2012 Şubat Anneleri

bu bebişler her gün her saat birşeyler öğreniyor ben farketmeden neler öğrenmiş nil şaşırdım :) biz yemek yerken ayağımın dibinde oyun oynuyordu fırının camında kendini görünce gülerek eliyle gel gel yapıp gel gel dedi çok şaşırdım onu öptükçe boynuma sarılıp kafasını omzuma koyuyor sonra yüzüme bakıp tekrar sarılıyor heryeri halıyla kaplamama rağmen o gidip buz gibi betonu bulup oraya gidiyor arkasından gidincede deli gibi çığlıklar kahkahalar atıp kaçıyor allahım çok komik şapşal adam gibi emekleyemiyor bile ama süper sürünme yöntemiyle benden kaçıyor eşimle çok gülüyoruz büyüdükçe ne komik oluyorlar

afiyet olsun kuzuya yarasın bende yapıcam çokta pratik kolay

evet ya bugün bende çok şaşırdım
yatak odasındaydık yatakta gıdıklıyodum filan kalktı beni ittirdi bende yattım üzerime çıkıyo ısırıyo güreşiyo benle
nasıl gülüyo kahkahaları odayı çınlatıyo
beni ittirip ittirip gülüyoo

çok tatlı oluyorlar ya kim bilir konuşmaya başlayınca neler yapacaklar bizi bayaa güldürecekler anlaşılan annem derdi bir dillensin birşeyler yapmaya başlasın o zaman göreceksin diye gerçekten öyleymiş :)) neyse kızlar iyi geceler benim gece mesaisi başlamadan 1 2 saat kesintisiz uyuyayım :) iyi geceler görüşüz

Canim merhaba. Haftasonu gorumcemin sozu vrdi kayinvalidemlerdeydik. Oradan annemlere gectim cocuklarla,bugun eve geldik. Asure yapmissiniz hugocuk ve sen Allah kabul etsin. Ben gecen sene ilk kez yapmistim ve cok guzel olmustu. Bu sene yapamam herhalde omerden. Annem ben ordayken yapti yedim bir guzel eve de getirdim biraz.

Catlovercım hayırlı olsun söz.afiyet olsun evet yaptık valla bitti bile.

Kızlar yarın mevlüd var öğlende.dayımın kızının.inş oğlum durur o kadar kalabalıkta rahat eder inş.bide niyetli olcm duadan sonra dönerim ben beklemem..sıkılıyorum çünkü çok kalabalıkta çocukla zor oluyo oturmak kalkmakta...

onlar serbest bırakıldı cnm ama devlet yardımcı olmamış maaleseff tehdit edilmişler öğretmenliği bırakmaları ve ak partiyi tutmamaları için

şükür bırakılmalarına sevindim.

arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.kendinize çok iyi bakın.bebişleriniz ve sizler Allah a emanetsiniz .beni unutmayın ve özleyin :):):)

merhaba arkadaşlar,
hamileyken arada yazıyordum buraya sonra çocuklarla ilgilenmekten hiç fırsatım olmadı bir tane 3,5 yaşında kızım var bir de şubat doğumlu bir kızım var. şimdi tekrar çalışmaya başladım. fırsat buldukça okumak ve yazmak isterim.
ilk kızım zamanında kk da tanıştığım arkadaşlarla halen görüşüyoruz çok güzel bi duygu siz de kopmayın birbirinizden

günaydın arkadaslar kk ya bakmadan iş güç yapasım gelmiyor :) dün kızımı dr. a götürdük kaç gündür geçmedi burnu tıkalıydı. ateş öksürük olmayınca bende götürmedim ama çocuk iyileşemedi. bi daha hemen götürcem nasılsa dayanamayıp sonunda götürüyorum. hem nezle hem de üst dişler iyice şişmiş. yakında üstdişler gelir dedi dr. peditusa devam dedi.

bizde kızımla karşılıklı top oynuyoruz çığlıklar atıyor kahkahalar çok eğleniyor. zaten bu aya uygun bir oyunmuş bu ayrıca beraber bişeyleri bi kutuya bi kaba koymak da ayına uygnmuş. mesela oyuncakları oyuncak kutusuna:) bir de çay tabağı ve çaykaşığı ile 10 dk oynadı şaşırdım.

benim olan kurabiye tarifini bende denicem:)

merhaba yaSelin hoşgeldin aramıza

Blendırdan geçirdim prasayı

gece bir rüya gördüm hamileymişim güya doktora gitmişiz ultrasonda bebeği görüyorum büyümüş eli kolu belli kıpırdıyor falan başımdan aşşağı kaynar sular dökülüyor erkek diyorum kendi kendime çok eminim ama çok üzülüyorum içten içe gerçek olmasın diyorum nasıl korkmuşssam hala etkisinden kurtulamadım

Ben de dün kerevizli tavuk çorbası yaptım , tabi ki yemedi :) aksam ben de denedim hakikaten bu kereviz yenecek bişey değil ama çok faydalı . Aranızda kereviz yapıp yediren var mı, nasıl yaptınız?

Ben de dün kerevizli tavuk çorbası yaptım , tabi ki yemedi :) aksam ben de denedim hakikaten bu kereviz yenecek bişey değil ama çok faydalı . Aranızda kereviz yapıp yediren var mı, nasıl yaptınız?

ben kerevizi çok severim benim kızda seviyor kereviz çorbası yapıyorum zeytin yağında soğan ve unu kavuruyorum sonrada küp küp doğranmış kereviz ve havuçları atıp azıcık çevirdikten sonra suyunu koyup pişiriyorum ezip yediriyorum seviyor içine sütte konuyor ama inek sütü zaten yasak devam sütüde tadını bozar diye koymuyorum ama birazda sevmekle alakalı galiba ben neyin içine koysam kereviz var diye yediğini düşünüyorum

Son düzenleme:

bende doğuma girdim epidralmi genel anestezimi karar vermeye çalışıyoduk
kızım olacakmış allah hayır etsin
daha oğlumda küçük birde bu kıza nasıl bakıcam diye kara kara düşünüyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…