- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.001
boşver canım Allah bildiği gibi yapsn de geç
bak ne kadar güzel iki evladın var onları düşün sende mutlu ol, unut gitsin kötü anılarını sağlığına bak
öyle yapıyorum zaten birde yüzlerine vuracağım günleri bekliyorum .sitem doluyum.rabbim herşeyin en iyisini bilir.belki de gerçek yüzlerini görmem için sebep verdi oraya gitmemi.
nasıl unutulur mozp sen ilk doğum heyecanını mutluluğunu unutabilir misin ?bede ilk doğumumun acısını , o buruşuk suratlı illet kaynanamı ve yandaşlarının ettiklerini unutamıyorum.sığıntı muamelesi yaptı.bi de annemi de sürükledim peşimden.binlerce kere pişmanım.
neyse konuyu kapatalım.unutmaya çalışıyorum zaten sinirlerim tavan yapıyor.
dün bebekleri de aldık alışveriş merkezine gittik.şükür kızım cazgırlık yapmadı alışverişlimizi yaptık çıktık eve geldik.inşallah bi ara de denize götürücez.
bi keresinde götürdük kızım arabadan inmemizle çığlığı basması bir oldu
benim oğlum arabayla gezmeye bayılıyo dışarı çıkınca çok mutlu oluyo babasına çekmiş
bende denize götürmek istiyorum oğluşumu ramazandan sonra hava güzel olursa inşallah
bizde santaferi doktor yazıyor eczaneden alıyoruz.sadece d vitaminini sağlık ocağı veriyor.bende ankarada sıcaktan bozulmuştur diye attım.sonra orduya gelince tekrar istedim sağlık ocağından veriyolar hemen zatenarkadaşlar siz ne kullanıyosunz :26:
bize bir tek yeni doğduğunda d vitamini verdiler onu kullandık ama yaz geldi dolaba koymayı unutmuşum bozulmuştur diye attım sonrada hiçbişey vermediler bişey kullanmıyoruz
pekmez veriyorum diye önemsemiyodum
canım burnu tıkalıdır belkibenim oğlan horluyo yaw normalmiki :44:
biara bende düşünmüştüm herkes fisher price öneriyordu canımarkadaşlar dönence alıcam şöyle iyi bişey olsun ışıklı yansımalı filan
kurmalı olmasın uzun süre çalsınn istiyorum varmı tavsiyeleriniz siz kullanıyomusunuz dönence
boşver canım genel kayınvalide tripleriöyle yapıyorum zaten birde yüzlerine vuracağım günleri bekliyorum .sitem doluyum.rabbim herşeyin en iyisini bilir.belki de gerçek yüzlerini görmem için sebep verdi oraya gitmemi.
nasıl unutulur mozp sen ilk doğum heyecanını mutluluğunu unutabilir misin ?bede ilk doğumumun acısını , o buruşuk suratlı illet kaynanamı ve yandaşlarının ettiklerini unutamıyorum.sığıntı muamelesi yaptı.bi de annemi de sürükledim peşimden.binlerce kere pişmanım.
neyse konuyu kapatalım.unutmaya çalışıyorum zaten sinirlerim tavan yapıyor.
dün bebekleri de aldık alışveriş merkezine gittik.şükür kızım cazgırlık yapmadı alışverişlimizi yaptık çıktık eve geldik.inşallah bi ara de denize götürücez.
bi keresinde götürdük kızım arabadan inmemizle çığlığı basması bir oldu
boşver hugocuk yeterince anlatıyorum anlattıkça da sinirlerim zıp zıp zıplıyor daha çok üzülüyorum.herkesin başında olan kaynana illeti.doğumum için aptal gibi kalktım eşimin memleketine kayınpederimin evine gittim.asrın hatasını yaptım.
onun yüzünden reflü hastası oldum stresten birde üstüne doğum sonrası depresyona girdim panik atakla beraber seyrediyor psikolojim şimdi.tedavi görüyorum hem psikolojik hem de reflü tedavisi.
zaten bi konuşsam hepsini yüzlerine vuracam.
doğum ettim günahlarımı döktüm ama bu buruşuk suratlı kaynanam yüzünden günahlara girdim gıybet ede ede.Allah a havale ediyorum onu.
benim oğlumda öyle ses çıkarmaz ama cadı kızım çıktığımız zaman canı yanmş gibi ağlardı.dr a sorduk normal zeki olduğunu gösterir zamanla geçer dedi.
geçekten de zeki parmağında oynatıyor hanım bizi :)
bizde haftaya götürelim dedik ama eşim arefe nöbetçi bayramda da zaten gelen giden olur.biz gider geliriz.son gün olabilir belki.bende hiç giremedim bu sene denize.
bizde santaferi doktor yazıyor eczaneden alıyoruz.sadece d vitaminini sağlık ocağı veriyor.bende ankarada sıcaktan bozulmuştur diye attım.sonra orduya gelince tekrar istedim sağlık ocağından veriyolar hemen zaten
bu kan ilaçları belli bi süre sonra dişlerde çürüme yapıomuş.o yüzden dişleri çıkmaya başlayınca pekmez verin kan ilacı yerine diyolar:44:
canım burnu tıkalıdır belki
biara bende düşünmüştüm herkes fisher price öneriyordu canım
çok güzel ama bi dünya para tabiki
ben dolaba koymuyorum ne kan ilacını ne de d vitaminini.
