- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.281
çapkın olduklarını bilmiyordum ama kova burçlarının belirgin özelliklerinden biride özgürliklerine düşkün olması!!!ve aile hayatını pek sevmezlermiydi ne ,öyle bişeylerde vardı!
ay kızlar oğlan anneleri bnular büyüyüp genç delikanlı olunca bi kadının peşine takılıp,ben özgürüm bana karışamazsınız,aile hayatındanda hoşlanmam,hayatımı sizden ayrı sürdürücem deyip babacığını ve anneciğin bırakıp gitmesin!!!!allah korusun!:18:
bıdı bıdı bıdı :99:
başka zaman 1 gün geçse ararlar amann geçmesin diye bak şimdi 1 hafta diyorlar
hepiciğide ayrı bilmiş bunların
selam kızlar
ben hala yerleşmeye çalışıyorumbitti sayılır işler. aslında çoktan biterdi de, malum oğlum durmadığından uyuduğu sürece iş yapabiliyorum. şu an kucağımda oturuyor, ben de sizlere bakayım dedim.
ben de ek gıdalara geçtim. biliyorum kaç kere yazdınız ama bu sefer de benim için bebişlerinize neler verdiğinizi yazabilir misiniz?
doğalgaz daha açılmadığından çorbalara daha geçemedim.meyve rendeleyip cicibebe koyuyorum. bebelac ın suyla hazırlanan mamalarından veriyorum. gaz açılana kadar bunlarla idare ediyoruz. bana pişirmeye gerek kalmadan birkaç tarif verirseniz çok sevinirim. öptüm sizi
yok ya aile hayatını seviyorlarda sıkıntıya gelemiyorlar çok sıkmayacaksın
birde kinciler
bişeye kızar hiç anlamazsın
ve ne yapar eder senin canını yakar zayıf noktondan vurur işte en kötü yanlarından bitanesi
çapkın olduklarını bilmiyordum ama kova burçlarının belirgin özelliklerinden biride özgürliklerine düşkün olması!!!ve aile hayatını pek sevmezlermiydi ne ,öyle bişeylerde vardı!
ay kızlar oğlan anneleri bnular büyüyüp genç delikanlı olunca bi kadının peşine takılıp,ben özgürüm bana karışamazsınız,aile hayatındanda hoşlanmam,hayatımı sizden ayrı sürdürücem deyip babacığını ve anneciğin bırakıp gitmesin!!!!allah korusun!:18:
selam kızlar
ben hala yerleşmeye çalışıyorumbitti sayılır işler. aslında çoktan biterdi de, malum oğlum durmadığından uyuduğu sürece iş yapabiliyorum. şu an kucağımda oturuyor, ben de sizlere bakayım dedim.
ben de ek gıdalara geçtim. biliyorum kaç kere yazdınız ama bu sefer de benim için bebişlerinize neler verdiğinizi yazabilir misiniz?
doğalgaz daha açılmadığından çorbalara daha geçemedim.meyve rendeleyip cicibebe koyuyorum. bebelac ın suyla hazırlanan mamalarından veriyorum. gaz açılana kadar bunlarla idare ediyoruz. bana pişirmeye gerek kalmadan birkaç tarif verirseniz çok sevinirim. öptüm sizi
oğlum devamlı ayak parmağını ağzına sokuyooo
bu yaz kış için hiç hazırlık yapamıcam sanırım
1 kilo kabak kuruttum sadece
minik minik doğrayıp kuruttum kışın pilavlara çorbalar koyuyorum
daha bu şekilde patlıcanda kurutmam lazım
ve domateste
geçen oğlum ayak parmağını emiyo, eşimin ailesi filan herkes bakıp gülüyo bütün ilgi oğlumda
sonra eltimin 6yaşındaki oğlu ayağından çorabını çıkarıp yere yattı bakın bende ayak parmağımı emebiliyorum dedi
Benim kizimda sevmiyorbeimkide yarın 6.ayına giricek.
