- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.741
Hmm evet acil zor olur ama ya yogundur simdi izin 1 bucuk olmasi lazim ben oyle cikicam 9 ayliktan sonra 2 bucuk?
Kiz ben burda sinir oldum cok yuz veriyosun kocana aaa erkeklere yuz vermeye gelmez ben caydan tiksinmisim diye cay bile yapmiyorum deilki kasigida getir bilmem ne.hic mukemmelliyetcilige alistirmadim tmm vazifelerimi yaparimda oyle suda olsun buda olsun yapmam yemegi yaptim koyduysam elini opsun basina koysun cokmu acimasizim kiz:))
bu kaynanalar yok mu kız bende hep bi gözümü kör bi kulağımı sağı etcem diye gidiyorum ama ıhhh hiç öyle olmuyo sinirler hep ayakta
çok geçmiş olsun canım
çok kıskandım seni bende zayıflamak istiyorum ya
bu arada beni soran eden var mı? bebişler nasıl?
canım naçizane fikrim çorba veriyorsan ona ekleyebilirsin ben kızımı çorbaya öyle alıştırdım çünkü hem daha tok tutuyor
Ve benim miniğim altı aylık oldu teyzoşları. Yarım seneyi beraber yaşadık, Tanrım isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşatsın. Bu da buçuk olmamızın şerefine fotoğrafımızOfansif Orta Saha: Buçukluk
hangi çorbalara koyuyosun bikaç tarif verebilirmisin canım
bayramda anneme gitcez onun tarhanası bibersiz vaharatsız sade olur ve sütlü yapıp içerler
o tarhanaadan alıcam ona ekleyebilirim
evde kaç tane yavrun var
benim oğlumla beraber 9
8 mubişim bir oğlum var
kızlar yardımmmmm.okadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin boynunu altı pişti kabardı isilik galiba her günde yıkıyorum özellikle boynunu yinede oldu geçmiyoda ne yapsamki
kızlar yardımmmmm.okadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin boynunu altı pişti kabardı isilik galiba her günde yıkıyorum özellikle boynunu yinede oldu geçmiyoda ne yapsamki
evde kaç tane yavrun var
benim oğlumla beraber 9
8 mubişim bir oğlum var
Sekiz yaşında bir köpeğim var, evlat gibi. Diğer fotoğraftakiler de ailemdeki yavrular işte. Hayvansever biri ile karşılaştığım için çok mutlu oldum. Siz de epey kalabalıkmışsınız, ne tatlı :)
Benimkinde de oldu, pişik kremini incecik sürebileceğimi söyledi doktor, sürdüm gerçekten de işe yaradı.
yediği içtiği dökülüyo ondan oluyo bizdede oluyo korkma
pişil lremi sür geçer
Ve benim miniğim altı aylık oldu teyzoşları. Yarım seneyi beraber yaşadık, Tanrım isteyen herkese bu eşsiz duyguyu yaşatsın. Bu da buçuk olmamızın şerefine fotoğrafımızOfansif Orta Saha: Buçukluk
durasella yavruna maşallah. Allah nazardan saklasın.
senin bloğundan şarkılarını dinliyorum, iyi geldi eski şarkılar. çok severim 80'lerin, 90'ların şarkılarını.
Bayanlar bisey sorucam bu formul sutlerde 1 ile 2 arasinda ne fark var, bu arada benim kizim sirf formul sut iciyor biz aylik toptan aliyoruz bebelac 1 ayda 8 kutu 500 luk bitiriyor bunun 1-2 kutusu cope gidiyor cogu zaman tam olcusunde icmiyor cunku, sizinkiler nasil?
Ben kahvaltisina,muhallebisine koyuyorum, hazir sutlu pirincli yada kahvalti almissam icinde var ama ben yine sutle sulandiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?