2012 Şubat Anneleri

verdigin bilgiler icin tesekkurler tatlım, kitap gibi de anlatmıssın herseyi (sen mühendissin di mi? teknik kafa iste)

Dünyam 80 tatlım cicilerin cok tatlı, icinde bızdıkla daha da tatlı olucak insallah

Son düzenleme:
Kızlar biraz önce uyumuşum rüyamda testlere girdim bebeğimde sorun çıktı dr almamız gerekiyo dedi ağladım öyle sıçrayarak uyandım offfff

canım ben 500 tl verdim, merak etme özelde böyle oluyor. 470 bi kes verdim daha sonra idrar için de 35 fln verdim.

canım ben 500 tl verdim, merak etme özelde böyle oluyor. 470 bi kes verdim daha sonra idrar için de 35 fln verdim.

Ben özel hast. doktorun verdigi testleri gittim devlette yaptırdım hic de para vermedim.
Özelden 290 ile 345 arası sordum fiyatlarını gittim devlette yaptırdım. Bence bosuna vermissiniz o kadar para. O da aynı sonucu cıkarıyor o da

öyle ama çalışınca gidilmiyor işte, izin almak çok problemli benim iş yerimde. 10 gün raporluydum ve şu an işten ayrılmak zorunda kaldım düşün yani...

bende sudenı cok begendim..ay hergun bir isim begeniyorum deniz koyacaktim nil oldu simdide sudeni begendim hepsini birden koymak istedim nedense hep kiz ismi begeniyorum..hayirdir insallah

ayy simdi okudumm..tuh neyse koymam bende

selam millet.. güzel anneler nasılsınız? ben 10 haftama kadar hiç kusmamış bir anne adayı olarak bugün ilkkez kustum ve gerçekten endişe edenleri daha iyi anladım çünkü ilkkez başıma geldiği için bebeğime bişey oldu dedim allahım korusun onları..10 haftada böbrekleri idrar üretmeye ve devir daim yapmaya başlamış acaba? ondanmı? acı su çıkardım bilmiyorum..inş bi sorun yoktur çalışırken insan dahada bi efamlı oluyor..dün miniğime bende çıtçıtlı atletlerden aldım bide çorap..ama o kadar güzel kız şeyleri vardıki kendimi zor tuttum..satıcı kadında elime ne alsam o kıza olur erkeğe olmaz deyip beni deli etti..oda haklı cinsiyeti belli değil damlamışım mağazaya... off offf inş sağ sağlim belli olur cinsiyetleri..

şeker ben ayrı ayrı yaptırdım onları, sorun mu olacak şimdi ama doktorum öyle önerdi

Ben kendi yorumumla söyledim canım…
Ama senin zaten tek bir yerde bakılmış oluyor. Doktorun zaten devlette. Kendi muayenehanesinde de baksa, hastanede de baksa o bakıyor. Sonra yine aynı hastanede kan tahlilleri bakılıyor.
Senin doktorun da aynı referans aralıklarını kullanarak risk analizi yapıyor…
Demek istediğim her hastanenin her laboratuarın referans aralıkları, cihaz kalibrasyonları farklı, tutmayabilir belki…
Ama senin tek elden çıkmış oluyor zaten…
Yani yine de doktor değilim, dediğim gibi bu benim mantığım.

Kızlar biraz önce uyumuşum rüyamda testlere girdim bebeğimde sorun çıktı dr almamız gerekiyo dedi ağladım öyle sıçrayarak uyandım offfff

Aynen ben ben de tüm gece rüyamda testlerle uğraştım. Uyuyorum uyanıyorum aynı rüya...Birinde iyi çıkıyor, birinde kötü çıkıyor, sıçrayarak uyanıyorum...
Kafamıza takıyoruz ya işte...

verdigin bilgiler icin tesekkurler tatlım, kitap gibi de anlatmıssın herseyi (sen mühendissin di mi? teknik kafa iste)

Evet tatlım mühendisim çok mu belli oluyor
Bir arkadaşım makina kafalar diyor eşimle bana, doğru galiba
Hakikaten, çok bi didaktik yazmışım

Son düzenleme:
Kızlar bugün yeni bi konuyu açıyorum, havamız değişsin hadi
Şunu çok beğendim ama bu ve bunun gibi süslü modeller sadece kıza mı olur ki? Ne dersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…