- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #76.641
Hugocuk benimki de çok kuru kuru yemiyor. Yanında kayısı hoşafı, erik hoşafı içiriyorum. Kuru kayısı veya eriği kaynatıyorum sabahtan az az veriyorum kahvaltıyla öğle yemeği ile. Kabızlığına da iyi geliyor.
Ben de yanında yoğurtla veriyorum herseyi, kahvaltıda bitki cayiyla.
Hugocuk sen şu omleti denedin mi hiç ? çok yumuşak oluyor yutması kolay.
Doyurucu omlet | Gurme Bebek
merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
perşembe günü ameliyat olcak oğlum
sonra detaylı yazarım kızlar
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
selam millet napıyosunuz bakimm
katı gıdaları mehmet yemiyo
şöyleki pilavı yiyo mesela ama köfte yemiyo sıkılıyo biraz yiyo sonra ağzında biriktiriyo uygun gördüğü bir yere bırakıyo ağzındakilerii
veya yutmak için sıvı bişeyler çorba gibi o zaman yutuyo
sabah tahin pekmez verdim yiyo ekmekle ama omlet verdim az yedi sonra yine biriktirdi ve çıkarttı yine
yutamıyomu yutmakmı istemiyo anlamadım
gördüm canım görmezmiyim maşallah senin mavişine ama sen bukleyle dünür değilmiydin yaw ben mi yanlış hatırlıyorum:44:Ahanda buda benm oğlum görmeyen varsa görsün diye koydum bi kez daha....inş nisanede görür oğlumu....belki kızını verir bize...zaten hemşeriyizz
kıyamam nisada bu aralar çamaşır makinesinden korkuyor.makinede su alırken çığlık kıyamet kucağıma kaçıyor halbuki önceden çok severdi:)Dün noel pazarına gittik. Ata çok eğlendi taa ki noel babayla tanışana kadar. Bir yaygara kopardı sormayın, korktu yavrum. Sonra atamadı mıdır nedir o korkuyu üzerinden keyfi kaçtı mızmızlandı durdu.
Bu da kıyameti kopardığı anın fotosu atoş ve noel baba
Bu arada üstten dişler geliyor ve de alt yandan. Üç diş aynı anda baş gösterdi umarım kolay atlatır küçüğüm. Pek bir şey yemedi bugün, süt içti bol bol. Biberonla dişlerini kaşımaya çalışıyor. O kadar diş kaşıma oyuncağı aldım umrunda değil emzikle kaşıyor, zaten on beş günde bir emzik değiştiriyoruz. Emziğiyle sürekli kavga ediyor tospik.
hoşgeldin nergis aramızamerhaba arkadaşlar bende 8 şubat annesiyim hepinizi devamlı takip ediyordum ve sizlerin yazdıklarınızı devamlı okudum yazmaya zamanım yoktur diye üye olmak istemedim bugün kü mozp un bebeğini duyuncaya kadar ve nisanenin bebeği geniz eti alerjik bir şeyden şişmiş olabilir benim bebeğim süt alerjisi daha doğrusu çoklu gıda alerjisi bu hastalığı yaşayınca bazı şeylerin neden kaynaklandığını insan tahmin edebiliyor iyiki varsınız
bi rahatladımki sormayın
dişleri çıkmıyo diye kafama takıyodum ara ara acaba yetersizmi calsiyum eksikliğimi var filan diyee
veeeeeeeeeee
memikto diş çıkartmış haberim yokk sırıtınca minicik ucu göründü elledim alt önde patlatmış minicik ucu elime geldi sivri sivri
ama bitane daha geliyo sıkıntısı var
hiç ağzını açmazda göremiyorum bunu zor gördüm
Hugocuk benimki de çok kuru kuru yemiyor. Yanında kayısı hoşafı, erik hoşafı içiriyorum. Kuru kayısı veya eriği kaynatıyorum sabahtan az az veriyorum kahvaltıyla öğle yemeği ile. Kabızlığına da iyi geliyor.
bi rahatladımki sormayın
dişleri çıkmıyo diye kafama takıyodum ara ara acaba yetersizmi calsiyum eksikliğimi var filan diyee
veeeeeeeeeee
memikto diş çıkartmış haberim yokk sırıtınca minicik ucu göründü elledim alt önde patlatmış minicik ucu elime geldi sivri sivri
bi rahatladımki sormayın
veeeeeeeeeee
canım şimdiden geçmiş olsun..dualarımız seninle..
