- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.621
mozp, geçmiş olsun canım bugünkü randevu nasıl geçti?
concealed, internetten okuyup kendimizi dolduruyoruz ve boşuna panik oluyoruz. Ürpermeden kastın birkaç saniye kendini sıkma gibi bir şeyse benimki de yapıyor. Ben ona heyecan haeketi diyorum ama durduk yere de yapıyor, hareketlerini yeni keşfediyorlar normaldir bu haller.
Kızlar bişey sorcm size doğumdan sonra adtleriniz düzene girdimi her ay düzenli oluyormusunuz ben ilk geçen ay oldum bu ay şayet olmaz isem dr a gitmelimiyim normalmidir bu durum.bugün yarın bekliyorum ama sizede sormak istedim bazen düzensizlik olurmuş diyorlar ama...bilmiyorum ben zaten geç olmaya başladım..emzirmeden dolayıı...nasılki esad sık emmeyi bıraktı oldum..
Bu arada eşim gelir birazdan yarında evde. 14 gün oruçtan sonra ara verdim bende tutmadım ama hala borcum var..inş yarın benm için keyifli geçer hava soğuk biraz ama avm soğuk olmaz sanırım..oğlumu büyük olasılık anneme bırakcam.üşütür sonra diye endişeliyim çünkü..
sağol canım, bizimki geniz eti ve rapordada ileri derece yazıyo,bakalım akşama bi doktora daha gitcez o ne diyecek
sağol hugocum, şişliği dün akşam annem farketti, kulağının arka tarafında
beze gibi bişey, elleyince oğlumdan ses çıkmıyo demekki acımıyo diye düşündüm ama yinede dr. görene kadar içim rahat etmeyecek
çok şükür, hep diyorum Allah annemden razı olsun diye, o olmasa mahvolurdum ben
Aynı durum bizde de var,ben çiş yaparken oluyor diye biliyordum. Hiç bakmadım netten. Çok kötü şeyler mi yazıyor? Bakmayayım bari. Bazen bilmemek daha iyi oluyor, okuyup okuyup abartıyoruz sonra.
Epilepsi ile alakalı olabilir diye eeg çektiren doktorlar var ya da herhangi nörolojik bir hastalıktan. Çiştendir diyener çoğunlukta bizim doktor takip edin dedi. Evham yapıyorum işte.
Kızlar bişey sorcm size doğumdan sonra adtleriniz düzene girdimi her ay düzenli oluyormusunuz ben ilk geçen ay oldum bu ay şayet olmaz isem dr a gitmelimiyim normalmidir bu durum.bugün yarın bekliyorum ama sizede sormak istedim bazen düzensizlik olurmuş diyorlar ama...bilmiyorum ben zaten geç olmaya başladım..emzirmeden dolayıı...nasılki esad sık emmeyi bıraktı oldum..
Bu arada eşim gelir birazdan yarında evde. 14 gün oruçtan sonra ara verdim bende tutmadım ama hala borcum var..inş yarın benm için keyifli geçer hava soğuk biraz ama avm soğuk olmaz sanırım..oğlumu büyük olasılık anneme bırakcam.üşütür sonra diye endişeliyim çünkü..
merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
perşembe günü ameliyat olcak oğlum
sonra detaylı yazarım kızlar
Esad çok şükür bayağıdır olmadığı kadar erken yattı 11 30 da... Altını uyurken aldım uyanmadı dalmış demek yoksa hemen anlardı..eşimde yemek yedi tv izliyoruz ama aklım oğlumda uyanırsa heran diye...alışkın olmayınca......hugo ben yıllardır kurutmadan yatarım saçımı kötü bi alışkanlık belki ama kurutuncada çok yıpranır saçlarım elektriklenir sevmem bende hiç..yastığıma havlu koyarım cup yatağa...ama ev sıcak tabi o ayrı..yanlız sen zaten hastasın uyuyunca bari kurutta yat
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
canım dün akşam okumuştum yazdığını,ama anca az önce cevap yazabildim sana..takip etsene bezini,..o hareketi çok iyi biliyorum aynı tarif ettiğin gibi bizdede var çünkü.
selam millet napıyosunuz bakimm
katı gıdaları mehmet yemiyo
şöyleki pilavı yiyo mesela ama köfte yemiyo sıkılıyo biraz yiyo sonra ağzında biriktiriyo uygun gördüğü bir yere bırakıyo ağzındakilerii
veya yutmak için sıvı bişeyler çorba gibi o zaman yutuyo
sabah tahin pekmez verdim yiyo ekmekle ama omlet verdim az yedi sonra yine biriktirdi ve çıkarttı yine
yutamıyomu yutmakmı istemiyo anlamadım
selam millet napıyosunuz bakimm
katı gıdaları mehmet yemiyo
şöyleki pilavı yiyo mesela ama köfte yemiyo sıkılıyo biraz yiyo sonra ağzında biriktiriyo uygun gördüğü bir yere bırakıyo ağzındakilerii
veya yutmak için sıvı bişeyler çorba gibi o zaman yutuyo
sabah tahin pekmez verdim yiyo ekmekle ama omlet verdim az yedi sonra yine biriktirdi ve çıkarttı yine
yutamıyomu yutmakmı istemiyo anlamadım
mozp Allah acil şifa versin canım. Allah beterinden saklasın, ameliyattan sonra çok rahat edecek inşallah. yüreğini ferah tut.
Hayırlısıyla geçer gider ameliyat. Sonrasında çok daha iyi olacak rahat edecek.
geçmiş olsun canım
üzülme ameliyat olacak kurtulacak inşallah
canım geçmiş olsun allah beterinden saklısın üzülme sakın herşey bizim için şükretmek lazım bebeğine acil şifalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?