- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.301
markası nedir memnun kaldın mı ?
Suan biten ferrumdu,yeni verdigi saglik ocaginin vegaferon, memnunluk olayini bilemiyorum iciriyorum etkisini bilemicem test yapilmiyorki
geçmiş olsun çok zor ya inşallah bir an önce geçer hele ki yazın hiç çekilmiyor
bende almayı düşünüyorum daha karar vermedim.buradan bi arkadaş bi tane önerdi güzel ama bulamadım hiçbiyerde yok.bulursam alacağım hemen
Bizimkinin yabancilamasi yoktur pist dense guler simarir ilk defa bayramda amcaoglu ve karisina yuz cevirdi bana sarildi agladi cocuk annesininde hoslanmadini biliyor tabi bahsettigim kisi eski patronum hamileyken cok uzdu bisey anlamadim ve ciktim isten cocuk icerde hissetmis simdide tepkisini gosteriyor tabikiselamlar
herkesin bayramı güzel geçsin inşallah
bizimki bugüne dek iyiydi
birinci günü annemlere gittik kaldık orda akşam tutturdu kolik gibi oldu hatta babam hazırlan evinize bırakayım bile dedi
neyseki sonradan ne olduysa sakinleşti ama işte annem hiç laftan anlamıyo sürekli herşeyiyle kendi ilgilendi bende biraz dinlendim
orda iyiydi gündüz çok yaramazlık yaptı az az emeklemeye çalışıyo çok azda olsa ilerliyo heryeri merak etti annemde herşeyi gösterdi bayıldı dolap karıştırmaya sofra sinisine vurmaya
dün gece yarısı evimize geldik bugün öğlen bir tutturdu ağlaması hiç susmadı çocuk kendini durduramıyo ağlarken
kucağıma aldım sevdim ilgilendim geçti ama çok kötü oluyo
zaten farklı şekilde ağlıyo ve durduramıyo kendini
şimdi uyuttum
hep aynı durum benden başkasının ilgilenmesini istemiyo insanların kendisiyke ilgilenmesini sevmesini istemiyo ama işte annem dinlemiyo sonra bu hale geliyoruz
birde yüksek sesle konuşur ondanda korkuyo yavaş diyorum alınıyo bağırıyo bana çocukta korkuyo öff valla bidaha gitmicem
biz ekledik 5,5 ayligiz,buz kaliplarina koyup dondurdum sonra buzdolabi posetine koydum ordan alip katiyorumbizde inşallah son hafta çorbamıza kıyma eklicez :) bi sonraki kontorlümüzde menümüze neler eklenicek merak ediyorum
merhaba kızlar umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir,
hiç tadım yok bugün,malesef çalıştığım bankadan bir arkadaşımız bayramda trafik kazasında hayatını kaybetti,
çok kötü hissettim kendimi elim ayağım hala titriyor
başınız sağolsun çok üzücü.allah sabır versin sevdiklerine ....
Bizimkinin yabancilamasi yoktur pist dense guler simarir ilk defa bayramda amcaoglu ve karisina yuz cevirdi bana sarildi agladi cocuk annesininde hoslanmadini biliyor tabi bahsettigim kisi eski patronum hamileyken cok uzdu bisey anlamadim ve ciktim isten cocuk icerde hissetmis simdide tepkisini gosteriyor tabiki
biz ekledik 5,5 ayligiz,buz kaliplarina koyup dondurdum sonra buzdolabi posetine koydum ordan alip katiyorum
hiç tadım yok bugün,malesef çalıştığım bankadan bir arkadaşımız bayramda trafik kazasında hayatını kaybetti,
selam arkadaşlar
oğlumun hafif ateşi devam ediyo carpol veriyorum dişten olabilirmi çünkü burun akıntısı öksürük tıkanıklık filan yok sadece hafif ateş ve mızmızlığı var iki gündür gündüz emmek istemiyo
hugocuk bence diştir canım. dişetinin görüntüsü nasıl, bizimkinin çıktı çıkacak, yerler hazır ama tık yok daha. acayip saldırıyor eline geçen şeye, ısırmak istiyor hep.
bende ekleyeceğim önümüzdeki hafta.hiç aklıma gelmemişti buz kalıplarına koymak.çok güzel fikir.yapacağım bunu.
allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun
Allah rahmet eylesin, ailesine, yakınlarına sabır versin.
beyaz gibi olmuş sanki
nasıl oluyo diş çıkartırken nasıl anlaşılıyo
emziğini ters çevirip saldırıyo acıyo ağlıyo
selam arkadaşlar
oğlumun hafif ateşi devam ediyo carpol veriyorum dişten olabilirmi çünkü burun akıntısı öksürük tıkanıklık filan yok sadece hafif ateş ve mızmızlığı var iki gündür gündüz emmek istemiyo
ben et sulari tavuk sularinida oyle yapiyorum corba icin hem tek kullanimlik kolay oluyor dene canimbende ekleyeceğim önümüzdeki hafta.hiç aklıma gelmemişti buz kalıplarına koymak.çok güzel fikir.yapacağım bunu.
bildigim kadariyla kabarma kizariklik oluyor ve elletmiyormusselam arkadaşlar
oğlumun hafif ateşi devam ediyo carpol veriyorum dişten olabilirmi çünkü burun akıntısı öksürük tıkanıklık filanbe yok sadece hafif ateş ve mızmızlığı var iki gündür gündüz emmek istemiyo
benim kizimda herseye saldiriyor 5,5 ayligiz daha gorunurde bisey yok, dis ates yaparmis, fitil ates icin en iyisi o surup verilmesine ragmen yinede ates yapiyor, ben fitil kullandim hep asilarinda sukur hic ates olmadi bugune kadar hem cocuk rahatliyor uyuyor hemde ates olmuyor bize dr vermisti asi baslamadan bende hep kullandim surup vs hic kullanmadim, birde eczanelerde alina yapisan jeller var dolapta tutuyorsun bitkisel atesi olunca alnina yapistiriyorsun aninda atesi dusuyor bende duruyor kullanmadim sukur gerek olmadi 2,5 yasinda yegenim var onlar kullanirlar banada onlar verdi etkili eczaneye sor evde bulundurbeyaz gibi olmuş sanki
nasıl oluyo diş çıkartırken nasıl anlaşılıyo
emziğini ters çevirip saldırıyo acıyo ağlıyo
arkadaşımı aradım onun kızındada ateş varmış tedirgin oldum hemen doktora gittik yolda iki dakikada arkadaşımın bebeğinin ateşi 40 a çıkmış çocuk fenalık geçirdi morardı acilde novalgin vurdular soğuk duş yaptırdışar buz koydular yarım saatte zor düştü ateşi çığlık çığlığa ağladı çocuk
bizimkinin ateşi normaldi ama çocuk doktoruna gösterdim yinede dişlerden değilmiş daha dişi çıkmıyomuş
çok hafif faranjit dedi doktor ama antibiyotiğe gerek yok dedi ıhlamur verebilirmişim
yarında tavuksuyu çorba yapıcam o çok iyi gelir
santafer demir damlası verdi ve ACD3 diye vitamin verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?