2012 Şubat Anneleri

Kizlar nasilsiniz ins hepiniz iyisinizdir:canim cok skkin moralim bozuk sabah esimin calistigi yerin servisine serefsizler saldiri duzenlemisler. Focaya kadar girmisler ne urkutucu bi durum allahim yardim etsin. Sinirden catliyo basim

Canim benim oglumda anlattigin gibi kipir kipir komsumun kizi bizden 1 ay buyuk elini bile kaldirmiyo. Benim minis desteksiz oturuyo bu aralar dis sikintimiz var cok huysuz mahvetti beni.

Hugocum benimkide ayni bende diyorum bu hiperaktif olucak diye , canim sma sevmedimi ondanmi icmiyor yoksa iciyoduda mamayimi birakiyor, acaba ek gidalarimi dengeliyemedin yer kalmiyo acikmiyo

çok geçmiş olsun.benim de bir akrabam foçada şırnak eğitimi için bizde çok korktuk şükür ki bir şey yok.
dün akşam başıma gelenler....saat 18.30 civarı bebişi emzirip uyuttuktan sonra denize gidelim dedik kayınvalidemde kalıyorum ona bıraktım ben çalışmaya başlayınca o bakacak.neyse biz denizdeyken bizimki uyanıp ağlamış beni aramış ama ulaşamamış kaynanam.neyse 19.40 ta eve geldim surat beş karış komşu kadınla konuşuyorlar bizimki sakin duruyordu sordum çok mu ağladı diye cevap bile vermedi ben de o hışımla aldım bebeğimi çıktım yatak odasına o halde bıraksdam yatakta ağlayacak denizden gelmişim pisim .aldım çocuğu yıkanıyım dedim.olmadı tabi köpüklü köpüklü çıkmışım.sonra saat 10 a kadar bebişim emdi ve uyudu bense o halde bornozla yatak odasında kaynanaım teraviye gitmesini bekledim sonra gitti neyse ki ben de çıkıp tekrar duş aldım.ama sinirden öldüm.bir şey de diyemiyorum anlatacak kimsem yok o yüzden yazdım

Benim oğlan da nereye gitse, orası dağılıyor. Annemlere gidiyorum mis gibi ev bir saat içerisinde çıfıt çarşısına dönüyor :26:

Kizlar nasilsiniz ins hepiniz iyisinizdir:canim cok skkin moralim bozuk sabah esimin calistigi yerin servisine serefsizler saldiri duzenlemisler. Focaya kadar girmisler ne urkutucu bi durum allahim yardim etsin. Sinirden catliyo basim

geçmiş olsun canım eşin iyimi

Hugocum benimkide ayni bende diyorum bu hiperaktif olucak diye , canim sma sevmedimi ondanmi icmiyor yoksa iciyoduda mamayimi birakiyor, acaba ek gidalarimi dengeliyemedin yer kalmiyo acikmiyo

canım zaten sma içiyodu bir haftadır az içmeye başladı bugünde hiç içmedi kafasını çeviriyo
ek gıdadan acıkmıyo desem memeyi nasıl emiyo

kıskançlık canım
hepsi aynı
öyle denize gidip eylenemezsin gezemezsin evde mümkünse kayınvalidenin başını bekliceksin misafirini ağırlayacaksın o diyecek sen yapacaksın herşeyi o bilecek sen onun dediğini uygulayacaksın
heleki eşinle vakit geçirmişsin filan amaaaaaaaaaaaaaaaan kıyamet koparr

buakşam bizde gitcez kayınvalideye
yine tutturur mama ver diyee
emzirme mama ver deyip duruyo
geçen komşuya mama vermiyo çocuğu aç bırakıyo diyodu
her seferinde hır gür sinirlerim zıplııyo ama bu akşam hiç oralı olmucam
yani inşallahhhhh

merhaba bende kızımın ateşini kulaktan ölçüyorum dr 38 kadar ateş değildir diyor 38 olursa fitil ver diyor inşallah birşeyi yoktur

canım geçmiş olsun, Allah korusun tüm masumları.

Kiz ben burda sinir oldum cok yuz veriyosun kocana aaa erkeklere yuz vermeye gelmez ben caydan tiksinmisim diye cay bile yapmiyorum deilki kasigida getir bilmem ne.hic mukemmelliyetcilige alistirmadim tmm vazifelerimi yaparimda oyle suda olsun buda olsun yapmam yemegi yaptim koyduysam elini opsun basina koysun cokmu acimasizim kiz:))

bu kaynanalar yok mu kız bende hep bi gözümü kör bi kulağımı sağı etcem diye gidiyorum ama ıhhh hiç öyle olmuyo sinirler hep ayakta

çok geçmiş olsun canım

çok kıskandım seni bende zayıflamak istiyorum ya

bu arada beni soran eden var mı? bebişler nasıl?

selam kızlar nasılsınız??bugün giremedim gezmelerdeydim..
HUGO geçmiş olsun canım okurken bile içim bi tuhaf oldu inş tamamen düzelir
GİZA sanada çok geçmiş olsun canım Allah tüm askerlerimizi korusun
haftaya bayram sebebiyle bizde kayınvalideye gidecez
tam 1 hafta kalıcaz offfffffffffffffff sıkıntısı stresi sardı bile
allah bana sabır versin
geçmez bitmez artık o günler bana
kızım doğduğundan beri en fazla 1 gün kalıp geliyoduk şimdi 1 hafta nasıl dayanıcaksam

CAT LOVER bende çok kıskandım seni canım ya
ankarada kenid kendime hareket falan yapmış yediklerime dikkat etmeye çalışmıştım anneme rağmen
ama vere vere 1 ayda 1 kilo vermişim(((
gelince onuda geri aldım tabi 10 günde
nasıl başarıyosunuz ya püüffff
bende zayıflamak istiyorum
şu boğazımı bi tutsam:26:

canım naçizane fikrim çorba veriyorsan ona ekleyebilirsin ben kızımı çorbaya öyle alıştırdım çünkü hem daha tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…