- 13 Nisan 2012
- 1.270
- 527
- 323
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.501
bu gecede iki saatte bir kabus görüyo sanırım konuşuyo ağlıyo uyanıp durdu
geçen hafta rapor aldım 5 günlük, oğluma bakacak kimse yoktu, kayınvalidem hastalandı, 5 gün oğluşumla evde vakit geçirmek çok hoşuma gitti doğrusu. benim oğluşum artık tüm salonu geziyor diyebilirim. bir yüz üstü bir sırt üstü, bacaklarını ittirerek, halıdan kuvvet alarak geziniyor. 5 dakikada bir kalkıp halının üzerine alıyorum çünkü parkeye gidip ellerini ayaklarını yere vurup çıkardığı sesleri dinliyor. gece yatağında KESİNLİKLE uyumuyor. aynen gündüz gibi gece geze geze uyuyor. yerde etrafı yastıklarla çevrili, baya geniş bir alanda uyuyor.
ek gıdaya geçen arkadaşlar, ben daha hiç blendır kullanmadım. cam rende yada çatalla eziyorum , öyle pütürlü pütürlü yiyor valla. kardeşim benim elimde büyüdü annem yediği her şeyi blendırdan geçirtirdi bana. çocuk herşeyi mama gibi sulu sulu yedi ve minicik pütür kalsa yediğinin 2 katını çıkarırdı, bu benim beynime yerleşti inanın ben süzgeç bile kullanmıyorum. kardeşim hala yemek konusunda sorunlu. çiğneme refleksi gelişsin istiyorum. bence başlayacak olanlar sakın blendır kullanmayın.
bu arada hepiniz nasılsınız? az çok okumaya çalıştım ama baya ilerlemiş sayfalar.
hemşirenin bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu?
geçen hafta rapor aldım 5 günlük, oğluma bakacak kimse yoktu, kayınvalidem hastalandı, 5 gün oğluşumla evde vakit geçirmek çok hoşuma gitti doğrusu. benim oğluşum artık tüm salonu geziyor diyebilirim. bir yüz üstü bir sırt üstü, bacaklarını ittirerek, halıdan kuvvet alarak geziniyor. 5 dakikada bir kalkıp halının üzerine alıyorum çünkü parkeye gidip ellerini ayaklarını yere vurup çıkardığı sesleri dinliyor. gece yatağında KESİNLİKLE uyumuyor. aynen gündüz gibi gece geze geze uyuyor. yerde etrafı yastıklarla çevrili, baya geniş bir alanda uyuyor.
ek gıdaya geçen arkadaşlar, ben daha hiç blendır kullanmadım. cam rende yada çatalla eziyorum , öyle pütürlü pütürlü yiyor valla. kardeşim benim elimde büyüdü annem yediği her şeyi blendırdan geçirtirdi bana. çocuk herşeyi mama gibi sulu sulu yedi ve minicik pütür kalsa yediğinin 2 katını çıkarırdı, bu benim beynime yerleşti inanın ben süzgeç bile kullanmıyorum. kardeşim hala yemek konusunda sorunlu. çiğneme refleksi gelişsin istiyorum. bence başlayacak olanlar sakın blendır kullanmayın.
bu arada hepiniz nasılsınız? az çok okumaya çalıştım ama baya ilerlemiş sayfalar.
yürüteç hoppala bakarken tesadüf okudum ikisindede 10 dakikadan fazla kullanım zararlıymış özellikle erkek çocuklarda zararlıymış
ben alamyı düşünmüyorum hem çok kısıtlı bi zaman kullanacaklar hemde sağlığı için
hemde çocukları tembelleştiriyomuş bu yürüteçler, onunla yürümeye alışınca normal yürümek daha zor olurmuş diye duymuştum
aktivite masası alıcaz bizde
oğlumun kumbarasında birikti paraları
süt iznini nasıl kullanmayı düşünüyorsunuz???
birçok yerde kullandırmıyorlar bile
yönetmelikte branşçılar için süt iznini ders saatlerinin ayarlanmasında sizin istekleriniz ön plana alınır diyor.öyle memurlar gibi giriş çıkış saatlerimiz olmadığı için bırakıp çıkamıyoruz.ben 21 saat almayı planlıyorum.hepsi sabahtan öğlene kadar olacak.gerçi okulda 2 edebiyatçıyız muhtemelen müdür 30 al diyecek ama bakalım hayırlısı...
