2012 Şubat Anneleri

Kesin altıncı ay depresyonu diye bişiy var ve bize söylemediler
Ben de aynı moddayım
Yenlik istiyorum bu ev hallerinden bunaldım
Çalışmaya mı başlasam acaba diye düşündüm bile
Neyse dedğin gibi
Tatil lazım bize bi de haftasonu kızkıza muahbbet lazım
Gerisi hallolur

Yeni yardmcıyı aryıyorum valla
bakalım bulabilecekmiyim.

Blogumu sevdiğine sevindim.
Konu insanın çocuğu olunca hep beğenilsin istiyo :) bencilce biraz ama bu böyle :)

bende geçen haftaya kadar resmen bunalımdaydım, mutsuzdum. baktım beni mutlu etmek için çaba harcayan yok ben kendimi mutlu etmesini bilirim dedim vee önce kuaförüme gittim, saçlarım platin, yeniden dip boyasını yaptırdım, bade işçil kesimi, önler uzun arkalar katlı kısa bombeli, manyak iddialı bir saç yaptırdım, bu arada 3-4 kilo verdim, kendime maviden 1 beden ince gösteren bir kot aldım, makyaj full, giyindim kuşandım işe geldim,şimdi daha iyiyim

canım benim yaaaa.güzel arkadaşım öncelikle bence bi temizlikçi al temizlesin o.şunu yap bunu yap dıyemem dıye bişi yok pukıcim o işini hakkıyla yapmalı ki emeğini de fazlasıyla hak etmeli.ona vereceğin parayı sen de kolay kazanmıyosun.arkadasların falan eve temzlıkcı almazlar mı?komşularn falan?yani onlara sorup memnun kaldıkları birini sen de çağırabılırsın.
bi de eşim benden uzaklaşmaya başladı derken? bi de sen yapamıyosan o işi tabi ki o yapacak şu an gıcık aldım eşinden heeee

ne kusuru hugo?? anlatacak birilerini arıyo insan bazen.anlatarak biraz da olsa kendnı ıyı hıssettıysen ne mutlu. bi de demişsin ya yaşı benden büyük ben de cahildim falan dıye.eşin kaç yaşında sen kaç yaşındasn ki? yanlış anlama sakın,dediğim gibi gocunmadan yapıyosan ne ala ama elın sarılıyken bıle kalkıp karpuz istiyosa senden lütfen biri kocana aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yeterrrrr amaaaaaaaaaaaaaaaaaaa desin!!!!! bi de inşallah kendine bi iş kurarsın,inşallah şiistediğin gibi olur hersey...

ağladım uleeee okurken

diişşşşş...

bebeğimin dişi elime geldi!damağını elliyordum bugün elime sivri bişeyler battı,bi baktım diş!ama belli belirsiz daha sadece hafiften ucu görünmüş.sol alt dişi.
bugün itibariyle 6 ay 10 günlüğüz..

darısı başınıza kızlar.

hugo:geçmiş olsun,dolamanın acısını bilirim!lisedeyken bendede bir kez olmuştu.kendiliğinden geçti,allahtan tekrarlamadı.ama çok kötü acısı olur.inşallah tekrarlamaz seninkide..(

yoğurt:

3 yada 4.denemede yoğurdu tutturdum sonunda.paket süt ve hazır yoğurttan yaptım.krema kıvamında oldu ama yoğurt tadı var en azından.çok da güzel bi tadı olmuş,ekşi değil.yarım kavanoz yedi benimki ,belki alerji falan yapar diye hepsini yedirmedim.

kalının üzerine çarşaf serdim,sürekli oyun halısından ev halısına süründüğü için,halının tüylerini falan yoluyor çareyi çarşaf sermekte buldum.bu defada çarşafın üzerindeki desenleri yakalamaya çalıırken çarşafı yakala ucundan kendide yuvarlana yuvarlan çatşafı dolamış hep kendine birtek ayakları dışarıda,yüzü falan hep dolanmış bende salonun balkonun yıkıyordum bi sesler duydum bi baktım benim ki çırpınıyor!(( elim ayağım salındı öyle görünce.birde sürekli kafasını yere vuruyor benimki ,başlıyor ağlamaya!

