2012 Şubat Anneleri

benimkide zayıf görünüyo ama kucağına aldınmı kütük gibi ağır

kütük mü sormaya gören şişman demez ama çok ağırlar artık alıp hoopp diye kucağıma her zaman markete götüremiyorum,kollarım kopuyoo bazı bebekler bılım bılım etli oluyo mesela dayımın kızının oğlu var esaddan 1 ay büyük çocuk esaddan zayıf hemde daha kısa boylu 70 cm falan ama bılım bılım şişman duruyo.onlarda esadı gördüklerinde zayıf sanıyolar ama kucaklarına alınca iş değişiyoo hemen boyu uzun bunun ondan böyle diyolar...

bende patatesle fırına sürdüm akşama babamız gelince bebeklerimize de yedireceğim.arabalarında duruyor ama heryere taksi ile gideriz diye düşündüm bi parka yada alışverişe arabayla gideriz diye düşündüm.

bende mama sandalyesi almadım oturarak veriyorum mamalarını çorbalarını ama bazen yatarak yemek istediklerinde yatırarak veryorum.doktorumuz önermiyor.

dün akşam 37.8 di hastanede
bugünde ara ara ateş var
fitil vericem akşam eğer kötü olursa
solgun durgun yorgun tosuntom

geçmiş olsun hugocum neden hasta oldu oğluşun ?

ben brokoliyi çok seviyorum.bende haşlıyorum.bebeklerime de düdüklüde haşlıyorum.yumuşacık oluyor zaten.

hugo memonun fotosunu ne zaman görcez bak melitta sabah gösterdi ikizlerini bize...tosun gibimi benmki boydanmıdır nedir fazla tombul durmuyo...ezan okundu orucumu açayım gelirim yine

allah kabul etsin.benim borçlarda var.bakalım ne zamana tutmak kısmet olacak.

benim kızda sabaha karşı uyudu zannetmiştim.uyanık bizlere ıııhhh ıııı diyiordu ağzında emzik uyandım bende baktım ona napıyor diye elini benim yüzüme değdirmeye çalışıyordu.aldım beşikten biraz yanıma yatırdım oğlanı uyandırmasın diye.yatakta oyalandı babası da uyuyordu burnuyla oynadı yüzüne şaplak ı bi yapıştrıdı babası öyle bi derin uykudaymış ki ruhu duymamış.

gece tadını aldın mı osmanlı tokadı nın dedim.yooo anlamadım ne osmanlısı ne tokadı diyordu :) halbuki elif azram öyle bi sert yapıştırdı kiiiii

bilgi için çok teşekkürler.çok faydalı.

ben 3 aydan sonra geceleri beslemedim uyanamdıkları sürece uyandırmadım.birde doktorumuz reflüye sebep olur yediripte yatırmayın dedi.akşam 8 de uyumalılar ve sabah 5-6 gibi de uyanıp mama yemeliler dedi.çok doğru açlıktan uyanmıyorlar gerçekten de.su verirsem içiyorlar kesinlikle mama yemiyorlar bende mama vermiyorum su içiriyorum ve uyuyorlar.
yarı uykulu yatıyorlar bir iki pışpış ediyorum uyuyorlar.

7. şık bana ters gelmedi.çünkü heryerde okudum bunu ve herkes te öyle diyor.demek ki bi bildikleri var büyüklerin ve uzmanların.zaten ağladıktan sonra pışpışlayınca uyuyor.

yine aklına gelenler olursa ve paylaşırsam çok memnun olurum.en azından bu şıkları yapıyormuşum bunu öğrendim :):):):)

bizimde öyle akrabamız aldı kucağına sen çok ağırsın zayıf duruyosun ama maşallahın var dedi
annemde hep zayıf derdi geçen kolları kopmuş
benim boyum 170 eşimin 180 memoda tıfıl olmaz heralde

