- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #70.761
eşim oğlumdan daha zahmetli bir bebek
iki kova burcuyla başetmeye çalışıyorum
ikiside çok ilgi sevgi bekliyo bazen yetişemeyip salak gibi oluyorum yorgunluktan
eşim ne dese sorgusuz sualsiz he deyip robot gibi davranıyorum eşim çok gülüyo
akşam çay getirdim kaşığı neden yok dedi bende kaşığını istemedinki dedim o da istemelimiyim dedi
kaşıkmı istiyosun dedim evet dedi gittim getirdim
evde böyle oluyo insan
Kizlar nasilsiniz ins hepiniz iyisinizdir:canim cok skkin moralim bozuk sabah esimin calistigi yerin servisine serefsizler saldiri duzenlemisler. Focaya kadar girmisler ne urkutucu bi durum allahim yardim etsin. Sinirden catliyo basim
çok geçmiş olsun.benim de bir akrabam foçada şırnak eğitimi için bizde çok korktuk şükür ki bir şey yok.
dün akşam başıma gelenler....saat 18.30 civarı bebişi emzirip uyuttuktan sonra denize gidelim dedik kayınvalidemde kalıyorum ona bıraktım ben çalışmaya başlayınca o bakacak.neyse biz denizdeyken bizimki uyanıp ağlamış beni aramış ama ulaşamamış kaynanam.neyse 19.40 ta eve geldim surat beş karış komşu kadınla konuşuyorlar bizimki sakin duruyordu sordum çok mu ağladı diye cevap bile vermedi ben de o hışımla aldım bebeğimi çıktım yatak odasına o halde bıraksdam yatakta ağlayacak denizden gelmişim pisim .aldım çocuğu yıkanıyım dedim.olmadı tabi köpüklü köpüklü çıkmışım.sonra saat 10 a kadar bebişim emdi ve uyudu bense o halde bornozla yatak odasında kaynanaım teraviye gitmesini bekledim sonra gitti neyse ki ben de çıkıp tekrar duş aldım.ama sinirden öldüm.bir şey de diyemiyorum anlatacak kimsem yok o yüzden yazdım
buakşam bizde gitcez kayınvalideye
yine tutturur mama ver diyee
emzirme mama ver deyip duruyo
geçen komşuya mama vermiyo çocuğu aç bırakıyo diyodu
her seferinde hır gür sinirlerim zıplııyo ama bu akşam hiç oralı olmucam
yani inşallahhhhh
selam kızlar nasılsınız??bugün giremedim gezmelerdeydim..
HUGO geçmiş olsun canım okurken bile içim bi tuhaf oldu inş tamamen düzelir
GİZA sanada çok geçmiş olsun canım Allah tüm askerlerimizi korusun
haftaya bayram sebebiyle bizde kayınvalideye gidecez
tam 1 hafta kalıcaz offfffffffffffffff sıkıntısı stresi sardı bile
allah bana sabır versin
geçmez bitmez artık o günler bana
kızım doğduğundan beri en fazla 1 gün kalıp geliyoduk şimdi 1 hafta nasıl dayanıcaksam
merhaba kızlar gec olsada aranıza katılmak ıstıyorum kızım 30 ocakta dogdu dogum tarıhımız 8 subattı...paylasımlarınızı takıp edıp faydalanmak ısterım bıkac gundur okuyorum ek besın konusundakı cabalarınızı takdır ettım gercekten ben cok ustune dusmuyorum aslında yapmam gerek ama ne bıleyım sut varken baska seyler vermek...eyluldede calısmaya baslıcam nasıl olacak bılmıyorum hevesle verıyorum yogurt meyve corba kusuyor hemen zaten kusan bı bebek dogdugundan berı...
malesef bizde çok işe yaramadı nivea kullanıyodum dahada azdı başka krem alıcam artık
buakşam bizde gitcez kayınvalideye
yine tutturur mama ver diyee
emzirme mama ver deyip duruyo
geçen komşuya mama vermiyo çocuğu aç bırakıyo diyodu
her seferinde hır gür sinirlerim zıplııyo ama bu akşam hiç oralı olmucam
yani inşallahhhhh
Kiz ben burda sinir oldum cok yuz veriyosun kocana aaa erkeklere yuz vermeye gelmez ben caydan tiksinmisim diye cay bile yapmiyorum deilki kasigida getir bilmem ne.hic mukemmelliyetcilige alistirmadim tmm vazifelerimi yaparimda oyle suda olsun buda olsun yapmam yemegi yaptim koyduysam elini opsun basina koysun cokmu acimasizim kiz:))
aynen bende senin gibiyim, vazifelerimi yaparım, çayımı demlerim ama kalkar kendisi doldurur, yada o kahvaltıyı topluyorsa ben çaylarımızı doldururum, o otursun benden su istesin çay istesin, mümkün değilçalıştığım için değil çalışmasam da isteyemez ayağına. tabi hugocuk bu şekilde mutluysa , enerjisi varsa , ona ters gelmiyorsa ne mutlu ona. herkes mutlu olduğu gibi yaşamalı, ama ben yapamam. evlenirken söyledim ütü yapmaktan nefret ederim, 2 gömlek ütülesem sinir küpüne dönerim, ortaklaşa ütüleyelim dedim, o gün bu gündür sadece yakasını ütülerken beni çağırır, ve ütülenmesi kolay giysiler alır
kızlar yardımmmmm.okadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin boynunu altı pişti kabardı isilik galiba her günde yıkıyorum özellikle boynunu yinede oldu geçmiyoda ne yapsamki
mozpcum emzirme çalışmaları nasıl gidiyo ilerrleme varmı
Kizlar nasilsiniz ins hepiniz iyisinizdir:canim cok skkin moralim bozuk sabah esimin calistigi yerin servisine serefsizler saldiri duzenlemisler. Focaya kadar girmisler ne urkutucu bi durum allahim yardim etsin. Sinirden catliyo basim
gunaydınlar
ben de ev işini yaparım ancak yemek işlerinden pek anlamam. bekarken evlendiğimizde ortak yemek falan yaparız diye planlardım. onu da beni öyle kandırmıştı. ben sana yemek yapmaya yardımcı olurum falan diye. çocuk içinde benzer şeyler söyledi. senin yükün 6 ay sonra herşeyi ile ben ilgileneceğim. PALAVRA...
