2012 Şubat Anneleri

bugün yerelması kabak patates havuç kıyma karışık bir çorba yaptım ve fırında köfte yaptım
öncesinde katı gıdaları az az yerdi
bugün 2 köfte koydum tabağa minik minik böldüm elimle ezdim yumuşattım nohut tanesi kadar verdim önce yedi sonra ağzında biriktirmiş sıpaa bi baktım dolu ağzı
midesi bulandı ama müdahale etmedim öyle ağzı dolu geveledi durdu
sonra multivitaminini verirken baktım hala dolu ağzı
vitaminiyle beraber yuttu

ayyyyyyyyy valla kız çocuklarının güzelliği şekerliğide başka türlü oluyo valla
kırbirbuçukkere maşallah

nisane kızın çok şekermiş allah bağışlasın...bende oğlumun fotosunu koyarım bi ara..ben kaçar.

iyi pazarlar kızlar...

nisane ben yerim o şirineyi. Allah nazardan saklasın, yüzü hep fotodaki gibi gülsün inşallah canım poğaça tarifini dene mutlaka, çok beğeneceksin.
kızlar güzel yorumlarınız için hepinize çookkk teşekür ediyorum

mozpcum çok geçmiş olsun
şuan kafam allak bullak oldu
hem bebişin için çok üzüldüm hemde kendi kızım adına tekrar endişelendim
belki hatırlarsın daha öncede yazmıştım benim kızımdada bitmek bilmeyen bi burun tıkanıklığı var ve biz bununla yaşamaya alıştık diye
bende bi kbb doktoruna götürmüştüm.adam sadece burnuna incecik bi hortum sokup bişey görünmüyor olsa bile 1 yaşını beklicez deyip bizi başından savmıştı
ne röntgen ne kamera hiç bişey yapmadı hemen bizden sonra ameliyatı vardı onun için pek ilgilenmedi sanırım
o zamanda sinir olmuştum şimdi daha çok sinir oldum
acaba bizdede böyle bişey mi var acaba
offff birde o kadar bıkmıştıkki bu durumdan özel bi hastanede ii dedikleri bi doktora götürmüştüm
uyanıkken bişey yok uyurken horluyor resmen
az önce okuldan geldim emzirmek için uyuttum
emerken resmen horluyor ekstra efor sarfediyor
gece minik ellerini yumruk yapıp uyurken burnuna vuruyor resmen(
bazen geçer gibi oluyor bazen tekrar nüksediyor
sizdede böyle mi durum???

betül demirin kolay değil klibine bayılıyoo
çamaşı asıcaktım mızık mızık elime ayağıma dolanıyo banyoda
tvde açıktı salonda şarkıyı duyar duymaz çığlık attı nasıl gidiyo salonaa
biraz öncede düştü kafasını vurdu aldım ağlıyo şarkı çıktı ,izliyo şimdi pür dikkat bişeylerde söylüyo
şarkı bitmek üzere şimdi ğlamaya kaldığı yerden devam ederr

nerdesiniz kimseler yokyaa
boğazlarım şişti
naparsam yapayım antibiyotiksiz geçmeyecekk biliyorumm
sonuna kadar direnicem amaa

geçmiş olsun hugocum bence sen kendini çok yoruyosun çok hırpalıyosun biraz dinlenmek sana ii gelecektir
buarada mehmeti evde bırakıp pazara gitmişsin ya inanamadım
ben korkumdan banyoya bile giremiyorum valla uyanır çok ağlar diye

aynen hugo çok cesaretlisin bende daha tek başıma duş alamadım:)

oğlum bugün 11 den 11 i 10 geçeye kadar 10 dk ve 2 den 2.15 e kadar 15 dklık 2 kez uyudu sadece!
ve çok mızmızdı!
içtiğim yeşil çayın içindeki kafein acaba uykusuzluk yaparmı ona?sütten geçermi acaba?bu aralar yeşil çaya başladım da!ama sadece 1 kupa içiyorum günde,o da sabahları kahvaltıda ,siyah çay yerine!

