- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.961
geçmiş olsun melittacım.bişeyi olmadığına sevindimoğlum sabaha karşı 4-5 sularında beşiğinden düştü.
merhabaaaaa:)) ben de uzun zamandır forumu takip ediyordum.yani hamileliğimin ilk ayından itibaren.bugün üye oldum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.ben öğretmenim şu anda ücretsiz izinde bebeğimi büyütüyorum şubatta başlayacağım.2 oğlum var .küçük oğlum 17 şubat doğumlu.emekliyor her yeri karıştırıyor.heryerden tutunup kalkıyor ve elini bırakıp pat popo üzerine düşüyor:))) böle işte 2 çocukla zor ama Allah yokluklarını hastalıklarını göstermesin...hepinizin çocuklarını Allah bağışlasın:)))
amin...hoşgeldin aramızamerhabaaaaa:)) ben de uzun zamandır forumu takip ediyordum.yani hamileliğimin ilk ayından itibaren.bugün üye oldum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.ben öğretmenim şu anda ücretsiz izinde bebeğimi büyütüyorum şubatta başlayacağım.2 oğlum var .küçük oğlum 17 şubat doğumlu.emekliyor her yeri karıştırıyor.heryerden tutunup kalkıyor ve elini bırakıp pat popo üzerine düşüyor:))) böle işte 2 çocukla zor ama Allah yokluklarını hastalıklarını göstermesin...hepinizin çocuklarını Allah bağışlasın:)))
uykudan uyanmış etrafı izliyomuş.sanırım kızım ağlamaya başlayınca o da dikelmiş yatağında.aşağı sarkmış.ben sadece lap diye bi ses ve ağlama duydum yataktan fırladığım gibi oğlumu aldım yerden.yüzü koyu kapaklanmış yere.
eşim de o sesle uyandı fırladı yataktan.
neyse ki bişeyi yok.beş dk sonra hiçbişey olmamış gibiydi.kucağımda oturdu yavrum çizgi film izledi.uyutmadım iki saat mama yedi oyun oynadı sonra da zorla uyuttum.hala hınzırlık peşindeydi
şu anda da ortalığı keşfe çıktı heryeri kurcalıyor
bu arada anneannesi çirkin olmayı öğretmiş.gözlerini yumup ağzını açıyor olmayan dişleriyle çok sevimli görünüyor
park yatağını aşşağıya indirmem gerekicek
oğlum sabaha karşı 4-5 sularında beşiğinden düştü.
amin...hoşgeldin aramızacnm benmde son doğum tarihim 17 şubattı ama oğlum bekletti biraz 23 geldi oyüzden 17 anlamlı bnm için.bide ogün fetih 1453 filmmi gösterime girmişti son zamanlarım diye gidememiştim.neyseki foxta izleyebilecğim aralıkta inş...hoşgeldin sanırım sevdin bizide geldin dimi:97:
çok geçmiş olsun cnm ne korkmuştur kaza işte.bidaha olmaz inş yaramazz
geçmiş olsun melittacım.bişeyi olmadığına sevindim
sen bencede yatağını aşağı indir.gerçi aşağı indirilincede çok sevimsiz duruyor hapishane gibi ama hugonun yaptığı gibi altına yorgan koyup yükseltebilirsin
hoşgeldin meslektaşım:)
2 çocuk annesi olarak tecrübelerinden faydalanacağımıza eminim
Kizlar slm hepinize bende cok skintidayim yaa kizim bisey yemiyo katilara alistirayim diyorum acmiyo agzini sizler sabahtan aksama ne veriyorsunuz cok merak ediyorum kati olarak neler veriyosunuz????zaten emmedi kizim mama vs simdi yemekle arasi yok agzina ne verirsem pirt diye cikariyo bilmiyorum...
oğlum sabaha karşı 4-5 sularında beşiğinden düştü.
slm..
hugo:
tarifin güzelmiş,bende oğlum için denicem.patates tatifini..
