- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.721
desteksiz oturtayım dedim oğlumu
oturttum ama bikaç saniye sonra bacaklarını havaya kaldırdığı için yana düştü
sürekli hareket halinde hiçbişey yapmasa elleri kolları devamlı oynar
bacaklar hep havaada durur
bana normal geliyo ama başka bebeklerle yanyana gelince fark epey belli oluyo
arkadaşımın kızı 9 aylık onun daha çok hareketli olmasu gerekmezmi
benimki ondan daha hareketli
akadaşıma dedim ne kadar sakin dedim o da yoo normal seninki çok hareketli dedi
benimki nasıl desem göz yoruyo kıpır kıpır uyuduğu zaman hariç beş saniye durmuyo hareketsiz
inşallah hiperaktif bir çocuk olmaz
kucağımda bile tutamiyorum atmaya çalışıyo kendini sıkıntılı
oturduğumuz oda da heryer şirinin oyuncakları ve esyaalrı ıle dagıldı. esımın gelmesıne bır saat var. benı bu halde görsun ıstemıyorum ama canımda yapmak ıstemıyorrr..offfffffffffffff. okul açılsa görumcem gelse de bende sadece şirin ile ılgılensemmmmmmm...
Kizlar nasilsiniz ins hepiniz iyisinizdir:canim cok skkin moralim bozuk sabah esimin calistigi yerin servisine serefsizler saldiri duzenlemisler. Focaya kadar girmisler ne urkutucu bi durum allahim yardim etsin. Sinirden catliyo basim
Hugocum benimkide ayni bende diyorum bu hiperaktif olucak diye , canim sma sevmedimi ondanmi icmiyor yoksa iciyoduda mamayimi birakiyor, acaba ek gidalarimi dengeliyemedin yer kalmiyo acikmiyo
çok geçmiş olsun.benim de bir akrabam foçada şırnak eğitimi için bizde çok korktuk şükür ki bir şey yok.
dün akşam başıma gelenler....saat 18.30 civarı bebişi emzirip uyuttuktan sonra denize gidelim dedik kayınvalidemde kalıyorum ona bıraktım ben çalışmaya başlayınca o bakacak.neyse biz denizdeyken bizimki uyanıp ağlamış beni aramış ama ulaşamamış kaynanam.neyse 19.40 ta eve geldim surat beş karış komşu kadınla konuşuyorlar bizimki sakin duruyordu sordum çok mu ağladı diye cevap bile vermedi ben de o hışımla aldım bebeğimi çıktım yatak odasına o halde bıraksdam yatakta ağlayacak denizden gelmişim pisim .aldım çocuğu yıkanıyım dedim.olmadı tabi köpüklü köpüklü çıkmışım.sonra saat 10 a kadar bebişim emdi ve uyudu bense o halde bornozla yatak odasında kaynanaım teraviye gitmesini bekledim sonra gitti neyse ki ben de çıkıp tekrar duş aldım.ama sinirden öldüm.bir şey de diyemiyorum anlatacak kimsem yok o yüzden yazdım
geçmiş olsun canım eşin iyimi
slm kızlar...
kızlar oğlumun dikkatimi çektide bi kaç gündür kafası çok sıcak.alnı,elleri,ayakları yüzü normal sıcaklıkta ama başında ateşi var sanki!acaba hasta falanda benmi anlamıyorum!
bişey daha:
hazır yoğurttan maya alarak süt mayalanırım?
Kizlar nasilsiniz ins hepiniz iyisinizdir:canim cok skkin moralim bozuk sabah esimin calistigi yerin servisine serefsizler saldiri duzenlemisler. Focaya kadar girmisler ne urkutucu bi durum allahim yardim etsin. Sinirden catliyo basim
eşim oğlumdan daha zahmetli bir bebek
iki kova burcuyla başetmeye çalışıyorum
ikiside çok ilgi sevgi bekliyo bazen yetişemeyip salak gibi oluyorum yorgunluktan
eşim ne dese sorgusuz sualsiz he deyip robot gibi davranıyorum eşim çok gülüyo
akşam çay getirdim kaşığı neden yok dedi bende kaşığını istemedinki dedim o da istemelimiyim dedi
kaşıkmı istiyosun dedim evet dedi gittim getirdim
evde böyle oluyo insan
qiza çok geçmiş olsun, Allah cümlemizi kötülerden korusun.
canım geçmiş olsun, Allah korusun tüm masumları.
buakşam bizde gitcez kayınvalideye
yine tutturur mama ver diyee
emzirme mama ver deyip duruyo
geçen komşuya mama vermiyo çocuğu aç bırakıyo diyodu
her seferinde hır gür sinirlerim zıplııyo ama bu akşam hiç oralı olmucam
yani inşallahhhhh
selamlar kızlar
oğlumun karnını doyurdum, kızımı yıkadım, evi süpürdüm geldiimm :))
şeeyyyy ben 63 kiloya düşmüşüm de, çok sevinçliyimeski pantolonlarımdan bir kaç tanesi oldu.
off oğlum formül süt içmiyo artık
aksi gibi sma 2 600 gramını almıştım ama kesinlikle içmiyo
muhallebisine karıştırıyorum ama bitirebilirmiyim 1 ayda hiç bilmiyorum
başka nelere ekleyebilirim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?