2012 Şubat Anneleri

geçen hafta rapor aldım 5 günlük, oğluma bakacak kimse yoktu, kayınvalidem hastalandı, 5 gün oğluşumla evde vakit geçirmek çok hoşuma gitti doğrusu. benim oğluşum artık tüm salonu geziyor diyebilirim. bir yüz üstü bir sırt üstü, bacaklarını ittirerek, halıdan kuvvet alarak geziniyor. 5 dakikada bir kalkıp halının üzerine alıyorum çünkü parkeye gidip ellerini ayaklarını yere vurup çıkardığı sesleri dinliyor. gece yatağında KESİNLİKLE uyumuyor. aynen gündüz gibi gece geze geze uyuyor. yerde etrafı yastıklarla çevrili, baya geniş bir alanda uyuyor.

ek gıdaya geçen arkadaşlar, ben daha hiç blendır kullanmadım. cam rende yada çatalla eziyorum , öyle pütürlü pütürlü yiyor valla. kardeşim benim elimde büyüdü annem yediği her şeyi blendırdan geçirtirdi bana. çocuk herşeyi mama gibi sulu sulu yedi ve minicik pütür kalsa yediğinin 2 katını çıkarırdı, bu benim beynime yerleşti inanın ben süzgeç bile kullanmıyorum. kardeşim hala yemek konusunda sorunlu. çiğneme refleksi gelişsin istiyorum. bence başlayacak olanlar sakın blendır kullanmayın.

bu arada hepiniz nasılsınız? az çok okumaya çalıştım ama baya ilerlemiş sayfalar.

hemşirenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?

hoşgeldin canım
ahh o gezmeleri hiç sorma
kafasını vurcak çok korkuyorum
sanırım yürüteç alıcam durmuyo bunlar hiç

merhaba sinemcim
bende senin gibi cam rendeden geçirerek yedirmek istiyorum ama oğluma annem baktığı için o nasıl yaparsa öyle yiyor,
defalarca söyledim anne blendıra alıştırma ya ez yada rendeleyip ver diye ama blendır daha kolay geliyo sanırım dinlemiyo beni
mecburen bazı şeylere katlanmak zorunda kalıyoruz bu durumda

yürüteç hoppala bakarken tesadüf okudum ikisindede 10 dakikadan fazla kullanım zararlıymış özellikle erkek çocuklarda zararlıymış

yürüteç hoppala bakarken tesadüf okudum ikisindede 10 dakikadan fazla kullanım zararlıymış özellikle erkek çocuklarda zararlıymış

ben alamyı düşünmüyorum hem çok kısıtlı bi zaman kullanacaklar hemde sağlığı için
hemde çocukları tembelleştiriyomuş bu yürüteçler, onunla yürümeye alışınca normal yürümek daha zor olurmuş diye duymuştum

aktivite masası alıcaz bizde
oğlumun kumbarasında birikti paraları

Yok canim bayramdan sonra gideriz artik esim oruclu yolda uzun il merkezine gidiyoz artik bakalim kismet.ya ben ezdim verdim yemedi kusuyo putur olunca hep oyle denedim gecende blendirdan gecirdim yine yemedi esas corba icmiyococugum yaa ama meyvedede seftalinin puturunde kusuyo cocuktan cocuga deisiyo bence hani bende kullanmiyorumda yedigide yok.bakalim kim daha inatci

süt iznini nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz???
birçok yerde kullandırmıyorlar bile

yönetmelikte branşçılar için süt iznini ders saatlerinin ayarlanmasında sizin istekleriniz ön plana alınır diyor.öyle memurlar gibi giriş çıkış saatlerimiz olmadığı için bırakıp çıkamıyoruz.ben 21 saat almayı planlıyorum.hepsi sabahtan öğlene kadar olacak.gerçi okulda 2 edebiyatçıyız muhtemelen müdür 30 al diyecek ama bakalım hayırlısı...
buarada bebişlerimizin yaptıkları şeyleri yazıyorduk.kızım oyuncaklara uzanamadığında ayağıyla tutup eline geçiriyor ayaklarını inanılmaz kullanıyor...
pütürlü yiyiyp kusan bebiş anneleri abimin 10 aylık canavar kızı tek dişiyle kabuklu fıstıktan tutun tuzlu çubuğa kadar damaklarıyla yiyor.annesi her şeyi veriyor..o da bi güzel bizim yediklerimizi yiyor inanılmaz bi çocuk:)

