2012 Şubat Anneleri

teşekkür ederim canım
tamamen karar vermekle ilgili bence, ben diyetisyene gittim çok fazla kilom olmadığı halde çoğu kişi gerek yok böyle iyisin dedi ama ben kendimi iyi hissetmedim, fazlalıklar gitti şimdi sırada sıkı bir vücut var, onuda yapcam inşallah
bu arada bendede kondüsyon bisikleti var ama 10 kez anca kullanmışımdır,insanın içinden gelmeyince çıkmıyo üstüne

birde bu programın dvd'si D&R'da 14TL bilgin olsun
eğer indiremeseydim bende sipariş verecektim

Günaydın kızlar 4 de yattım 10 da uyandım sersem gibiyim üstüne bide oğlumda uyandı inş bi daha uyurda bende azda olsa uyurum...gece bu kadar geç yatarsan olacağı budur.ne varsa tvde.:97:

Mozp bende 67 kiloyum ama 166 boyundayım aslında birazcık daha versem iyi ama üşeniyorum desem yeridir sen hiç vazgeçmedin kararından.tebrikler vallahi..nasıl dayanıyorsun o güzelim yemekleri yememeye pasta börek kurabiye gibi mesela...ben dayanamam özlerim ister istemez..

Son düzenleme:

canım diyeti çok uzun süre yapmadım, 1,5ay kadardı sanırım sıkı diyet yaptım kilo verdikten sonra şimdi herşeyi yiyorum ama az olmak şartıyla. önceden mesela makarna yerdim 2 koca tabak şimdide yiyorum ama yarım tabak gibi
az ama herşeyden yiyerek şimdi kilomu koruyorum

nasıl birşey peki, dün yapanların yorumlarını okudum,hatta sende yazmıştın, baya zor diyorlar, sen başladın mı yapmaya?

dün akşam başladım canım,
hareketler çok zor değil ama ciddi bir kondüsyon istiyor ki bende günde 20dk yürüme dışında hiçbir kondüsyon yok
cardio hareketlerinde çok zorlandım nefes nefese kaldım, hatta 15dk kadar yaptıktan sonra yapamıyacam diyip bıraktım, sonra eşim dalga geçince benle tırt çıktın filan diye biraz dinlenip en baştan tekrar yaptım sonuna kadar
ama şunu söyleyim su içinde kaldım yaparken inanılmaz terletti
eminim biraz alıştıktan sonra daha iyi olacak

tatlım ben bu spor konusunda son derece tembelim, hiç sevmem spor yapmayı. bana en güzeli kavitasyon gibi birşey

evet ama bazen kusuyo ya yatıp yemek yedirirken kussa ciğerine kaçsa allah göstermesin çok tehlikeli
yatarak çok çok tehlikeli
zaten şimdi olmasa bir aya o temiz ev batacak zaten
kendi kendine yemek yemeği öğrenmesi için senin düzenli temiz evin illa batacakk
bu da gelişiminin bir parçasııı

deme öyle moralimi bozma yahuuu

canım benimki tuzsuz yiyor ama yemeseydi tuz koyardm
karışık sebze çorbalarını çok seviyo bizimki
ben veriyorum bazen yemiyo sevmiyo bekliyorum yine deniyorum bikaç kez geenelde bikaç denemeden sonra alışıyo ama hiç istemedikleride var onları vermiyorum
yumurtayı haşlama yemez tavada yiyor mesela
kabağın tatlısını yemiyo ama çorbasını seviyo
ben buğdayı geçen ay verdim ama sanırım kuvvetli geldi bdaha vermedim şimdi deneme amaçlı az koydum
buğdayı az etle tavuk veya kırmızı et haşlarım ardından ılıyınca yoğurt ve un çırpıpı suyuna ekler karıştırıp tekrar kaynatırım
istersen havuç rendeside ekleyebilirsin yayla çorbasının buğdaylı hali am ben çok severim

Herkese merhaba nasilsiniz bebisler nasil? Ben katilara gecmeye calisiyorum cikariyo yemiyor nasil alistiricam bilmiyorum alismicak herhalde suan 9 yeni girdi, sizde bu konuda sikinti varmi?

deme öyle moralimi bozma yahuuu

Hugocuk haklı neyazık ki ev batacak. Şimdi ben yemeğinin birazını mama sandalyesinin tepsisine döküyorum mıncıklayarak atarak üstüne başına sürerek arada ağzına götürerek vakit geçiriyor bu kendi kendine yemeyi öğrenmesi için çok önemli. Boğazında kalmayacak özellikte yiyecekleri masasına koyup mıncıklamasına arada ağzına götürmesine izin vermek lazım bu şekilde anca kendi kendine yemeyi öğrenirmiş. Eskiden hiç ağzına götürmüyordu sadece mıncıklayıp sağa sola atıyordu ama artık yavaş yavaş tepsisinden aldıklarını yiyor. Sabah omletini bayağı yedi kendi. Her taraf batıyor o ayrı. Mama sandalyesinin altına örtü serebilirsin ve üstüne de bütün vücuda giydirilen önlükler var onlardan giydirebilirsin. Sakın yatarak yedirme artık çok tehlikeli .

bu akşam eline bir dilim portakal verdim çok sevindi bilmiş bilmiş evire çevire yedi bi aldım posası kalmış
kızdı bana ama başka vermedim gaz yapar diye
sonrada tüm üstünü değiştidik tabiki

kız maşallah senin oğlanda ne versen yiyo....eşimde gecen eline mandalin vermiş bi dilim bizimkide löp agzına atmış hepsini....bi geldi kucagında mertle cocuk boğuluyo dedi bi parmak attım ağzına mandalin duruyo öyle yutmaya calısıyo....nasıl korktum anlatamam...elim ayagım tirtir titredi....neyseki bişey olmadı ben mandalin zarını cıkarp öyle veriyodum ..eşim bilmiyodu öğrenmiş oldu....

bu arada pirinç unuyla muhallebi yaptım oğluma gece veriyim dedim ama yemedi....kendim yedim bende cok güzelmiş tadı....o yemezse ben yerim artık

selam canım. yatarak yedirmek nasıl oluyor anlamadım. yani oturmuyor çocuk , dümdüz yatar pozisyonda mı yemek demek?

bende genelde herseyden eline vererek yemesine izin veriyorum...makarna, balık , patates,peynir ekmek falan eline veriyorum yiyo... ortalık ve üstü bası batıyo ama olsun temizlenir sonuçta....

Herkese merhaba nasilsiniz bebisler nasil? Ben katilara gecmeye calisiyorum cikariyo yemiyor nasil alistiricam bilmiyorum alismicak herhalde suan 9 yeni girdi, sizde bu konuda sikinti varmi?

hoşgeldin tatlım
ilk verdiğimde bizimkide istemiyordu bilmiyodu ama bu ara ben ne yesem istiyo
o yüzden bende önce kendim yiyorum sonra ona veriyorum
demin tarhana çorbası içti fırında hamsi yaptım kılçıksız o da yer diye önce yemek istemedi ben yemeye başlayınc istedi çok sevdi beş tane yemiştir hamsi dahada istedi ama vermedim
tabiki çorbaya bidaha bakmadı
ama çok mutlu oldu çok beyendi
üzerinede 1 biberon anne sütü içti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…