- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.101
günaydın kızlar, bugün benim 2li test günüm. ondan mıdır bilmem içimde bir huzursuzluk, bir sıkıntı, herkesle didişiyorum uyandığımdan berihayır olsun inşallah diyorum ve size güzel bir hafta diliyorum şimdiden...
Arkadaşlar merhaba. Allah nasib ederse ben de şubat annesi olucam. Şuan 11+2 günlük hamileyim.
Sizlere sormak istediğim bişey var. Benim gögüslerimdeki hassasiyet (acı) eskisi kadar değil
azaldı. 3 ay oldugu için normalmi yoksa doktora gitmelimiyim.
selam kızlarrr,bende şubat annesiyim :)))) 10+4 kalp atışlarını duyduk 9. haftada :)
beni de listeye eklerseniz sevinirim, 26 yasındayım ilk gebeliğim,SAT 5 mayıs,beklenen doğum tarihi 10 şubat,hayırlısıysa tabi,hepinize sağlıklı gebelikler diliyorum...
öğrenince hemem kitap aldım,Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler,çok güzel,bilgilendirici bi kitap herkese tavsiye ederim.
Benim eşimin doğum günü 27.05...
Ben eşime hediye olarak pozitif gebelik testi vermiştim....
Bencede güzel isim... Bende kısa isimleri seviyorum heleki bizim gibi uzun soyadı varsa insanın daha iyi... Nasılsın canım,, nasıl gidiyor?efe cok guzel bir isim bence..kizkardesimin guzeller guzeli oglusunun ismi efe..o koymasaydi ben dusunurdum acikcasi.
canım yeni gördüm bunu kusura bakma. aynı soruyu hep sorasım geliyor, aklımda oluyor ama görünce aklım başımdan gidiyor. ama kötü bir durum olduğunu düşünmüyorum. sonuçta geri değil :44: ama bilen var mı acaba arkadaşlardan, bizi de bilgilendirseler...
şimdiden cok heyecanlandım
esım ılk defa gorecek bıde kalp atıslarını ılk defa duyacak
onun ıcın ayrı bı heyecanlıyım
burda okumustum cıkolata yıyınce hareketlerı cogalıyormus galıba bende yemeyı dusunuyorum
amın ınsallah hepımıze
benım esımın tarafında cok kız var
ben erkek ıstıyorum gercı farklı bı cınsıyet sevelım dıye
ama esım erkek olursa adını hasan efe koyacak
benım ıcıme sınmedıgı ıcın ısım kız olsun ıstıyorum
cok onceden soz vermıstım dedesının ısmını koymaya
beraberken vefat haberını almıstık
smdı sozumden cayamam hasanada efeyı yakıstırdı esım benım ıkı ısıme ıcıme sınmıyor
ınsallah kız olur ıcıme sınen bı ısım koyarım
buarada aynı sekılde benıme karnım cok sıs
denıze falan gıttıgımde ufak bı kız karnımı sevmıstı bebek var burda dıye
iyi olmana sevindim canım.
Bende beğendim canım, allah almayı da nasip etsin inşallah odalarına.
Bizimde odamız biraz küçük ve dolaplar standartlara göre küçük genişlik 75 cm yükseklik 1,70
oyuncak oda gibi olucak.
O yüzden yeri dar olan arkadaşlarda bakabilirler beğendiyseler, kız olursalar odayı ona göre renklendirmeyi düşünüyorum pembe mor vs
erkek olursada perdelerde felan turkuaz pano yapmayı düşünüyorum, pufum var onu turkuaza kaplatırım vs.
ferah olur inş.
insallah güzel haber alırsın.. benimki 25 temmuzda ..
Kızlar hayırlı ve ugurlu olsun, Allah tamamına erdirsin... Hosgeldiniz
Bende kendi doğum günümde kendime hediye verdim 30 Mayıs... Yanlız ve hüzünçlü bir gündü inanılmaz bir güne döndü..
Bencede güzel isim... Bende kısa isimleri seviyorum heleki bizim gibi uzun soyadı varsa insanın daha iyi... Nasılsın canım,, nasıl gidiyor?
şimdiden cok heyecanlandım
esım ılk defa gorecek bıde kalp atıslarını ılk defa duyacak
onun ıcın ayrı bı heyecanlıyım
burda okumustum cıkolata yıyınce hareketlerı cogalıyormus galıba bende yemeyı dusunuyorum
amın ınsallah hepımıze
benım esımın tarafında cok kız var
ben erkek ıstıyorum gercı farklı bı cınsıyet sevelım dıye
ama esım erkek olursa adını hasan efe koyacak
benım ıcıme sınmedıgı ıcın ısım kız olsun ıstıyorum
cok onceden soz vermıstım dedesının ısmını koymaya
beraberken vefat haberını almıstık
smdı sozumden cayamam hasanada efeyı yakıstırdı esım benım ıkı ısıme ıcıme sınmıyor
ınsallah kız olur ıcıme sınen bı ısım koyarım
buarada aynı sekılde benıme karnım cok sıs
denıze falan gıttıgımde ufak bı kız karnımı sevmıstı bebek var burda dıye
amin insalah canim :81: cok guzel olur gercekten...dedigin gibi yeri olmayanlar icin ideal mobilyalar bunlar...benim odam bile yok yatak odama bir kayola tamamdir :) bebis dogduktan kisa bir sure sonra ulkeme donucem insallah ...
bence efe çok güselllll bi isim bizimde oğlumuz olursa adı kaan efe olacak ama
kız olursa bi isim bulamadık maleseff
bende Nil`e taktim bu ara..kiz olursa Nil koyucam galba...cok seviyorum bu ismi
evet bende ...ne olsun hormonlarimla bogusuyorumtavan yapti bu ara duygularim karman corman oldu....midemde oyle bugun iyiyim ama..gorusemedik ne zamandir..senin nasil gidiyor?
olsun hayatım, yeterki hayırlısıyla kucağımıza alalım,
koynumuzda yatırırız gerekirse :) yatakları olmasada olur ama dimi
dön canım bencede dön..
evet tatlım denk gelemedik...valla benim gibi midesi pek bulunmayan birinin bile bu hafta mide bulantıları yasadım, dedigin gibi hormonlar tavan yaptı galiba.. daha alıngan ve biras sinirli oldum ... aynı yanim..hehe..
25 inde 2li testim var insallah hayırlısıyla onu bir güzel sonuclarla gecirsek o zaman biras daha ratlarım gibi geliyor (insallah tabii)
kızlar ya biz daha aileden kimseye söylemedik.. 2li testi bekliyelim dedmistik, cok mu abartmısız? :26:
hımmmm güselll isim
benim adımda nilay
ben koysam bi garip olur herhaldeee
Ayyy inanmıyorum nasıl sabrettinizzzzzYa biz abarttık kan testinden hemen sonra yayıldı ama siz de fazla sabırlı çıktınız Genelde kalp atışı duyunca söylüyorlar, bence hemen haber verin yoksa çok kızarlar
evet tatlım denk gelemedik...valla benim gibi midesi pek bulunmayan birinin bile bu hafta mide bulantıları yasadım, dedigin gibi hormonlar tavan yaptı galiba.. daha alıngan ve biras sinirli oldum ... aynı yanim..hehe..
25 inde 2li testim var insallah hayırlısıyla onu bir güzel sonuclarla gecirsek o zaman biras daha ratlarım gibi geliyor (insallah tabii)
kızlar ya biz daha aileden kimseye söylemedik.. 2li testi bekliyelim dedmistik, cok mu abartmısız? :26:
uyumlu olursunuz iste anasinin kizi derler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?