- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.581
ayyyyyyyyy valla kız çocuklarının güzelliği şekerliğide başka türlü oluyo valla
kırbirbuçukkere maşallah
nisane kızın çok şekermiş allah bağışlasın...bende oğlumun fotosunu koyarım bi ara..ben kaçar.
kızlar güzel yorumlarınız için hepinize çookkk teşekür ediyorumiyi pazarlar kızlar...
nisane ben yerim o şirineyi. Allah nazardan saklasın, yüzü hep fotodaki gibi gülsün inşallahcanım poğaça tarifini dene mutlaka, çok beğeneceksin.
kızlara merhaba
moralim çok bozuk, oğlumun bitmek bilmeyen burun tıkanıklığı için doktorumuzunda tavsiyesi ile KBB dr.a göründük
dr. önce kamera ile baktı burnuna herşey normal dedi, sonra geniz etine baktı kamera ile tabi o arada oğlum ağlayıp ortalığı birbirine kattı
doktor ya bu normal değil bi röntgen alıp emin olalım filan dedi
sonra röntgen çektirdik, minicik çocukta 2cm geniz eti çıktı, tabi bu aya göre ileri derece olarak nitelendirildi
küçülmesi için ilaç verdi dr. 15 gün kadar kullanıp tekrar bakılacak, küçülme olmazsa ameliyat olacak yavrum
birde dün akşam oğlumun boynunda bir şişlik farkettik, gelince hep üstüste geliyo böyle şeyler çok moralim bozuk
akşam üzeri tekrar oğlumu götürecem hem kendi çocuk doktoruna hemde başka bir kbb doktoruna
nerdesiniz kimseler yokyaa
boğazlarım şişti
naparsam yapayım antibiyotiksiz geçmeyecekk biliyorumm
sonuna kadar direnicem amaa
geçmiş olsun hugocum bence sen kendini çok yoruyosun çok hırpalıyosun biraz dinlenmek sana ii gelecektir
buarada mehmeti evde bırakıp pazara gitmişsin ya inanamadım
ben korkumdan banyoya bile giremiyorum valla uyanır çok ağlar diye
aynen hugo çok cesaretlisin bende daha tek başıma duş alamadım:)
bende bebekken yakalanmışım bronşite
tam dokuz yaşına kadar çektim
o kadar sık hastalanıyodumki anlatamam
hemen ufacık soğuk algınlığımda bronşite çevirir ateşlenirdim
nil öyle herşeyi yemiyo ama bir yaşından sonra her sabah aç karnına ve gece uyumadan önce 1 bardak süte bal ekleyip içirirsen bronşiti geçecektir
doktoruna bir sakınca olup olmmadığını sorarsın tabikide
sadece balın iyi olması lazım hakiki bal olmalı
geçmiş olsun hugocum bence sen kendini çok yoruyosun çok hırpalıyosun biraz dinlenmek sana ii gelecektir
buarada mehmeti evde bırakıp pazara gitmişsin ya inanamadım
ben korkumdan banyoya bile giremiyorum valla uyanır çok ağlar diye
oğlum bugün 11 den 11 i 10 geçeye kadar 10 dk ve 2 den 2.15 e kadar 15 dklık 2 kez uyudu sadece!
ve çok mızmızdı!
içtiğim yeşil çayın içindeki kafein acaba uykusuzluk yaparmı ona?sütten geçermi acaba?bu aralar yeşil çaya başladım da!ama sadece 1 kupa içiyorum günde,o da sabahları kahvaltıda ,siyah çay yerine!
aynen hugo çok cesaretlisin bende daha tek başıma duş alamadım:)
evet hugo ya!bence birdaha bırakma!allah korusun..
bende duşa artık akşamları giriyorum neredeyse!yada illaki girmem gerekiyorsa 5 dk kada girip çıkıyorum!
