2012 Şubat Anneleri

1-2 saniyelik bi olay. Doktoruna sordum öğrendiği bir hareket olabilir veya çişini yaparken olabilir takip edin demiş. İşte insanın aklına hep kötüsü geliyor.

Ben düzenli oluyordum. Bi geçen ay karıştı.

günaydın canım. çok geçmiş olsun, bizde bu hafta sonu acildeydik, doktorumuzu aradık, geçer meçer dedi ama dayanamayıp acile götürdüm, oğlumun vücudu parça parça kızarıp sönmeye başadı, böyle sanki bir böcek sokmuş gibi kabarıp 15 dk sonra geçiyor ve 2 dk sonra başka bir yerde çıkıyordu, aklım çıktı(bende alerjik astım olduğu için) neyse acildeki dr. br gıdayı fazla tüketmekten, deterjandan(giysileri 2 kez durulanacak) tozdan herşeyden olabilir dedi, bir losyon yazdı gönderdi.

ayrıca perşembeden beri burnu akıyor, geceleri öksürük krizi tutuyor ve krizin sonunda kusuyor , nezle olmuş (ateşi yok endişelenmeyin dedi dr) ateşi yok çok şükür ama anne yüreği işte aklım hep evde, canım sıkkın

Aynı durum bizde de var,ben çiş yaparken oluyor diye biliyordum. Hiç bakmadım netten. Çok kötü şeyler mi yazıyor? Bakmayayım bari. Bazen bilmemek daha iyi oluyor, okuyup okuyup abartıyoruz sonra.

Epilepsi ile alakalı olabilir diye eeg çektiren doktorlar var ya da herhangi nörolojik bir hastalıktan. Çiştendir diyener çoğunlukta bizim doktor takip edin dedi. Evham yapıyorum işte.

günaydınn..

benim oğlumda da o ürperti hareketi oluyor anlık bişey.benim bi kaç zamandır dikkatimi çekmişti,buraya sizlerle paylaşmamışım nedense,internetten araştırdım erkek bebeklerde genelde çiş yaparken yada yaptıktan sonra olurmuş.bende takip ettim ,o hareketi yaptığı zaman üşenmedim bezini açtım baktım sıcaktı ve ıslaktı!anladımki çiş yapmış!.)))

epilepsi falan filan öyle şeylerde yazıyordu,korktum.allah korusun..

şimdi geçmişi okuyucam kızlar,hadi tutmayın beni:)))
görüşürüz..

Epilepsi ile alakalı olabilir diye eeg çektiren doktorlar var ya da herhangi nörolojik bir hastalıktan. Çiştendir diyener çoğunlukta bizim doktor takip edin dedi. Evham yapıyorum işte.

canım dün akşam okumuştum yazdığını,ama anca az önce cevap yazabildim sana..takip etsene bezini,..o hareketi çok iyi biliyorum aynı tarif ettiğin gibi bizdede var çünkü.

ben oğlum 4.aynısa girdiğinden beri adet oluyorum ama ilk zamanlar düzenli değildi.yani her ay oldum ama tarihleri hep ileri atıyordu.şimdi düzenli gidiyor bakalım..

kızlar oğlum hayvanlara ve bebeklere çocuklara falan çok güzel tepkiler veriyor..çığlık atıyor falan görünce,bi sevinme hareketleri falan..tv de olsun,gerçek hayatta olsun çok mutlu oluyor ama büyük insanlara bön bön bakıyor..buda iyi şükür eskiden insan görünce çook ağlardı,korkardı yabasncılardan!:))

merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
perşembe günü ameliyat olcak oğlum
sonra detaylı yazarım kızlar

selam benim kız da yabancılara hiç gitmiyor tanıyacak ille. gerçi benim kucağımdan genelde kimseye gitmiyor
ve halen hiç dişimiz yok. yeni merakı yürüme elimizi tutuyor hemen ayağa kalkıyor elimizi bırakmadan yürümeye çalışıyro işte belim kopuıyor peşinden koştururken

dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi

canım geçmiş olsun allah beterinden saklısın üzülme sakın herşey bizim için şükretmek lazım bebeğine acil şifalar diliyorum

sinüzite davetiye çıkarıyosunn

geçmiş olsun canım
üzülme ameliyat olacak kurtulacak inşallah

selam millet napıyosunuz bakimm
katı gıdaları mehmet yemiyo
şöyleki pilavı yiyo mesela ama köfte yemiyo sıkılıyo biraz yiyo sonra ağzında biriktiriyo uygun gördüğü bir yere bırakıyo ağzındakilerii
veya yutmak için sıvı bişeyler çorba gibi o zaman yutuyo
sabah tahin pekmez verdim yiyo ekmekle ama omlet verdim az yedi sonra yine biriktirdi ve çıkarttı yine
yutamıyomu yutmakmı istemiyo anlamadım

Hugocuk benimki de çok kuru kuru yemiyor. Yanında kayısı hoşafı, erik hoşafı içiriyorum. Kuru kayısı veya eriği kaynatıyorum sabahtan az az veriyorum kahvaltıyla öğle yemeği ile. Kabızlığına da iyi geliyor.

mozp Allah acil şifa versin canım. Allah beterinden saklasın, ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah. yüreğini ferah tut.

sinemcim size de çok geçmiş olsun.

ben de ömer'e dün pilav yedirdim. ağzını açıyor bizimki ama yarım. kaşığı zor sokuyorum ağzına. ablası "ben yicem, ben yicem" diyor, o da anlamıyor ne olduğunu tabi ama gülerken açıyor ağzını

Ben de yanında yoğurtla veriyorum herseyi, kahvaltıda bitki cayiyla.
Hugocuk sen şu omleti denedin mi hiç ? çok yumuşak oluyor yutması kolay.

Doyurucu omlet | Gurme Bebek

mozp Allah acil şifa versin canım. Allah beterinden saklasın, ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah. yüreğini ferah tut.

Hayırlısıyla geçer gider ameliyat. Sonrasında çok daha iyi olacak rahat edecek.

geçmiş olsun canım
üzülme ameliyat olacak kurtulacak inşallah

canım geçmiş olsun allah beterinden saklısın üzülme sakın herşey bizim için şükretmek lazım bebeğine acil şifalar diliyorum

çok teşekkür ederim arkadaşlar, dualarınızı eksik etmeyin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…