2012 Şubat Anneleri

ufacık bebeğin ne şekeri olcakmış yaww
ne çok biliyorlar sinir ediyorlar
ayy çok sinirlendim şimdi

ben yerim o tosuncuğu

içi çok geniş değilya rahat rahat dönemiyorlar benimkide bazen dönmeye çabalıyo ama başaramıyo ben hiç sorun yaşamadım arkadaşımda kullandı zaten onda görmüştüm o da yaşamadı
tatlım işin çok zor allah kolaylık versin
hamağı al gün içinde sallarsın uyur büyük ihtimal
bende başedemedim üstelik bizim park yatak sallanıyo ama büyük diye korkmuştu yeni doğduğunda sonra bunu aldık hemen uyuyuverdi çok rahat ettim
hamakta olmazsa artık ne yap et yanında uyumaya alıştır böyle olmaz çok uğraştırıyo seni

geçmiş olsun canım üşüttümüki ıhlamur demleyip içirsen iyi gelirdi

sağol canım,geçen gece ben yattıktan sonra babasıda camı açık unutmuş, muhtemelen üşüttü
sabah verdiğimiz ilaç iyi gelmiş şimdi çok şükür ateşi düştü, birazdan evede gitcem o zaman ıhlamurda yapıp veririrm sağol arkadaşım

sorma inan nefes aldirmiyor uykusunu almadigi icin gun boyu cenesi kapanmiyor surekli agliyor, park yatak genis oldugu icin donuyor durmuyor bugun sabahtan beri cildirtti beni kipirdayamiyorum bi yere inan yasim 34 ama ic yasim 45 yorgunum artik guc kalmadi, yanimda alistirirsam akli ermeye basladikca ayirmam zor olur ama hamak alicam kesin emniyet kemeri varmi

var canım emniyet kemeri
hamak olmaasaydı bizde sizin gibi olurduk kesin çünkü başka türlü uyumuyo sıkıntılı benimle bile uyumuyo dönüp duruyo
hamağa yatırıyorum üzerine penye battaniyeyle kapatıyorum sallıyorum tamamdır
uykusunu almazsa zaten çok mızmız oluyo bu yüzden hiçbiyere gidemiyoruz eskiden arabasıyla gezmeyi seviyodu ama şimdi sevmiyo

uykusunu almazsa zaten çok mızmız oluyo bu yüzden hiçbiyere gidemiyoruz eskiden arabasıyla gezmeyi seviyodu ama şimdi sevmiyo

ya resmen çocuklarımızın kölesi olduk, parmaklarında oynatıyo bizi veletler,zamane çocukları mı desek ne desek bilemedim

Son düzenleme:
ya resmen çocuklarımızın kölesi olduk, parmaklarında oynatıyolar bizi veletler,zamane çocukları mı desek ne desek bilemedim

Aynen simdiden istedigini yaptiriyor bide cazgir cazgir aglamasi var cadinin, 7 aydir bulundugum ilce disina gezmek icin daha cikmadim cikamadim evde kapali disari ciksak gittigimiz yerler belli ezberledik artik cok bunaldim oda var

kızlar bugun 6. ay asılarımızı olduk. bır sol 2 sag bacaktan ve bırde ağızdan ası olduk. boy 66 cm kılo 6500 olmuş. bas cevresı 42cm . kızım halen çıtırlığını koruyor:))

bu arada oruç tutanlar varmı. ben daha hıç yemedım. 13. orucu tutuyorum. kızıma arada ek besın verıyorum. akşam bır ne yersek o da yemek ıstıyor. bana ıftarı yaptırmıyor. haklısınız bızı ellerınde oynatıyorlar.