5 aylıktan beri kendi etrafında yüz üstüyken 360 derece dönüyor.poposunu yukarı kaldrıp geri geri gidiyor.önüne bişey koyuyorum belki ileri doğru emekler diye,almak istiyor ama geriye geriye gidiyor,uzaklaşıyor:))
sürekli yan ve sırt üstü dönüyor.yüz üstü pek dönmedi,hatta hiç dönmedi diyebilirim 1-2 kez belki!sanırım yüz üstü durmayı sevmiyor.,
destekli oturuyor,desteksiz oturamıyor henüz.öne yada arkaya devriliyor.bazen destekli otururkende yana doğru eğiliyor,öylece kalıyor.
biberonuyla kendisi suyunu içebiliyor.oyuncakları sürekli ağzında zaten.birde gördğü herşeye pat pat vurrarak oynuyor.
kızlar birbirimizi bilgillendirmek amaçlı bebişlerimizin neler yapabildiğini arada yazalım.gelişimlerini takip etmiş oluruz.
not: kıyaslama olarak değil ,bilgi amaçlı!!!
5 ay 3 haftalık oldu, kendisi dönüyo zaten bize ihtiyacı olmuyo beyimizin
seninkiyle benibmki ayni her haraketi yanyana gelseler iyi anlasirlar:)evet benimki çok bağırıyo sinirden çatlıcak gibi
ya oyun halısına koyuyorum oynadığı yok zati
iki vuruyo oyuncaklarısna sonra dönüyo hemen başlıyo ıh ıh demeye bağırmaya eğerki hemen çevirmezsem oyun halısını sıkıyo sinirden deli gibi bağırıyo çok sinirleniyo nedense
madem bağırcan ne dönüyosun yaww
oğlum devamlı ayak parmağını ağzına sokuyooo
merhaba cumartesi soru sormuştum güme gitti. tekrar yazıyorum
soru 1: bebelerinize hangi multivitamin veriyor musunuz. ben 1 kutu vermiştim 2. ayı bittiğinde şimdi unuttum adı neydi, ne önerirsiniz
soru 2: eşimde ben de memuruz. doğumdan sonra çocugu kendi üzerine kaydettirdim. yani cocuk yardımını ben alıyordum ve hastane işi olursa izin almam kolay olsun diye. ancak babanın üzerinde de olsa cocuk hasta olunca refakatçi yazılıyormus sanırım. neyse umarım anlatabildim. eşim 2 yıla kadar ücretsiz izin kullanmamı istiyor. bakalım ne zaman sıkılırım bilmiyorum ama evdeyim şu anda ve ben 2 yıl ücretsiz izin kullanırsam çocuk yardımını alamıyor muyum bilgisi olan varsa yazsın. alamazsam çocugu kendi üzerimden silip eşimin üzerine kaydettirsem zor bir iş mi? bir daha çocuk yaptıgımızda yine 2 yıl izin kullanmamı istiyor beyfendi. o halde hakkım olan ücreti alamam.
soru 3: benim memuriyet yılım ocak ayında doldugunda yıllık iznimi ocakta kazanıyorum. 2012 ocakta dogum iznime ayrıldım ve 2013 te 1 yıl çalışmamış olacagım. sizce yıllık izin hakkım olur mu? 2014 e kadar izin kullansam 2 yıllık izin hakkım olur mu? çalışılmamış zaman sayılır gibi geldi bana. ayrıca memuriyette 10 yılı dolduran 30 gun yıllık izin hakkı kazanıyor. bu ücretsiz izinler o 10 yılın içine girer mi
bu arada sinem sen hangi kurumdasın
kızlar bize dün için sağlık ocağından 6.ay aşı gününü vermişti hemşire.sabah 10.30 gibi gidip yaptırıcaktım.9 da aradı dün,ellerine aşı gelmemiş ben sana haber vericem dedi.
iyide bizim aşı günü geçmiş olmasın!!!!!
aşı kartına baktım diğer 2 aşıyı hep yaptığı tarihin 1-2 gün öncesinde yapmış.
bugünde hala haber yok!!
şansa bak!!bukadar sorumsuzluk olurmu!!!
nerden isteyeceklerse niye zamanında istemiyorlar!!!
bilgisi olan varmı?bişey olmaz dimi kızlar!!!!gecikmeyiz dimi!!!
Kizlar ben su corba isini beceremedim gitti benim kiz yemiyo normal yapip eziyorum puturlumu geliyo anlamadim sadece haslayip suzup o suzdugunuz suyumu iciriyosunuz yardimci lursaniz varsa tarif verirseniz sevinirim
Kizlar ben su corba isini beceremedim gitti benim kiz yemiyo normal yapip eziyorum puturlumu geliyo anlamadim sadece haslayip suzup o suzdugunuz suyumu iciriyosunuz yardimci lursaniz varsa tarif verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?