2012 Şubat Anneleri

Cumartesi günü yapılan kan testlerinde kansızlık çıktı benim oğlanda. Kan damlası hiç kullanmadım kabız diye artık mecburen kullanıcaz. Kabızlık, gaz, bir de egzamaları için allerji testi de yapıldı. Sonuçlarını bekliyoruz.

Bağırsak düzenleyici prebiyotik atp kullanıyorduk pek bir işe yaramadığı için laxafibere geçtik. Şimdi kan ilacına başlayınca bu da bi işe yaramayacak byük ihtimal.

Kızlar birşey sorucam. Benim oğlan otururken bazen soğuktan ürpermiş gibi bir hareket yapıyor. Titrer gibi huylanmış gibi. Bazıları şeytan dürttü falan der içi ürpermiş gibi. Bebeği böyle bi hareket yapan var mı. Erkek bebeklerde çiş yaparken olabiliyormuş. Bir de allah korusun bazı hastalıkların habercisi olabilir deniyor ama aklıma bile getirmek istemiyorum. Bugün kafam takıldı netten baktım moralim bozuldu biraz

sağolun kızlar

benim kızımda 1 aylıktı bronşit olduğunda hastanede yattık 1 hafta kadar çok zor gerçekten küçük olunca hele ben o dönemden sonra çok üstüne titredim 1 kere öksürse koştura koştura götürüyordum doktora doktor bana herzaman söylüyor ama ben yinede tekrar tekrar soruyorum tekrarlamaz dedi senin çocuğunun durumu mikrobikti eğer astım bronşit olsaydı evet tekrarlarmış şuan olma ihtimali hiç bronşit olmamış bir çocukla aynı durumdaymış, o yüzden evet sakınmak lazım gerçekten hiç belli olmuyor kesinlikle her öksürükte götürülmeli bir anda oluyor çünkü

Bende oğlanın altını aldım annemlere çıktım onla oynarken 2 dak size bakayım dedim ben molfixi bu sefer pek beğenmedim hep oğlumun makatını kızartıyordu blde taşıyor çişi..yine primaya döneceğm onda taşma sorunu yaşamadım ben hiç..

Nisanecim zaten ağzı akıyorsa bebeklerin anlaki diş çıkarıyor bnm sıpanın ağzı hiç akmaz aktımıda dişi çıkar hemen ordan anlıyorum.bide altı çok ıslaksa hapşırıyo benimki ordanda anlıyorumki bezi alıncak.hep sinyalleri var yani...maşallah kızınaki bayağı çıkarmış diş...biz hala 4te kaldık

Cocealed benm oğlumda yapıyor ürperme hareketini genelde bişeylere tepki verince yada üşüyünce bi anlık yapıyor ama hastalık olduğunu sanmıyorum 1 aydır yapıyor ara ara sırtı terli olan bebekler yapar genelde ama bnmkinin hep başı terler ensesi falan sırtı terlemez hiç

playdoh sevindim kötü bişey olmadığına cnm zira bronşit iyi olmaz ilerlerse zatüreye çeviriyor allah korusun biz 3 kardeşiz 3 ümüzde atlatmışız bronşit dikkat etmek lazımmm

merhaba arkadaşlar bende 8 şubat annesiyim hepinizi devamlı takip ediyordum ve sizlerin yazdıklarınızı devamlı okudum yazmaya zamanım yoktur diye üye olmak istemedim bugün kü mozp un bebeğini duyuncaya kadar ve nisanenin bebeği geniz eti alerjik bir şeyden şişmiş olabilir benim bebeğim süt alerjisi daha doğrusu çoklu gıda alerjisi bu hastalığı yaşayınca bazı şeylerin neden kaynaklandığını insan tahmin edebiliyor iyiki varsınız

mozp, geçmiş olsun canım bugünkü randevu nasıl geçti?

concealed, internetten okuyup kendimizi dolduruyoruz ve boşuna panik oluyoruz. Ürpermeden kastın birkaç saniye kendini sıkma gibi bir şeyse benimki de yapıyor. Ben ona heyecan haeketi diyorum ama durduk yere de yapıyor, hareketlerini yeni keşfediyorlar normaldir bu haller.

Dün noel pazarına gittik. Ata çok eğlendi taa ki noel babayla tanışana kadar. Bir yaygara kopardı sormayın, korktu yavrum. Sonra atamadı mıdır nedir o korkuyu üzerinden keyfi kaçtı mızmızlandı durdu.

