- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.481
Annenin iyi olmasına çok sevindim, aklım gidiyor benim de; bişey olur da bana haber vermezler diye, gurbette olunca daha da endişe ediyorum , neyse artık iyisiniz hepiniz önemli olan bu :)
melitta çok sevindim canım annenin iyi olmasına. Allah daha da iyi etsin, başınızdan eksik etmesin. o minnoşları da yerim. ben de ömer'e çirkin olmayı öğretmeye çalışıyorum ama daha tık yok
melitta.
anneciğinin iyi olmasına çok sevindim canım ,inşallah daha da iyi olacak allahın izniyle..allah tüm anneleri evlatlarına,tüm çocuklarıda anne ve babasına bağışlasın..
ata nın klibi:
ayy çok tatlı ben yeni izledim..ata da çok tatlıymış ,maşallah ona..nazar değmesin..klibi de çok güzel yapmışsınız ellerinize sağlık.
kapı zili çaldımı hızlı hızlı emekliyo kapıya koşuyo babası geldi diyee
bugünde koştu benden önce gitti bekliyo kapıyo bi açtım kara bi adam su getirmiş
çok korktu kızdı bağırdı ağladıı
Hugo gül gül öldüm valla uyumaya diye gittin demişinyaayok yaa yapamadım sadece geceleri yatağına koyabiliyorum yanımda uyuya kalmazsa ve bende uyumazsam..
Üstelik 3 gündür gece uykumuz çok geç olmaya başladı.2 de 3 te zorla yatırıyorum bakalım ne zaman düzelcek...
Oğlun çok ufak duruyo fotoda şimdiki halimi acaba:97:memoyla tanıştık sonunda..
Melittacım çokkk geçmiş olsun annenen....inş iyi olur cnm allah yardım etsin sanada inş...çok zor bişeyy
guneşışığım sıcakken plastikle temas kanser yapıyormuş onun yerine cam bişeylere koysan.zaten süreklide kullanıyormuşun.ama ben hergün et yedirmiyorum.sebzelerinide sade sebzeden yapıyorum.1 yaşından önce çok sık yedirmeyide sağlıklı görmedim çünkü yemek kitabında oğlumun öyle tarifler 1 yaş sonrası hep...bugün yoğurtlu ıspanak yedi ilkkez ve sevindim bende artık alıştı pütürlüye...acele etmişim meğerr..
Hugo gül gül öldüm valla uyumaya diye gittin demişinyaayok yaa yapamadım sadece geceleri yatağına koyabiliyorum yanımda uyuya kalmazsa ve bende uyumazsam..
Üstelik 3 gündür gece uykumuz çok geç olmaya başladı.2 de 3 te zorla yatırıyorum bakalım ne zaman düzelcek...
Oğlun çok ufak duruyo fotoda şimdiki halimi acaba:97:memoyla tanıştık sonunda..
Melittacım çokkk geçmiş olsun annenen....inş iyi olur cnm allah yardım etsin sanada inş...çok zor bişeyy
guneşışığım sıcakken plastikle temas kanser yapıyormuş onun yerine cam bişeylere koysan.zaten süreklide kullanıyormuşun.ama ben hergün et yedirmiyorum.sebzelerinide sade sebzeden yapıyorum.1 yaşından önce çok sık yedirmeyide sağlıklı görmedim çünkü yemek kitabında oğlumun öyle tarifler 1 yaş sonrası hep...bugün yoğurtlu ıspanak yedi ilkkez ve sevindim bende artık alıştı pütürlüye...acele etmişim meğerr..
canım küçüklük resmi iki aylık filandı
kuzum uyumak istemiyor bu gece biz hala uyanigiz yokmu kimsecikler
aysecik de simdi daldi ayagimda su an bir derdi var ama anlayamadim. 2012 subat annelerinin baya paylasimlari olmus baska sayfalarda var ben yeni gordum:) dogum hangi hastanede falan diye uzuldum keske zamaninda gorseymisim. hugocuk sen canakkalede misin nedense oyle hatirliyorum
aysecik de simdi daldi ayagimda su an bir derdi var ama anlayamadim. 2012 subat annelerinin baya paylasimlari olmus baska sayfalarda var ben yeni gordum:) dogum hangi hastanede falan diye uzuldum keske zamaninda gorseymisim. hugocuk sen canakkalede misin nedense oyle hatirliyorum
Anam bunun saçları ne seyrek hugo hiç kestirmedinmi doğduğundan beri ne cin cin bakkıyo çok şeker
kkyaist bende burdayım merak etme bnm sıpada hala ayakta ama uyumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?