Selam kızlar neler olmuş neler şöyle topluca cvp yazıp çıkacağım oğlum altını batırmış saklanmışta ona bakacağım çünkü.nedense 2 gündür tavuk çorbasını yediremedim onun yerine gelip emiyor neden anlamadım

hugocum geçmiş olsun evde varsa sirkeyle gargara yap sonrada baticon varsa tendürdiyot onu bi pamuğa bandır kaşık sapıyla falan bademciklerine sür yada yutmadan gargara yap az şiştiyse hemen geri gider babam senelerdir bademcikten kendini böyle kurtardı çok sık şişerdi bide.. Bende yaparım azcık boğazım acımaya başlasa hemen düzelir..

Mozp cim geçmiş olsun üzme kendini geniz eti çok kötü bişey değl aldırmazsan çok horlar ağzı açık yatar ve gece ağzı sık akar.onun dışında ciddi yan etkisi yok benm oğlumda arada hırıldıyo geniz eti varmıdır bilmem baktırmam lazım.kardeşimde var bnmde ordan biliyorum komşumun oğlunda var sık sık ağzı akıyo aldırmadıda...çok ufak bi operasyonmuş ama narkoz alırmı onu bilmiyorum ağır gelebilir ufak yaa iyi araştır geçmez ise cnm..

Bende oğlumla uğraşıyorum yarın eşimle beraber carrefoursaya gideceğiz oğlana bez ıslak mendil eve bişeyler alacağız çok eksik var havada kötü esadı belki anneme bırakırım ama ozamanda aklım onda rahat gezemem o başka..

Hugo geçen kapımızın önünde market var bende koşa koşa gittim geldim yoğurt almaya ama aklım kaldı oğlanda dahada gitmem.çokta derin uyumuştu ama panik oldum bintürlü şey geldi aklıma...ev yıkılırsa bile diye düşündüm yani o kadarr

canım gittik dr soğuk algınlığı dedi ciğerlerinde birşey yok dedi allahtan, peditus şurup bide burun spreyi verdi korkuyordum bronşitten sordum sürekli bronşit olurmu dedim yok dedi nil bronşit olduğunda mikrop kaptığı için olmuştu dedi, bu sürekli bronşit olacak demek değil sürekli bronşit olması için astım bronşit olması gerekiyormuş yine olma ihtimali tabii var ama her çocukta olma ihtimali kadar dedi, korkmama gerek yokmuş yani çok şükür..

evet gittimm
mecburdum evde hiçbişey kalmamıştıı
pazar hem yakındı hem arabayla gittik hemde mehmet uyanınca ağlamıyo
yatağında oynar yuvarlanırr beşiğini sallar filan hiç ağlamaz birazda bunlara güvendim
yoluyorum ama napiim evde olunca iş hiç bitmiyo çorbası meyve püresi yoğurdu süt sağması yedirmesi içirmesi derken hiç oturamıyosunki
emseydi bu kadar yormazdı o uyuyunca bende dinlenirdim oysaki o uyur uyumaz süt sağıyorum öbür türlü izin vermiyo

ben siyah çay içiyorum ama bişey olmuyoo bide ben oğlum böyle yaptığı zaman mecbur tekrar sallıyorum yatıyor tekrar uyuyor.uykusunu alamayıncada mızmız olur.dişleride çıkıyorsa yapar..yeşil çayda kafein varsa oda yapar sık içiyorsan kola içersem mesela bnm sıpa uyumuyoo

aynen hugo çok cesaretlisin bende daha tek başıma duş alamadım:)

