- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.621
selam canlar nasılsınız
kuzucuklarımız hastaymıs acıl sıfa hepsıne teker teker
bende spor yaptım bıraz bu sogukta cok terledım yoruldum valla
Yavrulara kitap okuyor musunuz kızlar?
Ben hamileyken başlamıştım, miniğe masal okumaya. Şimdi de hergün okuyorum, oturtuyorum dizime, kocaman renkli resimleri göstere göstere okuyorum. Bir yüzüme, bir kitaba bakarak dinliyor beni. Bir de 'bebek dokun öğren' kitaplarından aldım. Bayılıyor, tek tek açıp sayfaları farklı yüzeylere dokunmak hoşuna gidiyor. Bunu yaparken bazen homurdanıp, bazen de çığlıklar atıyor paşam.
Canım malesef bu gece dördüncü gecemiz ve ateş yükseldi bile erkendeneinstein, minik nasıl toparladı mı?
Merhaba canım oh ne güzel spor yapmışsın
Ben de tam başladım spora, iki gün gittim minnoş hastalanınca yine kaldı
Bütün bebişlere Allah şifa versin
Tabi annelere de bol şifa versin ki bakabilelim yavrucuklara
gün geçmiyor ki kazalar kaçınılmaz olsun
biraz önce oğlum koltuğn demirine ağzını çağrı alt dudağı patlamış ve morarmış kan topladı sanırım hala da uslanmıyor
aynen yaptım cok yoruldum snrasında 3 kez 3. kat merdıvenlerını cıktım ındım
9 kasımda basladım 3 kg vermısım
gecmıs olsun cnm kuzularınıza sıfa olsun ıns cbk ıyılesırler
aferinnn dünürüme veriyoo kilolarııı alkışşş
benimkide biraz önce kafasını doğalgaz peteğine çarptı hemen buz koydum deli olcam bu sakarlıklarına.bide annemler bana kızıyo bir yerinde bişey görseler,niye bakmadın diyolar kızıyolar bana.bakana kadar vuruyo kendini zaten..yürümeye başlasada belki rahat ederdik
mehmette artık tabak görünce geliyoo yanımıza
birde mama kaşığıyla diş kaşıyo kendi dişini kaşıyo kaşıyo sonra gelip bizim ağzımıza sokmaya çalışıyo
bizimde kaşınıyo sanıyo heralde
Topacımla, babamıza tiramisu yaptık az evvel, mıncık mıncık oynadı her yerini batırdı. Bir duş aldırdım, uyudu şimdi. Eşim yarın şehir dışından gelecek aslında şekerli şeyleri pek sevmez ama tiramusu kahveli olduğundan favorisi. Oy özledim aşkitomu zaten, eşlerinizin kıymetini bilin var ya bir haftadır ev nasıl boş geldi. Çok yoğun çalıştığı için evde az zaman geçiriyor, buna rağmen hani derler ya gölgesi güven veriyor diye, gerçekten öyle.
hugocuk mrb nasılsın....hepsiburada dan kapıda ödeme yapabildim sonunda oğluma konusan ayıcık aldım
Chicco Teddy Ayıcık İle Birlikte Sayalım (Türkçe) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bide bunu aldım nasıl sence
Türkiye'nin en büyük alışveriş merkezi | Hepsiburada.com
hugocuk muhallebi tarifinden verirmisim bana .....ben hiç yapmadım oğluma daha ..tatlıyla pek arası yok ama muhallebi yer belki..meyveyide eline alıp yemek istiyo hep ama cok koparıyo yutamıyo sonra ....o yüzden vermek istemiiyorum..muhallebisine katıp verirsem daha iiyi olur
hugocuk muhallebi tarifinden verirmisim bana .....ben hiç yapmadım oğluma daha ..tatlıyla pek arası yok ama muhallebi yer belki..meyveyide eline alıp yemek istiyo hep ama cok koparıyo yutamıyo sonra ....o yüzden vermek istemiiyorum..muhallebisine katıp verirsem daha iiyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?