- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.001
erken yürümüş maşallah...inşallah alışır canımkatı gıdalara
kızlaaar katı olarak ne yediriyonuz ne yapıyonuzz yazın lütfen neler yiyo sizin bebişlerr
günaydın kızlarr....
melittacım çok geçmiş olsun canım
bu arada minikerkeklerim hoşgeldin aramıza
geçmiş olsun. ben de beşiği alta indirmedim. gece kızı indir kaldır çok zor olcak alt kademede habire uyancak ama mecbur düşmeden alaym bari.
geçmiş olsun canım neyseki bişey olmamış yaramaza
canım benim sıpa park yatağın aşağısında yatmak istemedi bende pamuklu yorgan koydum üzerine yatağını koydum öyle beyendi
park yatakların en alt kademesi çok alçak resmen yerde yani belkim minik furkan beyenmezse bu yolu deneyebilirsin
bizimki beyenmemişti ama mesela arkadaşımın kızı sorun çıkartmadı her bebek farklı tabii
merhabaaaaa:)) ben de uzun zamandır forumu takip ediyordum.yani hamileliğimin ilk ayından itibaren.bugün üye oldum.benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.ben öğretmenim şu anda ücretsiz izinde bebeğimi büyütüyorum şubatta başlayacağım.2 oğlum var .küçük oğlum 17 şubat doğumlu.emekliyor her yeri karıştırıyor.heryerden tutunup kalkıyor ve elini bırakıp pat popo üzerine düşüyor:))) böle işte 2 çocukla zor ama Allah yokluklarını hastalıklarını göstermesin...hepinizin çocuklarını Allah bağışlasın:)))
geçmiş olsun melittacım.bişeyi olmadığına sevindim
sen bencede yatağını aşağı indir.gerçi aşağı indirilincede çok sevimsiz duruyor hapishane gibi ama hugonun yaptığı gibi altına yorgan koyup yükseltebilirsin
hoşgeldin meslektaşım:)
2 çocuk annesi olarak tecrübelerinden faydalanacağımıza eminim
amin...hoşgeldin aramızacnm benmde son doğum tarihim 17 şubattı ama oğlum bekletti biraz 23 geldi oyüzden 17 anlamlı bnm için.bide ogün fetih 1453 filmmi gösterime girmişti son zamanlarım diye gidememiştim.neyseki foxta izleyebilecğim aralıkta inş...hoşgeldin sanırım sevdin bizide geldin dimi:97:
çok geçmiş olsun cnm ne korkmuştur kaza işte.bidaha olmaz inş yaramazz
Bizde hugodan duyduk sarıkanat aldık oğlana bakalım bitaneyİ yiyecekmi hazırladım uyanmasını bekliyorm inş yer daha önce sevmişti....diğer adıyla çinekop...
sorma zaten herşeye erken başladı 5 ci ayda emekledi 6 cı ayda alt dişleri çıktı şimdide bayağı yürüyoo arada emekliyo tabi yoruluyo sanırsam tam yaşına gelmeden gider paytak paytak yaramazımmminş cnm alışır arkadaşlardan görüp heves edip hazırlıyorum yemek yemiyor çok üzülüyorum yesede çok azyiyor.anca tabakta pütürsüz olursa silip süpürüyor ozaman...hemşireler erken zorlama dediler ondan üstelemiyorum ama üzülmüyoda değlim yani.:97:
evet doğru hatırlıyosun ücretsiz izindeyim henüz ayrılmadım başka yerlerede şansımı deniyorum işte devlet bankası daha iyi olur diye düşünüyorumhayırlısı olsun buklecim
sen ayrılmışmıydın çalıştığın bankadan? ben seni ücretsiz izinde biliyosum ama
gel beklerim sıcak daha .. yemek konusundada çok üstüne düşme beğenmediğini ertesi gün verme biraz bekle sonra tekrar dene canımHoşgeldin cnm özlüyorum seni naptın bakem yokken.benm aşure çooktan bitti gelirim valla.
kızlar oğluma tavada peynirli yumurta sarısından omlet yaptım yemedi.çok az bişey yedi oda zorla...deli etcek beni bu çocukyaa artık ne yapacağımı şakırdım kaşık mamalarınamı dönsem onları çok seviyor yiyordu
Bu arada mama sandalyesi olanlar bana fikir verirse sevinirim hangi marka sizinkiler ve memnunmusunuz?kolay yıkanır bişey istiyorum.bide ne zamana kadar kullanır acaba.aldığıma değer inş yaa:44:[/QUOTE[kraft aldım ben 4 yaşa kadar kullanılabilir ve yıkanabiliyor çok memnunum kraftta sepetli modeller var ama ben uzun olandan aldım daha kullanışlı tavsiye ederimm
melitta kefiri unutma
orda marketten al bol bol iç zaten hemen hafifliyecek yanman
mayasınıda temin et gelince yaparsın düzenli
ben bugün haşladığımız tavuğun suyundan ayırdım içine kereviz havuç doğradım
maydonoz ve kereviz yapraklarıda doğradım pişrip blendrdan geçirdim içine biraz ekmek doğradım yedirdim
bizim en büyük sorunumuz önlük istemiyo sürekli çıkartmak istiyo çoğunlukla takmıyorum ama bugün yeleği batmasın diye taktım çok sinirlendi
sağol hugocuk not aldım defterime mutlaka gidince alacağım ve başlayacağım.inşallah işe yarar bol bol dua edeceğim senin için.
senin yanma dışında mide bulantısı ve nefes alamama da yapıyor muydu ?
birde zatürre aşısını yaptırdın mı ?
bebeğine verem aşısı yaptırdın mı ?
ben daha bebeklerime yaptırmadım.kıbrısta verem vaka sı görülmediği için yok aşısı.türkiye ye gidince yaptıracağım
birde gebe iken kayınvalidemlerde kaldım doğum için o zaman bir enfeksiyon geçirdim gribal.zatürre olabilir mi diye düşünüyorum kan da da çıkmıştı sanırım.4 gün hastane de yatmıştım.onu da gitmişken bi baktırayım diyorum.
canım burda verem aşısınıda zaturre aşısınıda yapıyorlar mecbur yani
ben seneye yaptırıcam zaturre aşısını
Bende bu gun bugdayli yogurt corbasi yaptim yedi bayaa cok mutluyum :) Aksamda hugonun verdigi tarifi yapcam kizlar bu zature asisi ozel bir asi galiba 1 yasindan zonrami yapiliyor
mardin de kaçırılan öğretmenlerden haber var mı ??????
Bende bu gun bugdayli yogurt corbasi yaptim yedi bayaa cok mutluyum :) Aksamda hugonun verdigi tarifi yapcam kizlar bu zature asisi ozel bir asi galiba 1 yasindan zonrami yapiliyor
Blendır kullanmayın zaten pütürlü yemeyen çocukların çoğu blendera alıştığı için yemiyor benm zaten blendrım yokta bide bütün vitamini öldürüyormuş metal bıçağı en güzeli ezmek yada cam rende kullanmak.bende bulursam alcm cam rende.meyvelerini rendeleyip kendim yaparım en azından.hazırlarda nasıl yapıldığını bilmiyoruz şimdilik idare ediyorum bulamadım burda çünkü.bende yayla çorbası yapıyorm şimdi akşama yedircm inş sever.biraz önce barbunyaları ezdik annemle yedi çorbasını.azda olsa yedi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?