- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #7.121
amaniiiiin nasıl sabrettiniz ya, eşim kan testini bile bekleyemedi, idrar testini görür görmez yaydı herkese haberi. zor zamanlar bunlar, ailen yanında olmayacak da kim olacak, keşke söyleseydiniz canım
Bencede iiyi dayanmışsınız tatlım..Bende hamile kalmadan önce kayınvalideme sinirlenip dedim söylemicem memlekete gittiğimizde karnımı görüp şaşırsın demiştim ama sonra dayanamadık söyledik.. Umarım sanada kızmazlar neden bu kadar geç söyledin diye.
evet tatlım denk gelemedik...valla benim gibi midesi pek bulunmayan birinin bile bu hafta mide bulantıları yasadım, dedigin gibi hormonlar tavan yaptı galiba.. daha alıngan ve biras sinirli oldum ... aynı yanim..hehe..
25 inde 2li testim var insallah hayırlısıyla onu bir güzel sonuclarla gecirsek o zaman biras daha ratlarım gibi geliyor (insallah tabii)
kızlar ya biz daha aileden kimseye söylemedik.. 2li testi bekliyelim dedmistik, cok mu abartmısız? :26:
hadi ya desene 11. haftada bulanti oluyor ay ben azalir diye umit ediyordum senin 2li teste az kalmis ne guzel hayirli haberlerle gelirsin insallah canim...ben anlamadim sen nasil dayandin soylemedin inanilmazsiniz...biraz abartmissiniz yani annelere soyleseydiniz bari..biz sadece ailemize ve cok yakin bir iki kisiye o kadar.. diger tanidiklara 2 li testten sonra soylemeyi dusunuyoruz
benimde en çok aklıma yatan kız ismi azra anlamıda çok güzel
aslında bade ismine tek kelimeyle hastayım ama anlamı kötü yaaaaaa
Kızlar selamlar…
Ben de bugün bebeğimi gördüm ultrasonda, çok şaşırdım. Şekillenmiş, minik bir insan olmuş, maşallah subhanallah.
Ultrasona girmeden önce kek yedim, eleman çıldırdı, bacaklarını kaldırıyo,tekme savuruyo :)
Ultrasona girmeden önce ağzınıza tatlı almanızı öneririm :)
Kızlarrrrrrr midem cok kotu sabahtan beri 2 tane seftaliyle duruyorum ayakta. Bos kusup duruyorum sarı sarı su geliyor kusarken.
Sabahtan beri yatıyorum aptal gibi oldum. Benim minigim bugun annesini uzmeye basladı
eveet bade benim en favori ismim hep oyleydi ama icki anlamina geliyor isim olarak kullanilmaz yaziyor heryerde sinir oluyorum..cok guzel bir isim ama ya..isimlerin anlamlarinin insan uzerine etkileri oluyor anlamina dikkat etmek lazim
Şeftali çok yeme benim gibi ishal olursun
eveet bade benim en favori ismim hep oyleydi ama icki anlamina geliyor isim olarak kullanilmaz yaziyor heryerde sinir oluyorum..cok guzel bir isim ama ya..isimlerin anlamlarinin insan uzerine etkileri oluyor anlamina dikkat etmek lazim
hadi ya desene 11. haftada bulanti oluyor ay ben azalir diye umit ediyordum senin 2li teste az kalmis ne guzel hayirli haberlerle gelirsin insallah canim...ben anlamadim sen nasil dayandin soylemedin inanilmazsiniz...biraz abartmissiniz yani annelere soyleseydiniz bari..biz sadece ailemize ve cok yakin bir iki kisiye o kadar.. diger tanidiklara 2 li testten sonra soylemeyi dusunuyoruz
kızlar bırsey sorcam bebişlerimiz boyu crl yazan dımee
Benim bir arkadaşım da badeyi düşünüyordu isim olarak...
Çok araştırdı, tasavvuf edebiyatında aşk, Allah aşkı anlamına geldiğini bulmuş...
Rumuzu sevdebilge, bir konu da açmıştı zaten, istersen forumda arat da bir bak canım.
Kabız olmustum simdi de ishal olayım nolacak yeter ki karnıma biseyler gitsin.
kızlar bırsey sorcam bebişlerimiz boyu crl yazan dımee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?