2012 Şubat Anneleri

öyle oldu canım, orda daha seri oluyor ama arada bakıyorumda yazamıyom
bebişim kocaman oldu teyzesi,
sen nasılsın senin oglunun huysuzlugu geçtimi

benimkinin koliği geçtide sinirli dediğim dedik ve çok yaramaz bir bebek hiperaktif gibi bişey
neyseki çok hareketli olduğundan yoruluyo uyuyo yoksa başedilecek gibi değil kucağımda bile durmuyo hop hop

ömer eşimin dedesinin adıymış.ben tanımadım kendisini ama iyi biriymiş.hamile falan değilken eşim rüyasında dedesini görüyo yanında da apalak bi erkek çocuğu varmış.ağlayarak uyandı o kadar korktum ki bi yerden tlfmu geldi birine bişi mi oldu falan.anlattı ruyasını.sonra da oğlumuz olursa adını ömer koyalımmı dedi ağlayarak,o an sussun dıye aaa olur tabi dedim sen ağlama yeterkı dedim bi de kuzenimz görmiştü oğlumz varmış adı da ömermiş falan.dedik bi işaret olabilir.ömer koyduk.önceden sevmezdım bu ismi ama şimdi sewiyorum.oğluma da kışıyo ama çok zalım olduklarını duydum.yağız ömer benim boncuğum m yağız olsun dedik hem ömer gibi adaletli...inşallah!!

size de artık bu rüyalardan sonra pek seçim hakkı kalmamış zaten betülcüm bana da iki isim koy dediler, sadece ömer koyma yanına bir isim daha olsun ama ben tek istedim. isimleriyle yaşasınlar inşaallah, hayırlı evlat olsunlar, zalim olmasınlar. amin.

günaydınlarr
gece memo ikide uyandı su verdim içmedi meme almadı yatırdım sabaha kadar uyudu uyandı konuştu çığlık attı güldü oyun oynadı kendi kendine
sabahta mama sandalyemizi balkona koyduk orda yaptı kahvaltısını
hipp yulaflı kaşık maması almıştım sade o yüzden formül sütle yaptım üzerinde öyle yazıyodu içine bikaç tanede cicibebe koydum yedirdim

ayy gelmiş geçmiş olsun dediğin gibi çok daha kötüsü olabilirdi, Allah korumuş. eee erkekler böyle işte, illa birşey olması mı lazım bizi dinlemeleri için? geçen hafta eşimle mama sandalyesi almya gittik, oğlum kucağımda, girdik mağazaya ben markalı sağlam olmayan oyuncaklardan almıyorum oğluma, eşim ise ne gerek var bu kadar pahalı şeyler alıyorsun biz bunlarla mı büyüdük diyor, derken mağaza sahibi geldi, 1 tl lil iki tane palstik birşey içinde zil var ve feci güzel ses çıkarıyor verdi benim oğlanın eline, ben hemen atladım güvenilir mi diye, eşim ters ters bakınca sustum, mama sandalyemizi de aldık çıktık mağazadan daha 200 metre gitmeden oğlum bir çığlık bir kıyamet baktım parmağından kanlar açıyor, o salak oyuncağın içine sokmuş parmağını ve oyuncağın içi jilett gibi, bir bağırdım eşime durdur şu arabayı diye, aldım oyuncağı ama çıkmıyor çocuğun parmağı düşünün. ağlaya ağlaya çıkarrtım oyuncağı ama senin hesap paramparça yaptım oyuncağı. ödüm koptu, kalbim ağladı resmen. eşime dedim gördün mü ne demek istediğimi

