2012 Şubat Anneleri

Ben de bilgisayar öğretmenliği yapmıştım birkaç sene. Benim annem, babam da öğretmen. Şehir şehir gezdik bu yüzden. Senin minik de gezer durur artık.

aslında gezmeyi isterdim ama eşim ordulu ve sanırım bizde burda yaşlanırız
merkeze inemiyoruz ama hala
puanımız yetmiyor malesef

bebekler ayakta durmaya başladıklarında ya da yeni bişey öğrendiklerinde uykuları bu şekilde bölünürmüş bir kaç yerde okudum büyüme atağı adı da :)

ben çok yanlış yol izledim bu zamana kadar o zaman...

arenayla ne alakası varki üstelik siz hazelimle bana laf soktunuz iğnelediniz herkesin gergin bi günü vardır belki sizinde öyle olmuştur çünkü oğlumun uykusundan şikayet etmedim ben sık sık uyanıyor dedi bi arkadaş benmkide öyle aç kalıyo sanırım dedim sen geldin yok neden şikayet eediyosunuz sık sık diye bana ve hazelime laf soktun gittin valla benm vicdanım rahat istersen konuşma napim...eskiyi dönüp kendi yazdıklarını oku anlarsın...

Kızlar oğlum köftelerini yedi bu akşam köfteler dedim ama öyle aman aman değil minik minik belki yarımı az geçmiştir üstünede ayran içirdim ohhh yarasın çiğnedi yedi çok mutlu oldumm...

Kızlar oğlum köftelerini yedi bu akşam köfteler dedim ama öyle aman aman değil minik minik belki yarımı az geçmiştir üstünede ayran içirdim ohhh yarasın çiğnedi yedi çok mutlu oldumm...

sorun yok demekki
bidaha asla yatırarak yedirme çok çok tehlikeli
geze geze yiyor bazen bizimki herzaman mama sandalyesine oturtmuyorum bende
meyve yerken geze geze yer mesela

bu akşam eline bir dilim portakal verdim çok sevindi bilmiş bilmiş evire çevire yedi bi aldım posası kalmış
kızdı bana ama başka vermedim gaz yapar diye
sonrada tüm üstünü değiştidik tabiki

sorun yok demekki
bidaha asla yatırarak yedirme çok çok tehlikeli
geze geze yiyor bazen bizimki herzaman mama sandalyesine oturtmuyorum bende
meyve yerken geze geze yer mesela
benimkide geze geze yiyor ama banada cinnet geliyo ne yalan söyleyeyim 10 dakika ya yanıma gelmesini bekliyorum yada ortalığa dökmemesini takip ediyorum :97: hiç rahat olmıyorumki....zaten çok düzen hastasıyım bide kir olunca dayanamıyorum birazda ondan yatarak vermek kolay geliyo bana ama alışcam inş...
yok koymadım güzel oldu eşim beyendi
afiyet olsun bende son tabağımı yedim bu gece

aynı fikirdeyim cnm sağol yeni okudum yazını kusura bakma sakın acele etme dedi hemşireler zaten içim rahat şlmdi.geç kaldım sanıyordum ben ama daha 2 3 ayı var alışmaya...zaten her çocuk farklıdır kimi erken başlar kimi geç.önemli olan sağlıkları yerinde olsun..hasta olmadan çıkarız inş bu kıştanda...

Gece kuşu bi ben varım eşim geç geldi bugünde evde zaten.tv izledim oğlumda uyumuşken.bende yatayım kimseler yok benden başka..olmayan herkese iyi geceler diyeyim nedimm kendi kendime yazıyorummm .

tatlım ben daha bugüne kadar hiç blendır kullanmadım. her yemeği çiğneyerek yiyor. ama kahvaltısını bulamaç olarak yemek istiyor.hafta sonu bulamaç olark yapar kahvaltısını sonra bizimle oturur kahvaltıya yine birşeyler yer ama ayrı ayrı. sen bu durumu neden bu kadar kafaya taktın ki? Allaha çok şükür evladın sağlıklı. her bebek ayrı bir birey ayrı bir insan, gelişimleri farklı huyları farklı, bırakalım kimin bebeği nasıl yiyorsa öyle yesin. aç bırakmıyoruz ya

günaydın arkadaşlarım
dün akşam egzersiz yaptım, kollarım bacaklarım ağrıyor şimdi sabah oğlumu anneme bırakırken zorlandım baya

hugocuk ben böyle hani mesela aşure yaparken buğdayını ayırıp çorba yapan yada pirinç pilavı yaparken pirincini ayırıp sütlaca çeviren kadınlara hayranım, bende yemek konusunda baya iyiyim. erkek olsaydım kesin yemek konusu 1. sırada önem taşırdı benim için. bu arada bena buğday çorbasının tarifini yazsana gelince. çalışmama rağmen iş çıkışı eve gider hemen üstümü değiştirip elimi yüzümü yıkar oğluşumu sever yemek yapmaya başlarım. benim olan'a yazdığım gibi her bebeğin ayrı bir damak lezzeti bir tarzı var, benim oğlum öyle karışık sebze çorbalarını asla yemedi, dün akşam bol kıymalı dolma yaptım, aralara patates koydum, en üste domateslerin içini oyup doldurdum, yoğurtla bayıla bayıla yedi. yani eşim ve benim seve seve yemediğimiz bir şeyi tuzsuz- şekersiz- lezzetsiz asla yemez.

o yüzden yemek konusunda bebişlerimizi sıkmayalım lütfen. çalıştığım kurum itibari ile hergün öyla zor durumda insanlar görüyorum ki. dün mesela; eşi tarafından çok feci şiddet görmüş, bebeklerini yuvaya bırakmış bir anne geldi, geçen hafta tam 8 aylık hamile ve bir parkta terk edilmiş bir araba içinde uyuyan bir kadın geldi, bebeğin babası bebeği kabul etmiyor, kız bekar yani, bebek anne karnında bakımsızlıktan büyümüyormuş hastaneye yatrılmasını sağladık. of off daha neler neler. bebeklerimizin üzerine titriyoruz, sıcacık evlerindeler, sevgi desen dopdolu,yürekten. biraz daha rahat olalım bence.

günaydın canım, peki diyette yapıyor musun?

diyet birkaç ay önce yaptım canım 67 kilodan 61,5kg'ye düştüm boyumda 1,70 o yüzden kilom şuaknda iyi
sadece sporla sıkılaşmaya ihtiyacım vardı onuda bu jillian michaels 30 day shred'le halledecem inşallah

canım benimki pek öyle devam sütüydü mamaydı yemiyo...2 kere hero baby nin tahıllı kaşık mamsından aldım onu güzel yedi...bazen yerse gece veriyorum...ama ne yerse yesin yine gece sık sık uyanıyo....genelde sagından soluna dönerken tam dönemiyo öyle uyanıyo geri uykuya dalamayınca ağlıyo..mecbur emzriyorum öyle uyuyo..yani ac oldugundan degil uykusu bölündüğünden uyanıyo geri uyuyamıyo

süpersin arkadaşım. azmine hayran oldum. ben hala 70 kiloyum. dün jillian michaels 30 day shred öğrenmek için yazdım fakat internetim sınırlı açmıyor. bu arada koşu bandı aldım, 2 ay oldu, ama vakit bulupta hala kullanamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…