- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.281
şu ferro benim de canımı sıkıyordu ben de pekmez aldım koskanın yoğurduna 1 kaşık kahvaltısına bir kaşık katıyorum kara üzüm cam rendede ...bunların dışında kıymalı yemeklere geçince daha çok kan yapacak o sebepten çok sallar oldum ilacı
herkese iyi bayramlar
bu bayram çok yoruldum hem gribim ve malesefki oğlumada geçti nefes alamıyo uyuyamıyo doğru düzgün ememiyo çok üzülüyorum
bu arada bu demir damlası konusunda kendi drum nedense yorumsuz kalıyo zaten kabızlığı nedeniyle kesmiştik tekrar başla demedi bende bu söylenenlerden sonra başlamayacağım .. ama sağlık ocağındaki hemşire ısrarla ver diyor anlayamıyorum neden bu ısrar varsa bişey herkesin çocuğu değerli alternatif versinler hayret bişeyy..
Herkese iyi bayramlar, kizimla guzel bir bayram gecirdik kime gittikse yediler bizimkide simariyor hemen,
Canim israrlarindaki neden zeka gelisimi icin ben dr ilac vermek istemiyorum onun yerine pekmez versem diye sormustum ilk verdigi zaman oda pekmez yeterli gelmiyor o yuzden ilac demisti ben kullaniyorum, ferro degil bizimki baska bi marka verdi saglik ocagi
herkese iyi bayramlar
bu bayram çok yoruldum hem gribim ve malesefki oğlumada geçti nefes alamıyo uyuyamıyo doğru düzgün ememiyo çok üzülüyorum
bu arada bu demir damlası konusunda kendi drum nedense yorumsuz kalıyo zaten kabızlığı nedeniyle kesmiştik tekrar başla demedi bende bu söylenenlerden sonra başlamayacağım .. ama sağlık ocağındaki hemşire ısrarla ver diyor anlayamıyorum neden bu ısrar varsa bişey herkesin çocuğu değerli alternatif versinler hayret bişeyy..
herkese iyi bayramlar
Daha once soruldu mu bilmiyorum. Ben mama sandalyesi almak istiyorum. Alirken neye dikkat ettiniz ve hangi marka aldiniz yazarsaniz sevinirim.
Herkese iyi bayramlar, kizimla guzel bir bayram gecirdik kime gittikse yediler bizimkide simariyor hemen,
Canim israrlarindaki neden zeka gelisimi icin ben dr ilac vermek istemiyorum onun yerine pekmez versem diye sormustum ilk verdigi zaman oda pekmez yeterli gelmiyor o yuzden ilac demisti ben kullaniyorum, ferro degil bizimki baska bi marka verdi saglik ocagi
herkese iyi bayramlar
Daha once soruldu mu bilmiyorum. Ben mama sandalyesi almak istiyorum. Alirken neye dikkat ettiniz ve hangi marka aldiniz yazarsaniz sevinirim.
tarhanamızıda aldık geldik
ilkkez dün pişirdim içine formul süt ekledim çokk güzel oldu çok severek yedi oğlum
baharatlıysa olmaz canım
ben biyerde okumuştum doktor diyorki beyaz tarhanayı pişirin keçi sütü veya formul sütü ekleyin bol bol yedirin anne sütünden sonra en faydalı gıda yoğurtla tarhanadır diyordu
bizde annem yapar beyaz tarhana yapar piştikten sonra süt ekler içine ekmekte doğrayıp yerler çok lezzetli olur
ben yollayayım sana hediyem olsun bebişe
ya benim şu oğlum çok tuhaf. marketten geldik şimdi, markette bir kız sevdi onu güldü güldü, sonra da yabancılayıp ağlamaya başladı. enteresan çocuk. baştan pas veriyor, sonra da geri adım atıyor. cici bebenin ekmeğini aldım, bakalım nasılmış. daha önce hiç kullanmadım.
günışığım benim oğlum da daha oturamıyor, yamuluyor hemen. ama benim yüzümden. ilk defa yastıklarla bugün oturttum onu 1-2 dakika.
hamarat hugocuk, ben de seni ilgiliyle takipteyim
bebeklerimizle ilk bayramımız ne güzel yaaa.bayramlık aldı dedesi oğluma,papyonlu gömlek bi de pantolon.umarım kusmadan akşam edebiliriz.yarın elimi öperken de fotosunu çektim miiii tamamdır ilerde göstermek adına.hatıra olsun dıye işte.allah tüm sevdiklerimizle ve çocuklarımızla nice bayramlara ulaşmayı nasip etsin inşallah.sağlıkla huzurla mutlulukla...hepiniz öpüldünüz tabi pıtırcıklarınız da öpüldüler
herkese iyi bayramlar
benim oğlum hiç bi çorbayı severek yemiyo :26: çok iştahlı aslında ama çorbaları sevmiyo ver şeftali püresi ver armut rendesi gerisini koyver gitsin
koska güzel .geçen gün bende hem tahinini hemde pekmezini aldırdım eşime.acaba pekmezden de bi kaşık versem olur mu ????
bu arada yoğurtla olur mu ????demiri yok eder diye biliyorum yoğurt , süt vs.direk kaşıkla versek daha uygun olur
bunu araştırdım bazı dr lar karıştırabilirsin diyor bazıları olmaz diyor.ben bazen ayrı bazen de birlikte veriyorum.ama tekbaşına yeterli değil tabi .asıl kırmızı etin kan yaptığını biliyorum
herkese iyi bayramlar
hemşire ben kahvaltıda toz halinde ceviz ve yulaf, akşamdan suda bekletilmiş beyaz peynir, pekmez, yarım yumurta sarısı ve cicibebe veriyorum. hepsini karıştırıp suyla yumuşatıyorum. ağır falan gelir belki diye bu sabah vermedim ama hemen her sabah kahvaltımız bu.
ben de gün içinde ne yedireyim diye düşünüp duruyorum. geçen gün yayla çorbası yapmıştım bize, tuzunu nanesini katmadan ömer'e ayırdım, blendırdan çektim yedi. bir de şehriyeli tavuk çorbası yapmıştım. aynı şekilde onun da tuzunu koymadan ayırdım biraz, blendırdan çektim yine tavuğuyla beraber. onu da yedi. ama püre müre öyle şeyleri sevmiyor.
Kizlar mrb 2 dk bosluk buldum yazim dedim.kizimin dis sorunlari devam ediyo agla agla bi hal oldu zayifladii.kizimda babababa diyo ama anne icin baya erken olsa gerek masallah bababada bilincli cikmiyo zaten.ben tarhanami yaptim kizim sevdi yedi gercekten tadida fena deil.corbalarimada bir cimdik tuz atiyorum kizim yiyo sukur yesinde sorun deil.
Kizlar bide sikildm ben ayni seyleri vermekten yok mu deisik tarifi olan.ben kahvalti corba 8 tahilli pirinc unu meyve yogurt yediriyorum hazir bisi yok simdilik arada meyveli yogurt veriyorum deisiklik olsun diye sizler ne veriyosunuz??gerci durmlarimiz farkli cogunuz emziriyosunuz benim ne emiyo ne biberon tutuyo artik sadece bu ek gidalari kavgayla gidim gidim.yinede cok sukur halimize binlerce kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?