buarada bebişlerimizin yaptıkları şeyleri yazıyorduk.kızım oyuncaklara uzanamadığında ayağıyla tutup eline geçiriyor ayaklarını inanılmaz kullanıyor...
pütürlü yiyiyp kusan bebiş anneleri abimin 10 aylık canavar kızı tek dişiyle kabuklu fıstıktan tutun tuzlu çubuğa kadar damaklarıyla yiyor.annesi her şeyi veriyor..o da bi güzel bizim yediklerimizi yiyor inanılmaz bi çocuk:)
buarada bebişlerimizin yaptıkları şeyleri yazıyorduk.kızım oyuncaklara uzanamadığında ayağıyla tutup eline geçiriyor ayaklarını inanılmaz kullanıyor...
pütürlü yiyiyp kusan bebiş anneleri abimin 10 aylık canavar kızı tek dişiyle kabuklu fıstıktan tutun tuzlu çubuğa kadar damaklarıyla yiyor.annesi her şeyi veriyor..o da bi güzel bizim yediklerimizi yiyor inanılmaz bi çocuk:)
nasılsın yaffrimmmbeni unuttun heee
yürüteç hoppala bakarken tesadüf okudum ikisindede 10 dakikadan fazla kullanım zararlıymış özellikle erkek çocuklarda zararlıymış
aktivite masası alıcaz bizde oğlumun kumbarasında birikti paraları
iyi olmaya çalışıyorum canım sen nasılsın?
oğlumun yememesi, uykusuzluk, çalışmak derken iyice yoruldum, ayakta duracak halim yok inan ki, gözlerim kapanıyo çalışırken
çok zormuş bu annelik ya
işin zor canım kolay gelsın valla ben bır yıl daha ucretsız ızne karar werdıgım ıcın sımdılık raHAtım
yalnız bagımlı olmak ve bagımlı bır cocuk yetıstırmekten de korkuyorum
Selam kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz??
Yaw bırsey soracagım kızlar yurutec kullanan var mı aranızda ,doktor bana almamamı
söyledı ama ben almak ıstıyorum cunkı cok yoruluyorum alan veya uygun fıyata bılen
war mı aranızda???
Bir de yatarken yuzustu dönen bebegı olanlar,ne gıbı önlemler alıyorsunuz??Ben korkudan
uyuyamıyorum resmen ..Ne yapmam gerekır??
İşlerı faLAN yetıstıremıyorum cok yorgunum uykum da kacıyor gecelerı ıyıce sınır
oluyorum..bu arada o bebegıne 3,5 aylık dıyenler halt etmısler ..Bana artık soruldugu zaman
kılosunu hıııc takmıyorum dıyorum cunkı gercekten saglıklılar şükür ve gelısımlerı ıyı gıdıyorsa
kılo boy sonradan da gelısır hıııc takmayalım kızlar bıze takacak sey çoook ..:26::26:
Bir de hala veremedıgım kılolarıma laf edenlere de cewapları yapıstırmaya basladım 6 ay
oldu ahala laf edenler war..Kardesım kör degılız heralde bılıyoruz kılo aldıgımızı ,heralde verecegız
de neden sen laf edıyorsun dı mı ama??Artık esımle bırlıkte cewap werıyoruz o bıle sınır oluyor
..Gercekten ınsanlar fazla patavatsız ..Ben asla sısman olan veya bundan yakınan bır
tanıdıgıma ya da dogum yapan bır arkadasıma ''aaa ne kadar kılo almıssınnn''demem ve demedım
de adap ve görguden yoksun cahıl ınsanların patavatsızlıkları ıste bazen oluyor..bebegıne de dedıklerı
aynı sacmalık ınsanlar stres atıyor sanırım ama artık ben de o ınsanlar uzerınden stres atcam:)))
Siz de öyle yapın kızlar,zaten hassasız kımse de bızden degerlı olamaz..Ben kırılıyorsam
karısdakını de kırarım kararlıyım ...MAMA ve KILO konuları gundemımde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?