2012 Şubat Anneleri

selam kızlar

ben hala yerleşmeye çalışıyorum bitti sayılır işler. aslında çoktan biterdi de, malum oğlum durmadığından uyuduğu sürece iş yapabiliyorum. şu an kucağımda oturuyor, ben de sizlere bakayım dedim.
ben de ek gıdalara geçtim. biliyorum kaç kere yazdınız ama bu sefer de benim için bebişlerinize neler verdiğinizi yazabilir misiniz?

doğalgaz daha açılmadığından çorbalara daha geçemedim.meyve rendeleyip cicibebe koyuyorum. bebelac ın suyla hazırlanan mamalarından veriyorum. gaz açılana kadar bunlarla idare ediyoruz. bana pişirmeye gerek kalmadan birkaç tarif verirseniz çok sevinirim. öptüm sizi

yok ya aile hayatını seviyorlarda sıkıntıya gelemiyorlar çok sıkmayacaksın
birde kinciler
bişeye kızar hiç anlamazsın
ve ne yapar eder senin canını yakar zayıf noktondan vurur işte en kötü yanlarından bitanesi

bıdı bıdı bıdı :99:
başka zaman 1 gün geçse ararlar amann geçmesin diye bak şimdi 1 hafta diyorlar
hepiciğide ayrı bilmiş bunların

aynen yaaa!!!işlerine nasıl geliyorsa öyle valla!!
ne yapıyım canım bekliyicem mecburen.eğer doktor sorun olur deseydi beklemez gider başka bi yerde yaptırrıdm ama madem sorun olmazmış beklicem..
ay ne çok beklicem-beklemicem dedim ya!!:))

hazır sebze püreleri varya onlardanda verebilirsin
evin nasıl alıştınmı
özlettin kızz

eyvah!!!ne biçim burca denk gelmişiz yaa!
babada zaten kinci oğlak,bide oğlan da böyle olursa yanmışım ben!

aman bırakıp gitmesinler çok üzülürüm ben, zaten kaynana semra modundayım oğlum hep beni sevsin benle ilgilensin filan :)

Allah yardımcın olsun canıım, şu taşınmayı hiç seviyorum, hele gardıropu yerleştirmek ölüm gibi

bu yaz kış için hiç hazırlık yapamıcam sanırım
1 kilo kabak kuruttum sadece
minik minik doğrayıp kuruttum kışın pilavlara çorbalar koyuyorum
daha bu şekilde patlıcanda kurutmam lazım
ve domateste

oğlum devamlı ayak parmağını ağzına sokuyooo

geçen oğlum ayak parmağını emiyo, eşimin ailesi filan herkes bakıp gülüyo bütün ilgi oğlumda
sonra eltimin 6yaşındaki oğlu ayağından çorabını çıkarıp yere yattı bakın bende ayak parmağımı emebiliyorum dedi

maşallah canım,herkes hayran senin bu becerikliliğine :)

Benim kizimda sevmiyor
5 ay 3 haftalık oldu, kendisi dönüyo zaten bize ihtiyacı olmuyo beyimizin

seninkiyle benibmki ayni her haraketi yanyana gelseler iyi anlasirlar:)

oğlum devamlı ayak parmağını ağzına sokuyooo

Benim cadida ayni ama daha cok sabahlari uyaninca ayaklari en buyuk oyuncagi, zaten koca gunde bi tek sabah uyandiginda bi 15-20dk kendi oynar sonrasi vahim

Kizlar ben su corba isini beceremedim gitti benim kiz yemiyo normal yapip eziyorum puturlumu geliyo anlamadim sadece haslayip suzup o suzdugunuz suyumu iciriyosunuz yardimci lursaniz varsa tarif verirseniz sevinirim

canım benim ben de memurum ama inan hiç bilgim yok yani sen söyledin de ben aaa bunlar da varmış dedim.zaten ucretsiz izin de almadım.şimdi yaz tatilindeyiz okullar açılınca da nolur bilmem. multivitamine gelince,ben kullanmıyorum.ama 6.ay için doktora gideceğiz.sorayım bi bakalım ne dicek.prşmbe gidicem doktora bişi derse yazarım tamam mı şekerim

sorun olmaz sanırım arkadaşım ya içini ferah tut sen.tabi sorabileceğin daha bilgili birileri mesela bi doktor bi hemşire falan varsa onlara da danış derim ama benim fikrim bişi olmayacağından yana...

Kizlar ben su corba isini beceremedim gitti benim kiz yemiyo normal yapip eziyorum puturlumu geliyo anlamadim sadece haslayip suzup o suzdugunuz suyumu iciriyosunuz yardimci lursaniz varsa tarif verirseniz sevinirim

tatlım ben hiç süzmüyorum blendrdan geçiriyorum sonrada 1 çay kaşığı zeytinyağı ekliyorum

canım benim bikaç kere öyle dene yani suyunu süzdükten sonra içine 1 çay kaşığı irmik katıp 5 dk daha kaynatrsan daha ii olur.yani en azından irmik de pütürlü sayılır ya ona da alışmış olur.ilk başta ben öle yapmıştım.haa şimdi de yutma problemimiz var,öğürüyo ama napayım bilmiyorum.eninde sonunda öğrenecekler...

ilk başta istersen suyunu süzüp içine 1 çay kaşığı irmik kattıktan sonra 5 dk kaynat öyle içir.tabi çok az da zeytınyağı.irmik hem daha ufak ya onu yutmay alışır bikaç denemede sonrasında da ister blendırdan gecirirsin ister ezer verirsin.kızçen hangisini isterse.bılendıra gıcığım ama benım bebeğim de yutarken öğürüp duruyo ben de panık yapıyorum bu kez elim ayağıma dolaşıyo...

anlamadığım bişey var
bal vermeyin diyorlarya hani bu yüzden bal vermiyoruzya
ama ballı irmikli kaşık mamaları var onları vermekte bir sakınca görmüyorlar :44:
bu nasıl oluyo yaww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…