2012 Şubat Anneleri

melitta maşallah canım, senin ikizlerin olmasın da bizim mi olsun artık herkesin ikizi varmış sülalende. benim de teyzemin ikiz kızları var, sonra başka bir teyzemin kızının ikiz oğlu oldu.

maşallah canım ya resmen ikizler ailesi sizinki demek

canım teşekkür ederim hassasiyetin içinde..sanada çok geçmiş olsun
dün zor bi geceydi benim için.gerçekten anne yüreği başka oluyor.ama burnundanda getirdim eşimin

biz santafer kullanıyoruz.
sonuçta hepsi kan ilacı risk almaya gerek yok bence
değiştirebilirsiniz

[

hı hı evet doğal yoldan annem , anneannem ,teyzelerim , annemin teyzeleri ,kuzenler vs vs herkeste var.bir de tek ikizler de değil.mesela annemin peşpeşe olmuş ikizleri ama bünyesi kaldırmamış.teyzemin ikizleri var arada tekle var yine ikizleri var.annemin teyzeleri de öyle.yeğenimin ise tek yumurta ikizi bir oğlan tek yumurta ikizi bir oğlan diye gidiyor.üçüzler var. öyle hepsi de doğal.zaten eskiden tüp bebek mi varmış.varsa da şimdi ki imkanlar nerde izmir in köyünde.

ama benimde ilk ikiz düşüğüm oldu o da bi kız bi oğlandı.o zaman korunuyorduk bi de fizik tedavi görüyordum.gebe olduğumu bilmiyordum.sonra bi daha oldu adetle attım.onu da bilmiyodum düşünmüyoduk çocuk.sonra tüplerimde sorun çıktı bi doktor dışında gittiğim bütün doktorlar çocuğun olur dedi.10 ay bekle dedi.ama karın ağrısı ile acile gittik o zaman da ev topluyordum.kesin iltihap yada enfeksiyon kaptım diye düşünüyordum gebesin dedi doktor.biraz maceralı oldu yani.gebeliğimin 2. ayında da ikiz olduuğnu öğrendim :):)

ikizler ailesi...:)))
millet ikizi olunca şaşırır,sizde ikize değilde tek olunca şaşırıyorsunuzdur!:)))
ne güzel ama çifter çifter çocuklar..senin biiri kız biri erkek bir anda büyürler,başka da çocuk yapmazsın belki!
bende ikiz isterdim..
bizde hiç öyle ikizi olan yok.
gebeliğin maceralı olmuş dediğin gibi,allahtan tüplerinde kalıcı bişey olmamış.

benim oğlum ağzında tutuyo yutmuyo, doktorumuz bunu bi oyun olarak gördüğünü söyledi,
ağzı mama dolu ağlıyo, gülüyo ama yutmuyo, burnunu sıkıyoruz yüzüne üflüyoruz yine yutmuyo, sıkıntı yani

benim göğüs yarılmalarım için önerisi olan yok mu

lansinoh krem geçirir canım ama oğluşunu o huyundan vazgeçirmen lazım yoksa daha çok yara olur göğüslerin alışkanlık yapıp ısırır hep
birde dişler çıktımı o zaman daha çok yapar
oyun edinir sen bağırdıkçada güler

çorba filandamı yemiyo
içine mama koymadan yapılmış çorbaları filandamı yemiyo

biz santafer kullanıyoruz.
sonuçta hepsi kan ilacı risk almaya gerek yok bence
değiştirebilirsiniz

arkadaşlar siz ne kullanıyosunz :26:
bize bir tek yeni doğduğunda d vitamini verdiler onu kullandık ama yaz geldi dolaba koymayı unutmuşum bozulmuştur diye attım sonrada hiçbişey vermediler bişey kullanmıyoruz
pekmez veriyorum diye önemsemiyodum

çorba filandamı yemiyo
içine mama koymadan yapılmış çorbaları filandamı yemiyo

canım denemediğimiz şey kalmadı nerdeyse,yutmuyo daha doğrusu işine gelirse yutuyo oyun yapmaya başlarsa eyvah ki ne eyvah, zaten fingirdek bi oğlum var sürekli herkese gülüyo sıpa

parti no :081 bunda sorun yok değil mi ?bizim şu an kullandığımız bu.