Hugo yemek kitabı gibisin cnm maşallah herşey var bu kitapta... evde yapck bişey bulamazsam sana sorcm artık ben senin oğlan büyüsün hiç aç kalmaz yemek seçmez sanırsam.benmkinden pek umudum yok ama bakalım ben vereyimde o isterse yemesin büyüdüğünde....yeterki büyüsün sağlıklı...

diştenmiş canım keyifsiz bu ara

eşimde çok seçer ama mehmetin yanında yemem filan demiycek hiç
ben zaten yiyorum
ayrıca baştan beri bunları yedi alıştı hiç sorun çıkartmıyo hatta hazır şeyleri sevmiyo
şimdi yoğurdu açtım taş gibi olmuş soğudu koydum dlaba birazdan çıkarırırım uyanınca hepsini yerrr
dişlerinede iyi geliyo serin serin

maşallah kızlar sayfalar ne kadar da ilerlemiş oku oku bitiremedim:))
uyku saatleri bize uyuyor ama uyurken emzirilmemeli kısmı tamamen ters sadece uyuyarak emen kızım için
ama şu da bi gerçekki buna alışan kızım gece sadece uykuya dalabilmek için emmek istiyor ve bazen saat başı kalkıyor

hocam:)))
hoca der ki: vakit nakittir bazı şeylerin kolayı varsa değerlendirilmeli hele bian önce olup mideye indirilecekse:)))
abartmamak koşulu ile tabi

hugocum hadi gözün aydın diş geliyor demek
bizimde 3.diş sanki elime gelir gibi oldu
baktırsa oğru dürüst bakıcamda baktırmıyor cadı:)

benim olan önce doyurmak için püre şeklinde ver bebeğine ama püre yapmadan önce bi miktar ayır ez çatalla
püreyi yedirdikten sonra ayırdığınıda çiğnemeyi öğrensin diye ara ara ağzına az az ver
tok olduğu için doyurma sıkıntında olmaz
oda yavaş yavaş çiğner zamanla alışır
ben öyle yapıyorum
kahvaltıyı hiç bulamaç vermedim
geçen gün bende yumurtanın sarısının içine az zeytinyağı peynir dereotu maydonuz koydum çırptım iyice
tavada yaptım
bayılarak yedi
değişiklikde yapmak gerekiyor sıkılıyor bebekler

nisanecim terleme sorununu çözdük sünger yataktan oluyomuş pamuk yatak yaptık geçti terlemesi

iyi yapmışsın canım sünger terletir
bizimki de yün yatakta yatıyor
şimdi birde kaloriferler yanıyor
ilk yattığında çok sıcak oluyor terliyor sonra kalorifer sönüyor üşüyor
valla oluruna bıraktım artık
arkadaşın uyku tulumu vardı denedim asla durmak istemiyor i,çinde
sürekli sırtına minik havlular koyuyorum
uyuyup uyandıkça değiştiriyorum
şimdilik tek çarem bu

hocam:)))
hoca der ki: vakit nakittir bazı şeylerin kolayı varsa değerlendirilmeli hele bian önce olup mideye indirilecekse:)))
abartmamak koşulu ile tabi

Albeni ve fanta tıkınıyordum basıldım sanki :) Sınıf öğretmeni miydin hocam sen?

Yanlış gördüğüme yanlış derim, kimsenin sırtını sıvazlayacak değilim. Bundan sonra yazıp çizdiklerinizi görmem olur biter, şurayı arenaya çevirmeye hiç gerek yok.

Albeni ve fanta tıkınıyordum basıldım sanki :) Sınıf öğretmeni miydin hocam sen?

:))) tramisu ne çabuk bitti yaw:))
evet bugüne bugün 4. sınıf örtmeniyim:))
ve iyiki öğretmenim
bugün öğretmenler günü için süpriz hazırlamışlar
sınıf çiçeklerle afişlerle süslü
hele bi sınıfı peşpeşe okutuyosan onlarda senin çocukların gibi oluyor
seviyorum hepsini:))

Ben de bilgisayar öğretmenliği yapmıştım birkaç sene. Benim annem, babam da öğretmen. Şehir şehir gezdik bu yüzden. Senin minik de gezer durur artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…