2012 Şubat Anneleri

kaşığını bi zahmet kendi alaymış..yok hiç gocunmadan yapıyosan eğer sana da helal olsun.tebrıklerımı fışkırtırım yani

Kizlar nasilsiniz ins hepiniz iyisinizdir:canim cok skkin moralim bozuk sabah esimin calistigi yerin servisine serefsizler saldiri duzenlemisler. Focaya kadar girmisler ne urkutucu bi durum allahim yardim etsin. Sinirden catliyo basim

çok geçmiş olsun arkadaşım.allah o şerefsizlerin kuyusunu tez zamanda kazsın inş!

bebeği 1 saat idare edememiş ya ona kkızıyodur o yani kendıne!töbe yaaaa.nye cevap vermezsın ki ne kadar kızarsan kız.anlayamıyorum bazen bu kaynanaları!

emzirme mama ver mi dıyo??töbe bismillah!seninki de ayrı bi modelmiş.demek çocuğu aç bırakıyosun bak baaaaakkkk benim kayınvalidem de doktor mama ile beslenecek sütü kesicez dediği halde yook yooook sen emzır dıyodu

ordunun kayınvalideleri zordur canım allah kolaylık versin... benim kardesim izmirde evli gelip de kayınvalidemın yanında kalıcam laflarını dınlıcxem dıye gelmek istemıyo valla

o zaman aramıza hoşgeldinnnnnn :) yavaş yavaş azar azar başla bakalım yıne kusucak mı? yani 1er tatlı kaşığı ile.2 gün öle ver.3.gün kaşık sayısını arttır.umarım işine yarar...

Ablaaa senin oğlunmu oldu benim nie hiç haberim yok daldım kendi derdime hayırlı olsun inş sağlıkla büyür :)

kaç aylık oldu ne maması kim diyor onu döverim ben onu:))))

aynen bende senin gibiyim, vazifelerimi yaparım, çayımı demlerim ama kalkar kendisi doldurur, yada o kahvaltıyı topluyorsa ben çaylarımızı doldururum, o otursun benden su istesin çay istesin, mümkün değil çalıştığım için değil çalışmasam da isteyemez ayağına. tabi hugocuk bu şekilde mutluysa , enerjisi varsa , ona ters gelmiyorsa ne mutlu ona. herkes mutlu olduğu gibi yaşamalı, ama ben yapamam. evlenirken söyledim ütü yapmaktan nefret ederim, 2 gömlek ütülesem sinir küpüne dönerim, ortaklaşa ütüleyelim dedim, o gün bu gündür sadece yakasını ütülerken beni çağırır, ve ütülenmesi kolay giysiler alır

gunaydınlar

ben de ev işini yaparım ancak yemek işlerinden pek anlamam. bekarken evlendiğimizde ortak yemek falan yaparız diye planlardım. onu da beni öyle kandırmıştı. ben sana yemek yapmaya yardımcı olurum falan diye. çocuk içinde benzer şeyler söyledi. senin yükün 6 ay sonra herşeyi ile ben ilgileneceğim. PALAVRA...

hiç bir işle ilgilenmez. ben ağlamaya başlarım o zaman yardım eder. kendisine sorsan çok yapar ben nankörüm ama ben çayı demleyip komşuya geçsem o çay kaynar, suyu biter, kalkıp bakmaz, dalar bilgisayara. çayın iyi demlenmişini sever, su bol kaynayacak ve ben çayı sen doldur ben yatıyorum desem sadece 1 bardak doldurur içer.

bi ara annem ve kayınvalidemlerde kalmıştım. evde hiç bir şey yapmamış hep dışarıdan yemiş.

ben de hugocuk gibi şu yap demiyorum patlama noktasına gelinceye kadar. o kadar yoğun ki işleri, onun için üzülmek değil de acıma duygusu oluyor. bir de şimdi ramazan tüm gün aç susuz, ben yine rahatım diyorum tabiki içimden. ama ona şöyle diyorum. off bugun çok yordu bu çocuk beni, keşke ben de erkek olsaydım işe giderim rahat rahat ohh valla, sonra eve gelir bebek severim, ama ev kadınlığı öyle mi, işi bırakınca anladım, senin için daha kolay deyip, onu sinir ediyorum.

erkeklerin yük olan yanları da var tabi ama işe de yarıyorlar. mesela evde tamirat işleri elinden gelir. eline aldıgını yapmadan bırakmaz, eline alması için uzun süre söylenmem lazım tabiki