Kızlar, bebeğim katıla katıla gülünce çoğu zaman hıçkırık tutuyor ve çok zor geçiyor. Artık yavrumu gıdıklamaktan korkuyorum ya, sizde de böyle oluyor mu?

hazır sebze püreleri varya onlardanda verebilirsin
evin nasıl alıştınmı
özlettin kızz

hugocuk ben de sizleri özledim. eve alıştım, buraya geldiğim semtte çevrede hiçbir şey yoktu, şimdi çok merkezi bir yerdeyiz. o yönden de çok iyi. yarın 6. ay aşısını olmaya gideceğiz. pazartesi günü gittim. rotarix'i 4 temmuzda olduğumuz için bu aşıyla arasının en az 28 gün olması gerekiyormuş. ikisi de canlı aşı dedi hemşire. bizi yarın çağırdı. bakalım kaç kilo olmuş bizim rambo. ömer'in lakabı rambo. hiç susmuyor, sürekli ilgi istiyor. geçen gün sultanahmet'e gittik. iki turist kız sevdi bizimkini. bizde nasıl çığlıklar. susturmak mümkün değil.

dönüşler konusunda da hala tek yönde dönüyor. sırt üstünden yüz üstüne. sonra kendini tekrar düzeltemiyor, yoruluyor, haydi yine çığlıklar. valla uyanık olduğu sürece ömer'leyiz. uyursa ev işi yapıyorum. o da 20 dakikalık sürelerle.

bu arada bugün ben bir yaş daha yaşladım, 32. yaşımdan gün almaya başladım. artık doğum günleri hüzün vermeye başladı. eşim pastama mum bile almamış düşünün yani

arnazar maşallah canım, Allah kabul etsin. ben bugüne kadar iki gün tuttum ama bugün başladım ve devam da etmek istiyorum inşaallah.

aslanım benim
aynı gün doğmuşuz bende 1 ağustos doğımluyum

aslanım benim

Nice yaşlara ailenle bebişinle sağlıkla

Benim minnoş çift yön dönüyor ama uyurken yüzüstüne gelirse akıl edemiyor sırt üstü dönmeyi biraz daha çalışması lazım yani :)
Doğum günün kutlu olsun
Hüzünlenme :) bebişinle daha nice güzel sağlıklı yıllara

Kızlar, bebeğim katıla katıla gülünce çoğu zaman hıçkırık tutuyor ve çok zor geçiyor. Artık yavrumu gıdıklamaktan korkuyorum ya, sizde de böyle oluyor mu?
Canım benimki hıçkırmıyor.
Kıkırdıyor
Ama bunalıyor bis üre sonra istemediğini belli ediyor
Bırakıyorum ben de

Allah kabul etsin
Bize de dua et çok özeniyorum valla oruç tutanlara
Ben bi türlü cesaret edemedm yazık bana
Bu arada bebişine maşaallah ne güzel büyümüş minnoş
Sağlıklı olsun da bırak çıtır olsun belki de manken olacak annesi

Bırak bebişi anne sütünün tadını çıkartsın
yemeği ne zaman olsa bulur :)

bu akıllılar banada pembe kaşık gönderdiler, oğlum olduğu kayıtlı hemde

Şaşırmışlar demek
Bana ilk kez geldi bu paket
Aslında hamile iken ve bebiş ilk doğdugunda da yolluyorlarmış
O zamanlar unutmuşlar beni

Canım pütüre alışması için belki biraz daha vakit vardır
Sıkma canını bi süre daha sıvılarla devam et bence
Hem kendini zorlamamış olursun bu halinle
Bebeğine çok geçmiş olsun canım dikkat et klima çarpar derler ya doğru
Bir de portakal biliyorsun asidik yapıya sahip bebekler için pek uygun değil
Midesini o rahatsız etmiş olabilir
Elma ve şeftali bu mevsimde en güzeli
Onların suyunu sıksan daha iyi olur sanki

Kizar duyydunuzmu biilmiyorum ama almanya da tum milupalar toplanmis bakteri bulunmus icinde.

