- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #74.161
kızlar şimdiden herkese iyi bayramlar kendinize bebişlere iyi bakın:79:
bende bursalıyım canım bir hata yaptım evlendm gelin geldim kocaeliyeAma bursa gibisi yok benim için
:)) evet bursa çok güzel yok hata deme canım, gitmeseydin oralara merveyi nereden bulcaktın :))
sanada bebişimm
Çok şükür küçük aşkımın ateşi düştü. Gece terledi de kendine geldi. Bugün hala mahmurluk vardı üzerinde umarım yarın eski canavar Ata'm olur yine. Kırsın döksün, bağırsın :)
Bursalılar varmış aramızda, ben de evlenmeden evvel Bursa'da yaşıyordum, iyidir Bursa ya.
Kızım bugün 3. iğneyi yedi. çok şükür kusması azaldı ve az az bişeyler yemeye başladı. Ama iğneden korktu galiba gece uyuyana kadar çığlıklar atıyo. dr.a söyledim ama antibiyotiği değiştirmedi nedense. Ama bu sefer gıcık oldum ben dr.u değiştircem. İnsanın içine sinen bi dr bulması ne zor. Hamileykende aynı sorun vardı. Bu arada herkesin bayramı şimdiden mübarek olsun. rabbim yavrularımız ve ailelerimizle nice bayramlar göstersin.
Selam kızlar şuan inanın otobüsteyim 22 30 bindik durdu bi yerde mola verdiş bende bağlandım yazıyorum esad kucağımda eindeki oyuncağıyla meşgul şuan iyi durumu inş ilerleyen saatlerde uyur kardeşlerim çok ağladı arkamızdan tabi bende göstermeden ağladım 6 7 gün için ağlanmaz ama yinede bi tuhaf oluyo insan özlicem sizide
Selam kızlar, ben bu sayfanın ilk okurlarindanim çok uzun zaman olmuş girmemiştim , zorlu bir donemin sonuna yaklaşıyorum yakında ise basliycam, suanda oglus emiyo uyuyo, arada bişeyler yiyor ama pek nazli, neler pişirdim yemedi, beğendiği bir sebze yok gibi, yoğurt ekmek favori, kahvaltıyı da icinde pekmez var diye yiyor galiba, yordu beni bugün gene. İspanakli ırkçılık pure yaptım beğenmedi, patates havuç başladım ezdim onu da yemedi. Evvelki gün köfte yemişti, yani hiç yemiyor değil.
Bu iste bir yanlış var ama ne! Çok mu emziriyorum acaba. Siz ne sıklıkla emziriyorsunu günde?
Herkese iyi bayramlar:)
canım boğazına kaçar ya da yapışır diyedir. bizim doktor da yanında mutlaka yoğurt olacak dedi bir nevi çorba yapıyoruz biz de:) zaten oğlum pütürlü konusunda biraz sorunlu aslında sorun iştahı fazla yok ağzında bekletiyor bazen. mecbur yoğurda başvuruyorum. allahtan yoğurdu seviyor sıpaCanım çatalla ez herşeyi ama iyice ez azcık azcık dene ögürür gibi yaparsa devam etme bence aradan vakit geçsin tekrar dene
Bir de eline yumuşak meyve ver senin kontrolünde kopartıp yutmasına izin ver böylece parça parça yemiş olur
Ama yatırarak yemek yedirme
ben bırak yemek yedirmeyi doğduğundan beri yatırarak emzirmedim bile
Kayınpederim bile tembihlerdi aman kızım başını yukarda tut yatırma diye
orta kulak iltihabının sebebi yatırarak emzirmek
Otur etrafını yastıkla falan çevir önüne bir sürü şey koy oyala iki kaşık yese kardır zaten
Bizim doktor pilavı bir yaşından önce verme dedi neden acaba
Ama çorba yaptığında içine pirinç atabilirsin dedi
Ne farkı var diye sormayı akıl etmedim valla :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?