2012 Şubat Anneleri

merhaba güzel anneler ve güzel bebişleri. hepinize iyi bayramlar. ben aslında ocak annesiyim ama biliyorsunuzdur artık topikte kimse yok. antidepresif kübram buraya davet etti beni:) ee hamileyken de takip ediyordum zaten sizi hepinizi tanıyor gibiyim sizleri tekrar görünce yabancılık çekmedim hiç. umarım beni ve oğluşumu da aranıza kabul edersiniz. öpüyoruz oğlumla sizi

Doğru bak bizim yediğimiz yemeğin tuzsuzunu verince yemişti , bugün mercimek çorbası yedi, pek sevincliyim :) bizimkide aynen ilgisi dağıldığı zaman emmeyi bırakıyor , sokağa çıkamaz oldum sessiz yer bulamazsam emmiyor. Ben ise başlayınca gorucem ben onu, çok arar bu sütleri ... Bugun yatana kadar 6 kez emdi, gece de en az iki kere kalkar. Esim emzirmeyi azaltmam gerektiğini düşünüyor, bense süt varken tadını çıkaralım biraz daha derken cocuk yemeklere alışamayacak . Sutum azalırsa çok üzülürüm
Yarın menüde pirasa var, Allah Kerim :)
Kaç kilo oldu sizin bebekler ?

selamm minnoşlarr
hepiciğinizin bayramını kutlarr yanacıklarınızdan öperimm
dün çok iyiydi bizim için mehmet hiç sorun çıkartmadı
kayınvalideyr ne olduysa artık 100 tl bayram harçlığı verdi memiktoya
öğlen gibi annemlere gittik ordada iyiydi
herkesle iyi anlaştı oynadı güldü
eve geldik bu akşam sekiz gibi
aynen kolik ağlaması tarzında bir başladı ne susuyo ne duruyo
gözlerini ovalıyo uykusuzluktan hala bağırıyo ağlıyo
ancak şimdi uyuyakaldı kendiliğinden bende zor attım kendimi kanepeye

nazar değmiştir canım...oku...eşinede okuttur ...eşlerinki daha cok etki ediyo.....

selamm millet
off yorgunum
valiz boşalttım
annemler yakın bir saatlik yoldalar ama çocukla eşyada çok oluyo valla
çocuğuda yıkadım iyice kirloş olmuş sıpa
ancak bitti işler
annemlerdeyken memiktoya keçi sütü içirdik çok sevdi ama tabii burda bulamadım ama annem her gelişinde getirecek bize

insanın kendi evi düzeni gibisi yok diye boşuna dememişler
1 gün kaldık annemlerde rahat edemed oğlum
babam çok pinpirikli çocuk uyurken devamlı hareket ediyo orayı topluyo onu kaldırıyo ediyo yok oyuncakları dağıtmayın onu yapmayın bunu yapmayın devamlı konuşuyo çocuk uyurken sus diyorum yok hiç durmuyo bişey desen alınıyo
ya zaten 1 saat uyuyacak kalkacak çocuk az sonra yapsan ne olurki
devamlı sıçraya sıçraya uyumaya çalıştı yavrum

Bütün annelerin ve güzel bebeklerin bayramını kutlarım. Ben de yorgunluktan bittim. İlk gün annemlere gittik ordan da eşimin annesine geçtik ama dobik orada burnumuzdan getirdi. Eve gelince halısına oyuncaklarına bir yapıştı keyfi yerine geldi. Bizimki zaten taş çatlasa 4 saat ev dışında durabiliyor sonra başlıyor mız mızlanmaya.

kurtarmış sizi desene

Oncelikle herkeze iyi bayramlar. Kizlar benim oglum artik bebek biskuvisi labne pekmez ceviz vs. Bu kahvaltiyi agzina surmuyo. Bana farkli kahvalti hazirlayan annisler yardimci olabilirmi. Ben ne yediricem bilemiyorum

nerdesiniz minnoşlarrr
akşam eşim balık tutmuş bende bugün fırında yaptım
zeytinyağı ve dövülmüş sarımsak gezdirdim üzerine fırınlamadan önce

Oncelikle herkeze iyi bayramlar. Kizlar benim oglum artik bebek biskuvisi labne pekmez ceviz vs. Bu kahvaltiyi agzina surmuyo. Bana farkli kahvalti hazirlayan annisler yardimci olabilirmi. Ben ne yediricem bilemiyorum

Bizim dobiş Sabah kalkar kalkmaz emiyor sonra bizimle kahvaltıya oturuyor bizimle. Tabağına tuzsuz peynir azicik tuzsuz zeytin( bir zeytin kadar) pekmez bir de yarım dilim tam buğday ekmeği koyuyoruz. Minik minik veriyoruz. Daha sonra sabah uykusuna yatıyor kalkınca tahıl ve devam sütü karışımını yiyor. Yalnız zeytini 1 gün suda bekletiyorum ve verirken dış zarını soyuyorum.

geç olacak ama herkese ii bayramlar
ben evime kavuştum nihayet
gayet ii bi bayram geçirdim kayınvalidemlerde olmama rağmen
kızımda arıza çıkarmadı aksine her önüne gelene sırıttı şımardı durdu
sonuç olarak tabiki nazar değdi
ve kafasını iki kez morarttı daha doğrusu kendinden 5 ay büyük kuzeni tarafından morartıldı
allahtan öenmli bişey olmadı
umarım herkesin bayramı iyi geçmiştir
melitta hugocuk nasılsınız kızlar
ii bayramlar nasıldı bayramınız

nereye kayboldunuz hemen
buarada kızım bayramda tam anlamıyla emeklemeye başladı
hatta öyleki tutunup tutunup kalkıyor
daha sürünemezken bile birden bire nasıl bu kadar yol aldı hiç anlamadım

çok şükür iyiyim bu bayramdan bişey anlamadım ama gelen gidenler oldu biz bayramlaşmaya gittik.dün akşlam misafirler geldi tam kalkacakken getirdiğim çay bardağını sehpaya koydum anlık oğlum iki parmağını soktu içine.zavallı oğlum ağladı suya tuttuk bepanthen sürdük hiçbirşey i yok.yaramazlığın ceremesini çekti

bu arada pütürlü çorba yemiyorlar zorlanıyorlar bende yarı pütürlü yapıyorum alıştıra alıştıra ne yapacağım bilmem ama herşeyi yiyorlar o açıdan hiç bür sorunumz yok süper.tek tek tavuk pincikleyip verince çiğniyorlar , birşeyi ezip verince çiğniyorlar ama çorbayı pütürlü olunca çeneleri mi yoruluyor artık bilemiyorum zorlanıyorlar.kahvaltıyı tek tek yapıyorlar ama çok az yeterli olmuyor.

nereye kayboldunuz hemen
buarada kızım bayramda tam anlamıyla emeklemeye başladı
hatta öyleki tutunup tutunup kalkıyor
daha sürünemezken bile birden bire nasıl bu kadar yol aldı hiç anlamadım

buradayım nisanem sana cvp yazıyodum :):)

gözün aydın bizimkiler de emekliyorlar artık ve bi yerlere tutunarak ayağa kalkıyorlar çok mutlu oldum ama emeklemeyi motor gelişiminden saymıyorlarmış hugocuk demişti yanlış hatırlamıyorsam.

prematüre doğdukları için gene de mutluyum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…