- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.501
Heyoooooooooooooooooooo
napıyonuz şubat anaları artık gelemiyorum yanınızaaa unutmadınız dimi beni
nisane kimdi ki ?
bu arada gece uyku nedir bilmeyen,her yarım saate bi uyanan Nisa hanımın derdi belli oldu
üstten 3 dişimiz aynı anda çıktı
dişleri 5 ledik birden
nisa diş mi çıkaracak 2 ay öncesinden ağlamaya başlıyor zaten
çıktılarda kurtulduk
2 gündür uyumaya başladı yeniden çok şükür
buaralar bu diş huzursuzluğu yüzünden dibimdende ayrılmıyor
babasında dahi durmuyor hep peşimden ağlıyor
bunlarda böyleyse azılar çıkarken yandık biz
arkadaslar mrb ben aranıza yeni geldim bir kızım var sız bebeklerinizi kac saat arayla besliyorsunuz ve uyutuyorsunuz birde benim kızım bır ayı aşkın süredir sıralıyor 3 mart doğumlu ama hala yürümedi ellerini bırakıp bi on saniye kadar ayaktada durabiliyor ama hala yürümedi ne zaman yürür bebekleri yürüyen varmı bu aylarda
Nisane, ne yaptın kayınvalideye gidecektin yanlış hatırlamıyorsam? Nisa ile ne zaman tanışıyoruz koy bir fotoğraf hocam :)
arkadaslar mrb ben aranıza yeni geldim bir kızım var sız bebeklerinizi kac saat arayla besliyorsunuz ve uyutuyorsunuz birde benim kızım bır ayı aşkın süredir sıralıyor 3 mart doğumlu ama hala yürümedi ellerini bırakıp bi on saniye kadar ayaktada durabiliyor ama hala yürümedi ne zaman yürür bebekleri yürüyen varmı bu aylarda
kdnlrklb19 hoşgeldin benimde 12 şubat bir kızım var
aynı senin kızın gibi ayakta duruyor sıralıyor emeklerken ayağa kalkmaya çalışıyor ama henüz yürümüyor
uyku desen gündüzleri toplasan 2 saat uyuyor
geceleride nerdeyse hiçççç uyumuyordu dişleri çıktı rahatladık
2 gündür 2 saatte bir uyanıyor ve ben buna seviniyorum
hiçbir sıkıntısı yoksa gece en uzun uykusu 2-2,5 saat çünkü
bizimde 8.dişimizi dün gördüm.4 alt,4 üst oldu!
herkese maşallah,bizedee..
çıkmamış olanlarında yakında çıkar..
Heyoooooooooooooooooooo
napıyonuz şubat anaları artık gelemiyorum yanınızaaa unutmadınız dimi beni
nisane kimdi ki ?
Benim sıpam 1 aydır yürüyor ama bazen o kadar yoruyorki sevinemiyorum çünkü yüksekte oln her ne varsa hepsini daha rahat karıştırıyor artıkk..ama o bodur boyuyla yürürken görmekte ayrı bi keyif.çok tatlı oluyor sürekli arkamda evde beni takip ediyorr
8 tanemibizim daha 4 tane.senin fıstık kaç aylık oldu.yakında dişlerini fırçalamaya başlar o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?