çabucak iyileşir inşallah..
mozpcum dualarımız seninle üzülme güçlü ol bebeğinin sana ihtiyacı var
geçmiş olsun canım benim büyük kızıma da doktor ameliyat dedi. 3,5 yaşında sonra göztepe araştırma da çocuk kbb cisi var lokman dı adı soyismi uzun du galiba. Ona götürdük o detaylı inceledi şimdilik gerek yok dedi 6 ay sonra bakarız dedi. çok hasta olmuyorsa ve uyurken nefessiz kalmıyorsa kasın dedi. ben çok memnun kaldım o doktordan belki denk gelir götürürsün bi fikir olsun diye yazdım.
canım çok geçmişolsun üzülme bu ameliyat bebişin için daha iyi olacak inşallah
mozpcum tekrar çok geçmiş olsun canım
içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin
göreceksin ameliyattan sonra çok daha rahat edecek oğluşun
bende en kısa zamanda ii bi kbb doktoru bulup tekrar göstercem kızımı
ara tatilde ankaraya gidebilirsem orda baktırcam mutlaka bi daha
çok sağolun arkadaşlarım, böyle destek görünce içim biraz daha rahatlıyor
oğlumun geniz eti çok büyük, ve uyku apnesine çevirmeye başladı, Allah korusun gece uyurken tıkanma ihtimali olduğu için hemen ameliyat dendi (3 dr. gördü üçüde ameliyat dedi)
inşallah daha iyi olacak ameliyattan sonra, düzensiz uyku ve yeme problemide bundan kaynaklanıyomuş
hatta dr. bu geniz eti ile bu kadar gelişmesi çok iyi dedi.
bakalım hayırlısı, yine diyorum dualarınızı eksik etmeyin, iyiki varsınız
Gözün aydın artık zincirleme reaksiyon başladı. Alt üst gider inciler sırayla
çok sağolun arkadaşlarım, böyle destek görünce içim biraz daha rahatlıyor
oğlumun geniz eti çok büyük, ve uyku apnesine çevirmeye başladı, Allah korusun gece uyurken tıkanma ihtimali olduğu için hemen ameliyat dendi (3 dr. gördü üçüde ameliyat dedi)
inşallah daha iyi olacak ameliyattan sonra, düzensiz uyku ve yeme problemide bundan kaynaklanıyomuş
hatta dr. bu geniz eti ile bu kadar gelişmesi çok iyi dedi.
bakalım hayırlısı, yine diyorum dualarınızı eksik etmeyin, iyiki varsınız
merhaba arkadaslar
bebegi hasta olan arkadaslar cok gecmis olsun. mozp senin bebeginede cok gecmis olsun ameliyat cok guzel gecer insallah. pazar gununden beri esimin anneannesi bizde kizimin ne kadar mutlu oldugunu bi gorseniz anneanne ilk geldi oturma odasina kizim sevinc cigliklari atti. eline orgu aliyo ona atiliyo tespih aliyo ona atiliyo
hugocuk bu arada hayirli olsun senden super bi dis bugdayi bekliyorm. biz de ustteki dislerle bogusuyoruz asiri zor dis cikariyor yavrum. telden giriyorum unuttugum arkadaslar olabilir kusura bakmayin
kızlar çalışmayanlar,evde olanlar ,bütüngün yinede hep bi şleri yetiştirme telaşında olanlar,yemeklerinizi akşamdan yaptığınız oluyormu?
gün içinde umuta ayrı,bize ayrı,ev işi gücü,hep bi etrafı toplama telaşı,düzen bozulmasın-ev dağılmasın,temiz kalsın takıntısı bu arada çocukla uğraş vs..
bazen oturmaya hiç vaktim kalmıyor,bi vakit bulup oturduğumdada kk ya takılıyorum işte..
sizler yemeklerinizi yarına akşamdan yaptığınız oluyormu?en azından yarına yemek derdim olmasın,hem rahat rahat yaparım akşamdan eşim çocukla ilgilenir falan diyorum ..
neyapıcağımı şaşırdım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?