2012 Şubat Anneleri

Bizimkinin yabancilamasi yoktur pist dense guler simarir ilk defa bayramda amcaoglu ve karisina yuz cevirdi bana sarildi agladi cocuk annesininde hoslanmadini biliyor tabi bahsettigim kisi eski patronum hamileyken cok uzdu bisey anlamadim ve ciktim isten cocuk icerde hissetmis simdide tepkisini gosteriyor tabiki
bizde inşallah son hafta çorbamıza kıyma eklicez :) bi sonraki kontorlümüzde menümüze neler eklenicek merak ediyorum
biz ekledik 5,5 ayligiz,buz kaliplarina koyup dondurdum sonra buzdolabi posetine koydum ordan alip katiyorum

selam kızlar nasılsınız. hepinizin bayramı kutlu olsun.
ilk bayramımız çok guzel geçti. kızım bayramda beyaz gelınlık tarzında bır elbıse gıydı. beyaz çoraplar vee kocaman gulu olan bır bayz saç bandı taktı. görenler resmen yedı onu...

annemı arayana kadar hersey guzeldı. küsüm onlarla. aradım anne ve babamla konuştum. ablam ve kardesımle halen kusum. sonra beı aradı ve ılla onları arayacaksın dedı. konuşmam dedım ve o zaman benı de arama deyıp yuzume kapattı. ben anlayamıyorum bır anne evlatları arasında nasıl ayrım yapabılıyor.

dun kız kardesımın nısanı vardı. adet yerını bulsun dıye babamla konuştuk ve annemı aradı esım . telefonu amcama açtırdı ve burada yok dedırttı. kızlaroı haksız. ama ısrarla onları tutup benı dışlıyor sırf annemın kzıları arasında kı bu ayrımı yuzunden kızıma kardeş yapmaktan korkuyoruz. ya bızde yaparsak dıyee kaynanam gıttım mı ayagımda dort doner. mıllet kaynanayla geçınemez . ben annemle geçinemem. koca ramazan ayı boyunca oruçlu oruçlu ağlattılar benı. yetmedı bayramı da burnumdan getırdıler.

bu arada görumcem geldı. kızım ona alışsın dıye bu 10 gun saat 8-13 arası ona görunmeyeceğim. sutu felan sagıp verıyorum. içeride halası yedırıyor ona. malum okular acılıyor. öğleye kadar emmmemey alışması lazım. ama çook agladı. bugun 1 saat dayanabıldı. sonraa çookk agladı. gııttım aldığım gıbı nasıl boynuma sokulup sustu. banyo yaptırdım yattı. sütü sagıp verdım halasına bırazdan içirecek. bakalım ınş bu 10 gunde alışır ona(

ek gıda ışıde guzel gıdıyor. sanırım kahvaltıda daha basarılıyız.kahvaltıyı iştahla yıyor.kayınvalıdem koyde kızım ıçın sut yoğurt tereyağ peynır yapmış. onalrın ıneklerı dagda merada beslenıyor. sunı yem hiç yemıyor. tamammen organık urunler.hepsını getırdık. kendı adı olunca çoook kıymetlı benım kız. çorbaları tatsız tuzsuz yemıyor. bebek çorbalarını sevmıyor. tam et delısı. su ana kadar tavuk,balık hındı ,keçi ve dana etı yedı. hepsınıde iştahhla yıyor.sanırım babasına çektı. et olmayınca sofraya oturmayacak :))

merhaba kızlar umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir,

hiç tadım yok bugün,malesef çalıştığım bankadan bir arkadaşımız bayramda trafik kazasında hayatını kaybetti,
çok kötü hissettim kendimi elim ayağım hala titriyor

bende ekleyeceğim önümüzdeki hafta.hiç aklıma gelmemişti buz kalıplarına koymak.çok güzel fikir.yapacağım bunu.

selam arkadaşlar
oğlumun hafif ateşi devam ediyo carpol veriyorum dişten olabilirmi çünkü burun akıntısı öksürük tıkanıklık filan yok sadece hafif ateş ve mızmızlığı var iki gündür gündüz emmek istemiyo

allah rahmet eylesin yakınlarının başı sağolsun

Allah rahmet eylesin, ailesine, yakınlarına sabır versin.

