- 25 Ağustos 2008
- 420
- 3
- 296
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #73.161
Bir ben kaldım sanıyorum regl olmayan :/
einstein ekmek yapmaya nasıl zaman buluyorsun ben bakkaldan ekmek alamıyorum, çoğu öğünü geçiştiriyorum dolabı açıp ne varsa ağzıma tıkıyorum öyle böyle değil bu tospik.
berfinbilgen benimki ayakta bile sallanmak istemiyor bel fıtığı olur muyum diye korkuyorum sürekli kucağımda, oyun oynarken bile yanımda oturduğu halde kucağıma gelme telaşında orada oturup oynayacakmış küçük bey. Bak bugün de beşte kalktık, tek kurtuluş yolu yürüteç. Ona da uzun süreli oturtmuyorum ama çok seviyor geri geri gitmeye bile başladı, ustalık belgesi alacak beyboş :)
ya o kadar seyi yaparken bebekle ilgilenen biri vardi yada bebisin fazla sorun cikarmayan bir bebek, benimki tuvalete bile gondertmiyor dusunCanım unuttun galiba ben ev hanımıyım :))
on parmağımda on marifet
bi gün önceden mayalıyorum sabah kalkıp pişiriyorumekmeği işe yetişme derdi omayınca sorun olmuyor
ben kışlıkları bile yaptım bi sürü domates konservesi
bi de fasulye konservesi yaptım
elma kurttum
kendi sevdiğim ne varsa yaptım tarhana falan da hazır
Ağustos böceği gibi yan gelip yattım aynı zamanda karınca gibi çalıştım
ama izinli olmasam hiç birini yapmazdım
o zaman anneme ve kayınvalideme söylerdim onlar yapardı daha kolay olurdu :))
Benimkide yuruteci seviyor benimki once arkaya sonra yan yan gidiyor simdi ogrendi gozune kestirdigi bisey varsa kosturuyor, bende fazla tutmuyorum zaten kizda 15 dk fazla durmuyor sikiliyor, gozlerim yaniyor kapaniyor uykusuzluktan kafam kazan gibiBir ben kaldım sanıyorum regl olmayan :/
einstein ekmek yapmaya nasıl zaman buluyorsun ben bakkaldan ekmek alamıyorum, çoğu öğünü geçiştiriyorum dolabı açıp ne varsa ağzıma tıkıyorum öyle böyle değil bu tospik.
berfinbilgen benimki ayakta bile sallanmak istemiyor bel fıtığı olur muyum diye korkuyorum sürekli kucağımda, oyun oynarken bile yanımda oturduğu halde kucağıma gelme telaşında orada oturup oynayacakmış küçük bey. Bak bugün de beşte kalktık, tek kurtuluş yolu yürüteç. Ona da uzun süreli oturtmuyorum ama çok seviyor geri geri gitmeye bile başladı, ustalık belgesi alacak beyboş :)
geçmiş olsun demek erteledin sünneti valla lokal daha iyi oluyo çğneyi duyuyor sadece ama dururmu o var işte sabit durması gerek ya anlayıp dururmu bilmem ben ondan 1 yaşını geçsin az istedin durdan anlaması için.zaten ya 2 yaşına kadar yada 6 yaşından sonrasını tavsiye ediyo dr lar... En güzeli yenidoğan sünneti ama biz kaçırdık onu fırsatı.eşim bebek dedi korktu...ozaman...
Kızlar ben oğlumun saçını 3 vurdurdum berberde güzel oldu ama saçına üzüldüm tabi çok güzeldi pamuk gibi..berber 1 yaşında sandı:) iyi saçı var 7 aylık bebeğe göre dedi alın kısmı az acık ilerde jilete vursunlar kapanır oralarda dedi....seneye yaza kadar kestirmem artık dursun...uzasın...sonlarına doğru ağladı sıkıldı makinadan annemle gittik zaten... Roxy deterjandan aldım oğluma inş lekeleri çıkarıyodur bakak görek..
