- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.381
Haydi filenin sultanlari yaa
hugocuk kız olsa nispeten daha yavaş olurdu. benim kızım bebekken oğlumun yanından geçmezdi. ömercik fena valla. zorla da olsa baktırıyor kendine.
ilk defa kayısı rendeledim bugün, bir tane de cici bebe koydum içine, beğenmedi beyefendi , böğürüp böğürüp, sonunda da çıkardı.
hugocuk geçmiş olsun canım
benimde tarhanam yok ama anneme güveniyorum yapıp yollayacak bekliyorum şimdilik bakalım
ama eğer oda yapmazsa biz kendimiz yapamayızmıki
ne varki yapılır valla dışarda satılanlardan ii bile yaparız
ne var ne yok doldur sebzeleri,içine süzme yoğurt koy parça parça kurut ufala doldur kavanozlara
uydurdum ama böyledir sanırım
bakalım annem göndermezse dener yazarım size:)
hoşgeldin canım
kusura bakma unutuveriyorum ancak yazabildim
elbette en güzelinden tarhana yaparız bebişlere
hatta nette çok güzel tarifler var bebek tarhanası nasıl yapılır diye yazdınmı neler var neler
ben kabak kuruttum küp küp doğradım minik minik kuruttum çorbalara pilavlara eklerim kışın çokta lezzetli olur
domateste kurutuyorum bu sene ilk defa güzel oldu
patlıcan ve dolmalık biberde kurutucam daha
patlıcanıda minik minik doğrayıp kurutcam dolmalık değil
kurutmayı çok severim kışın çok güzel oluyo varsa evde kabak filan balkonda kurutun
Kizar duyydunuzmu biilmiyorum ama almanya da tum milupalar toplanmis bakteri bulunmus icinde.
Kızlar, bebeğim katıla katıla gülünce çoğu zaman hıçkırık tutuyor ve çok zor geçiyor. Artık yavrumu gıdıklamaktan korkuyorum ya, sizde de böyle oluyor mu?
hemşire bebeğinin cinsiyeti ne acaba:))
ne kadar heyecanlanmıştım ben öğrenirken
taki benim kayınvalide sevincimi kursağımda bırakana kadar
kız olduğunu öğrenince tüh vah etmişti
ölürmüsün öldürürmüsün!!!!
neyse az kalmıştır heralde seninde öğrenmene
inş sağlıkla sıhhatle kucağına alırsında gerisi hikaye
burayada yaz mutlaka öğrenince merak ederiz biz:))
coştunmu kıssssss
Buklee ne napiyon izne ayrildin gorulmez oldun daha sik girmen gerekmiyomu:)ozluyoz arada gel
canım izne ayrıldım annemin peşine takıldım ankaraya geldim fırsat bulamıyorum yani gelmeye
herkes böyle diyo ama napıyım dayanamıyorum ankaraya kaçıyorum Allahım kocişimi korusunOo kotu alistin sen annenlere kiz kocisini cok boslama bak :))
herkes böyle diyo ama napıyım dayanamıyorum ankaraya kaçıyorum Allahım kocişimi korusun
Evet canim bende cok merak ediyorum hani ilk olunca fark etmiyo hep bi bebegim olacak duyugusu oluyo bi kere dogum yapinca felan bangisi yoksa gonul onu istiyo yinede kismet tabiki heyecanlar farkli kime benzicek kizmi erkek mi insallah emeeer:)
bende çalıştığım yere yakın bi yerde yaklaşık 70-80cm civarında şişme hacıyatmazlar gördüm, müsait bi zamanda gidip ondan alcam vursunda rahatlasın erkeğim
haftasonu markete gittik,kucağımda tutuyorum ben kasiyerle konuşurken oğlum orda duran pilleri devirdi, sıpa şimdiden başladı zarara
hugocuk geçmiş olsun canım
benimde tarhanam yok ama anneme güveniyorum yapıp yollayacak bekliyorum şimdilik bakalım
ama eğer oda yapmazsa biz kendimiz yapamayızmıki
ne varki yapılır valla dışarda satılanlardan ii bile yaparız
ne var ne yok doldur sebzeleri,içine süzme yoğurt koy parça parça kurut ufala doldur kavanozlara
uydurdum ama böyledir sanırım
bakalım annem göndermezse dener yazarım size:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?