cesaretten değil yaww zorunluluktannn
birde mehmet uyanınca ağlamaz vakit geçirecek şeyler bulurr
karanlıkta bile korkmaz uyanınca oynarr
geçen yatırdım yarım saat sonra odasından bişey alıcaktım kapıyı usulca açtım sessiz sessiz aldım derken bir kahkaha attı aklım çıktı
bacak bacak üstüne atmış donunun paçalarınıda sıyırmış öyle kasılıp duruyodu yatağın orta yerinde aklım çıktı karanlıkta ışıkta yok
ışıkta uyumuyo çünkü

iyi o zaman devamlı tekrarlayan değilmiş
bendeki tekrarlıyodu

geçmiş olsun canım..yinede çok dikkat edin siz,bronşit genelde en ufak bi soğuk algınlığında hemen üsteler..çok kollaman gerekiyor..tekrar geçmiş olsun..

maşallh..
mecbur kalmışsın neyapıcan..uyandıktan sonra ağlamamamsı iyiymiş,ne güzel..
benimkide bikere biile ağlamadan uyandığını görmedim..çook nadir belki bi kaçkez öyle uyanmıştır..

yeşil çaydaki kafein oranı siyah çaydan daha fazla,o yüzden sordum.denedim canım tekrar aldım kucağıma salladım ama uyumadı.genelde böyle vakitsiz uyanınnca eğerki bide beşikte ayaklanmışsa hiç uyumuyor geri.eğer yatar şekilde ağlıyorsa tekrar uyuduğu oluyor ama bugün ikisindede kalkınmış ayağa öyle ağlıuordu.(((

bu arada şimdi uyudu !!!!!allahım ne olur çoook uyusun!

yok bidaha gitmem zaten

hugo yakında isyan edecek!YETERRRR!BİRDAHA GİİTMİCEM !DİYE!herkes aynı cevabı yazıyor!aaaa nasıl gidersin falan diye!ben de dahil!

iyi o zaman devamlı tekrarlayan değilmiş
bendeki tekrarlıyodu

bendede var bronşit!tekrarlıyordu benimkide.7 aylık doğmuuşum ben ,çok minik doğdum diye 1250 gr,annemin ilk çocuğuyum birde,aman hasta olmasın diye çok kollamaktan bronşit etmişler!:))
ne çektim çocukluğumda bu hastalıktan!allah kimseye göstermesin.
ama belli bi yaşımdan sonra atlattım giibi bişey oldu,çok sık hastalanmamaya başlamıştım!

Uyandıııııııııııııııııııııııı!!!!!!

bu aylarda çok hareket ettiği için ve ayağa kalkma isteğinden uyanırlarmış sık sık
zaten bi saniye oturmuyorlar devamlı ayağa kalkmakla ayakta durmaya çalışmakla meşguller bizimkide uyurdönerrr
uykusunda döner dururrr

playdoh geçmiş olsun canım
bende sabah bi baktım kızımın üstteki dişler 4 olmuş
hangi ara çıkıyor anlamıyorum 6 oldu bi anda
şimdide o kadar mızmızki
sürekli çığlık şeklinde ağlama
ağız akıyor
elleri ağzında alt tarafı kaşımaya çalışıyor
şimdide alttan çıkacak yine heralde
bize hiç dur durak yok anlaşılan
tam rahatladık diyoruz yenisi başlıyor
bu gidişle toptan çıkaracak heralde

iş gerçekten hiç bitmiyor
ve malesef bende uyuma sürelerinden hiç faydalanamayanlardanım emzircem diye
ama yok şikayet etmiyorum ne kadar emzirebilirsem kar

Benim yeğenim 2 aylıkken bronşiyolit olmuştu. Doktor dikkat edin tekrarlamasın demişti o zamanlar ama tekrarlamıştı. Şimdi 2 yaşında oksijen kullandılar bi ara şimi de bi doktor astım biri alerji falan diye bir sürü bir şeyler diyorlarmış. Bu aylarda ciğerlerine inmemesine dikkat etmek lazım bizim doktor en ufak öksürükte hemen getireceksiniz der. Çok geriliyorum ben de burnu tıkanıp geniz akıntısı olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…