boşver canım genel kayınvalide tripleri
onlara bişey olmaz senin sağlığının gittiği kalır yanına
hiç sıkma canını
hiç sorma canım konuşmaya sinir olmaya deymez
o zaman benim kızımda zeka küpü
2 ay hatta 3 ay yer zaman mekan farketmeden hiç susmadan ağladı çünkü
bende deniz hayallerimi seneye saklıyorum
şöyle keyifle geçirebileceğim bir tatili 4 gözle bekliyorum valla
kızlar kusura bakmayın bazen geç yazıyorum yoğurt saatimiz gelmişti bebeklerin yedirdim şimdi sağolsun kızımla ilgilenmekten pilavı da yaktım kokusu gelmezse unutmuştum
bu arada iki çay bardağını geçmemesi gerekiyor ya ek gıda nın yoğurt ta dahil değilmi arkadaşlar ?
o zaman iki çay bardağını geçmiş oluyor yedirdiklerimiz.kaşık maması , meyve püresi , çorba vs derken geçiyor .birde benimkiler birer kase çorba içiyorlar ama doymuyorlar üzerine 90 cc mama veriyorum.
sizlerde nasıl ?
canım ben geçirmemeye çalışıyorum
kaşık maması,yoğurt,çorba meyve püresi hepsinden sadece yarımşar çay bardağı vermeye çalışıyorum
ona rağmen emerken sıkıntı çıkarıyor bazen fazlamı diye bile düşünüyorum
ben birer kase yoğurt ,
birer kase çorba
bir kase meyve püresi bir elma yapıyor ikisine veriyorum.
kaşık maması doktorumuz 130 cc demişti.ama ben 120 cc veriyorum.
oooo o zaman ben hiçbişey vermiyomuşum
birde ben öğün şeklinde vermiyorum
emzirdikten 1 saat sonra veriyorum
emzirmeye aynen devam ediyorum sanki hiç ek gıda vermiyomuşum gibi
onları garnitür niyetine veriyorum
her çocuk kendi düzenini kendi evini seviyor çünküüst kata arkadaşıma gittim
yaw durmuyo ağlıyo korkuyo
hiiç oturamadım geri geldim
ama arkadaşım bize gelince korkmuyo gülüyo oynuyo
neden böyle bu çocuk yaa
o zaman iki çay bardağını geçmiş oluyor yedirdiklerimiz.kaşık maması , meyve püresi , çorba vs derken geçiyor .birde benimkiler birer kase çorba içiyorlar ama doymuyorlar üzerine 90 cc mama veriyorum.
sizlerde nasıl ?
oooo o zaman ben hiçbişey vermiyomuşum
birde ben öğün şeklinde vermiyorum
emzirdikten 1 saat sonra veriyorum
emzirmeye aynen devam ediyorum sanki hiç ek gıda vermiyomuşum gibi
onları garnitür niyetine veriyorum
üst kata arkadaşıma gittim
yaw durmuyo ağlıyo korkuyo
hiiç oturamadım geri geldim
ama arkadaşım bize gelince korkmuyo gülüyo oynuyo
neden böyle bu çocuk yaa
her çocuk kendi düzenini kendi evini seviyor çünkü
başka evleri yabancılıyorlar
bende ne zaman başka bi yere gitsem huysuzluk üstüne huysuzluk yapıyor
sinirim çok bozuk
eşime bi velisi uzaktan kumandalı helikopter vermiş
neymiş kızım oynayacakmış saçmalığa bakın
eşim almış gelmiş
çocuktan beter çocuk
deli gibi evin içinde uçurup duruyor
yetmezmş gibi birde kızımın tepesinde
neymiş dikkatini çekiyomuş,hoşuna gidiyomuş
ya yapma çocuğun tepesinde uçurma bi kaza çıkacak bişey olacak diyorum
sonuçta helikopterin pervaneleri öyle hızlı dönüyoki..
ama dinleyen kim,inatla 10gündür böyle devam ediyor
en son bu akşam iftardan sonra mutfağı toplarken bunlar baba kız salonda yine helikopter uçuruyorlar
bi çığlık sesiyle fırladım mutfaktan ama öyle böyle değil
kızımın sesi kesildi resmen morardı
delirdim neoldu,neresine düşürdün ben demedimmi nasıl bukadar sorumsuzsun diye bas bas bağırdım
tam kızımın tepesinde uçururken pili zayıflamış kızımın bacağına düşmüş
o hışımla çarptım helikopteri duvara kırdım parçaladım attım çöpe ama hala içim soğumadı
nasıl bu kadar sorumsuz olabilir
nasıl böyle bir risk alabilir aklım almıyor
Allahtan çok şüükür kızımda bişey yok
en azından görünürde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?