2012 Şubat Anneleri

yavrucak 8 tane diş çıkarmış maşallah kolaymı annesi
tabi uyumaz
bak bizimki 5 dişe canımıza okudu:))
okula nasıl gidiyorum nasıl ders anlatıyorum birda bana sor
ayakta uyuyorum çoğu zaman:))a<

maşallah bazen bende diyorum bi yürüsede şu yerlerde sürünmekten kurtulsa
soğuk oluyor diye çok tedirgin oluyorum ben

Biz tek dişliyiz ama tam önde değil, alt yanda çıktı. Hugo gibi oldu tosunum. Hugo deyince hugocuk nerelerde, kesin Kipa'ya gitmiştir

yavrucak 8 tane diş çıkarmış maşallah kolaymı annesi
tabi uyumaz
bak bizimki 5 dişe canımıza okudu:))
okula nasıl gidiyorum nasıl ders anlatıyorum birda bana sor
ayakta uyuyorum çoğu zaman:))a<

sizinde az değilmiş maşallah:))
çalışan işin daha zor olmalı bu uykusuzluk ve yorgunluk..(
allah kolaylıklar versin..

maşallah bazen bende diyorum bi yürüsede şu yerlerde sürünmekten kurtulsa
soğuk oluyor diye çok tedirgin oluyorum ben

aynen..bazen bakıyorum elleri falan buz gibi olmuş.laminent olduğu halde elleri sürekli yerde olunca üşüyor demekki(
oturduuğumuz odaya yere kalın bişeyler attım,üzerinede çiçek desenli şirin bi polar serdim ama orda durduğu yok ki!

zor oluyor tabi ama ben çalıştığımda daha ii hissediyorum kendimi
yoksa umutsuz ev kadınlarındaki elif gibi olabilirim
bünyem müsait buna

bizimki yere serdiğim battaniyelerin tüylerini koparıp yiyor
ağzına ben bişey versem yemez ama
çarşafta kayıyor sürekli
bizim tek krtuluşumuz yürümesi

kızlarrr avatarımı değiştiremiyorum hata veriyor benmi yanlış yapıyorum
siz nasıl yaptınız??
kızçemi göstercem yaw size:)

selam kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..
sabahtan beri yazıcam yazıcam yazamadım gitti :) denizin döküntüleri iyice kıpkırmızı oldu geçicek heralde.. iyice yaramaz huysuz bi bebek oldu zaten.. bugün kocişleriniz evdedir ohhhh topiğe gelende yoktur fazla

yanıltmadı memo senii desene
evet canım memoya nerden eseceği hiç belli olmaz bi bak kakır kakır bi bak kızıyoo bağırıyooo

Biz tek dişliyiz ama tam önde değil, alt yanda çıktı. Hugo gibi oldu tosunum. Hugo deyince hugocuk nerelerde, kesin Kipa'ya gitmiştir

eşim sağolsun annesini babasını çağırmış dayılarıda geleceklermiş ve son an söyledi sabah beri temizlik yapıyorum kek poğaça
öldüm yorgunluktan memoda herşeye burnunu sokuyo
yaaa çok tatlıymış ata bayılım
puding kasesiyle pek güzel oynamışş
tatlişle çok güzeller yakışıyorlarr
tatliş arabayı almış oynuyo atada bakıyoo
bu bizdede sık oluyo

işte benim aşkımda bu teyzoşları:)))
resmi küçültünce biraz bozuldu ama olsun
buarada durasella teyzoşumuza teşekkür ediyoruz yardımından dolayı

Oyyy bu neeee, o kolları ısırırım ben hiç düşünmem ne de güzel gülmüş yavru ceylan. Senin tospik yüzünü görmeye değer tüm uğraşlar fındık içi.

Cinayet sebebidir benim için, haber vermeden birilerini çağırması özellikle de aile eşrafını. Geldiler mi, dedikoduları anlat :)

Tatliş oynuyor oyuncaklarla Ata da anca kıkır kıkır gülüyor. Şimdi yine Tatliş'in dibinde bitmiş, kulaklarını çekiştiriyor.

slm güzellerrrrr,
topik in eski müdavimlerinden olduk çıktıkdoğurana kadar burdaydık 5 aylık olana kadar burdaydık ama nezaman çalışmaya başladım uğrayamaz oldum buralara,merak ediyorum bebişlerinizi yürüyen var mı dişler ne alemde kilolar nasıl die
ben anlatıyım azcık:122: bnm kuzumun alttan 2 dişi çıktı ne versem yiyor maşallah hatta bugün ciğer yedirdim çok minik parçalar halinde bile vermiyorum artık yedirdiklerimi,maşallah yemesi iyi ama kilomuz az daha 8kilo 200 gramız çok hareketliyiz ondan heralde diyorum,6.aydan beri emekliyor kanepelere tutunup hızlı hızlı gidiyor hatta yürüteci dışından sürüyorama yürütmeye çalışınca oturuyor hemen geçen ay 6o saniye kadar ayakta duruyordu oysa
birde pepeye bayılıyorrr öptük hepinizi bebişlerinizi de

ayyyyyyyyy valla kız çocuklarının güzelliği şekerliğide başka türlü oluyo valla
kırbirbuçukkere maşallah

evet geldilerr
eşim onların yanında soğuk davranıyo bana bende noluyo dedim sırıtmaya başladı sırıtık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…