Bu haber üzerine bizlere gelen milupa paketlerini düşününce tam bir pazarlama diyorum
Zaten benim milupa almaya niyetim yok
Çok zorda kalırsam hipp almaktan yanayım
Onun dışında evde kendim yaparım diye düşünüyorum

Çook geçmiş olsun

Ben bebeğimin odasını dört ayını doldurduğu gün ayırdım
Benim odamda beşikte uyuyordu dönemiyor rahat edemiyor diye düşündüm
Gitsin yatağında geniş geniş yatsın dedim
Valla ne iyi etmişim
Sen park yatakta dönmesinden neden şikayetcisin anlamadım ben
KAdemesi yok mu onun aşağıya indir bir kademe düşecek diye korkuyorsan
Benim ki bir kademe aşağıda kafes gibi düşmesi kalkması mümkün değil
Dönüp duruyor sağa sola
Bir tek yüz üstü gelince sırtına dönmeyi beceremiyor uyku arasında o zaman mızırdanıyor
E nasıl olsa onu da öğrenecek her şeyin bi sırası var
Bence yatsın yatağında :))
Sakın yanına alıştırma ilerde senin kokundan ayrılmak istemez kuzucuk
Ya da düşündüğün gibi hamak al ya da başka bir alternatif bul derim
Valla senin de dinlenmeye ihtiyacın var
Kendine dikkat et
Biz iyi olmazsak kim bakacak bu minnoşlara

Yaa aglayinca gidiyomusun surekli bu oda ayirma isine taraftar deilimde daha cok kucuk nasil duyuyorsun sesini felan sana zor olmuyormu.bende milupayi biraktim sukur iki ay kullandik hicte yaramadi.ben tatildeyken havuzda bi kadin gordum cocuguna hipp in meyve puresini veriyodu selam verdim ingilizmis:)cat pat konustuk hipp organik diyo biz baska marka kullanmayiz bunuda gonul rahatligiyla veririz diyo.suan hazir bisey kullanmiyorumda olursa hipp veririm

günaydın herkese...

[/B] bende tutuyorum canım Allah kabul etsin inşallah

Şaşırmışlar demek
Bana ilk kez geldi bu paket
Aslında hamile iken ve bebiş ilk doğdugunda da yolluyorlarmış
O zamanlar unutmuşlar beni

banada hamileyken paket geldi, ilk doğduğunda gelmedi, şimdi yine geldi

cat_lover ve hugocuk nice mutlu yıllara...

aşı için geçmiş olsun ..bizimkide bugün..stresi beni sardı(
bu arada bebeğin nasıl canım,kusmaları devam ediyormu?merak ettim..
orucu hiç sorma geçen seneden beri 1 gün bile tutamadım.allh affetsin ama kışın tutmaya çalışıcam borçlarımı!

benimkide dönüşlerde hala tek yön dönüyor.yüz üstünden sırt üstüne anında dönüyor .yüz üstü yatmayı sevmiyor sanırım.o yüzdende sırt üstünden yüz üstüne döndüğü çook nadir oluyor.bide kendi ekseni etrafında 360derecece dönüyor.:))bide geri geri gidiyor.
doğum günün kutlu olsun..nice yaşlara..

aslanım benim

annemde inde dün doğum günüydü..ben unutmuşm kardeşim hatırlattı ,öncesinde de annem hatırlatmıştı zaten!benim bugün doğum günüm diyor telde!D

ayy önceki gün gelen milupa sütlü pirinçliyi bilseydim vermezdim.allahtan pek yemedi.
kızlar bende duydum en doğalı hip miş!organik.geçenlerde de migrosta organik ürünlerin olduğu bi reyon var herşey organik aklınıza ne gelirse,e fiyatıda ona göre tabi.makarnalar 9 tl falan gerisini siz düşüünün.hip markada o reyondaydı.demekki gerçekten organik.

kızlar bugün aşı günü.birazdan çıkıcaz((

kızlar bişey sorucam bebişlerinizin tabak çanak kaşıklarını yıkayıp süzülmesi için tezgah üzerinde nreye koyuyorsunuz?ben kendi tabaklarımızın yanına koymak istemiyorum ama ona ait bi bulaşıklık da bulamadım.!!!!nasıl bişey alsam,hem fazla yer kaplamasınıda istemiyorum.önerisi olan varmı!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…