bende yarın için kuaförden randevu aldım,eşim işten erken geliyor çocuğu atıcam ona o içeri ben dışarı :))) saçlarım tamamen kendi rengine döndü eski röfleli halime dönmek istiyorum artık.nezamandır yaptırıcam saçlarım dökülüyor diye cesaret edememiştim,hoş hala daha dökülüyor inşallah kel kalmam!:)))
böyle bakımsız bakımsız nereye kadar zaten kilolar gitmedi.(((
şimdi daha çok gaza geldim senden:))
yarın eve dönüşüm muhteşem olacaaaak!!!!
o saç modeline bayılıyorum aam saçlarım dalgalı olduğu için kabarır diye hiç deenemedim.düz saça daha iyi gidiyor gibi!

Öncelikle dişiniz hayrlı uurlu olsun artık diş hediği yaparsın
Herkes de hediye alır gelir ne güzel.

Bu minnoşlar iyice yaramaz oldular dikkat etmek lazım çarşaf değil de yorgan gibi kaldıramayacağı bişey ser istersen yere
Aman dikkat Allah kaza bela vermesin.

yedi yaş büyük benden
gocunmak değilde bunca emeğin karşılığında kırıcı sözler duymak çok yaralıyo insanı
zaten pes ettim
bundan sonra inşallah şu iş durumu olurda hayatımı yeniden kimseye muhtaç olmadan kurabilirim

aaa tesadüfe bak canım seninkiyle benimki aynı gün doğmuşlar nerdeyse,hemen hemen aynı günlerdede diş çıkarttyılar:)))

çok sağol canım,darısı başınıza..
bende hemen herkese haber verdim önce eşime tabi.amaaan dedim acaba yanlış görmüş olmıyım diye gelip gidip parmağımı ağzına sokuyorum yavrucuğun:))) okadar yaydım yetiştirdim heyecanla millete,bide fos çıkmasın.:))

bizim burda diş buğdayı derler canım,ama nasıl ve nezaman yapılır hiçç bilmiyorum.

[/COLOR]
ben de halının üstüne çarşaf seriyorum ama sanırım o çarşafın kenarlarını da halının altına kıstırmak gerekıyo.çünkü benim sincabım da çarşafı çekiştiriyo topluyo.ben de yazııııkkkk çarşafın sonuna kadar ilerledim sanıyo çocuğum dıyorum kendı kendıme çok dikkatli olmak lazım çooooook.görünmez kaza deniyo ya allah muhafaza her an bişi olabilir.çok geçmiş olsunnnnn

inşallah hugocan inşallahhhhh...bi de pukicim miydi kimdi tam olarak hatırlamıyorum da yazmış o da eşin çok şanslı dıye.ben de ona katılıyorum aynen.hem evin bi kızı hem iyi bi anne hem de iyi bi eş...bi de eşinin durumundan şikayetçiysen yavaş yavaş bazı şeylerini yapmamaya başla benceyani o da alışsın her şeyın ayağına gelmeyeceğine.ya da sorumluluk almaya. okito :44:

o zaman aramıza hoşgeldinnnnnn :) yavaş yavaş azar azar başla bakalım yıne kusucak mı? yani 1er tatlı kaşığı ile.2 gün öle ver.3.gün kaşık sayısını arttır.umarım işine yarar...

tesekkurler canım gecmıse bakıyorum genelde aynı seyler yasanıyor...bakalım dun yogurt corbasını severek ıctı pekte kusmadı sabahta yulaf ezmelı meyvelı pure verdım onuda sevdı bızım cadı bu arada kızım ptesı baktı ebe 7400 kılosu boyu 72 cm sızce nasıl 6 ay 10 gunluk