çok kesmişmi çocuğun parmağını
bende markalı alıyorum aslında takmazdım eskiden fakat beniim oğlan markalı oyuncaklarla oynuyo
nasıl olur demeyin bikaç tane pazardan alınmış pelüş hayvancıklar var bakmıyo bile bikere oynamadı
ama markalı peluşuna bayılıyo annem diyo ne gerek var ama kendide gördü
yani renkleri dahamı canlıdır nedir ne sebepten anlamadım ama öyle yapıyo

teşekkür ederim canım
valla parçaladım çöpe doldurdum hemen
hiçbişey çocuklarımızdan daha güzel daha önemli değil
ama kimse babalarda dahil anne yüreği kadar düşünemiyor bunu

kızlar benim eşimde tam tersi benden beter öyle dikkat eder ki yattığında yanına yastıklarla korumalık yapar etrafında peçete vs.. bırakmaz oyunları kendi seçer.Benimkinin maşallahı var o zaman:)

benim eşim de oyuncaklar konusunda çok hassastır. öyle her eline geçen oyuncağı eline vermez oğlumun. çin malı mıdır değil midir, boyası dökülüyor mu vs konularında çok dikkat eder.

NİSANE ve sinem geçmiş olsun arkadaşlarım,rabbim daha beterinden saklasın hepimizin yavrularını

selam kızlar nasılsınız?
oğlumun beslenme sorunu tam gaz devam ediyor, şimdi de ek gıdaları ağzına verdiğimizde bekletiyo yutmuyo, sonrada midesi bulanıp kusuyo dün gece 2saate yakın mama yedirmeye uğraştık 5 kişi
2 farklı mamayı yemeyince biraz meyve püresi verdik çok az yiyip uyudu
ya iştahsız çocuk çok zormuş Allah yardımcımız olsun

[/B]
benim göğüs yarılmalarım için önerisi olan yok mu

canım hastanede doğumdan sonra bi kren vermişlerdi sudocrem markası
onu denemiştim ben gayet iyi gelmişti, eğer varsa sende bi dene istersen eczanelerdede satılıyo ayrıca

[/B]

canım hastanede doğumdan sonra bi kren vermişlerdi sudocrem markası
onu denemiştim ben gayet iyi gelmişti, eğer varsa sende bi dene istersen eczanelerdede satılıyo ayrıca

doğum yaptığımda hiç yara olmamıştı şimdi dişleri çıkıyo diye ısırdığı için oluyo malesef o kremlerinde hiç etkisi olmuıyo galiba hiç çarem yok :26:

mozp aynen canım bizde de yeme sorunu tam gaz devam. sebze püresi yemediği gibi dün de elma püresinden midesi bulandı ve midesindeki bütün kaşık mamasını çıkardı. sadece kaşık maması, yoğurt ve anne sütünü seviyor. muzu da yiyor. o kadar. dün akşam artık biraz vitamin alsın diye çok sulu bir tarhana yaptım, içine kaşık maması koydum öyle olunca yedi ama.

sinemcim çok sağol sanada çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun

NİSANE ve sinem geçmiş olsun arkadaşlarım,rabbim daha beterinden saklasın hepimizin yavrularını
çok sağol canım amin
benim göğüs yarılmalarım için önerisi olan yok mu
buklecim lansinohu mutlaka duymuşsundur ben onunla 1 haftada kurtulmuştum
bazıları kakao yağınıda öneriyor ama
birde meme ucunu ıslak bırakmamaya dikkat etmek gerekiyor

kızlar ferro sanolün 2016 son kullanma tarihli olanlarından, parti nosu 49 ile 71 (73 de olabilir hatırlamıyorum onu) arası olanları devlet toplatmış. onlar da zaten sağlık ocaklarının dağıttığıymış sanırım. aile hekimliğindeki hemşire dedi.

ben de eve gelince sağlık bakanlığını aradım. bana sadece ekim 2016 son kullanma tarihli olanların 70'le başlayan seri noluları toplatılıyor dedi.

tekrar aile hekimliğine gittiğimde hemşireye sağlık bakanlığının söylediklerini söyledim, o da hayır bize 2016'nın 49-71 arası olanları dedi. ferro sanol B yazdı. şurup şeklinde. ama ben daha vermedim hiç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…