2012 Şubat Anneleri

evet ya yiyemiyorlar daha ama yerler
eni sonu öğreneceklerr

Ben de yanında yoğurtla veriyorum herseyi, kahvaltıda bitki cayiyla.
Hugocuk sen şu omleti denedin mi hiç ? çok yumuşak oluyor yutması kolay.

Doyurucu omlet | Gurme Bebek

denedim bunu yaptım canım peynirli ama işte böyle ağzında biriktiriyo yemiyo ancak sıvı bişeyle mesela pekmezde verirsem filan yer yoğurtlada yiyo katı gıdaları heralde yutması zorr
çayla hiç denemedim
ıhlamuru sevmiyo başkada hangi çayı versemki rezenede sevmez

bugün neler yaptı neler
bulaşık makinasına ççıkıyo içine girip kurcalayacak
buzdolabını açtımmı koşuyo içini kurcalıyooo
kuşların durduğu masanın örtüsünü çekiyodu nasıl çığlık ata ata
kuşlarda bi panik cak cak
mutfaktaydım koştum geldim onlara ulaşmak için masa örtüsünü çekip bakıyo bide geliyomu kafes diye
zor aldım elinden yaramazın
bulaşık makinasına girmesine izin vermedim diye yere yattı kapattı yüzünüde öyle ağlıyo ama aradada bakıyo izin verecekmi diyeee
mandalina yiyodum istedi kabuğunu çıkarıp verdim yemedi sıktı sıktı halıya damlatıyo çok seviniyo
öylede güçlü elinden alamadım vermiyo
zar zor aldım çıldırdı attı kendini yere tepine tepine ağlıyo derken kafasını aktivite masasına vurdu alnı morardı öfff

merhaba arkadaşlar, umarım herkes iyidir
dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi
perşembe günü ameliyat olcak oğlum
sonra detaylı yazarım kızlar

geçmiş olsun canım benim büyük kızıma da doktor ameliyat dedi. 3,5 yaşında sonra göztepe araştırma da çocuk kbb cisi var lokman dı adı soyismi uzun du galiba. Ona götürdük o detaylı inceledi şimdilik gerek yok dedi 6 ay sonra bakarız dedi. çok hasta olmuyorsa ve uyurken nefessiz kalmıyorsa kasın dedi. ben çok memnun kaldım o doktordan belki denk gelir götürürsün bi fikir olsun diye yazdım.

bi rahatladımki sormayın
dişleri çıkmıyo diye kafama takıyodum ara ara acaba yetersizmi calsiyum eksikliğimi var filan diyee
veeeeeeeeeee
memikto diş çıkartmış haberim yokk sırıtınca minicik ucu göründü elledim alt önde patlatmış minicik ucu elime geldi sivri sivri
ama bitane daha geliyo sıkıntısı var
hiç ağzını açmazda göremiyorum bunu zor gördüm

dün akşam başka dr.a gittik, o da aynı şekilde ameliyat olması gerektiğini söyledi

canım çok geçmişolsun üzülme bu ameliyat bebişin için daha iyi olacak inşallah

mozpcum tekrar çok geçmiş olsun canım
içini ferah tut Allah dermansız dert vermesin
göreceksin ameliyattan sonra çok daha rahat edecek oğluşun
bende en kısa zamanda ii bi kbb doktoru bulup tekrar göstercem kızımı
ara tatilde ankaraya gidebilirsem orda baktırcam mutlaka bi daha

:))))) pilavı yutupds köfteyi yutmuyorsa işine gelmiyordur yutmak kesin
ahh bu bebekler var ya cin cin)
Ahanda buda benm oğlum görmeyen varsa görsün diye koydum bi kez daha....inş nisanede görür oğlumu....belki kızını verir bize...zaten hemşeriyizz
gördüm canım görmezmiyim maşallah senin mavişine ama sen bukleyle dünür değilmiydin yaw ben mi yanlış hatırlıyorum:44:
hem biz babasıyla kızımızın turşusunu kurcaz öyle konuştuk)

kıyamam nisada bu aralar çamaşır makinesinden korkuyor.makinede su alırken çığlık kıyamet kucağıma kaçıyor halbuki önceden çok severdi:)

hoşgeldin nergis aramıza
senin bebğinde de mi geniz eti var nasıl yani anlamadım ben verdiğimiz bi besinden de olabilirmi??

hiiççç kafana takma hugo bi bakıyosun mısır patlağı gibi patlıyorlar valla
sinem nihayet senin oğluşunuda görmüş olduk maşallah çoookkk tatlı:)aynı zamanda geçmiş olsun
concealed avatarındaki senin oğluşunmu??

bende yanına bişeyler veriyim bari,kuru kuru yutuyor kuşum!(
ağzında biriktiriyo bazen ,sonrada ağzını açıp hepsini çıkartmaya çalışıyor.diyordum oyun yapıyor yada yemek istemiyor heralde,belkide kuru kuru yutamadığından öyle yapıyordur.!(

aaaa gözünüz aydın hadi hayırlı uğurlu olsun dişiniz şekerim.diğerleride şimdi pıt pıt gelirler..
bende sevindim...))