merhaba bende müzik öğretmeniyim istanbul da maksimum 23 falan ders saati almayı düşünüyorum muhtemelen sabahçı olursam son saatlerimi boşaltacağım eşimde sınıfçı öğlenci oğlumuza dönüşümlü bakacağız tabi bu bizim planımız okul idaresi umarım ayarlar kanun bizden yana ama yinede bilemiyorum

ben sınıf öğretmeniyim dolayısıyla benim durumum daha vahim
üstelik okul 08.00 - 15.00 arası(
gereksiz yere 1 saatten fazla öğle arası var
okulada servisle giden biri olarak kara kara düşünmekteyim
bende öğle arasında çıkıp son 2 derse girmemeyi düşünüyorum
sırf bu yüzden il içi tayinlerde eşimin idareci olduğu okula tayin istedim ama müdürü sorun işte
ne yapıcam bilmiyorum
ama mecbur idare edecekler
benim çocuğumun emmeye hakkı yokmu
düz memurlara sıkıntı olmazken öğretmenlere hep sorun oluyor bu konu
sanki öğretmenin bebeği bebek değil

benim kızımda sürekli ayaklarını yeme peşinde
ayağında çorap varsa baş parmak kısmı sürekli sırılsıklam oluyor
bi türlü durduramıyorum
deli gibi ayak baş parmağını emiyor:)))))))

Hipp'in tahıllı kasık mamasını kullanan var mı aranızda??Tok tuttugunu duymustum ve almıstım ama yapılıs seklı
sut ve suyla kaynatarak yapılıyor ve o kadar pütür pütür ve katı oldu kı sanırım bır yerde yanlıs yaptım cogu
çöpte yerını aldı ılk denemem basarısız oldu:( kullanan bılen varmı??

hoppalaa dıyesım geldı,e bız ne yapacagız pardonn:)))

aktivite masası alıcaz bizde oğlumun kumbarasında birikti paraları

benım kızımın kumbarasında ay ortasından ıtıbaren bız harcamak zorunda kalıyoruz maalesef(

işin zor canım kolay gelsın valla ben bır yıl daha ucretsız ızne karar werdıgım ıcın sımdılık raHAtım
yalnız bagımlı olmak ve bagımlı bır cocuk yetıstırmekten de korkuyorum

işin zor canım kolay gelsın valla ben bır yıl daha ucretsız ızne karar werdıgım ıcın sımdılık raHAtım
yalnız bagımlı olmak ve bagımlı bır cocuk yetıstırmekten de korkuyorum

sağol canım, bende isterdim ücretsiz izin almayı ama hem ev hem araba kredisi ödüyoruz biraz mecburi oldu yani,
nasılsa annem bakacak içim rahat kolaylıkla atlarız dedik ama zorlanmaya başladım, çalışan anne çooook zormuş Allah hepimize kolaylık versin

Benim kızım da sürekli dönüyor uykusunda. Dönüp de uyansa hiç olmazsa sesine kalkar düzeltirim ama benimki uyuyor o haldeyken. Nisane gibi ben de yastıklarla kapatmaya çalıştım yanlarını ama onları da kaldırıp atıyor, hatta onun bebişi gibi benimki de yastığı yüzüne kapatıyor, bu durum daha da tehlikeli oldu. Eskiden hiçbir gürültüye uyanmayan ben, saat başı ses olmasa da kalkıp kontrol ediyorum nefes alıp almadığını. Bazen yastığını alıyorum ki yumuşak yüzeye gömülüp uyumasın diye. Yatağı daha sert sonuçta, kafasını azıcık çevirince nefes alabiliyor. Daha başka çözüm bulursanız buraya yazarsanız sevinirim. Gerçekten takıntı olduk artık bende de. Allahım sen koru bebeklerimizi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…