- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.301
İyiymis kilosu , benimki boyuna gidiyor bu ara heralde biraz zayıf gözüküyor gözüme, eskiden ayda 1 kiloya yakın alırdı simdi çok yavaşladı, emeklemenin etkisi.
Pazar gunü arkadaşlara gittik aynı gün dogum yaptık biz, bebekler kaynaştı , hep aynı oyuncak favori oldu orası biraz sorun olabilir ama biz yetmiyoruz artık arkadas arıyor , büyüdü sipa :)
catcim göremedim ben bidaha koyabilirmisin
arkadaşımın kızıyla 4 ay var aralarında
hatta bugün gittik çok sevindi gitti oyuncak konuşan ördeğini getirdi ama işte çığlık atıyo bizimki çok korkuyo ağlıyo
ama başka çocuklarla çok güzel oynuyo özellikle evimize gelirlerse çok hoşuna gidiyo
eve misafir gelincede çok seviniyo
zaten kova çocukları çok arkadaş canlısı oluyo apartmanın önünde oynayan çocukları görünce çok seviniyo ama onlar büyük ve çok yaramaz bize göre değil
şimdilik kuşlarla arkadaşlık yapömaya devam edecek bizimki
hugocuk sen bilirsin yaaa bana yumusak pofuduk bi pogaca tarifi verirmisin yarın komsularla toplanacaz....
hugocuk sen bilirsin yaaa bana yumusak pofuduk bi pogaca tarifi verirmisin yarın komsularla toplanacaz....
olur tabi canım...ama gazozlu hiç duymamıştım...tadı nasıl oluyo....gazoz bozmaz mı tadını....peynirli yapmayı düşünüyorum...sodalı börek duymuştum ama yapmadım hiç... bu pogaca o mantıkla bişey heralde... sodayla yapsam olurmu ki...ben dısarı cıkamadıgımdan eşim alacak malzemeleri...fruko bulabilirmi bilmiiyorumben yazsam olur mu hazelim
gazozlu poğaça:
2,5 su bardağı sade gazoz (fruko )
1 su bardağı sıvı yağ
1 yaş maya
2 tatlı kaşığı toz şeker
2 tatlı kaşığı tuz
Aldığı kadar un
eğer çok kalabalık değilseniz malzemeleri yarıya indirerek yapabilirsin. her türlü iç malzemeyle güzel ama kıymalı içle yaparsan acayip oluyor.
kızlar siz de deneyin.
tabiki canım, bir ara belli etmeden yine koyarım fotoeşim hiç sevmez, izin vermiyor. o yüzden hemen koyup kaldırdım.
olur tabi canım...ama gazozlu hiç duymamıştım...tadı nasıl oluyo....gazoz bozmaz mı tadını....peynirli yapmayı düşünüyorum...sodalı börek duymuştum ama yapmadım hiç... bu pogaca o mantıkla bişey heralde... sodayla yapsam olurmu ki...ben dısarı cıkamadıgımdan eşim alacak malzemeleri...fruko bulabilirmi bilmiiyorum
olur tabi canım...ama gazozlu hiç duymamıştım...tadı nasıl oluyo....gazoz bozmaz mı tadını....peynirli yapmayı düşünüyorum...sodalı börek duymuştum ama yapmadım hiç... bu pogaca o mantıkla bişey heralde... sodayla yapsam olurmu ki...ben dısarı cıkamadıgımdan eşim alacak malzemeleri...fruko bulabilirmi bilmiiyorum
herkese merhaba :) herkes iyidir inşallah biz iyiyiz çok şükür hugocuk mehmet mi o maşallahkızlar benm kızımda sürekli yere birşeyler atma huyu var mama sandalyesinde otururken sürekli yere oyuncaklarını atıyor ağlayıp geri istiyor veriyorum tekrar atıyor son zamanlarda iyice azıttı hayır diyorum yapmasın diye daha çok kızıp bu sefer eline ne geçerse fırlatıyor bu ne ya daha şimdiden böyleyse ben balkondan fırlatılmış çok terlik oyuncak toplarım
iyi geceler playdoh. benim oğlum da nil gibi. mama sandalyesinden eline ne versem oynayıp oynayıp yere atıyor, sonra da geri istiyorhayırdan da anlamıyorlar. hadi bu neyse, bir de çorba yerken fırt diye dolu kaşığı bir tutuyor sıkı sıkı. zor kurtarıyorum elinden. e tabi içindeki de üstüne dökülmüş oluyor. işimiz çok bu bücürüklerle.
herkese merhaba :) herkes iyidir inşallah biz iyiyiz çok şükür hugocuk mehmet mi o maşallahkızlar benm kızımda sürekli yere birşeyler atma huyu var mama sandalyesinde otururken sürekli yere oyuncaklarını atıyor ağlayıp geri istiyor veriyorum tekrar atıyor son zamanlarda iyice azıttı hayır diyorum yapmasın diye daha çok kızıp bu sefer eline ne geçerse fırlatıyor bu ne ya daha şimdiden böyleyse ben balkondan fırlatılmış çok terlik oyuncak toplarım
Çok çok haklısın. Valla ben seni tebrik ediyorum. Bu kadar kendini yıpratıyorsun ama hiç takdir yok. Çok çok moral bozucu
Ben hamileyken ki çok zor bir hamilelik geçirdim. Yatmam gereken zamanlarda toplantılardan toplantılara koştum o zamanlar çok yıpranmıştım şimdi düşünüyorumda daha az paralacyabilirmişim kendimi.
Canim artik gun sayiyorum bir ayim kaldi 5 ocakta insallah sen napiyon bulantin felan cok oluyomu kac aylik oldunn
Hep aldim kucagima suan ayimdayİM YİNE kucagima alirim oyun oynariz Rabbim yardim ediyo bi sekilde hani oda beni istiyoisten gelince boynuma atliyo mecburen ilgileniyorum cok sukur onun bi sikinti olusturcagini sanmiyorum ha bana zor oluyo zaten biri karnimda kizim ustumde debeleniyo kucak istiyo ama olsun yaa bisey kalmadi ins doguma.Rabbim sanada hayirli dogumlar nasip etsin ins zamaninda gelir bu bidik hepsi ayni olcak diye bisey yokkiOo benim kizimda .4 ocak dogumlu, son zamanlar gecmez herhalde ben o zamanlari yasamadim 7 aylik dogunca, suan benim 2 ay bitti 3 ayimiza girdik daha yolun basindayim haziran sonu temmuz basi dogumum kismetse, buda erken gelmesse sayet, canim karnin buyugunce cocukla zor oluyomu ben suan anlamiyorum kucagimada aliyorum oynuyoruzda,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?