canım gittik dr soğuk algınlığı dedi ciğerlerinde birşey yok dedi allahtan, peditus şurup bide burun spreyi verdi korkuyordum bronşitten sordum sürekli bronşit olurmu dedim yok dedi nil bronşit olduğunda mikrop kaptığı için olmuştu dedi, bu sürekli bronşit olacak demek değil sürekli bronşit olması için astım bronşit olması gerekiyormuş yine olma ihtimali tabii var ama her çocukta olma ihtimali kadar dedi, korkmama gerek yokmuş yani çok şükür..
geçmiş olsun canım..yinede çok dikkat edin siz,bronşit genelde en ufak bi soğuk algınlığında hemen üsteler..çok kollaman gerekiyor..tekrar geçmiş olsun..canım gittik dr soğuk algınlığı dedi ciğerlerinde birşey yok dedi allahtan, peditus şurup bide burun spreyi verdi korkuyordum bronşitten sordum sürekli bronşit olurmu dedim yok dedi nil bronşit olduğunda mikrop kaptığı için olmuştu dedi, bu sürekli bronşit olacak demek değil sürekli bronşit olması için astım bronşit olması gerekiyormuş yine olma ihtimali tabii var ama her çocukta olma ihtimali kadar dedi, korkmama gerek yokmuş yani çok şükür..
evet gittimm
mecburdum evde hiçbişey kalmamıştıı
pazar hem yakındı hem arabayla gittik hemde mehmet uyanınca ağlamıyo
yatağında oynar yuvarlanırr beşiğini sallar filan hiç ağlamaz birazda bunlara güvendim
yoluyorum ama napiim evde olunca iş hiç bitmiyo çorbası meyve püresi yoğurdu süt sağması yedirmesi içirmesi derken hiç oturamıyosunki
emseydi bu kadar yormazdı o uyuyunca bende dinlenirdim oysaki o uyur uyumaz süt sağıyorum öbür türlü izin vermiyo
ben siyah çay içiyorum ama bişey olmuyoo bide ben oğlum böyle yaptığı zaman mecbur tekrar sallıyorum yatıyor tekrar uyuyor.uykusunu alamayıncada mızmız olur.dişleride çıkıyorsa yapar..yeşil çayda kafein varsa oda yapar sık içiyorsan kola içersem mesela bnm sıpa uyumuyoo
cesaretten değil yaww zorunluluktannn
birde mehmet uyanınca ağlamaz vakit geçirecek şeyler bulurr
karanlıkta bile korkmaz uyanınca oynarr
geçen yatırdım yarım saat sonra odasından bişey alıcaktım kapıyı usulca açtım sessiz sessiz aldım derken bir kahkaha attı aklım çıktı
bacak bacak üstüne atmış donunun paçalarınıda sıyırmış öyle kasılıp duruyodu yatağın orta yerinde aklım çıktı karanlıkta ışıkta yok
ışıkta uyumuyo çünkü
yok bidaha gitmem zaten
iyi o zaman devamlı tekrarlayan değilmiş
bendeki tekrarlıyodu
Uyandıııııııııııııııııııııııı!!!!!!
evet gittimm
mecburdum evde hiçbişey kalmamıştıı
pazar hem yakındı hem arabayla gittik hemde mehmet uyanınca ağlamıyo
yatağında oynar yuvarlanırr beşiğini sallar filan hiç ağlamaz birazda bunlara güvendim
yoluyorum ama napiim evde olunca iş hiç bitmiyo çorbası meyve püresi yoğurdu süt sağması yedirmesi içirmesi derken hiç oturamıyosunki
emseydi bu kadar yormazdı o uyuyunca bende dinlenirdim oysaki o uyur uyumaz süt sağıyorum öbür türlü izin vermiyo
canım gittik dr soğuk algınlığı dedi ciğerlerinde birşey yok dedi allahtan, peditus şurup bide burun spreyi verdi korkuyordum bronşitten sordum sürekli bronşit olurmu dedim yok dedi nil bronşit olduğunda mikrop kaptığı için olmuştu dedi, bu sürekli bronşit olacak demek değil sürekli bronşit olması için astım bronşit olması gerekiyormuş yine olma ihtimali tabii var ama her çocukta olma ihtimali kadar dedi, korkmama gerek yokmuş yani çok şükür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?