevmiyo
ya resmen çocuklarımızın kölesi olduk, parmaklarında oynatıyolar bizi veletler,zamane çocukları mı desek ne desek bilemedim
hazır sebze püreleri varya onlardanda verebilirsin
evin nasıl alıştınmı
özlettin kızz
kızlar bugun 6. ay asılarımızı olduk. bır sol 2 sag bacaktan ve bırde ağızdan ası olduk. boy 66 cm kılo 6500 olmuş. bas cevresı 42cm . kızım halen çıtırlığını koruyor:))
bu arada oruç tutanlar varmı. ben daha hıç yemedım. 13. orucu tutuyorum. kızıma arada ek besın verıyorum. akşam bır ne yersek o da yemek ıstıyor. bana ıftarı yaptırmıyor. haklısınız bızı ellerınde oynatıyorlar.
hugocuk ben de sizleri özledim. eve alıştım, buraya geldiğim semtte çevrede hiçbir şey yoktu, şimdi çok merkezi bir yerdeyiz. o yönden de çok iyi. yarın 6. ay aşısını olmaya gideceğiz. pazartesi günü gittim. rotarix'i 4 temmuzda olduğumuz için bu aşıyla arasının en az 28 gün olması gerekiyormuş. ikisi de canlı aşı dedi hemşire. bizi yarın çağırdı. bakalım kaç kilo olmuş bizim rambo. ömer'in lakabı rambo. hiç susmuyor, sürekli ilgi istiyor. geçen gün sultanahmet'e gittik. iki turist kız sevdi bizimkini. bizde nasıl çığlıklar. susturmak mümkün değil.
dönüşler konusunda da hala tek yönde dönüyor. sırt üstünden yüz üstüne. sonra kendini tekrar düzeltemiyor, yoruluyor, haydi yine çığlıklar. valla uyanık olduğu sürece ömer'leyiz. uyursa ev işi yapıyorum. o da 20 dakikalık sürelerle.
bu arada bugün ben bir yaş daha yaşladım, 32. yaşımdan gün almaya başladım.artık doğum günleri hüzün vermeye başladı. eşim pastama mum bile almamış düşünün yani
aslanım benim
aynı gün doğmuşuz bende 1 ağustos doğımluyum
Benim minnoş çift yön dönüyor ama uyurken yüzüstüne gelirse akıl edemiyor sırt üstü dönmeyi biraz daha çalışması lazım yani :)hugocuk ben de sizleri özledim. eve alıştım, buraya geldiğim semtte çevrede hiçbir şey yoktu, şimdi çok merkezi bir yerdeyiz. o yönden de çok iyi. yarın 6. ay aşısını olmaya gideceğiz. pazartesi günü gittim. rotarix'i 4 temmuzda olduğumuz için bu aşıyla arasının en az 28 gün olması gerekiyormuş. ikisi de canlı aşı dedi hemşire. bizi yarın çağırdı. bakalım kaç kilo olmuş bizim rambo. ömer'in lakabı rambo. hiç susmuyor, sürekli ilgi istiyor. geçen gün sultanahmet'e gittik. iki turist kız sevdi bizimkini. bizde nasıl çığlıklar. susturmak mümkün değil.
dönüşler konusunda da hala tek yönde dönüyor. sırt üstünden yüz üstüne. sonra kendini tekrar düzeltemiyor, yoruluyor, haydi yine çığlıklar. valla uyanık olduğu sürece ömer'leyiz. uyursa ev işi yapıyorum. o da 20 dakikalık sürelerle.
bu arada bugün ben bir yaş daha yaşladım, 32. yaşımdan gün almaya başladım.artık doğum günleri hüzün vermeye başladı. eşim pastama mum bile almamış düşünün yani
Canım benimki hıçkırmıyor.Kızlar, bebeğim katıla katıla gülünce çoğu zaman hıçkırık tutuyor ve çok zor geçiyor. Artık yavrumu gıdıklamaktan korkuyorum ya, sizde de böyle oluyor mu?
kızlar bugun 6. ay asılarımızı olduk. bır sol 2 sag bacaktan ve bırde ağızdan ası olduk. boy 66 cm kılo 6500 olmuş. bas cevresı 42cm . kızım halen çıtırlığını koruyor:))
bu arada oruç tutanlar varmı. ben daha hıç yemedım. 13. orucu tutuyorum. kızıma arada ek besın verıyorum. akşam bır ne yersek o da yemek ıstıyor. bana ıftarı yaptırmıyor. haklısınız bızı ellerınde oynatıyorlar.
aa bak kaşığı unutmuşum.kaşık kutusuyla beraber bizede mavi kaşık geldi.
aynen benimkide çok yemedi.zaten benimki anca beni emsin,daha kaşıkla arası falan iyideğil.kaşığa saldırıp duruyor ama yemeğe gelince tık yok!nasıl alıştırıcam bilmiyorum.
benimki biraz kilo fazlalığı olduğu için sütlü pirinçli muhallebilere pek gitmicem,daha çok meyve sebze püresi vericem.neyapıyım iyice kilolanmasın.sonra emeklemesi yürümesi falan gecikir,hareketleri kısıtlanır falan.
bu akıllılar banada pembe kaşık gönderdiler, oğlum olduğu kayıtlı hemde
Hmm bende blendira alismasin dediydim ama boylede corba icmiyo kizlar kati seylere cok karsi benim kizim yaa herseyi civik civik yapiyorum corba cok cok slu olmali oyle seviyo.