Gününüz aydın olsun arkadaşlarım

kızlar yardımmmmm.okadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin boynunu altı pişti kabardı isilik galiba her günde yıkıyorum özellikle boynunu yinede oldu geçmiyoda ne yapsamki

Ben johanson baby'nin pudrasını kullanıyorum canım, gayet memnunum, pişik kremi sanki sulandırıyo gibi geldi o yüzden pudraya döndüm kuru kalıyo

mozpcum emzirme çalışmaları nasıl gidiyo ilerrleme varmı

belli olmuyo sıpaya bi bakıyosun 4-5dk. emiyo bi bakıyosun kaçacak yer arıyo memeden
dün akşamda yine zorluyorum, ısırdı bende çığlık attım görsen nasıl hoşuna gitti benim çığlığıma kahkahalarla gülüyo, sonra birkaç kez daha beni bağırttı sonra kafayı başka yöne çevirdi, pes etmiyorum ama bakalım yarın dr.la konuşalım o ne diyecek
bu arada oğluşumun yarım yaşı bitti çok şükür

Kizlar nasilsiniz ins hepiniz iyisinizdir:canim cok skkin moralim bozuk sabah esimin calistigi yerin servisine serefsizler saldiri duzenlemisler. Focaya kadar girmisler ne urkutucu bi durum allahim yardim etsin. Sinirden catliyo basim

canım geçmiş olsun, dün sabah iş yerinde öğrendik, biliyorsun bende izmirdeyim. dediğin gibi artık doğu batı diye birşey kalmadı, her yer tehlikeli. Arkadaşımın eşide foçada deniz astsubayı, nasıl korktuk anlatmam. Gelmiş geçmiş olsun. Allahım bu terör olayları bitsin artık

maşAllah diyim kocama bizdede tam tersi
adam herşeye yardım etmek ister gerek yok ben hallederim derim, ama dayanamaz yapar yine
hafta sonları evi beraber temizleriz ben toz alırım o süpürge açar sonra ben arkasından yerleri silerim,
evde 2 banyo var birini eşim birini ben temizleriz, sofrayı ben kursam o toplar, ütüsünü kendi yapar vs.vs.

ayy kocamı bir kez daha sevdim yazıkça maşAllah

canım her an eşinin can güvenliği korkusu ile yaşamak çok zor, henüz 8 şehidimizin acısı sogumadan yine kalleşce bir saldırı. insan kendini o anaların, eşlerin, kardeşlein yerine koyunca ne katlanılmaz bir duygu oluyor, Allahım tüm şehit yakınlarına sabırlar versin.

bende söylenerek birçok şeyi öğrettim eşime. susup eyvallah desem inan canını çıkarır bu erkek milleti. bende enerjim bile olsa fazla yayılmasına izin vermiyorum, mutlaka sorumluluk verilmeli
bize ana kuzusuyuz bana ne bu arada eşim bana yerdım ettiği zaman benim kaynana accayip bozuluyoo

eşini benim eşimin yanına gönder, bi elini sürsün belki ona da geçer, ben yorgunum falan demiyor yardım ediyor, maşaallah, eve gidince bi nazar boncugu tak sen kocana. ya bi insanın içinde olacak :) ama benimki dağınık görsün söylenir...

aman bozulursa bozulsun hayret bişey bunlar yaw

benim kaynanam çok tembeldir herşeyini kayınpederim yapar, dolayısıyla eşimde bekarken her işini kendsi yapmış ve elinden geliyo şuanda
yani bence anne tembelse erkek çalışkan olur elinden iş gelir,
anne herşeyi kendisi yapar oğluna hiç bişey demezse oğlanlar tembel oluyo
benim eşim bi ütü yapar valla benden güzel pantolon ütüler, tabi bu annesinin ütü yapmamasından kaynaklanıyo

kesinlikle katılıyorum, benim kayınvalidem de korkunç tembel ve çok pasaklıdır. eşin bekarken ne ütü yüzü görmüş ne temizlik, bu yüzden beni çok titiz bulur (titizim ama eşimin abarttığı kadar değil). erkek bekarken alışmamışsa çok fazla beklentisi olmuyor eşinden. biz oğluşlara nasıl davransak acaba, her isteklerini yerine getirmesek mi ne???:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…