2012 Şubat Anneleri

çok şükürki kolikten kurtulduk canım
markete pazara filan gidiyoruz ama eşim arabayla götürüyo
benimkinin sağı solu hiç belli olmuyo güvenemiyoruz
biryere misafirliğe filan gidemiyoruz hala
durmuyo sevmiyo
kalabalıktan gürültüden hoşlanmıyo

ben aldım ama daha kullanmadım

selam millet
oğluma nazar deydi
geceleri deliksiz uyuyan oğlum iki gecedir saat başı ağlayarak uyanıyo
kuşların sesindenmi korkuyodur nedir anlamadım

berfinbilgen umarım almamışsındır hamak beşiği exor babyden
küçük geliyo bizimki 1 ay ya kullanır ya kullanamaz daha büyük bir hamak beşik almanı tavsiye ederim canım

iki seferdir deniyorum ama oğlum bulamaç kahvaltıyı sevmiyo midesi bulanıyo sanırım
yumurta sarısından ötürü sevmiyo yediremedim
cicibebe formülmama 1 cevizle yapmıştım ama yediremedim
birde muhallebisine formül mama ekleyen varmı ben ekledim dün akşam

canım ben gece muhallebisini ve sabah kahvaltısını devam sütü ile yapıyorum, şimdilik yiyo ama devam sütünü normal olarak içmiyo
birde dün annem arı mama almış oğluma akşam onu yedirdik, baya bi hoşuna gitti bizi uğraştırmadan yedi mamasını

canım ben ne mama ne formul vs kullanmıyorum. bulamçları sulandırmak ıçın tarcın yesıl çay ıhlamır rezene çayı kullanıyorum. özellıkle tarcına bayılıyor benımkı.bu arada belkı cevızden dolayı sevmemıştır. cevız verdığımde benım kızımda sevmıyor . yoksa ıstahla yıyor..

bu arada ben çanakkalede okudum bılıyor musun :)) kaç zamandır soyleyecem unutuyorum..

markette görmüştüm bende
o da kaşık mamasımı
ben gece muhallebisini un su yapıyorum sonra ılıyınca yarım armut veya şeftali veya üzüm suyu işte ne meyve varsa koyuyorum
iki ölçü formül mama ekliyorum toz olarak
bu akşam ceviz eklicem sabah yemedi çünkü
bugünde ikindii gibi tarhana çorbası yapıcam kıymalı
akşamada muhallebi
şimdi uyuyo uyanınca emer sonrada meyve suyu sıkıcam üzüm şeftali armut
sabah kahvaltı yapmayınca formül mama verdim 180 ml içti
ama gece 50 ml ya içiyo ya içmiyo emdikten sonra
sanırım sütüm bir öğün doyuruyo artık
vermesem aradığı yok

bizimki yumurtadan sevmiyo daha öncede yedirememiştim
cevizi ilkkez verdim bugün
çanakkaledemi okudun kaç mezunusun canım

kaşık maması canım,
çok eski bi marka zaten bilinir her yerde annanem hep der ben çocuklarımı arı mamayla büyüttüm diye :)

Canim ben kullaniyorum hipp 7 tahilli normal ilik suya katiyom oldu bitti:) ustunde baska bisi yaziyoda ne bilim ordada normal mama yapin ustune katin diyo karisimi kaynatmiyosun bence yada ben yanlis okudum:)

Canim ben kullaniyorum hipp 7 tahilli normal ilik suya katiyom oldu bitti:) ustunde baska bisi yaziyoda ne bilim ordada normal mama yapin ustune katin diyo karisimi kaynatmiyosun bence yada ben yanlis okudum:)

Simdi bi daha okudum dogru yapiyomusum kaynatma derken suyu kaynatin mamayi hazirlayin diyo mamaya katip muhallebi yapiyosun bildigin.sende baska bisi diyosa bilmem

Hugocum ben kahvaltisina henuz yumurta katmiyorum bi on gun felan diger verdiklerime alissin ceviz pekmez cicibebe labne seftali puresi felan katiyorum.obur turlu cok cok karisir sende tek tek arttir cesitleri.bide sormussun sma 2 aldim diye benim kizinda bir haftasi var 6 ay olmaya bizde 2 aldik cunku digeri bitmezdi.ben sabah kahvaltisina katmiyorum dedigim gibi zaten karmakarisik mamanin tadida guzel deil ama muhallebisine katiyorum cunku kizim mamayyi yemiyo kasia alisti biberonu yemiyo bende oyle bi cozum buldum.bide ilk iki gun benim kizimda midesini bulandirdi cevizi cikardim yedi.iki gun sonra tekar ceviz koydum alisti sende bi dene ceviz bulayabilir.

bende 1 almadım bitmiycekti
benimki emiyo mamayı az içiyo
hatta öyle bi haldeyizki sadece emecek nerdeyse

bende 1 almadım bitmiycekti
benimki emiyo mamayı az içiyo
hatta öyle bi haldeyizki sadece emecek nerdeyse

maşallah canım Allah nazardan saklasın, benim oğlumda emmeye geri döner inşAllah, bıkmadan usanmadan sürekli deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…