kkyaist.
bu irmikli tarfi geçenlerde bikaç kez bende oğluma yapmıştım.kendim uydurdum ama sevindim yapanda varmış.ben içine elma rendesi,muz ve çok küçük minik mink doğranmış kayısı ve rondodan geçirilmiş cevizde katmıştım.kapattıktan sonrada üzerinde 1 tatlı kaşığı pekmez gezdidim ,daha besleyici ve güzel oldu.
böylede denemeni tavsiye ederim.
buarada einsten canım kızın için çok çok geçmiş olsun diyorum bende..atlattınız çok şükür.
bende bu şekilde denicem hakkaten çok besleyici
uykudan uyanmış etrafı izliyomuş.sanırım kızım ağlamaya başlayınca o da dikelmiş yatağında.aşağı sarkmış.ben sadece lap diye bi ses ve ağlama duydum yataktan fırladığım gibi oğlumu aldım yerden.yüzü koyu kapaklanmış yere.
eşim de o sesle uyandı fırladı yataktan.
neyse ki bişeyi yok.beş dk sonra hiçbişey olmamış gibiydi.kucağımda oturdu yavrum çizgi film izledi.uyutmadım iki saat mama yedi oyun oynadı sonra da zorla uyuttum.hala hınzırlık peşindeydi
şu anda da ortalığı keşfe çıktı heryeri kurcalıyor
bu arada anneannesi çirkin olmayı öğretmiş.gözlerini yumup ağzını açıyor olmayan dişleriyle çok sevimli görünüyor
park yatağını aşşağıya indirmem gerekicek
merhabaaaaa:)) ben de uzun zamandır forumu takip ediyordum.yani hamileliğimin ilk ayından itibaren.bugün üye oldum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.ben öğretmenim şu anda ücretsiz izinde bebeğimi büyütüyorum şubatta başlayacağım.2 oğlum var .küçük oğlum 17 şubat doğumlu.emekliyor her yeri karıştırıyor.heryerden tutunup kalkıyor ve elini bırakıp pat popo üzerine düşüyor:))) böle işte 2 çocukla zor ama Allah yokluklarını hastalıklarını göstermesin...hepinizin çocuklarını Allah bağışlasın:)))
amin...hoşgeldin aramızacnm benmde son doğum tarihim 17 şubattı ama oğlum bekletti biraz 23 geldi oyüzden 17 anlamlı bnm için.bide ogün fetih 1453 filmmi gösterime girmişti son zamanlarım diye gidememiştim.neyseki foxta izleyebilecğim aralıkta inş...hoşgeldin sanırım sevdin bizide geldin dimi:97:
çok geçmiş olsun cnm ne korkmuştur kaza işte.bidaha olmaz inş yaramazz
Bizde hugodan duyduk sarıkanat aldık oğlana bakalım bitaneyİ yiyecekmi hazırladım uyanmasını bekliyorm inş yer daha önce sevmişti....diğer adıyla çinekop...
hoşbuldum canım:)) evet öğretmen olduğunu biliyorum meslektaşız:)) inşallah bildiğim herşeyi seve seve paylaşırım.ama benim bilmediğim birçok şey varmış hep buradan öğrendim:)) özellikle de hugo dan))
evet sizleri sevdim.paylaşımlarınız çok güzel.2 çocuk annesiyim ama 1.oğlum 11 yaşında 2.oğlum 9 aylık.unutmuşum valla bebek bakmayı:)) çok uzun ara verince sanki ilk bebekmiş gibi zorlanıyor insan.eğer ilk bebeğiniz ise 2.bebeğinizi çok ara vermeden yapın eğer istiyorsanız tabi.bazı arkadaşlar uykusuzluktan yakınmışlar ben de geceleri en az 5-6 kere kalkıyorum( ama inanın bunlar tatlı yorgunluklar:)) bir kaç ay sonra inşallah düzene girecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?