- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #71.321
merhaba benim bebeğimde öyle oldu önce dişten şüphelendik ememiyodu neyse en son yüksek ateş dr a gittik elinde ve ayağında kızarıklık vardı dr ağzına da baktı ağız yara el ayak ağız hastalığı teşhisi konuldu bu ara çok bulaşıcıymış hergün çok çocuk geliyo dedi tedavisi yok 1 haftada geçiyor el içi ve ayak tabanında su çiçeği gibi kızarıklık varsa mutlaka ağzında da vardır umarım değildir çok acı verici bi hastalık bebişler için
arkadaşımı aradım onun kızındada ateş varmış tedirgin oldum hemen doktora gittik yolda iki dakikada arkadaşımın bebeğinin ateşi 40 a çıkmış çocuk fenalık geçirdi morardı acilde novalgin vurdular soğuk duş yaptırdışar buz koydular yarım saatte zor düştü ateşi çığlık çığlığa ağladı çocuk
bizimkinin ateşi normaldi ama çocuk doktoruna gösterdim yinede dişlerden değilmiş daha dişi çıkmıyomuş
çok hafif faranjit dedi doktor ama antibiyotiğe gerek yok dedi ıhlamur verebilirmişim
yarında tavuksuyu çorba yapıcam o çok iyi gelir
santafer demir damlası verdi ve ACD3 diye vitamin verdi
Cok gecmis olsun minigine canim, ihlamur iyidir
geçmiş olsun hugocuk. dr a giderek iyi yapmışsın. her ateşi de dişe bağlamamak lazım aslında. acd vitaminini doğum yaptığım hastanedeki doktor vermişti bize de. iki şişe bitirdik, sonra aile hek. deki hemşire monovit verdi. onu kullanıyoruz.
mozpcum sen damla olarak neler kullanıyosun
arkadaşımı aradım onun kızındada ateş varmış tedirgin oldum hemen doktora gittik yolda iki dakikada arkadaşımın bebeğinin ateşi 40 a çıkmış çocuk fenalık geçirdi morardı acilde novalgin vurdular soğuk duş yaptırdışar buz koydular yarım saatte zor düştü ateşi çığlık çığlığa ağladı çocuk
bizimkinin ateşi normaldi ama çocuk doktoruna gösterdim yinede dişlerden değilmiş daha dişi çıkmıyomuş
çok hafif faranjit dedi doktor ama antibiyotiğe gerek yok dedi ıhlamur verebilirmişim
yarında tavuksuyu çorba yapıcam o çok iyi gelir
santafer demir damlası verdi ve ACD3 diye vitamin verdi
kan ilacı olarak ferro sanol , vitamin olarak multitabs acd kullanıyoruz canım
hastanedeki dr.bunları veriyor, sağlık ocağı ne der bilmiyorum
hayııııııııııııııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hugocuk kullanmanı önermem asla.acd3 ishal yaptı benim bebekleri birde buranın suyu kötü kanlı kaka yapmışlardı.üç gün hastane de kaldık.cehennem azabı günlerdi. ve ishal olduklarını anlamadım bile.oğlum üç gün kabız oldu 4. gün gece yeşil kaka yaptı.kızım ise geceleri üç kere peşpeşe kaka yapardı ama sulu değildi yani hiç mi hiç anlamadık biz kanlı kaka yapana kadar.kanlı kaka yaptıkları günde ateşlerini ölçtüğüm de 37 idi hastaneye bi gittik hemşire ölçtü 38 ..kesinlikle takip et.hatta o dönem ben kk da araştırırken birisi başlık açmıştı bu damla ile ilgili.
bi de doktor a vitamini var içinde ishal yapmaz dedi ama c vitamini de ishal yapar.
eğer kullanıcam diyorsan kesinlikle takip et.
tamam canım sağol
bize gittiğimiz doktor vermediydi bu doktorda bayağı homurdandı nerde yaşıyosun sen filan dedi
sanırım kan ilacı aç karnına verilir değilmi
doktora kafam bozuldu ne söylediğini dinlemedim
sağol tatlım neyseki ıhlamur verdiğimden ilaca gerek kalmadı
bu acd kan damlasımı yoksa santafer demir damlası var o mu kan damlası
birde geçen diyordunuz toplatılan hangisiydi
evet canım açken veriyoruz çünkü çok iğrenç bir tadı var tokken verince kusuyo
Kızlar mrb..6 aylık bebeğim ek gıdaya geçtik 2 hafta önce ama benim kızım hiç birşeyi ağzına koyamıyoruz ....
1-2 kaşık verince de anından ağız dolusu kusuyo siz ne yaptınız(
Kızlar mrb..6 aylık bebeğim ek gıdaya geçtik 2 hafta önce ama benim kızım hiç birşeyi ağzına koyamıyoruz ....
1-2 kaşık verince de anından ağız dolusu kusuyo siz ne yaptınız(
kaç gündür size yazıcam unutuyorum. şimdi yine yapınca aklıma geldi. haberler açık olduğunda, bayan spiker varsa şayet, oğlum spiker çıkınca başlıyor gülümsemeye, konuşmaya. herhalde onunla konuştuğunu zannediyor şaşkın çocuközellikle fox'takini çok seviyor.
spiker bayan ve senin oğlan gülümsüyo öylemi
bu durumda ömerciğin şaşkın olduğunu hiç sanmıyorum
benimkinin sarışınlara saldırdığı gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?