Atesi var bide kizlar yaa klimada yatiyoruz ondanmi oldu bilmiyorum hicbir sey yemedi sabah kahvaltisini verdim portakal suyu siktim sulandirdim hepsini cikardi yastik batti elbisesi banyo yaptirdim yazlik yorganim vardi batti deli oldumyaa sabahlari bulantimda oluyo zorlandim bugun insallah iyilesir minoset verdim
Mozp sanada gecmis olsun sadce atesse bisi yoktur insallah
Kizar duyydunuzmu biilmiyorum ama almanya da tum milupalar toplanmis bakteri bulunmus icinde.
sağol canım,geçen gece ben yattıktan sonra babasıda camı açık unutmuş, muhtemelen üşüttü
sabah verdiğimiz ilaç iyi gelmiş şimdi çok şükür ateşi düştü, birazdan evede gitcem o zaman ıhlamurda yapıp veririrm sağol arkadaşım
sorma inan nefes aldirmiyor uykusunu almadigi icin gun boyu cenesi kapanmiyor surekli agliyor, park yatak genis oldugu icin donuyor durmuyor bugun sabahtan beri cildirtti beni kipirdayamiyorum bi yere inan yasim 34 ama ic yasim 45 yorgunum artik guc kalmadi, yanimda alistirirsam akli ermeye basladikca ayirmam zor olur ama hamak alicam kesin emniyet kemeri varmi
Çook geçmiş olsun
Ben bebeğimin odasını dört ayını doldurduğu gün ayırdım
Benim odamda beşikte uyuyordu dönemiyor rahat edemiyor diye düşündüm
Gitsin yatağında geniş geniş yatsın dedim
Valla ne iyi etmişim
Sen park yatakta dönmesinden neden şikayetcisin anlamadım ben
KAdemesi yok mu onun aşağıya indir bir kademe düşecek diye korkuyorsan
Benim ki bir kademe aşağıda kafes gibi düşmesi kalkması mümkün değil
Dönüp duruyor sağa sola
Bir tek yüz üstü gelince sırtına dönmeyi beceremiyor uyku arasında o zaman mızırdanıyor
E nasıl olsa onu da öğrenecek her şeyin bi sırası var
Bence yatsın yatağında :))
Sakın yanına alıştırma ilerde senin kokundan ayrılmak istemez kuzucuk
Ya da düşündüğün gibi hamak al ya da başka bir alternatif bul derim
Valla senin de dinlenmeye ihtiyacın var
Kendine dikkat et
Biz iyi olmazsak kim bakacak bu minnoşlara
Şaşırmışlar demek
Bana ilk kez geldi bu paket
Aslında hamile iken ve bebiş ilk doğdugunda da yolluyorlarmış
O zamanlar unutmuşlar beni
hugocuk ben de sizleri özledim. eve alıştım, buraya geldiğim semtte çevrede hiçbir şey yoktu, şimdi çok merkezi bir yerdeyiz. o yönden de çok iyi. yarın 6. ay aşısını olmaya gideceğiz. pazartesi günü gittim. rotarix'i 4 temmuzda olduğumuz için bu aşıyla arasının en az 28 gün olması gerekiyormuş. ikisi de canlı aşı dedi hemşire. bizi yarın çağırdı. bakalım kaç kilo olmuş bizim rambo. ömer'in lakabı rambo. hiç susmuyor, sürekli ilgi istiyor. geçen gün sultanahmet'e gittik. iki turist kız sevdi bizimkini. bizde nasıl çığlıklar. susturmak mümkün değil.
aslanım benim
aynı gün doğmuşuz bende 1 ağustos doğımluyum
Canım pütüre alışması için belki biraz daha vakit vardır
Sıkma canını bi süre daha sıvılarla devam et bence
Hem kendini zorlamamış olursun bu halinle
Bebeğine çok geçmiş olsun canım dikkat et klima çarpar derler ya doğru
Bir de portakal biliyorsun asidik yapıya sahip bebekler için pek uygun değil
Midesini o rahatsız etmiş olabilir
Elma ve şeftali bu mevsimde en güzeli
Onların suyunu sıksan daha iyi olur sanki
Bu haber üzerine bizlere gelen milupa paketlerini düşününce tam bir pazarlama diyorum
Zaten benim milupa almaya niyetim yok
Çok zorda kalırsam hipp almaktan yanayım
Onun dışında evde kendim yaparım diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?