2012 Şubat Anneleri

insallah güzel haber alırsın.. benimki 25 temmuzda ..

Kızlar hayırlı ve ugurlu olsun, Allah tamamına erdirsin... Hosgeldiniz

Benim eşimin doğum günü 27.05...
Ben eşime hediye olarak pozitif gebelik testi vermiştim....

Bende kendi doğum günümde kendime hediye verdim 30 Mayıs... Yanlız ve hüzünçlü bir gündü inanılmaz bir güne döndü..

efe cok guzel bir isim bence..kizkardesimin guzeller guzeli oglusunun ismi efe..o koymasaydi ben dusunurdum acikcasi.
Bencede güzel isim... Bende kısa isimleri seviyorum heleki bizim gibi uzun soyadı varsa insanın daha iyi... Nasılsın canım,, nasıl gidiyor?

sat ve ultrason arasinda genelde bir kac gun ileri ya da geri fark eder ve bu cok normaldir..zaten sat hesaplamasinda size verilen muhtemel dogum tarihleridir..o tarihte dogum yapacaginizin hic bir garantisi yoktur..bebis erken gelismis ise dogum tarihini doktorunuz size soyleyecektir..zaten son haftalarda sik sik kontrole gidilmesinin nedenide budur cati acilmaya musaitmi, bebek gelisimini tamamladimi diye kontroller yapilir ve dogum tarihi o haftalarda netlik kazanir....bebekte sat a gore 1-2 hafta gerilik olmasi gec dollenme ile alakali birseydir

bizde babalarımızı kaybettiğimiz için, herkes iki erkek olursa onların isimlerini koyarsınız diyorlar
ama bana tuhaf geliyor, babamların isimleriyle seslenemem ki acayip gelir.
ama öyle bir beklenti var çevreden.
bende cuma günü sabahtan doktora gideceğim, bende çikolata yemeyi düşünüyorum canım.
oynaşsın dursunlar inş.
ya rüyamda ikidir kötü şeyler görüyorum iki üç gündür tedirginlik var içimde.
Allahım hayırlara çıkarsın inşallah.

amin insalah canim :81: cok guzel olur gercekten...dedigin gibi yeri olmayanlar icin ideal mobilyalar bunlar...benim odam bile yok yatak odama bir kayola tamamdir :) bebis dogduktan kisa bir sure sonra ulkeme donucem insallah ...

evet bende ...ne olsun hormonlarimla bogusuyorum tavan yapti bu ara duygularim karman corman oldu....midemde oyle bugun iyiyim ama..gorusemedik ne zamandir..senin nasil gidiyor?

zaten 10 gün ileride olması sıkıntı olsaydı doktor söylerdi kızlar. amaaaaaaan boşverin. bugün benden keyiflisi yok nedense. şu 2li test geçti gitti ya rahatladım valla. inşallah sonuçlar da çok güzel olur ve meleğim sağlıkla aramıza katılır. Allahım kimseyi evladının sağlığıyla terbiye etmesin

bence efe çok güselllll bi isim bizimde oğlumuz olursa adı kaan efe olacak ama
kız olursa bi isim bulamadık maleseff

amin insalah canim :81: cok guzel olur gercekten...dedigin gibi yeri olmayanlar icin ideal mobilyalar bunlar...benim odam bile yok yatak odama bir kayola tamamdir :) bebis dogduktan kisa bir sure sonra ulkeme donucem insallah ...

olsun hayatım, yeterki hayırlısıyla kucağımıza alalım,
koynumuzda yatırırız gerekirse :) yatakları olmasada olur ama dimi

dön canım bencede dön..

slm kızlarrrr
bende bu sabah mecburen doktora gittim
akşam pembe renkli kanamam oldu çok korktukk
ama neyseki doktor korkulacak birşey yok dedi
kalp atışlarını çok daha net gördüm meleğimin 10 mm daha büyümüş 22.5 olmuşşş
doktor 2 hafta sonra 2li test için çağırdı
bakalım 2 haftada ne kadar büyüyecekkk

evet bende ...ne olsun hormonlarimla bogusuyorum tavan yapti bu ara duygularim karman corman oldu....midemde oyle bugun iyiyim ama..gorusemedik ne zamandir..senin nasil gidiyor?

evet tatlım denk gelemedik...valla benim gibi midesi pek bulunmayan birinin bile bu hafta mide bulantıları yasadım, dedigin gibi hormonlar tavan yaptı galiba.. daha alıngan ve biras sinirli oldum ... aynı yanim..hehe..
25 inde 2li testim var insallah hayırlısıyla onu bir güzel sonuclarla gecirsek o zaman biras daha ratlarım gibi geliyor (insallah tabii)

kızlar ya biz daha aileden kimseye söylemedik.. 2li testi bekliyelim dedmistik, cok mu abartmısız? :26:

olsun hayatım, yeterki hayırlısıyla kucağımıza alalım,
koynumuzda yatırırız gerekirse :) yatakları olmasada olur ama dimi

dön canım bencede dön..

evettt donecegim kesin....zaten bu sabah yataktan kalkasim yoktu ay dedim icimden seneye bu zamanlar yanimda yaticak boyle minnos minnos...hayirlisiyla bir dogsun koynumda yatiricam bebisimi ..bir an once dogsun kucagima alim istiyorum...su 10 hafta bile bana 10 ay gibi geldi zaman hicccc gecmek bilmiyor sanki cok garip ya..banami oyle geliyor yoxa

Ayyy inanmıyorum nasıl sabrettinizzzzz Ya biz abarttık kan testinden hemen sonra yayıldı ama siz de fazla sabırlı çıktınızGenelde kalp atışı duyunca söylüyorlar, bence hemen haber verin yoksa çok kızarlar

Galiba ikimizde cok temkinli insanlarız... Agustosta istanbulda olacağız insallah, o zaman yüzyüze söylemek en iyisi artık, bu kadar bekledikten sonra... (yaslı insanlar, seker tansiyon sorunu falan üzmek istemedim kimseyi fena bi durumda - Allah korusun- )

amaniiiiin nasıl sabrettiniz ya, eşim kan testini bile bekleyemedi, idrar testini görür görmez yaydı herkese haberi. zor zamanlar bunlar, ailen yanında olmayacak da kim olacak, keşke söyleseydiniz canım

Bencede iiyi dayanmışsınız tatlım.. Bende hamile kalmadan önce kayınvalideme sinirlenip dedim söylemicem memlekete gittiğimizde karnımı görüp şaşırsın demiştim ama sonra dayanamadık söyledik.. Umarım sanada kızmazlar neden bu kadar geç söyledin diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…