- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.541
slm güzellerrrrr,
topik in eski müdavimlerinden olduk çıktıkdoğurana kadar burdaydık 5 aylık olana kadar burdaydık ama nezaman çalışmaya başladım uğrayamaz oldum buralara,merak ediyorum bebişlerinizi yürüyen var mı dişler ne alemde kilolar nasıl die
ben anlatıyım azcık:122: bnm kuzumun alttan 2 dişi çıktı ne versem yiyor maşallah hatta bugün ciğer yedirdim çok minik parçalar halinde bile vermiyorum artık yedirdiklerimi,maşallah yemesi iyi ama kilomuz az daha 8kilo 200 gramız çok hareketliyiz ondan heralde diyorum,6.aydan beri emekliyor kanepelere tutunup hızlı hızlı gidiyor hatta yürüteci dışından sürüyorama yürütmeye çalışınca oturuyor hemen geçen ay 6o saniye kadar ayakta duruyordu oysa
birde pepeye bayılıyorrr öptük hepinizi bebişlerinizi de
slm güzellerrrrr,
topik in eski müdavimlerinden olduk çıktıkdoğurana kadar burdaydık 5 aylık olana kadar burdaydık ama nezaman çalışmaya başladım uğrayamaz oldum buralara,merak ediyorum bebişlerinizi yürüyen var mı dişler ne alemde kilolar nasıl die
ben anlatıyım azcık:122: bnm kuzumun alttan 2 dişi çıktı ne versem yiyor maşallah hatta bugün ciğer yedirdim çok minik parçalar halinde bile vermiyorum artık yedirdiklerimi,maşallah yemesi iyi ama kilomuz az daha 8kilo 200 gramız çok hareketliyiz ondan heralde diyorum,6.aydan beri emekliyor kanepelere tutunup hızlı hızlı gidiyor hatta yürüteci dışından sürüyorama yürütmeye çalışınca oturuyor hemen geçen ay 6o saniye kadar ayakta duruyordu oysa
birde pepeye bayılıyorrr öptük hepinizi bebişlerinizi de
Iki gündür mutluluk sarhoşluğu içindeyim , bebeğim ezmeden verdigim köftelerini bi güzel yedi, bugun de aynen, artık ezmiyoruz bir milestone daha aştık galiba:) bugun disarda yemekteydik, yakama bi yapisti acacak izin versem, eyvah eyvah buyudu anlar oldu herkesin icinde saldırıyor sut diye :)
Ata'nın klibine bayıldım , gaza geldim daha çık video çekiyorum :)
Komagene hatırladım seni ve gene canım cigkofte istedi :)
selam kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..
sabahtan beri yazıcam yazıcam yazamadım gitti :) denizin döküntüleri iyice kıpkırmızı oldu geçicek heralde.. iyice yaramaz huysuz bi bebek oldu zaten.. bugün kocişleriniz evdedir ohhhh topiğe gelende yoktur fazla
oh maşallah seninki yürümede erkenciymiş..
çok yorucudur senin için eminim!
D ilk 6ay 10 günlüktü çıkardığında,o gün bugündür diş çıkarıyor işte:))
kendini dişe verdi galiba:))1 şubatta doğdu
herkese merhaba nisane maşşal bebişine fıstık gibi bir kız :) hastalık sırası bize geldi benim kızda öksürmeye başladı zaten fazla olmayan iştahı iyice azaldı yarın hemen doktora götüreceğim ağırlaşmadan erken önlem alalım
geçmiş olsun canım doktora götürdünya acaba üşüttümü veya hastanedemi kaptıki
ben hastanede çok tedirgin oluyorum herkes hasta oluyo sağda solda hepp kaçarım hastanede insanlardan
doktor öncesi minik nile reçete yazalım hemen
tavuksuyu çorba ıhlamur
gece odasına kaynamış su içine viks konup kalorifer üzerine koy
meyve sevmiyo ama meyve suyu içermi bilmem içerse portakal veya mandalina suyunu içirebilirsin sıkıp
veya bunuda içmezse muhallebi yapıp içine mandalina veya portakalu suyu ekle
ıhlamuru içmezse kaşıkla içir bizimki oyun sanıyo içiyo normalde biberona koy içmezz
mehmet hasta olduğunda tavuksuyu çorba içirdim sonrada ıhlamur içirdim çok terledi hemen değiştirdim üzerini o gün iyileşmişti
bugün bunları yap yarın doktora götürrr
benim reçetem tohtorunkinden daha iyi gelecek eminimm
sağol canım anlamadımki hangi ara oldu belkide hastanede kaptı dediğin gibi bende aynen senin gibi köşe kapmaca oynuyorum hatta doktorun odasına girdiğimizde acaba bizden önceki çocuk hastamıydı gripmiydi diye düşünüyorum sabah az biraz ıhlamur içirdim uyumadan öncede limon koydum önüne oynaya oynaya ağzına iki dilim limonu sıka sıka yedirdim uykusu gelmişti uyutmadan önce sıkı giydirdim üşütmüşsse terle atsın diye eti seviyo diye et haşladım havuç patates soğan sarımsak attım haşladım bakalım kalkınca yer inşallah tavuk aklıma gelmedi hiç keşke onu yapsaydım muhallebi yese hogocum benim kızın tatlıya bi garezi var niye bu kadar nefret ediyor bilmiyorum limonu yüzü ekşimeden yedi ekşi tuzlu tatları seviyor tatlı sevseydi belki herşey daha kolay olurdu off daha akşama kayınvalideye gideceğiz bizde amannn çok zor geliyor oraya gitmek bana ya
iyi pazarlar kızlar...
nisane ben yerim o şirineyi. Allah nazardan saklasın, yüzü hep fotodaki gibi gülsün inşallahcanım poğaça tarifini dene mutlaka, çok beğeneceksin.
ben de dün kayınvalidemlerdeydim. bugün geldik. malumunuz ev işlerine daldım. az önce de ömer'e çorbasını yedirdim. çok çok az tuz attım çorbasına. ya atmasam sevmiyor, iki üç kaşık zor yiyor, atsam içim el vermiyor tuz tüketmesine. ne yapayım bilemedim
hugocum cesaretine hayran kaldım, memoyu bırakıp pazara gitmişsiniz. mecburiyet insana herşeyi yaptırıyor. ben de ömer uyurken evde bırakayım kızım da var nasılsa diyorum ama cesaret edemedim daha. ama karda kışta edicem mecbur :)
EINSTEINdan haber var mı? çok uzun süredir girmiyor. çok merak ettim yaw.
üstten bir dişimiz daha çıktı. etti 6.
tontinik naber yaffrimm
canım hiç hoş değil ama napiim öyle uykusu geldiki üstünü giydirmek mümkün değildi yatağına koyar koymaz uyudu zaten
eşim pazarda nerde kötüsü varsa gider onu alır mecbur kaldım ama bidaha bırakmam
eşofman takımına ihtiyacımız vardıda ondan gittim birazda
ya zaten şurda 1 yaşına ne kaldıki tuz olayına çok takılma bence zaten tuzu tamamen kesmeyi insanlar içinde diyorlarr tamamen kesin zararlı diye
yemiyorsa sonuçta yapacak bişey yok mecburen ekleyeceksin
mehmett tuzsuz yiyo sorun olmuyo eklemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?