Gözün aydın artık zincirleme reaksiyon başladı. Alt üst gider inciler sırayla

canım şimdiden geçmiş olsun..dualarımız seninle..
çabucak iyileşir inşallah..

mozpcum dualarımız seninle üzülme güçlü ol bebeğinin sana ihtiyacı var

canım çok geçmişolsun üzülme bu ameliyat bebişin için daha iyi olacak inşallah

çok sağolun arkadaşlarım, böyle destek görünce içim biraz daha rahatlıyor

oğlumun geniz eti çok büyük, ve uyku apnesine çevirmeye başladı, Allah korusun gece uyurken tıkanma ihtimali olduğu için hemen ameliyat dendi (3 dr. gördü üçüde ameliyat dedi)
inşallah daha iyi olacak ameliyattan sonra, düzensiz uyku ve yeme problemide bundan kaynaklanıyomuş
hatta dr. bu geniz eti ile bu kadar gelişmesi çok iyi dedi.

bakalım hayırlısı, yine diyorum dualarınızı eksik etmeyin, iyiki varsınız

Gecmis olsun çabuk ve kolay atlatir inşallah , benim oğlum da yazın sünnet oldu, genel anestezi ile ameliyat seklinde oldu, ameliyathane kapısında ağlaya ağlaya bi hal oldum, şükür ki atlattı , bebekler daha iyi tolere ediyor göreceksin uzun sürmez unutur gider. Sen sağlam dur

merhaba arkadaslar
bebegi hasta olan arkadaslar cok gecmis olsun. mozp senin bebeginede cok gecmis olsun ameliyat cok guzel gecer insallah. pazar gununden beri esimin anneannesi bizde kizimin ne kadar mutlu oldugunu bi gorseniz anneanne ilk geldi oturma odasina kizim sevinc cigliklari atti. eline orgu aliyo ona atiliyo tespih aliyo ona atiliyo
hugocuk bu arada hayirli olsun senden super bi dis bugdayi bekliyorm. biz de ustteki dislerle bogusuyoruz asiri zor dis cikariyor yavrum. telden giriyorum unuttugum arkadaslar olabilir kusura bakmayin

kızlar çalışmayanlar,evde olanlar ,bütüngün yinede hep bi şleri yetiştirme telaşında olanlar,yemeklerinizi akşamdan yaptığınız oluyormu?
gün içinde umuta ayrı,bize ayrı,ev işi gücü,hep bi etrafı toplama telaşı,düzen bozulmasın-ev dağılmasın,temiz kalsın takıntısı bu arada çocukla uğraş vs..
bazen oturmaya hiç vaktim kalmıyor,bi vakit bulup oturduğumdada kk ya takılıyorum işte..
sizler yemeklerinizi yarına akşamdan yaptığınız oluyormu?en azından yarına yemek derdim olmasın,hem rahat rahat yaparım akşamdan eşim çocukla ilgilenir falan diyorum ..
neyapıcağımı şaşırdım..

yarım saatlik yemek umutla çıkıyor 55-60 dk ya!bişey doğra ona bak,ocağa koy git al getir bi yerlere gitmiş,ayağımın dibine gelmiş,bekle çekilsin,sizlerde aynısınız eminim!
normalde mutfakta olsun,ev işlerinde olsun pratiğimdir ama çocukla gerçekten zor oluyor!:44:

Gözün aydın artık zincirleme reaksiyon başladı. Alt üst gider inciler sırayla

aaaa gözünüz aydın hadi hayırlı uğurlu olsun dişiniz şekerim.diğerleride şimdi pıt pıt gelirler..
bende sevindim...))[/QUOTE]

evet sonunda çıktı
lokmalar dökülsün şerbetler dağıtılsınn memo diş çıkarttııı
valla böyle olduk aylardır bekle bekle

kıyamam yaa rahat nefes alamayınca tabii yemek yemeside zor olurr
mozp iyiki götürmşsün doktora allahın izniyle çabucak atlatır

diş buğdayımı :44: :26:
hiç düşünmemiştimm

benim oluyoo mesela karnıyarık vs. fırın yemekleri yapacaksam akşamdan kızartır koyar ertesi gün fırınlarımm başka türlü yetişmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…