2012 Şubat Anneleri

amaniiiiin nasıl sabrettiniz ya, eşim kan testini bile bekleyemedi, idrar testini görür görmez yaydı herkese haberi. zor zamanlar bunlar, ailen yanında olmayacak da kim olacak, keşke söyleseydiniz canım

evet simdi bende demeye basladım artık keske daha önceden söyleseymisiz diye... ama artık gidince inş.

valla açıcası kayınvalidenin pek umrunda olacağını sanmıyorum... bir kez bile tenezzül edip cocuk istiyormusunuz diye sormadı bugüne kadar.. kayınpeder vefat etti (cennet olsun mekanı) o olsa üzülürdü söylemedik diye... cok severdi beni...

annem cok cok kızacak bana fena azar isiticem onu biliyorum...

merhaba arkadaşlar nasılsınız ben doktordan geliyorum kalp atışlarını duyduk mucizemin bugünn çok güzel birşeyy 6+6 günlük 8 .88mm boyumuzdaa

hadi ya desene 11. haftada bulanti oluyor ay ben azalir diye umit ediyordum senin 2li teste az kalmis ne guzel hayirli haberlerle gelirsin insallah canim...ben anlamadim sen nasil dayandin soylemedin inanilmazsiniz...biraz abartmissiniz yani annelere soyleseydiniz bari..biz sadece ailemize ve cok yakin bir iki kisiye o kadar.. diger tanidiklara 2 li testten sonra soylemeyi dusunuyoruz

Kızlar selamlar…
Ben de bugün bebeğimi gördüm ultrasonda, çok şaşırdım. Şekillenmiş, minik bir insan olmuş, maşallah subhanallah.
Ultrasona girmeden önce kek yedim, eleman çıldırdı, bacaklarını kaldırıyo,tekme savuruyo :)
Ultrasona girmeden önce ağzınıza tatlı almanızı öneririm :)

Canım sende tickerına göre 11 haftalıksın. 10+0 ve 10+6 arası 11. hafta diye kabul ediliyor dimi :26:

benimde en çok aklıma yatan kız ismi azra anlamıda çok güzel
aslında bade ismine tek kelimeyle hastayım ama anlamı kötü yaaaaaa

eveet bade benim en favori ismim hep oyleydi ama icki anlamina geliyor isim olarak kullanilmaz yaziyor heryerde sinir oluyorum..cok guzel bir isim ama ya..isimlerin anlamlarinin insan uzerine etkileri oluyor anlamina dikkat etmek lazim

Kızlarrrrrrr midem cok kotu sabahtan beri 2 tane seftaliyle duruyorum ayakta. Bos kusup duruyorum sarı sarı su geliyor kusarken.
Sabahtan beri yatıyorum aptal gibi oldum. Benim minigim bugun annesini uzmeye basladı

Oyy maşallah O tekmeleri de hissedeceksin inşallah.Bizimkisi de amuda kalkmıştı, yarın ne yapacak merak ediyorum

Kızlarrrrrrr midem cok kotu sabahtan beri 2 tane seftaliyle duruyorum ayakta. Bos kusup duruyorum sarı sarı su geliyor kusarken.
Sabahtan beri yatıyorum aptal gibi oldum. Benim minigim bugun annesini uzmeye basladı

Şeftali çok yeme benim gibi ishal olursun

eveet bade benim en favori ismim hep oyleydi ama icki anlamina geliyor isim olarak kullanilmaz yaziyor heryerde sinir oluyorum..cok guzel bir isim ama ya..isimlerin anlamlarinin insan uzerine etkileri oluyor anlamina dikkat etmek lazim

Benim bir arkadaşım da badeyi düşünüyordu isim olarak...
Çok araştırdı, tasavvuf edebiyatında aşk, Allah aşkı anlamına geldiğini bulmuş...
Rumuzu sevdebilge, bir konu da açmıştı zaten, istersen forumda arat da bir bak canım.

kesinlikle katılıyorum isimlerin etkisi çok insanlar üzerine
o yüzden çok dikkatli olmak lazım

benim kardeşimin adı gül herkes onu gülmesiyle hatırlıyo
eşimin kardeşinin adı furkan oda uyumsuz değişik bi çocuk hep ağır gelio adı diyorlarrr

tatlım benim normalde pek bulantım yok ama su aralar olur gibi oldu biraz yani cıkartma olmadı tabi ama anladın iste sen... hormonlar pik yaptı ya ondan herhal.. iste zor oldu canım dayanmak heleki annem sordu bide kadının icine doğdu sanki.. ama iste bekleyelim dedik yaptık bir halt...

cok pismanımmmmmmmm bende sokaklara cıkıp bağırmak istiyorummmm hamileyim diye hehe...
inşallah 2 hafta sonra paylasırız...

hadi canımmmmm yaaaa eğer böyleyse
kesin koyarım yaaaaaaaa

Ben de 2 gun sonra gorecegim melegimi nasıl özledim onu ya.. Adam akıllı hareket ettigini elini ayagını gozlerini agzını burnunu gormek istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…