hiç bir işle ilgilenmez. ben ağlamaya başlarım o zaman yardım eder. kendisine sorsan çok yapar ben nankörüm ama ben çayı demleyip komşuya geçsem o çay kaynar, suyu biter, kalkıp bakmaz, dalar bilgisayara. çayın iyi demlenmişini sever, su bol kaynayacak ve ben çayı sen doldur ben yatıyorum desem sadece 1 bardak doldurur içer.
bi ara annem ve kayınvalidemlerde kalmıştım. evde hiç bir şey yapmamış hep dışarıdan yemiş.
ben de hugocuk gibi şu yap demiyorum patlama noktasına gelinceye kadar. o kadar yoğun ki işleri, onun için üzülmek değil de acıma duygusu oluyor. bir de şimdi ramazan tüm gün aç susuz, ben yine rahatım diyorum tabiki içimden. ama ona şöyle diyorum. off bugun çok yordu bu çocuk beni, keşke ben de erkek olsaydım işe giderim rahat rahat ohh valla, sonra eve gelir bebek severim, ama ev kadınlığı öyle mi, işi bırakınca anladım, senin için daha kolay deyip, onu sinir ediyorum.
erkeklerin yük olan yanları da var tabi ama işe de yarıyorlar. mesela evde tamirat işleri elinden gelir. eline aldıgını yapmadan bırakmaz, eline alması için uzun süre söylenmem lazım tabiki
kızlar yardımmmmm.okadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin boynunu altı pişti kabardı isilik galiba her günde yıkıyorum özellikle boynunu yinede oldu geçmiyoda ne yapsamki
gunaydınlar
ben de ev işini yaparım ancak yemek işlerinden pek anlamam. bekarken evlendiğimizde ortak yemek falan yaparız diye planlardım. onu da beni öyle kandırmıştı. ben sana yemek yapmaya yardımcı olurum falan diye. çocuk içinde benzer şeyler söyledi. senin yükün 6 ay sonra herşeyi ile ben ilgileneceğim. PALAVRA...
hiç bir işle ilgilenmez. ben ağlamaya başlarım o zaman yardım eder. kendisine sorsan çok yapar ben nankörüm ama ben çayı demleyip komşuya geçsem o çay kaynar, suyu biter, kalkıp bakmaz, dalar bilgisayara. çayın iyi demlenmişini sever, su bol kaynayacak ve ben çayı sen doldur ben yatıyorum desem sadece 1 bardak doldurur içer.
bi ara annem ve kayınvalidemlerde kalmıştım. evde hiç bir şey yapmamış hep dışarıdan yemiş.
ben de hugocuk gibi şu yap demiyorum patlama noktasına gelinceye kadar. o kadar yoğun ki işleri, onun için üzülmek değil de acıma duygusu oluyor. bir de şimdi ramazan tüm gün aç susuz, ben yine rahatım diyorum tabiki içimden. ama ona şöyle diyorum. off bugun çok yordu bu çocuk beni, keşke ben de erkek olsaydım işe giderim rahat rahat ohh valla, sonra eve gelir bebek severim, ama ev kadınlığı öyle mi, işi bırakınca anladım, senin için daha kolay deyip, onu sinir ediyorum.
erkeklerin yük olan yanları da var tabi ama işe de yarıyorlar. mesela evde tamirat işleri elinden gelir. eline aldıgını yapmadan bırakmaz, eline alması için uzun süre söylenmem lazım tabiki
maşAllah diyim kocamabizdede tam tersi
adam herşeye yardım etmek ister gerek yok ben hallederim derim, ama dayanamaz yapar yine
hafta sonları evi beraber temizleriz ben toz alırım o süpürge açar sonra ben arkasından yerleri silerim,
evde 2 banyo var birini eşim birini ben temizleriz, sofrayı ben kursam o toplar, ütüsünü kendi yapar vs.vs.
ayy kocamı bir kez daha sevdim yazıkça maşAllah
bende söylenerek birçok şeyi öğrettim eşime. susup eyvallah desem inan canını çıkarır bu erkek milleti. bende enerjim bile olsa fazla yayılmasına izin vermiyorum, mutlaka sorumluluk verilmeli
bize ana kuzusuyuz bana nebu arada eşim bana yerdım ettiği zaman benim kaynana accayip bozuluyoo
eşini benim eşimin yanına gönder, bi elini sürsün belki ona da geçer, ben yorgunum falan demiyor yardım ediyor, maşaallah, eve gidince bi nazar boncugu tak sen kocana. ya bi insanın içinde olacak :) ama benimki dağınık görsün söylenir...
benim kaynanam çok tembeldir herşeyini kayınpederim yapar, dolayısıyla eşimde bekarken her işini kendsi yapmış ve elinden geliyo şuanda
yani bence anne tembelse erkek çalışkan olur elinden iş gelir,
anne herşeyi kendisi yapar oğluna hiç bişey demezse oğlanlar tembel oluyo
benim eşim bi ütü yapar valla benden güzel pantolon ütüler, tabi bu annesinin ütü yapmamasından kaynaklanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?