- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.601
geçmiş olsun canım..yinede çok dikkat edin siz,bronşit genelde en ufak bi soğuk algınlığında hemen üsteler..çok kollaman gerekiyor..tekrar geçmiş olsun..
maşallh..
mecbur kalmışsın neyapıcan..uyandıktan sonra ağlamamamsı iyiymiş,ne güzel..
benimkide bikere biile ağlamadan uyandığını görmedim..çook nadir belki bi kaçkez öyle uyanmıştır..
yeşil çaydaki kafein oranı siyah çaydan daha fazla,o yüzden sordum.denedim canım tekrar aldım kucağıma salladım ama uyumadı.genelde böyle vakitsiz uyanınnca eğerki bide beşikte ayaklanmışsa hiç uyumuyor geri.eğer yatar şekilde ağlıyorsa tekrar uyuduğu oluyor ama bugün ikisindede kalkınmış ayağa öyle ağlıuordu.(((
bu arada şimdi uyudu !!!!!allahım ne olur çoook uyusun!
hugo yakında isyan edecek!YETERRRR!BİRDAHA GİİTMİCEM !DİYE!herkes aynı cevabı yazıyor!aaaa nasıl gidersin falan diye!ben de dahil!
bendede var bronşit!tekrarlıyordu benimkide.7 aylık doğmuuşum ben ,çok minik doğdum diye 1250 gr,annemin ilk çocuğuyum birde,aman hasta olmasın diye çok kollamaktan bronşit etmişler!:))
ne çektim çocukluğumda bu hastalıktan!allah kimseye göstermesin.
ama belli bi yaşımdan sonra atlattım giibi bişey oldu,çok sık hastalanmamaya başlamıştım!
playdoh geçmiş olsun canım
bende sabah bi baktım kızımın üstteki dişler 4 olmuş
hangi ara çıkıyor anlamıyorum 6 oldu bi anda
şimdide o kadar mızmızki
sürekli çığlık şeklinde ağlama
ağız akıyor
elleri ağzında alt tarafı kaşımaya çalışıyor
şimdide alttan çıkacak yine heralde
bize hiç dur durak yok anlaşılan
tam rahatladık diyoruz yenisi başlıyor
bu gidişle toptan çıkaracak heralde
Benim yeğenim 2 aylıkken bronşiyolit olmuştu. Doktor dikkat edin tekrarlamasın demişti o zamanlar ama tekrarlamıştı. Şimdi 2 yaşında oksijen kullandılar bi ara şimi de bi doktor astım biri alerji falan diye bir sürü bir şeyler diyorlarmış. Bu aylarda ciğerlerine inmemesine dikkat etmek lazım bizim doktor en ufak öksürükte hemen getireceksiniz der. Çok geriliyorum ben de burnu tıkanıp geniz akıntısı olunca.
Kızlar birşey sorucam. Benim oğlan otururken bazen soğuktan ürpermiş gibi bir hareket yapıyor. Titrer gibi huylanmış gibi. Bazıları şeytan dürttü falan der içi ürpermiş gibi. Bebeği böyle bi hareket yapan var mı. Erkek bebeklerde çiş yaparken olabiliyormuş. Bir de allah korusun bazı hastalıkların habercisi olabilir deniyor ama aklıma bile getirmek istemiyorum. Bugün kafam takıldı netten baktım moralim bozuldu biraz
mozp, geçmiş olsun canım bugünkü randevu nasıl geçti?
concealed, internetten okuyup kendimizi dolduruyoruz ve boşuna panik oluyoruz. Ürpermeden kastın birkaç saniye kendini sıkma gibi bir şeyse benimki de yapıyor. Ben ona heyecan haeketi diyorum ama durduk yere de yapıyor, hareketlerini yeni keşfediyorlar normaldir bu haller.
Kızlar birşey sorucam. Benim oğlan otururken bazen soğuktan ürpermiş gibi bir hareket yapıyor. Titrer gibi huylanmış gibi. Bazıları şeytan dürttü falan der içi ürpermiş gibi. Bebeği böyle bi hareket yapan var mı. Erkek bebeklerde çiş yaparken olabiliyormuş. Bir de allah korusun bazı hastalıkların habercisi olabilir deniyor ama aklıma bile getirmek istemiyorum. Bugün kafam takıldı netten baktım moralim bozuldu biraz
Dün noel pazarına gittik. Ata çok eğlendi taa ki noel babayla tanışana kadar. Bir yaygara kopardı sormayın, korktu yavrum. Sonra atamadı mıdır nedir o korkuyu üzerinden keyfi kaçtı mızmızlandı durdu.
Bu da kıyameti kopardığı anın fotosu atoş ve noel baba
Bu arada üstten dişler geliyor ve de alt yandan. Üç diş aynı anda baş gösterdi umarım kolay atlatır küçüğüm. Pek bir şey yemedi bugün, süt içti bol bol. Biberonla dişlerini kaşımaya çalışıyor. O kadar diş kaşıma oyuncağı aldım umrunda değil emzikle kaşıyor, zaten on beş günde bir emzik değiştiriyoruz. Emziğiyle sürekli kavga ediyor tospik.
mozp ve playdoh çok çok geçmiş olsun kızlar. playdoh sizde birşey çıkmamış çok sevindim. mozpcum sizde de inşallah birşey çıkmaz.
bizde de bazen oluyor. bizimki ayıptır söylemesi ama söyleyeceğimkakasını yapacağı zaman bir titreme geliyor . büyüdüler artık, o yüzden kaka yazdığım için ayıptır söylemesi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?