Bu da kıyameti kopardığı anın fotosu atoş ve noel baba

Bu arada üstten dişler geliyor ve de alt yandan. Üç diş aynı anda baş gösterdi umarım kolay atlatır küçüğüm. Pek bir şey yemedi bugün, süt içti bol bol. Biberonla dişlerini kaşımaya çalışıyor. O kadar diş kaşıma oyuncağı aldım umrunda değil emzikle kaşıyor, zaten on beş günde bir emzik değiştiriyoruz. Emziğiyle sürekli kavga ediyor tospik.

mozp ve playdoh çok çok geçmiş olsun kızlar. playdoh sizde birşey çıkmamış çok sevindim. mozpcum sizde de inşallah birşey çıkmaz.

bizde de bazen oluyor. bizimki ayıptır söylemesi ama söyleyeceğim kakasını yapacağı zaman bir titreme geliyor . büyüdüler artık, o yüzden kaka yazdığım için ayıptır söylemesi dedim

Kızlar bişey sorcm size doğumdan sonra adtleriniz düzene girdimi her ay düzenli oluyormusunuz ben ilk geçen ay oldum bu ay şayet olmaz isem dr a gitmelimiyim normalmidir bu durum.bugün yarın bekliyorum ama sizede sormak istedim bazen düzensizlik olurmuş diyorlar ama...bilmiyorum ben zaten geç olmaya başladım..emzirmeden dolayıı...nasılki esad sık emmeyi bıraktı oldum..

Bu arada eşim gelir birazdan yarında evde. 14 gün oruçtan sonra ara verdim bende tutmadım ama hala borcum var..inş yarın benm için keyifli geçer hava soğuk biraz ama avm soğuk olmaz sanırım..oğlumu büyük olasılık anneme bırakcam.üşütür sonra diye endişeliyim çünkü..

Nergis02 hoşgeldin cnm aramıza...demek seninde oğlun var allah bağışlasın...

Çevremde 2013 şubatta doğum yapck tam 3 tane anne adayı var 2 erkek bekliyoo biri kız 2 de mayıs annesi var...onlarında 1 erkek 1 i kız bekliyo ve kız bekleyenin 2 ci gebeliği aldırmadı 9 aylıkta bi kızı var abla olck işi çok zor ama o memnun halindenn

Son düzenleme:

kıyamam yaa nasıl ağlıyoo
atacık ağlarken sizde fotosunumu çetinizz ne ayıpp
kıyamam yaa

Son düzenleme:
bu akşam memiktınun meyvesini yedirdim eşim geldi yemek koydum hem yemek yedi hemde memiktoyla ilgilendii bende koşu bandına bindim
sonra duş aldım mehmet ağlıyodu mecburen saçlarımı tam kurutamadım
mama içtii şimdi uyur şimdi uyur derken başım buz gibi olduuu muhtemelen acısı çıkarr
heryanım ağrıyo zaten

Aynı durum bizde de var,ben çiş yaparken oluyor diye biliyordum. Hiç bakmadım netten. Çok kötü şeyler mi yazıyor? Bakmayayım bari. Bazen bilmemek daha iyi oluyor, okuyup okuyup abartıyoruz sonra.

Esad çok şükür bayağıdır olmadığı kadar erken yattı 11 30 da... Altını uyurken aldım uyanmadı dalmış demek yoksa hemen anlardı..eşimde yemek yedi tv izliyoruz ama aklım oğlumda uyanırsa heran diye...alışkın olmayınca......hugo ben yıllardır kurutmadan yatarım saçımı kötü bi alışkanlık belki ama kurutuncada çok yıpranır saçlarım elektriklenir sevmem bende hiç..yastığıma havlu koyarım cup yatağa...ama ev sıcak tabi o ayrı..yanlız sen zaten hastasın uyuyunca bari kurutta yat

İnternette öyle kirli bilgiler varki bazen saçma sapan abartılıyoo bazı hastalıklar bile koşa koşa doktora gidesin gelir.... bazı siteler var anneler yazmış ürpermeyi onlarda altına yaparken yapar demişler ıslandığı için..

Ahanda buda benm oğlum görmeyen varsa görsün diye koydum bi kez daha....inş nisanede görür oğlumu....belki kızını verir bize...zaten hemşeriyizz

durasella merhaba, şimdi atanın resimlerine baktım, ne zamandır aklımda yazamadım, bebişlerimiz birbirine benziyorr saçlarının rengi, şekli, yanakları göz yapısı, şaka gibi

benim oğlumda kakasını yapacağı zaman aynı hareketi yapıyor, sanki üşümüş gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…