2012 Şubat Anneleri

iyidir tontik senden ben çok giremiyorum yaramazım yüzünden:)

iyilik yivvrumm tosuntomu uyuttum
bu ara pek akıllandı cin gibi pekte duygusal yüzüme bakıp duruyo az suratım değişse veya ses tonum sertleşse hemen geliyo sarılıyo ağlıyo bende gülüyorum hemen o da gülüyo gözyaşları hep akmak için hazırrr
beraber oyunlar oynuyoruz ben topu ona atıyorum o da bana atıyo beraber şişe çeviriyoruz ben naparsam aynısını oynamaya çalışıyo bıdık
son videoklipleri yakından takip ediyoo her şarkıyı beyenip izlemez şarkıdan çok sesin güzelliğine göre klibe bakıyo sıpaa

memiktoda bu akşam peynirli makarna yedi
ben korkumdan minik minik veriyorum yutuveriyo hemen istiyo bağırıyo

memiktoda bu akşam peynirli makarna yedi
ben korkumdan minik minik veriyorum yutuveriyo hemen istiyo bağırıyo

iyi geceler hugocuk...

afiyet, bal olsun kuzulara

biz de bu akşam top oynadık, bana atınca affeerriin diye abartılı tezahürat yapıyorum, o da coşuyor bu sabah kahvaltıda nasıl bağırıyor geç veriyorum diye. ayrıca elimle verince ağzı kapalı, çatalı görünce açılıyor bilmiş ne olacak

oh ne güzel bizimki geç saatlerde uyuyor canım ya gecede kaç kere kalkıyoruz saymıyorum bizimki de son günlerde arabaya takmış durumda çekiyor kendi gidince kızıp durduruyor parmakları ile yürüme yardımcısı aldık onu ters çevirip oynuyor :)

canım bozma moralini takarsan eşine daha sinie olursun bırak takma kafana kendisi bilir içme içmesin gitsin kendi alsın:))

Pırasayı bizim dobiş de çok seviyor.

kızlara merhaba

moralim çok bozuk, oğlumun bitmek bilmeyen burun tıkanıklığı için doktorumuzunda tavsiyesi ile KBB dr.a göründük
dr. önce kamera ile baktı burnuna herşey normal dedi, sonra geniz etine baktı kamera ile tabi o arada oğlum ağlayıp ortalığı birbirine kattı
doktor ya bu normal değil bi röntgen alıp emin olalım filan dedi
sonra röntgen çektirdik, minicik çocukta 2cm geniz eti çıktı, tabi bu aya göre ileri derece olarak nitelendirildi
küçülmesi için ilaç verdi dr. 15 gün kadar kullanıp tekrar bakılacak, küçülme olmazsa ameliyat olacak yavrum

birde dün akşam oğlumun boynunda bir şişlik farkettik, gelince hep üstüste geliyo böyle şeyler çok moralim bozuk
akşam üzeri tekrar oğlumu götürecem hem kendi çocuk doktoruna hemde başka bir kbb doktoruna

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz

benim oğlumda tam tersi,kaşık veya çatalla asla yemez ,özellikle kahvaltıyı..hep elimle yediriğyorum:))
çorbaları hariç!niyedir anlamadım!annesinin elinden daha tatlı geliyor gaLiba!:))

canım çok geçmiş olsun,inşallah ameliyata gerek kalmaz ama o şişlik ne olabilirki boynundaki!bademcikleri falan mı şiştide dışarıdan beze yaptı acaba?ihmal etmeyin..(
haberlerini bekliyoruz..
(

hugo kusura bakma ama anlattıklarına göre ben senin bu kaynanana çoook sinir oldum!takmamaya çalış!hatta eşine onnun yanında daha iyi davran o çatlasın:)))

canım çok geçmişolsun inşallah ilaç tedavisiyle iyileşir benim kızımında tek tük öksürmeleri vardı dun akşam ağırlaştı burun tıkanııklığından bütün gece uyumadık bronşit geçmişimiz olduğu için bende çok tedirgin oluyorum öksürüğünden dolayı bizde bu gün dr gideceğiz

canım çok geçmiş olsun,inşallah ameliyata gerek kalmaz ama o şişlik ne olabilirki boynundaki!bademcikleri falan mı şiştide dışarıdan beze yaptı acaba?ihmal etmeyin..(
haberlerini bekliyoruz..
(

çok sağolun kızlar teşekkür ederim.
akşama 16,30'a randevu aldım gitcez tekrardan
çocuk böyleyken ve ben yanında değilken çalışmak o kadar zor ki

Çok geçmiş olsun inşallah ameliyata gerek kalmaz

canım seni çok iyi anlıyorum.Bizimde geçen ay 1-2 hafta burun tıkanıklığı yaşadık dr.sprey verip gönderdi sürekli.Geçmeyince bizde KBB gittik ilk baktığında deviasyon çıktı.Şişmişti burnunun içi.İlerde ameliyat dedi o kadar kötü oldum.Ama evde kendimiz tuzlu su yAPtık.serum fizyolojik gbii.Kendiliğinden geçti.Allah yardım etsin

geçmiş olsun canım
biliyorum çok üzülüyosun ama allah yeterki dermansız dert vermesin
çok sık karşılaşılan bir durum basit bir operasyonla alınıyo
hem belki ilaçları iyi gelir küçülme olurr
boynundaki şişlik nerde nasıl ağlayınca filanmı çıkıyo

çok güzel ortalık karıştırır sağolsun

bende bebekken yakalanmışım bronşite
tam dokuz yaşına kadar çektim
o kadar sık hastalanıyodumki anlatamam
hemen ufacık soğuk algınlığımda bronşite çevirir ateşlenirdim
nil öyle herşeyi yemiyo ama bir yaşından sonra her sabah aç karnına ve gece uyumadan önce 1 bardak süte bal ekleyip içirirsen bronşiti geçecektir
doktoruna bir sakınca olup olmmadığını sorarsın tabikide
sadece balın iyi olması lazım hakiki bal olmalı

çok sağolun kızlar teşekkür ederim.
akşama 16,30'a randevu aldım gitcez tekrardan
çocuk böyleyken ve ben yanında değilken çalışmak o kadar zor ki

annen var allahtan yoksa daha çok aklın kalırdııı
annelerimiz bize baktıkları gibi bebişlerimizede bakıyorlar sağolsunlarr
annem oldumu hiç gözüm arkada kalmaz

nerdesiniz kimseler yokyaa
boğazlarım şişti
naparsam yapayım antibiyotiksiz geçmeyecekk biliyorumm
sonuna kadar direnicem amaa

sağol canım, bizimki geniz eti ve rapordada ileri derece yazıyo,bakalım akşama bi doktora daha gitcez o ne diyecek

sağol hugocum, şişliği dün akşam annem farketti, kulağının arka tarafında
beze gibi bişey, elleyince oğlumdan ses çıkmıyo demekki acımıyo diye düşündüm ama yinede dr. görene kadar içim rahat etmeyecek

annen var allahtan yoksa daha çok aklın kalırdııı
annelerimiz bize baktıkları gibi bebişlerimizede bakıyorlar sağolsunlarr
annem oldumu hiç gözüm arkada kalmaz

çok şükür, hep diyorum Allah annemden razı olsun diye, o olmasa mahvolurdum ben

bakalım başka doktor ne diyecek
önceden yoktu böyle bişey bi hasta oldu kuzucuk o zamandan beri sürüyo
şişliğinide gösterirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…