- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.321
Ben bu cocuğu napiyim Allah im yardımcı ol, hiç mu acıkmıyor hiç mi beğendiği yemek yok, anlayamadım gitti. Ona özel yemek yapmiycam emegime yazık dökülüyor nasılsa dedim gene duramadım dün yaptım biseyler, dün azıcık bugun hiç yemedi. Yogurtla karıştırıp kandırayım dedim artık onu da yemiyor . Gayet memnun hayatından dans falan ediyo simdi de, ac degilse ben niye kendimi paraliyorum, paçavraya dondüm resmen , ise başlasam da kendime gelsem biraz.
Demin yuvadan aradılar , Ocak 21 de yuvaya başlıyor bir yasında olmayacak daha ama orda adam ederler bunu artik ne bulduysa onu yer. Yada yemez :/
Aynen benim kizimi tarif ediyosun nasil ayakta duruyo sasiyorum katilarlada arasi yok dun 4 gibi birkac cici bebe biraz sma karistirdim verdim saat olmus 9 bucuk yatircam pirinc unu yaptim insan bir kasik yemezmi bak aradan kac saat gecmis hani emzirmiyorumda oyle ac acina uyudu bilmiyorum hani direk kafasini ceviriyo bi lokma alsa sevdi sevmedi dicem oda yok Rabbim kolay getirsin biomiyom istahsiz cocuk cokkk zorr gercekten
iyi geceler playdoh. benim oğlum da nil gibi. mama sandalyesinden eline ne versem oynayıp oynayıp yere atıyor, sonra da geri istiyorhayırdan da anlamıyorlar. hadi bu neyse, bir de çorba yerken fırt diye dolu kaşığı bir tutuyor sıkı sıkı. zor kurtarıyorum elinden. e tabi içindeki de üstüne dökülmüş oluyor. işimiz çok bu bücürüklerle.
Neden sonuç ilişkisi için iyi bir oyun diye okumuştum br kitapta. Eğer alıp vermekten yorulursanız başka bir şeyle dikkatini çekn dyordu. Ben de sürekli yerden topluyorum her şeyi.
aynen büyük patronevet canım mehmet
nil ile iyi geçinmeni tavsiye ederim
hayır filan deme yoksa üzülen sen olursunnede olsa o hep haklı
üüşütmüşüm başım kazan gibi
dün gece üstünü açtı bende uyanmasın bitraz bekleyeyim iyice dalsın öyle örterim dedim çünkü hemen uyanıyo çok kızıyo
öyle beklerken üstüm açık sızmışım bi uyandım üşümüşüm
bugn hiç halim yok
ben üzerim açık yatınca üşüyüp hastalanıyorum bu çocuk açık yatıyo hasta olmuyo :44:
üstelik terliyo diye kalında giydiremiyorumda
çok çok terleyen bebekler..tiroidlerine baktırdınız mı ufaklıkların..çok terlemenin sebebi tiroid bezlerinin fazla çalışması olabilir..
doktoruna sordum çok terliyor dedim gecede 3 4 kere üstünü değiştiriyorum dedim normal dedi büyümeyle alakalı olduğunu söyledi
doktoruna sordum çok terliyor dedim gecede 3 4 kere üstünü değiştiriyorum dedim normal dedi büyümeyle alakalı olduğunu söyledi
bizimkide deli gibi tükürüyo:))) sıvı fazlasını böyle atıyo demekki:)
üstünü değiştirmek zorunda kalıyorsan o da zor :))) yok üstünü değiştirmen gerekmiyorsa şikayet etme :)) artık öyle ustalaştımki göz açıp kapayıncaya kadar üstünü değiştirebiliyorum her an heryerde bunu yapabilirim
mehmet çok terlemiyo aslıında pamuklu yorganını örtünce hiç terlemiyo ama o biraz kalın eşimin bebeklik yorganıymış
ama mehmet istemiyo onu
mecburen polar battaniyesine nevresim geçirip kullanıyorum
uyku setinin yorganınıda kullanamıyorum bi tekmede atıyo
bak şimdi uyuyodu uyandı telsizi buldu kıkırdayıp duruyo
alayımda telsize bişey olmasın
nasıl birşeydir bu pamuklu yorgan yün yerine pamuklamı yapılmış bende yaptırayım
hugocum izninle memiktoyu kollarından bacaklarından poposundan ısırıyorum
afacanın bakışlarına bak maşallah
mozpcum hoşgeldin
hürremin kanuniyi özlediği gibi özlettin kıss
nerden aklına geldi kız hürrem kanuni
çok yoğunum ve stresli işler vardı elimde her aybaşı olduğu gibi, çok şükür biraz rahatladımda girebildim
bu akşam varyaaizliyorum benn
evet canım yün yorgan zaten çok terletir
biz sağlıklı olması açısından hep pamuklu kullanırız
serin tutar yakmaz çocuğu
uyku setlerinin yorganları filan hikaye yani
biz pamuktan yatakta yaptık annem yaptı ogün bugündür sırt terlemesi çok çok az oluyo
aslında şu yorganı örtebilsem izin verse hiç terlemeyecek
öncesinde o uyku setlerini kullanırken ve sünger yataktan su gibi oluyodu gece kaç kez üst değiştiriyodum
bizimki uyku tulumuda istemiyo öyle duruyo uyku tulumları
şimdi anneme dedim mehmete ağır olmayan yorgan diktamam dedi
elyaf uyku setlerimiz hep baza altındadır bizim keşke almasaymışım boşa yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?