Guneşışığım inş drunda iyi temiz der allah korusun lösemi deyip korkuttun bizi hadi üzülme artık dr gördü sonuçta kötü bişey olsa anlardı enfeksiyon varsa geçer inş canınını sıkma artık canım
Biz hala oturuyoruz nerdeyse ayagimdan hic inmedi, allahim ne olur 7 aya girdik artik uykulari duzene girsin dogdugundan beri bu uykulari yuzunden inanin anamdan emdigim sut burnumdan geldi o derece imdat diyip kacasim geliyor, gunduz surekli miz miz hep aglar gece uyumaz offf offf
ya o kadar seyi yaparken bebekle ilgilenen biri vardi yada bebisin fazla sorun cikarmayan bir bebek, benimki tuvalete bile gondertmiyor dusun
o ben olabilir miyim?????
Canım unuttun galiba ben ev hanımıyım :))
on parmağımda on marifet
bi gün önceden mayalıyorum sabah kalkıp pişiriyorumekmeği işe yetişme derdi omayınca sorun olmuyor
ya o kadar seyi yaparken bebekle ilgilenen biri vardi yada bebisin fazla sorun cikarmayan bir bebek, benimki tuvalete bile gondertmiyor dusun
o ben olabilir miyim?????
özlettin nerelerdeydin merak ettim
Hugocuk boyunu ölçtüler mi Memoş'un? Ben de vermiyorum demiri, kara dut pekmezi veriyorum.
Benim de sabahın körü işe gitme gibi sıkıntım yok, mesai saatlerimi genelde kendim belirliyorum evden de çalışabilme ihtimalim olduğu için eve kaçıyorum önemli olan işi yetiştirmem ama nasıl :) Mümkün değil benim tospik izin vermiyor, mutlaka elleyecek dokunacak. Ancak o uyurken çalışabiliyorum gerçi uyumuyor pek şekerleme yapıyor, zaten bu gürültülü evde uyumamız mümkün değil.
kızlar napıyosunuz ben geldim
geçmişe bakayım mı yoksa dalayım mı aradan
oğlumun uykusuna pek güvenmiyorumda kısa kıa uyuyo sıpaa artık
hoşgeldin özlettin
dal gitsin
hoşbulduk canım
valla hergün uğruyorum ama seri muhabbet gelişmiyo giri çıkmak zorunda kalıyorum
memo napıyo?
memo adam olduda oda ister oldu
artık odasında uyuyo hamağı bıraktı yatmıyo
odasını pek seviyo yatağına yatr yatmaz dönencesini gösteriyo açıyorum müziği uykuya dalıyo
deniz napıyooo
aferin ona iyi olmuş odasında yatması ne kadar geç alıştırırsan o kadar zor olur..
deniz de annem geldi diye şımarıklık yapıyo
uyumak istemiyo
sürekli bağırıyo özellikle annem dışarı gezdirmeye çıkarırken binanın içinde
apartmanda ses çıkıyoya yankı yapıyo hoşuna gidiyodur
sesi çok çıkıyo ondandır
dışarı çıkıyorum diye heyecanlanıyo sözümona
ankara otogarı AŞTİde yapılan duyuru gibi
lütfen çığırtkanlık yapmayınızanansu var ya
o hesap çığırtkanlık yapıyooo
Hugocuk boyunu ölçtüler mi Memoş'un? Ben de vermiyorum demiri, kara dut pekmezi veriyorum.
Benim de sabahın körü işe gitme gibi sıkıntım yok, mesai saatlerimi genelde kendim belirliyorum evden de çalışabilme ihtimalim olduğu için eve kaçıyorum önemli olan işi yetiştirmem ama nasıl :) Mümkün değil benim tospik izin vermiyor, mutlaka elleyecek dokunacak. Ancak o uyurken çalışabiliyorum gerçi uyumuyor pek şekerleme yapıyor, zaten bu gürültülü evde uyumamız mümkün değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?