melitta maşallah canım, senin ikizlerin olmasın da bizim mi olsun artık herkesin ikizi varmış sülalende. benim de teyzemin ikiz kızları var, sonra başka bir teyzemin kızının ikiz oğlu oldu.

seninde teyzelerinde varmış.sende de olabilir ama bir yada iki doğumdan sonra.bundan sonra yada bi sonrakinde olabilir.

teşekkür ederim hamdolsun bişey olmadı poposunu kaldırıp kaldırıp duruyor haylaz :):):)

Allaha şükür olmadı.her doktora gittiğimde tek kese görünüyordu.sürekli hangi doktora gitsem soruyordum ikiz mi diye ? " yok tek "diyorlardı.en son gittiğimde başka bi doktora sordum ikiz mi diye.tek yumurta ikizi de olabilir dedim.espri yaptı."yok beşiz hahahha " diye güldü.bebeğin gelişimini kontrol ederken 5 dk sonra "aha walla ikiz " dedi.hemşire çığlık attı.hemşire çığlık atınca bende çığlık attım.kalp atışları da var dedi.bu sefer diğer bebeğin gelişimine baktı.

çok eğlenceli bir gündü.muayene odasından bi çıktım.bütün hastalar kapıya toplanmıştı.hayırlı olsun ikiz mi ? dediler :):):) o gün çok güzel bigündü ama doğumum rezaletti .hayatıma kara leke olarak geçti

canım denemediğimiz şey kalmadı nerdeyse,yutmuyo daha doğrusu işine gelirse yutuyo oyun yapmaya başlarsa eyvah ki ne eyvah, zaten fingirdek bi oğlum var sürekli herkese gülüyo sıpa

hiç sevdiği bişey yokmu canım
meme emmez ek gıdayı yemez ne inatçıymış yaff

ben ferro kullanıyorum ama sağlık ocağından almadım hiç, dr.yazıyo eczaneden alıyorum, seri numaralarınıda kontrol ettim sıkıntı yok
vitamin olarakta multitabs kullanıyoruz, aksatmadan vermeye çalışıyorum hergün

nolduki doğumunda canım

hiç sevdiği bişey yokmu canım
meme emmez ek gıdayı yemez ne inatçıymış yaff

valla sevdiği bişey yok keçi inadı var oğlumda, diyorum ya işine gelirse yiyo herşeyi sıkıntı yok ama 2 gündür yutmuyo yediklerini sadece meyve püresini sanki biraz daha seviyo gibi onda daha az tutuyo ağzında, birde ben kızınca ona, o da bana kızıyo tekme atıyo

arkadaşlar dönence alıcam şöyle iyi bişey olsun ışıklı yansımalı filan
kurmalı olmasın uzun süre çalsınn istiyorum varmı tavsiyeleriniz siz kullanıyomusunuz dönence

sadece meyve püresi yemek istediği için yapıyo olmasın

nolduki doğumunda canım

boşver hugocuk yeterince anlatıyorum anlattıkça da sinirlerim zıp zıp zıplıyor daha çok üzülüyorum.herkesin başında olan kaynana illeti.doğumum için aptal gibi kalktım eşimin memleketine kayınpederimin evine gittim.asrın hatasını yaptım.

onun yüzünden reflü hastası oldum stresten birde üstüne doğum sonrası depresyona girdim panik atakla beraber seyrediyor psikolojim şimdi.tedavi görüyorum hem psikolojik hem de reflü tedavisi.

zaten bi konuşsam hepsini yüzlerine vuracam.

doğum ettim günahlarımı döktüm ama bu buruşuk suratlı kaynanam yüzünden günahlara girdim gıybet ede ede. Allah a havale ediyorum onu.

boşver canım Allah bildiği gibi yapsn de geç
bak ne kadar güzel iki evladın var onları düşün sende mutlu ol, unut gitsin kötü anılarını sağlığına bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…