hugocuk bence diştir canım. dişetinin görüntüsü nasıl, bizimkinin çıktı çıkacak, yerler hazır ama tık yok daha. acayip saldırıyor eline geçen şeye, ısırmak istiyor hep.

hugocuk bence diştir canım. dişetinin görüntüsü nasıl, bizimkinin çıktı çıkacak, yerler hazır ama tık yok daha. acayip saldırıyor eline geçen şeye, ısırmak istiyor hep.

beyaz gibi olmuş sanki
nasıl oluyo diş çıkartırken nasıl anlaşılıyo
emziğini ters çevirip saldırıyo acıyo ağlıyo

beyaz gibi olmuş sanki

merhaba benim bebeğimde öyle oldu önce dişten şüphelendik ememiyodu neyse en son yüksek ateş dr a gittik elinde ve ayağında kızarıklık vardı dr ağzına da baktı ağız yara el ayak ağız hastalığı teşhisi konuldu bu ara çok bulaşıcıymış hergün çok çocuk geliyo dedi tedavisi yok 1 haftada geçiyor el içi ve ayak tabanında su çiçeği gibi kızarıklık varsa mutlaka ağzında da vardır umarım değildir çok acı verici bi hastalık bebişler için

dişetleri beyaz beyaz olur dişetlerine bakınca farkı anlarsın.benim kızımın 4 aylıkken dişleri patladı ve çıkmaya başladı.şimdi iki dişinin yanlarındaki dişler fena beyazlamış bir aya kalmaz patlarlar.

dişte yapar ayrıca ishal kabız da yapıyormuş.birde ellerine herşeyi geçirip dişlerini kaşıdıkları için boğazda kızarıklık ta yapmış olabilir.sen takip et birde duş aldır rahatlar.sürekli calpol verme birde kalın giydirme zıbınla yada atlet kilotla dursun.ge.miş olsun.

sanki benim oğlanın bir an da patlicak gibi.kızında peşpeşe gelecek gibi.yandım ben .

bende ekleyeceğim önümüzdeki hafta.hiç aklıma gelmemişti buz kalıplarına koymak.çok güzel fikir.yapacağım bunu.
ben et sulari tavuk sularinida oyle yapiyorum corba icin hem tek kullanimlik kolay oluyor dene canim

bildigim kadariyla kabarma kizariklik oluyor ve elletmiyormus
beyaz gibi olmuş sanki
benim kizimda herseye saldiriyor 5,5 ayligiz daha gorunurde bisey yok, dis ates yaparmis, fitil ates icin en iyisi o surup verilmesine ragmen yinede ates yapiyor, ben fitil kullandim hep asilarinda sukur hic ates olmadi bugune kadar hem cocuk rahatliyor uyuyor hemde ates olmuyor bize dr vermisti asi baslamadan bende hep kullandim surup vs hic kullanmadim, birde eczanelerde alina yapisan jeller var dolapta tutuyorsun bitkisel atesi olunca alnina yapistiriyorsun aninda atesi dusuyor bende duruyor kullanmadim sukur gerek olmadi 2,5 yasinda yegenim var onlar kullanirlar banada onlar verdi etkili eczaneye sor evde bulundur

arkadaşımı aradım onun kızındada ateş varmış tedirgin oldum hemen doktora gittik yolda iki dakikada arkadaşımın bebeğinin ateşi 40 a çıkmış çocuk fenalık geçirdi morardı acilde novalgin vurdular soğuk duş yaptırdışar buz koydular yarım saatte zor düştü ateşi çığlık çığlığa ağladı çocuk
bizimkinin ateşi normaldi ama çocuk doktoruna gösterdim yinede dişlerden değilmiş daha dişi çıkmıyomuş
çok hafif faranjit dedi doktor ama antibiyotiğe gerek yok dedi ıhlamur verebilirmişim
yarında tavuksuyu çorba yapıcam o çok iyi gelir
santafer demir damlası verdi ve ACD3 diye vitamin verdi

çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin

ya kötü şeyle hep üstüste geliyo
eski şubemdeki yönetmenimin 3 yaşındaki oğlu 3.kattan düşmüş, ameliyat olacak uzman bir dr. arıyolarlar rabbim şifa versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…