2012 Şubat Anneleri

Hmm evet acil zor olur ama ya yogundur simdi izin 1 bucuk olmasi lazim ben oyle cikicam 9 ayliktan sonra 2 bucuk?

canım sizin farklımıki acaba ya bizim mesai 17 de bitiyor 8-17 arası doğum izni bitip işe başladığın tarihden itibaren ilk 6 ay 3 saat ikinci 6 ay 1.5 saat bizde yanı mayısta başladım ben kasıma kadar 14 de kasımdan sonra 15:30 da çıkıcam işten sen nerdesin hangi bölümdesin

yok ya en iyisi senin yaptığın
dün o kadar canım acıdı parmağımla uğraştım anlatıyorum hiççççç
maça bakıyo he he deyip duruyo
karpuz niye kesmedin dedi parmağım çok acıyo hemde pansumanlı dedim tama dedi
kalkıpta kesmiyo mutfağa sadece gece su içmeye girer o kadar
neyin nerde olduğunu bile bilmez
amaaaaan hiç sorma yaşı benden büyük bende o zamanlar cahildim tepeme çıkarttım
böyle işte

ben merak ediyorum
heralde bizimle muhabbet etmekten sıkılıyo gelmiyo diyorum

canım naçizane fikrim çorba veriyorsan ona ekleyebilirsin ben kızımı çorbaya öyle alıştırdım çünkü hem daha tok tutuyor

hangi çorbalara koyuyosun bikaç tarif verebilirmisin canım
bayramda anneme gitcez onun tarhanası bibersiz vaharatsız sade olur ve sütlü yapıp içerler
o tarhanaadan alıcam ona ekleyebilirim

hangi çorbalara koyuyosun bikaç tarif verebilirmisin canım
bayramda anneme gitcez onun tarhanası bibersiz vaharatsız sade olur ve sütlü yapıp içerler
o tarhanaadan alıcam ona ekleyebilirim

aynen canım ben kastamonudayım buralıyım zaten bizde tarhana çok tüketilir da ben hamileyken annem yaptı acısız baharatsız sırf bebek için bizde yaş tarhana olur yani hamur gibi kurutmazlar yarım yemek kasığı az suda pişirip içinede 2 ölçü mamayla sulandırıp veriyorum mam her gün değil normalde her gün patates havuç yeşil fasulye bunlrı haşlıyıp püre gibi eziyorum içinede 2 ölçü mama katıp veriyoum 140-150 cc falan oluyor malum suan bu sebzeler

kızlar yardımmmmm.okadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin boynunu altı pişti kabardı isilik galiba her günde yıkıyorum özellikle boynunu yinede oldu geçmiyoda ne yapsamki

evde kaç tane yavrun var
benim oğlumla beraber 9
8 mubişim bir oğlum var

Sekiz yaşında bir köpeğim var, evlat gibi. Diğer fotoğraftakiler de ailemdeki yavrular işte. Hayvansever biri ile karşılaştığım için çok mutlu oldum. Siz de epey kalabalıkmışsınız, ne tatlı :)

kızlar yardımmmmm.okadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin boynunu altı pişti kabardı isilik galiba her günde yıkıyorum özellikle boynunu yinede oldu geçmiyoda ne yapsamki

Benimkinde de oldu, pişik kremini incecik sürebileceğimi söyledi doktor, sürdüm gerçekten de işe yaradı.

merhaba kızlar gec olsada aranıza katılmak ıstıyorum kızım 30 ocakta dogdu dogum tarıhımız 8 subattı...paylasımlarınızı takıp edıp faydalanmak ısterım bıkac gundur okuyorum ek besın konusundakı cabalarınızı takdır ettım gercekten ben cok ustune dusmuyorum aslında yapmam gerek ama ne bıleyım sut varken baska seyler vermek...eyluldede calısmaya baslıcam nasıl olacak bılmıyorum hevesle verıyorum yogurt meyve corba kusuyor hemen zaten kusan bı bebek dogdugundan berı...

evde kaç tane yavrun var
benim oğlumla beraber 9
8 mubişim bir oğlum var

maşallah hugocuk. 8 mubişle nasıl başa çıkıyorsun. biz kızım doğmadan önce kanarya almıştık, doğduktan sonra çok isteyen bir tanıdığa verdik. kafesini temizlemek zor geldi bebekle beraber. ama bir kedim olsa asla hayır demem.

bu arada oğlumun yoğurdunu mayaladım. Allah a şükür bari yoğurt yiyor. hala sebzelere alışamadık. dün annemin yaptığı tarhanadan verdim. onu da beğenmedi bilmiş oğlum.

bende çok sevindim
epey kalabalğız
oyun halısında önce oğlum oynar sıkılınca aldımmı kuşlar gelir onlar oynar

bizde de isilik problemi var. sağ kolunda dirseğin iç kısmı. öyle böyle değil ama. nasıl oldu anlamadım. pişik kremi sürüp, üstüne de pudra döküyorum kuru kalsın diye. çok terliyor yerde yuvarlanırken.

hugocuk maşallah 8 kuşla başetmek büyük başarı. bizim kızımın doğumundan önce kanaryamız vardı. kızım doğduktan sonra çok isteyen bir tanıdığa verdik. ama şu an bir kedim olsa asla hayır demem. ben kedilerle büyüdüm. ben uyurken bir kedim gelir kafasını koluma koyar, yorganımızı da çeker beraber uyurduk. babam kızardı yüzüne yakın yatırma diye. öyle deyince yorganın dışına çıkarırdım, o arkasını dökünce de yorganın ucunu kaldırdım mı koşa koşa gelirdi pisicik.

kara kaplumbağası besledim. bir kere bahçemizde kaybolmuştu. annem mahallenin çocuklarına para vermişti bulsunlar diye. onlarda bulmuş sokakta onu

hayvanlardan konu açılmışken yazayım dedim. ben de kocamaaan bir hayvanseverim.

durasella yavruna maşallah. Allah nazardan saklasın.

senin bloğundan şarkılarını dinliyorum, iyi geldi eski şarkılar. çok severim 80'lerin, 90'ların şarkılarını.

durasella yavruna maşallah. Allah nazardan saklasın.

senin bloğundan şarkılarını dinliyorum, iyi geldi eski şarkılar. çok severim 80'lerin, 90'ların şarkılarını.

Hepimizinkini :)
Desene ortak yönler çokmuş; hayvanlar, şarkılar. Ben zaten 99'da kaldım 2000den sonra severek dinlediğim şarkı olmadı sanıyorum.

Benim miskin köpeğim bütün gün horlar, değil bekçilik yapmak sinekten bile korkar, gök gürlese koltuğun altına kaçar. Yani sekiz yıldır hiçbir işe yaramamıştı (dostluğu ayrı tabii) ama şimdi elim kolum oldu. Bebeğin başında bekliyor. Bebeğim mızıldandı mı çağırıyorum yanında oturuyor. Bebek de köpeğin hareketlerini dikkatle inceliyor. Hareketli oyuncak sanıyor galiba yavrum. Ama gözü hep köpüşün üstünde, havlayınca gülüyor, tüylerini yolmaya çalışıyor. Çok iyi anlaştı evlatlarım

1le 2 arasında ay farkı var canım.1i 6 aya kadar kullanıyosun.2yi ise 6 aydan sonra.mama ambalajının dışında da mamadakı değerler falan yazıyo 2nin değerleri daha yuksek sanırım buyudukce ıhtıyac artıyo ondan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…