- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #75.981
benim kahvaltı menüm çok zayıf nasıl yaptın. kabağı az pişirip yumurta sarısı mı ekledin yağ eklemeden
oğlum sabaha karşı 4-5 sularında beşiğinden düştü.
sorma yaa uykusuz kaldım dün zorla.sanki ne var tvde.salak gibi dolaştım tüm gün....hee benim_olan şikayet ediyo uykusuzluktan
ama geç saatlere kadar tv izliyo uyumuyo sonra esat suçlu oluyoo
geçende zati hasta oldu diye esata kızdı kendide hasta olduuu
balık yedirdinya bende gittim aldım onu kastettim :97:bendenmi duydun :44: :44: :44:
sorma yaa karnım burnumdaydı napimhey yarabbim yaa çok alemsinfilme gidemedim diyo yaa
sorma ya ne işim varsa tvyle...zorla uykusuz kaldım dün.hee benim_olan şikayet ediyo uykusuzluktan
ama geç saatlere kadar tv izliyo uyumuyo sonra esat suçlu oluyoo
geçende zati hasta oldu diye esata kızdı kendide hasta olduuu
balık yedirdinya bende denedim ama karnı tokmuş kaldı ondan çorba olurmu belki içerdi.!bendenmi duydun :44: :44: :44:
sorma karnım burnumda diye gidememiştim ama neyseki tvde vercek izlerim merak ediyorum o filmmi.hey yarabbim yaa çok alemsinfilme gidemedim diyo yaa
kızlaaar katı olarak ne yediriyonuz ne yapıyonuzz yazın lütfen neler yiyo sizin bebişlerr
günaydın kızlarr....
melittacım çok geçmiş olsun canım
bu arada minikerkeklerim hoşgeldin aramıza
ne konuda acabaa :44: sen benden çok daha fazla şey biliyosundur ben anca büyüyünce tecrübe kazanırım
günaydın millet
can çıkmadan huy çıkmıyomuş hakikaten kayınvalidem değişti sanmıştım yanılmışım
dün akşam onlara gittik eşimin iki dayısı gelmişti severim onları
neyse kayınvalide devamlı emirler verdi onu yap bunu yap diye çocukla ilgili
öyle kızdımki hiçbir dediğini yapmadım
eşimde kızdı neden yapmıyosun diye
insanlara karşı bakın ben dediğimi yaptırıyorum diye gösterecekti
hemen hemen herşey canım tavuk balık kofte küçük küçük yiyo ve drmuz artık eline ver o yesin öğrensin demişti bende öyle yapıyorum artık ilk başta ortalık çok kirlendi ama küçücük bebeğim kuru kayısı cici bebesini tavuğunu sıvı olmayan herşeyi elinde eze eze kendi yiyo tavsiye ederimkızlaaar katı olarak ne yediriyonuz ne yapıyonuzz yazın lütfen neler yiyo sizin bebişlerr
günaydın millet
can çıkmadan huy çıkmıyomuş hakikaten kayınvalidem değişti sanmıştım yanılmışım
dün akşam onlara gittik eşimin iki dayısı gelmişti severim onları
neyse kayınvalide devamlı emirler verdi onu yap bunu yap diye çocukla ilgili
öyle kızdımki hiçbir dediğini yapmadım
eşimde kızdı neden yapmıyosun diye
insanlara karşı bakın ben dediğimi yaptırıyorum diye gösterecekti
tünaydın bu arada kızlar
yine gelemedim bi kaç gündür malum ziraat bankası sınavım vardı
sonra bugünde aşure yaptık annemle sınav zamanı denize bakacak kimse yoktu annem geldi fırsatları değerlendiriyoruz bizde sanırım sonuçlar açıklanacakmış hemen bekliyoruz mülakat zamanı git gel yapmasın annecim.. gelin aşure yiyelim kızlar bekliyoruz bebeklerinizle
hugo ben sana söylemiştim güven olmaz kaynanaya diye neyseki düşmüş maskesi hiç şaşırmadım
Allah akıl versin gerçi bu yaştan sonra çok zor ama
hemen hemen herşey canım tavuk balık kofte küçük küçük yiyo ve drmuz artık eline ver o yesin öğrensin demişti bende öyle yapıyorum artık ilk başta ortalık çok kirlendi ama küçücük bebeğim kuru kayısı cici bebesini tavuğunu sıvı olmayan herşeyi elinde eze eze kendi yiyo tavsiye ederim
tünaydın bu arada kızlar
yine gelemedim bi kaç gündür malum ziraat bankası sınavım vardı
sonra bugünde aşure yaptık annemle sınav zamanı denize bakacak kimse yoktu annem geldi fırsatları değerlendiriyoruz bizde sanırım sonuçlar açıklanacakmış hemen bekliyoruz mülakat zamanı git gel yapmasın annecim.. gelin aşure yiyelim kızlar bekliyoruz bebeklerinizle
kızlaaar katı olarak ne yediriyonuz ne yapıyonuzz yazın lütfen neler yiyo sizin bebişlerr
kızlar benim minik heryerden tutunup kalkıyor ama hemen arkasını dönüyor sanki yürüyüp gidecek gibi ellerini bırakıveriyor( şimdiye kadar sayısız kere düştü ...sizinkiler de yapıyor mu? arkadaşımın oğlu ile benim oğlan arasında 1 hafta var onunki imkanı yok bırakmıyor elini...
benimki yürüyor cnmanca yaramazlık yapmak için çabası var zaten.azcıkta seve seve yese nolur sanki.gerçi yeni başladık katıya zamanla alışır belki ama benimde sabrım kalmıyooo offff....mama sandalyesi alcm bende yoksa böyle dört nala koşu yapacağım peşinde... seninkide çalışmalara başlamış demekki..bide bizimkide katı gıdaları sevmezse vay halime..
kızlar benim minik heryerden tutunup kalkıyor ama hemen arkasını dönüyor sanki yürüyüp gidecek gibi ellerini bırakıveriyor( şimdiye kadar sayısız kere düştü ...sizinkiler de yapıyor mu? arkadaşımın oğlu ile benim oğlan arasında 1 hafta var onunki imkanı yok bırakmıyor elini...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?