herkes eşini anlatmış ben de anlatayım.şimdi benim eşim öyle her akşam yemek hazır olsun falan beklemez.hastaysam yorgunsam ya kendı yapmaya çalışır yadfa dısardan söyler.arada sırada evi temızlememe yardım eder.hamıleyken oldukça iyiydi hakkını yemeyeyım.bakımına düşkündür.neymiş deterjanlı suya ellerini süremezmiş,evi silermiş ama yer silme bezini ben yıkarsammış çayla arası yokur demlesem de olur demlemesem de. meyve konusunda ısrarcıdır ama.bazen ben yıkar getırırım bazen o yıkar getırır soyar dılımler.ama tabaktakı meyve kabuklarını çöpe döküp tabagı makıneye koymak aklına gelmez!ütüsünü yapıyo uzun zamandır.evi temızlememe yanı sureklı temızlemem kızar hatta bazen bu yuzden kavga eder benle.o yuzden evin temmız olmamasına nasıl tepki verir pek bilmiyorum.ikimzde öğretmen oldgmz ıcın öğleden snra hep ewde oluruz.ıkı hıdır bi müdür işte gecınıp gidioruz.onda en kızdığım şey olayları abartması ve sinirlenince cenesıne hakım olamayısı. onda en sevdiğim şeyse tüm kaprislerime katlanıyo oluşu...

bence maşallahı var kızının,manken gibi olucak desene boylu poslu allah can sağlığı versin de kılosuymuş boyuymuş ne önemi var di mi??

bence maşallahı var kızının,manken gibi olucak desene boylu poslu allah can sağlığı versin de kılosuymuş boyuymuş ne önemi var di mi??

oyle tatlım ıste yınede ınsan merak edıyor saglık ocagında komık oluyor hep karsılastırma oluyor senınkı uzun benımkı kısa falan...boyda sorun yok galıba bıraz uzun galıba zaten 51 cm dogmustu ben kıloya kafayı taktım az gıbı gelıyor bana 300 gr almıs bır ayda bu sutun yetmedıgı anlamına mı gelıyor ebe ıyı dıyor...bu arada bende ogretmenım canım meslektasız

kızlar yardımmmmm.okadar dikkat etmeme rağmen bebeğimin boynunu altı pişti kabardı isilik galiba her günde yıkıyorum özellikle boynunu yinede oldu geçmiyoda ne yapsamki

canım travazol krem al eczaneden. ınce bır tabaka sur. ıkıncı surmeye gerek bıle kalmaz belkıde. bıze çocuk doktoru verdı. kızımın neresınde pişik olursa olsun suruyorum. saatıne varmadan geçiriyor. aslında mantar kremı ama bebeklerde pişiğe de ıyı gelıyor.

eşlerimiz birbirine benziyormuş diyebilirim canım.benimkide öyle her akşam yemek bkelemez,kahvaltı bile koysam yer sesini çıkarmaz,hastaysam falan kendi yapar yer,bana bile getirir önüme koyar,yedirir,yada dediğin gibi hiç uğraşma dışarıdan söyleleyim der.ev temzileme konusunda ben çalışmadığım için çok zaruri olmadıkça elini sürmez,ama hakkının yemem hamileyken ve yeni doğum yaptığımda evi çok silmiş süpürmüştür.çayı severt aslında ama benim aram olmadığı için oda zavallım aramaz:)) meyve konusunda ama illaki soyulmuş,tabağa dilimlenmiş ihazır ister.tabakları götürür mutfağa ama aynı seninki gibi öylece bırakır,kabuklarını çöpe dökmeyi akıl edemez.:))
kendisi çok titizdir amma benim sürekli her an temizlik yapmam onu çileden çıkarır:))ama evi şuana kadar pis görmedi ,sanırım görmek istemez!
benimkide tüm kapris,kızgınlık,ve vıdı vıdılarıma katlanır canım kocam:))

canım halım küçük zaten dediğin gibi çarşafı halının altına kıstırdım hep,emzirme yastığım falan koydum bi köşesine ağırlık olsun diye ama nasıl yapmış bilmiyorum.

kızlar yaaa benim bebeğim meyve püresine deli oluyordu.2 gündür öğürüyor yerken hatta dün sonuç olduğu gibi çıkartmıştı.tokta değil anlamadım sizce neden olabilir? canım çok sıkılıyorrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…