2012 Şubat Anneleri

Aynen benim kizimi tarif ediyosun nasil ayakta duruyo sasiyorum katilarlada arasi yok dun 4 gibi birkac cici bebe biraz sma karistirdim verdim saat olmus 9 bucuk yatircam pirinc unu yaptim insan bir kasik yemezmi bak aradan kac saat gecmis hani emzirmiyorumda oyle ac acina uyudu bilmiyorum hani direk kafasini ceviriyo bi lokma alsa sevdi sevmedi dicem oda yok Rabbim kolay getirsin biomiyom istahsiz cocuk cokkk zorr gercekten

kilosu nasıl hemşire
mama içiyo demi
acaba mamayamı aldanıyo

üüşütmüşüm başım kazan gibi
dün gece üstünü açtı bende uyanmasın bitraz bekleyeyim iyice dalsın öyle örterim dedim çünkü hemen uyanıyo çok kızıyo
öyle beklerken üstüm açık sızmışım bi uyandım üşümüşüm
bugn hiç halim yok
ben üzerim açık yatınca üşüyüp hastalanıyorum bu çocuk açık yatıyo hasta olmuyo :44:
üstelik terliyo diye kalında giydiremiyorumda

aynen canım allahtan şimdilik kaşığa yeltenmedi

Neden sonuç ilişkisi için iyi bir oyun diye okumuştum br kitapta. Eğer alıp vermekten yorulursanız başka bir şeyle dikkatini çekn dyordu. Ben de sürekli yerden topluyorum her şeyi.

okadar çok yapıyorki bunu ne peşimden ayrılıyor nede kendi kendine oynuyor oturtuyorum bende işime bakarken oda oynasın diye.. oyuncaklarını yere atıp arkalarından uzun uzun bakıyor sonra birini birini derken herşey yerde onları istiyor toplayıp veriyorum en az 4 5 kez oluyor en sonunda bıkıyorum tabii vermiyorum ağlıyor baktım olacak gibi değil mutfakta nebulursam veriyorum belki değişik gelirde inceler diyorum onuda atıp arkasından bakıyor hey allahım sanki bakalım buda düşüyormuymuş diye bakıyor herhalde

evet canım mehmet
nil ile iyi geçinmeni tavsiye ederim
hayır filan deme yoksa üzülen sen olursun nede olsa o hep haklı
aynen büyük patron

benimkide çok terliyor aynen dediğin gibi incecik giydiriyorum hoş benimki gece gündüz terliyor gün içinde kaç kere üstünü değiştirdiğimin haddı hesabı yok kaç tane uyku tulumu aldım incesi kalını penyesi havlusu hepsini denedim küçük bir uyku tulumu koleksyonumuz var hepsinde terledi gece kalkıyorum bakıyorum sırtı falan buz kesmiş teri soğumuş üstünde allah yüzüme bakıyor da hastalanmıyor ne zaman bitecek bu ter bilmiyorum

çok çok terleyen bebekler..tiroidlerine baktırdınız mı ufaklıkların..çok terlemenin sebebi tiroid bezlerinin fazla çalışması olabilir..

çok çok terleyen bebekler..tiroidlerine baktırdınız mı ufaklıkların..çok terlemenin sebebi tiroid bezlerinin fazla çalışması olabilir..

doktoruna sordum çok terliyor dedim gecede 3 4 kere üstünü değiştiriyorum dedim normal dedi büyümeyle alakalı olduğunu söyledi

doktoruna sordum çok terliyor dedim gecede 3 4 kere üstünü değiştiriyorum dedim normal dedi büyümeyle alakalı olduğunu söyledi

mehmet çok terlemiyo aslıında pamuklu yorganını örtünce hiç terlemiyo ama o biraz kalın eşimin bebeklik yorganıymış
ama mehmet istemiyo onu
mecburen polar battaniyesine nevresim geçirip kullanıyorum
uyku setinin yorganınıda kullanamıyorum bi tekmede atıyo
bak şimdi uyuyodu uyandı telsizi buldu kıkırdayıp duruyo
alayımda telsize bişey olmasın

bizimkide deli gibi tükürüyo:))) sıvı fazlasını böyle atıyo demekki:)

üstünü değiştirmek zorunda kalıyorsan o da zor :))) yok üstünü değiştirmen gerekmiyorsa şikayet etme :)) artık öyle ustalaştımki göz açıp kapayıncaya kadar üstünü değiştirebiliyorum her an heryerde bunu yapabilirim

kalmazmıyım..gögsü sucuk gibi oluyo..delirtiyo beni..kbb götürdüm..nooluyo bu çocuğa su saçıyo ağzından diye..doktor heryerine baktı kamerayla..boğazına kulağına..şımarıklıktan tükürüyo dedi..bende altı ince muşambalı önlük aldım..biraz daha geçmesini engelliyo şimdilik..

nasıl birşeydir bu pamuklu yorgan yün yerine pamuklamı yapılmış bende yaptırayım

nasıl birşeydir bu pamuklu yorgan yün yerine pamuklamı yapılmış bende yaptırayım

evet canım yün yorgan zaten çok terletir
biz sağlıklı olması açısından hep pamuklu kullanırız
serin tutar yakmaz çocuğu
uyku setlerinin yorganları filan hikaye yani
biz pamuktan yatakta yaptık annem yaptı ogün bugündür sırt terlemesi çok çok az oluyo
aslında şu yorganı örtebilsem izin verse hiç terlemeyecek
öncesinde o uyku setlerini kullanırken ve sünger yataktan su gibi oluyodu gece kaç kez üst değiştiriyodum
bizimki uyku tulumuda istemiyo öyle duruyo uyku tulumları
şimdi anneme dedim mehmete ağır olmayan yorgan dik tamam dedi
elyaf uyku setlerimiz hep baza altındadır bizim keşke almasaymışım boşa yani

hugocum izninle memiktoyu kollarından bacaklarından poposundan ısırıyorum
afacanın bakışlarına bak maşallah

Son düzenleme:
mozpcum hoşgeldin
hürremin kanuniyi özlediği gibi özlettin kıss

nerden aklına geldi kız hürrem kanuni
çok yoğunum ve stresli işler vardı elimde her aybaşı olduğu gibi, çok şükür biraz rahatladımda girebildim

bize bir yaş kıyafetler küçük geliyooo
artk bebek değil çocuk giyim alıcazzz
nerelerden alışveriş yapıcazkii :44:

bende ilk zamanlar yün yatak yaptırmıştım onda yatıyordu tabi terleme sorunu o zamanlar yoktu ama bende sentetik olmasın dedim naylon şeyler negatif enerji yüklüyor.. neyse bir zaman öyle yattı ama büyümeye başladıkça kullanışssız oldu sonra normal yatak aldık onun üstünede yün yorganı vardı onu serdim naylonla temas etmesin diye üstüne örttüğüm kalın battaniyesine nevresim geçiriyorum zaten ne yastık kullanırım nede uyku setlerinin yorganlarını nevresimlerini pazenden yaptık annemle renkli bile değildir düz beyaz pamuklu çarşafları hep içine aldığım atletleri organık pamuk diye sattıkları badilerden kyafet alırken önce etiketine bakıyorum %100 pamuksa alıyorum bu terleme sorunu yüzünden kız çocuğu olduğu halde hiç süslü püslü şeyler giydiremiyorum çünkü tenide çok beyaz hassas bu ter pişiriyor onu halada boğumları var ensesi boynu yanmış yine geçen gün yani velhasıl çokça dikkat etmeye çalışıyorum bu pamuklu yorganıda yaptırcam bakalım inşallah faydasını görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…